Μακάρι να έρθει ο Σταφυλίδης!Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτή η πρεμουρα με τον Πέλκα σε κάθε μεταγραφική.
Σειρά έχει και ο Σταφυλιδης
(θα προτιμούσα Γιαννούλη βέβαια, αλλά...)
Μακάρι να έρθει ο Σταφυλίδης!Mitsospaoki4 έγραψε:Αυτή η πρεμουρα με τον Πέλκα σε κάθε μεταγραφική.
Σειρά έχει και ο Σταφυλιδης
Μια ερωτηση εκανα γιατι νομιζα οτι εχουμε ξεπερασει το θεμα Πελκα αλλα βλεπω οτι τον θελετε οι περισσοτεροι και μου κανει εντυπωση. Πιστευω οτι μονο σε θεμα ψυχολογιας μπορει να προσφερει σαν αρχηγος ηγετης, αλλα αγωνιστικα δεν βλεπω πως μπορει να βοηθησει. Φαινεται οτι εχει πεσει παρα πολυ αγωνιστικα και δεν ειναι χρησιμο να βασιστουμε πανω του με βαση το πως τον θυμομαστε πριν 5 χρονια. Μακαρι αν ερθει να δειξει το αντιθετο.Χωρικός έγραψε:εχθές ανακάλυψες το φόρουμ , απ'οτι λες! , και το πρώτο σου ποστ είναι αρνητικό;;;; Δεν νομίζωω οτι είναι καλό ξεκίνημα φίλε μουKaizen έγραψε:Καλησπερα παιδες. Εχθες ανακαλυψα το φορουμ και ειλικρινα χαιρομαι που υπαρχει κατι τετοιο. Δεν ειχα σκοπο να γραψω για λιγο καιρο αλλα μ αυτα που διαβαζω θελω να σας ρωτησω ειλικρινα, πιστευετε οντως οτι ο Πελκας εχει κατι να προσφερει αγωνιστικα;;
Εχει το παθος, ειναι 100% ΠΑΟΚ ναι, ξερει λιγο μπαλα, αλλα ρε σεις τον εχετε δει καθολου τα τελευταια χρονια;; Γιατι προσωπικα οποτε τον εβλεπα με την εθνικη ελεγα καιρος να κρεμασει τα παπουτσια.
Για Κουλούρη το βλέπω Απόστολη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Παυλίδης αργεί;
kataramenos5 έγραψε:Εν λευκω η διαχειριση στον Λουτσε.
.
Αδερφέ αυτο θα έπρεοέ να είχε γίνει ο αφελληνισμός της ομάδος απο δικά της παιδιά βαραίνει κάποιους στην Π.Α.Ε.GINOLA έγραψε:Μακαρι να είχαμε και τον Πελκα και τον Κουλουρη από το καλοκαιρι. Για τον Γιαννούλης δεν το συζητώ,απλά αναφέρω τους άλλους 2 γτ ήταν απλές υποθέσεις. Η ομάδα θα πρέπει να έχει ξένους λίστας ,όλοι τούμπανα και άλλους 6 7 Έλληνες που θα μπορούν να προσφέρουν.
Αποδυτήρια,λίστες, αθλητικοτητα.
Εγώ θα τους επαιρνα και τους 2 με κλειστά τα μάτια.
(Προσωπική άποψη εκφραζω)
Συγγνώμη αλλά ο Λημνιός είναι πιο εξτρέμ από τον Πέλκα.nunies4 έγραψε:Για να μην παρεξηγηθω...τα ύστερα του κόσμου πάνε για τον Λημνιό.
Πελκινιο με τα 1000
Εγώ δεν το βλέπω καθόλου.Eagle1980 έγραψε:Για Κουλούρη το βλέπω Απόστολη...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Παυλίδης αργεί;