Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vasgias

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από vasgias »

Ο Διαμαντόπουλος πάντως ανέφερε και για Δουβίκα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Παιδια νομιζω οτι εχουμε μπει σε μια διαδικασια υπεραναλυσης του πελκα ανευ λογου. Δεν υπαρχει νοημα εφοσον δεν εχει ερθει ουτε εχει βγει (αποσο καταλαβαινω εγω) βρωμα οτι επιστρεφει. Εαν βγει απο καπου οτι επιστρεφει ο πελκας, το συζηταμε περαιτερω.

Για Ελληνα επιθετικο παντως μονο δουβικας και κουλουρης μου φαινονται πιθανα. Αλλα εχουμε 4 φορ. πρεπει να φυγουν οι 2 σιγουρα. Εχουμε δρομο για το φορ. Το νοημα ειναι να δουμε τι θα γινει στις θεσεις που ποναει πραγματικα η ομαδα. Στοπερ και ΧΑΦ. ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΦ.

Για τα υπολοιπα.... βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Ο Κουλουρης εχει λογικη να ερθει γιατι σε εμας δεν ειχε παιξει και πολυ. Μετα απο εμας σιγουρα δεν επιασε στην Τουλουζ αλλα οπου αλλου πηγε παστελωνε πολλα οποτε σιγουρα αξιζει μια ευκαιρια. Προφανως θα ηθελα κατι καλυτερο αλλα μπορω να τον δεχτω σαν μεταγραφη.

Ολα τα αλλα περι Πελκα και Λημνιου εμενα μου βγαζουν μια μεγαλη απαισιοδοξια για το μελλον.
Να το παρουμε απο την αρχη και το πιο βασικο. Ποιος ειναι ο στοχος της ομαδας;; Οχι μονο φετος, αλλα και για τις επομενες χρονιες.
Ειναι το πρωταθλημα;; Ειναι η εξοδος στο τσουλου;; Ειναι απλα η αυταρκεια και μεσω αυτης να πετυχαινουμε οτι καλυτερο μπορουμε;; Ποιος;;

Αν ειναι το τσουλου, παικτες τυπου Πελκα Λημνιου κτλπ δεν εχουν λογικη. Εκτος κι αν τους θελουμε καθαρα και μονο για ροτεισον να ξεκουραζουν τα βαρια οπλα που και παλι προσωπικα δεν μου γεμιζουν καθολου το ματι. Εχετε δει καθολου τον Πελκα τα τελευταια χρονια;; Στην καλυτερη μετριος. Εδω τοσο καιρο κραζαμε τους προπονητες της εθνικης που τον εβαζαν γιατι φαινοταν οτι το παιδι ΔΕΝ μπορει. Τωρα ξαφνικα εγινε καλος;

Εχουμε τοσο μεγαλη ευκαιρια να κανουμε ενα καλο ξεσκαταρισμα και να χτισουμε επιτελους μια σωστη νεανικη και γρηγορη ομαδα, και πρωτες σκεψεις ειναι για πρωην ποδοσφαιριστες. Κριμα.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Δεν καταλαβαινω παντως γιατι ο δουβικας να ερχοταν στο ελληνικο πρωταθλημα απο την θελτα στα 25 του
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Στον Μπούζο βγάλανε ότι συζητήθηκε αυτός για δεκαρι-αντικαταστάτης Αντρίγια.

https://www.transfermarkt.com/andre-fra ... ler/448470
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 17 Ιαν 2025, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

edit: Τώρα είπαν ότι αν δεν προχωρήσει του Πέλκα. Τι τραβάμε Χριστούλη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Παρ 17 Ιαν 2025, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Διαπιστώνω κάποιες αντιφάσεις.

Το καλοκαίρι μετά απο κατάκτηση πρωταθλήματος δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις του Λουτσέσκου και εισακούονται τώρα που η ομάδα βολοδέρνει?

Αναφέρουν ότι πάμε σε ριζικές αλλαγές ενώ ο προπονητής μας τις μισεί?

