Για Αλι ουτε μισή λεξη. Γιατι; Γιατι τοση προκαταληψη;marsantos έγραψε:Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων μηνυμάτων, νομίζω πως μετά τον τραυματισμό του Αντριγια, σε περίπτωση που αρρωστήσει ο Κωνσταντελιας, τα στυλωσει ο Όττο, νιώσει ενοχλήσεις ο Κεντζιορα, τη δήλωση Καμαρά για κάρτες και αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τάισον είναι η κατάλληλη στιγμή να φας την Κυριακή μια κόκκινη στο 2ο λεπτό για να αποδειχθεί σε όλους μας η ανεπάρκεια του Λουτσεσκου.
21. Baba Rahman
-
Daskalos_4
Re: 21. Baba Rahman
ΧαχαχαχαDaskalos_4 έγραψε:Για Αλι ουτε μισή λεξη. Γιατι; Γιατι τοση προκαταληψη;marsantos έγραψε:Σε συνέχεια όλων των προηγούμενων μηνυμάτων, νομίζω πως μετά τον τραυματισμό του Αντριγια, σε περίπτωση που αρρωστήσει ο Κωνσταντελιας, τα στυλωσει ο Όττο, νιώσει ενοχλήσεις ο Κεντζιορα, τη δήλωση Καμαρά για κάρτες και αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τάισον είναι η κατάλληλη στιγμή να φας την Κυριακή μια κόκκινη στο 2ο λεπτό για να αποδειχθεί σε όλους μας η ανεπάρκεια του Λουτσεσκου.![]()
Τον Αλί και τους υπόλοιπους τους κρατάω για Σλαβια.
Δείγματα πυροτεχνήματος (στη περσινή χρονιά αναφέρομαι). Αν βγει έτσι όλη η χρονιά, θα επιβεβαιωθεί πλήρως αυτό.
Για τη θέση του δεν δικαιολογείται ντεφορμάρισμα τόσων μηνών.
Για τη θέση του δεν δικαιολογείται ντεφορμάρισμα τόσων μηνών.
- ΑποστόληςΑ
- TylerDurden
- Aureliano Buendia
Ντεφορμέ και σκασμένος. Θέλει έναν παίκτη να του δώσει ανάσες.
Παίκτη κανονικό, όχι το μεξικανικό πουλί.
Φυσικά, δεν θέλουμε πολύ κι εμείς να βγάλουμε άσχετο έναν αποδεδειγμένο παικταρά.
Ελπίζω να πάρει σύντομα τα πάνω του.
Παίκτη κανονικό, όχι το μεξικανικό πουλί.
Φυσικά, δεν θέλουμε πολύ κι εμείς να βγάλουμε άσχετο έναν αποδεδειγμένο παικταρά.
Ελπίζω να πάρει σύντομα τα πάνω του.
- figurehead4
Χάλια ήσουν σήμερα, αλλά είναι κρίμα που θα ακούσεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν, έχοντας να σηκώσεις και το βάρος του περιπατητή από εκεί που πρέπει να παίζει βραξει χιονίσει
Θέμα νοοτροπίας είναι και όχι ποδοσφαιρικών ικανοτήτων
Δεν ξέρω αν τον απασχολεί κάτι αλλά δεν γίνεται να παίζει τόσο ασυγκέντρωτα
Δεν ξέρω αν τον απασχολεί κάτι αλλά δεν γίνεται να παίζει τόσο ασυγκέντρωτα
- Μπαρκαρούτσος
Εχει κανει check out
Φερτε ενα ισαξιο μπακ ή ενα σκαλι κατω να μοιραστουν την θεση
Φερτε ενα ισαξιο μπακ ή ενα σκαλι κατω να μοιραστουν την θεση
Συμφωνώ, σκασμένος είναι ο παίκτηςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Φέρτε επιτέλους ένα γαμημένο αριστερό μπακ να συνυπάρχει με τον Baba!!
Η σωματική κόπωση, επιφέρει και πνευματική