novito έγραψε:Πρόκληση πάλι από το troktiko.
Για άλλη μια φορά το δημοσιογραφικό σαιτ troktiko καταφέρεται κατά του Πάμπλο Γκαρσία. Φαίνεται ότι οι γαύροι εκεί μέσα ακόμα πονάνε από την μπουνιά που τους έκατσε ο Πάμπλο.
Ίσως και για λόγους επισκεψιμότητας ασχολούνται με τον μεγάλο ΠΑΟΚ και το ίνδαλμα των οπαδών του, Πάμπλο Γκαρσία.
Δέιτε το δημοσίευμα και την απάντηση ΠΑΟΚτσή.
http://paokland.blogspot.com/2009/11/troktiko.html
υ.γ. Για να βλέπετε ποια γ@μωblog προτιμάτε για την ... επιλεκτική ενημέρωση σας...

δεν περίμενα να γίνω εν τη αγνοία μου διάσημος, ως ο ΠΑΟΚτσης που απάντησε...εγώ ήμουν novito που έστειλα την απάντηση...πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, μου την δημοσίευσαν χωρίς να αλλάξουν ούτε κόμμα....δεν το περίμενα, δεν περίμενα καν να την αναρτήσουν, αλλιώς θα την φρόντιζα παραπάνω, θα την περνούσα 2-3 χέρια ακόμα πριν την στείλω...πάντως, επαναλαμβάνω, προς τιμήν τους, την ανάρτησαν, σε αντίθεση με πολλούς άλλους που πάνε γκεμπελίστικα να περάσουν την προπαγάνδα τους χωρίς αντίλογο
και μια που το πιάσαμε, θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό να το κάνουμε όλοι αυτό...βλέπετε κάτι στην τηλεόραση και κράζουν τον ΠΑΟΚ, πάρτε τηλέφωνο στον σταθμό, στείλτε μέηλ σε εφημερίδες ή μπλογκς, μην τους αφήνουμε σε ησυχία, αν για την παραμικρή πίπα που λένε για τον ΠΑΟΚ τους σκάνε 1000 μέηλ διαμαρτυρίας (λέμε τώρα, μακάρι να φτάσουμε σ' αυτόν τον αριθμό), για κάθε μαλακία που λένε σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις τους ρίχνουμε το τηλεφωνικό κέντρο απ΄ τα τηλεφωνήματα, θα αναγκαστούν να σεβαστούν τον ΠΑΟΚ....
όπως ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο επενδυτής της ομάδας, έτσι πρέπει να γίνει και αυτός που εγγυάται την δίκαιη παρουσίαση όσων αφοράν την ομάδα...άλλοι έχουν κονέ, τσάτσους, δικούς τους σε κρίσιμα πόστα, επιχειρηματίες με δικά τους ή φιλικά προσκείμενα κανάλια, εφημερίδες και μπλογκς...ο ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα άλλο από τον κόσμο του...και δεν είναι πρόβλημα, αντίθετα, είναι μαγκιά μας...
όσο για το τρωκτικό, καλό είναι να το έχεις ανοιχτό στη δουλειά να χαζεύεις καμιά χαλαρή ψιλο-χαζοχαρούμενη είδηση, αλλά όχι και να το πάρουμε στα σοβαρά...άλλωστε, γνωστός ο πρώην αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλου Γκολιάς και θαυμαστά τα έργα του...