Παραδίδονται τα κλειδιά στον Λουτσέσκου ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσουν οι μεταγραφικές περίοδοι?

Αναφέρεται ότι το κλίμα δεν είναι οικογενειακό στα αποδυτήρια ενώ πριν λίγο καιρό έκαναν κουβέντα για το αντίθετο?

Η στήριξη στον Λουτσέσκου είναι στήριξη?

Περισσότερο καθυσηχαστικά μου ακούγονται όλα αυτά.

Δεν καταφέραμε να δώσουμε το καλοκαίρι με μεταγραφή τον Σαματα και θα το καταφέρουμε μέσα σε 2 βδομάδες?
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πελκας-Σιωπης-Κουλουρης σε σχεση με τους υπαρχοντες, μου φαινονται αναβαθμιση και μεγαλη μαλιστα.
Ειναι αρκετοι για πρωταθλημα; OXI.

Αν τους ειχα ηδη θα ειχα 4-5 ποντους παραπανω στο πρωταθλημα; NAI
Αν τους ειχα ηδη θα περνουσα το χαρτι; NAI
Θα τους ηθελα στην ομαδα για την επομενη Πεμπτη; NAI

Ειναι λοιπον μια βαση χτισιματος ομαδας πρωταθλητισμου.
Μαζι με τους 5-6 υφισταμενους αξιας, φτιαχνεις ξανα ροστερ πρωταθλητισμου το καλοκαιρι.
Φετος για μενα η χρονια εχει ταβανι την 2η θεση, με λιγες πιθανοτητες επιτυχιας.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

vasgias έγραψε:Στον Μπούζο βγάλανε ότι συζητήθηκε αυτός για δεκαρι-αντικαταστάτης Αντρίγια.

edit: Τώρα είπανε ότι αν δεν προχωρήσει του Πέλκα. Τι τραβάμε Χριστούλη μου.

Ο τρίτος που ήθελε να φέρει ο Μπότο μετά απο Σοάρες και Ντάντας.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Αν ισχύει του Φράνκο είναι παιχταρας απλά στην Πόρτο ποτέ δεν βρήκε χώρο..με τα χίλια..
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Maezono Masakiyo έγραψε:
vasgias έγραψε:Στον Μπούζο βγάλανε ότι συζητήθηκε αυτός για δεκαρι-αντικαταστάτης Αντρίγια.

edit: Τώρα είπανε ότι αν δεν προχωρήσει του Πέλκα. Τι τραβάμε Χριστούλη μου.

Ο τρίτος που ήθελε να φέρει ο Μπότο μετά απο Σοάρες και Ντάντας.
Τι τραβάμε Χριστούλη μου.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Με λογικές τυπου "δεν μας χαλαει για μπακ απ" και "δεν μας χαλάει για τριτοτεταρτη επιλογη" καταφεραμε να μαζεψουμε τη σαρα και τη μαρα στην ομαδα! Το προβλημα του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ειναι τα μπαλωματα, αλλα ο βασικός κορμος. Επισης εστιαστε και λιγο στο μακροπροθεσμο ρε μαγκες, δεν ειναι το θεμα να βγει αυτη η χρονια και μετα βλεπουμε. Αν παρεις τον Πελκα θα τον εχεις για αλλα δυο-τρια χρονια εδω, με τεράστιο κινδυνο να γινει ακομα ενας Σβαμπ, ακομα ενας Βιερινια, ακομα ενας παιχτης που θα πιανει θεση στο ροστερ χωρις να εχει να προσφερει κατι ουσιαστικο.

Η ομαδα εχει αναγκη απο ουσιαστική ενισχυση, οχι απο μπαλωματα, το ξαναγράφω.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αυτον τον Φρανκο ας τον φερουμε γιατι εναν καιρο θελαμε τον Τσικινιο που δεν μας έκανε και πήγε στον γαύρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

6ρι χρειαζόμαστε!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν παμε να αντικασταστησουμε τους πρωην ποδοσφαιριστες που εχουμε
με αντιστοιχους σιγουρα αρμενιζουμε στραβα..
ΦΕΡΤΕ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕ !!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”