Παντελής Θωμαρέης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
renegade
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Re: Παντελής Θωμαρέης

Δημοσίευση από renegade »

Montrealiotis έγραψε:Να ρωτήσω κάτι εγώ κάτι άλλο; Τα πυρά πρέπει να τα συγκεντρώσει ο συγκεκριμένος ή αυτός που τον έβαλε στην θέση του; Να κατηγορήσεις πχ τον Μποτο γιατί την δουλειά του, που την ξέρει, δεν την έκανε σωστά. Αυτόν τον καημένο γιατί να τον κατηγορήσεις; Άσχετος είναι. Κάποιος πήρε την απόφαση να βάλει έναν άσχετο εκεί.
Σύμφωνα πάντα με την επώνυμη τοποθέτηση του μαλιούφα και όχι κάποιου άγνωστου Χ.ο Χ θωμαρεης Βοηθάει πάρα πολύ και ο Παντελής Θωμαρέης. Όταν ενδιαφερόμαστε για έναν παίκτη, ασχολείται με τις επαφές με τους παίκτες και τους μάνατζερ τους. Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον παίκτη, κάνει την πρώτη επαφή για τον αν θέλει να έρθει
Με λίγα λόγια. Σιγά το σημαντικό ρόλο που παίζει.
Και γιατί γίνεται αυτό?
Γιατί δηλαδή αυτόν τον ρόλο τον έχει ο Χ θωμαρεης και όχι ο Χ μποτο?
Γιατί όταν το έκανε ο τελευταίος, δάγκωνε την ομάδα παρέα με τα φιλαράκια του, τους manager των ποδοσφαιριστών.
Το ότι η ΠΑΕ δεν είχε μηχανισμός να αποτρέψει αυτό το δάγκωμα, ήταν σίγουρα λάθος του ιβάν.
Εγώ όμως ξαναρωτάω. Ο μαλιουφαςς επώνυμα λέει ότι οποιαδήποτε επιλογή για να προχωρήσει έχει την έγκριση του εκάστου του προπονητή. Έχει βγει κάποιος επώνυμα από την απέναντι πλευρά να δηλώσει το ίδιο ανοιχτά το αντίθετο? Όχι με μισόλογα, υπονοούμενα και άλλες ομορφιές.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τα ακούει όχι γιατί κάνει τον τηλεφωνητή αλλά γιατί λέγεται ότι έχει πιο ενεργό ρόλο
renegade

Τι ακριβώς σημαίνει το " λέγεται"
Έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία κάποιος ανώνυμος λογαριασμός στο facebook από τον μαλιούφα?
Τι ακριβώς από αυτό που δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποδηλώνει ότι χρειάζεται τόσο υψηλή ποδοσφαιρική και όχι μόνο γνώση?
Το πρόβλημα είναι το γιατί αυτός και όχι εγώ.
Αυτό μας τρώει τόσα χρόνια δυστυχώς στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Θα συμφωνήσω, αλλά εν πασει περίπτωση δεν φταίει αυτός. Αυτός είναι το «σαμάρι»
Miles
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Miles »

Δηλαδή, ρε Μαλιούφα, κανένας από τους παίχτες που αναφέρεις δεν ήταν πρόταση μάνατζερ ή του εκάστοτε ΤΔ και όλους τους παρακολουθούσατε επί χρόνια; Το άλλο για τα 4-5 χρόνια παρακολούθησης για κάποιες περιπτώσεις γίνεται και επικίνδυνο ή αστείο, βλ. Τισουντάλι αν έλεγε ή του Εσίτι. Περισσότερο να ευλογίσουμε τα γένεια μας μου φάνηκαν τα λεγόμενά του.
renegade

Ούτε καν σαμάρι
Ένα τίποτα είναι, πού όποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει αυτό το ρόλο, έναν ρόλο ελάχιστης σημαντικότητας.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

renegade έγραψε:Τι ακριβώς σημαίνει το " λέγεται"
Έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία κάποιος ανώνυμος λογαριασμός στο facebook από τον μαλιούφα?
Τι ακριβώς από αυτό που δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποδηλώνει ότι χρειάζεται τόσο υψηλή ποδοσφαιρική και όχι μόνο γνώση?
Το πρόβλημα είναι το γιατί αυτός και όχι εγώ.
Αυτό μας τρώει τόσα χρόνια δυστυχώς στον ΠΑΟΚ
Εαν πηγαίνει σε εμένα επειδή χρησιμοποίησα την έκφραση "ακουγεται", να απαντησω:

Δεν έχω Facebook, άρα δεν διαβάζω τίποτε εκεί.
Μόνο από εδώ ενημερώνομαι, εξου και το ακούγεται, επειδή εδώ έχουν ειπωθεί διαφορά και ανώνυμα.
Αυτά που διάβασα τώρα, του Μαλιούφα είναι επώνυμα.
Αλλά.καταλαβαινω ότι ούτε αυτά ισχύουν 100%.
Όπως επώνυμα είναι και τα σχόλια των Βασιλόπουλου και Κουβεντίδη περί μεταγραφών...
Το πρόβλημα είναι οτι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη για το τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ.
renegade

Γενικο ήταν προς όλους μας
Άβαταρ μέλους
Gospi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από Gospi »

Ντραπηκε και η ντροπη μ αυτα π δηλωσε ο Μαλιουφας. Εν ολιγοις τα λαθη επι Μποτο ειναι ολα δικα του γτ ηταν παροπλισμενοι, οι καλες επιλογες ηταν ολες του σκαουτινγκ τιμ (ρε αθεοφοβε ανεφερες μεσα και τον Ματος με τον Σαχοφ?). Εν τω μεταξυ απορω π παιρνετε στα σοβαρα αυτα π λεει. Δηλαδη τι περιμενατε να πει? Οτι βλεπουμε την λιστα με τους ελευθερους και καπακια ολους οσους βρεθηκαν απεναντι μας ως αντιπαλοι?
Και τι ακριβως σημαινει παρακολουθουσαμε τον Ταισον απο παλια? Ποσο παλια? Δηλαδη χρειαζεται να εισαι σκαουτερ για να ξερεις τον Ταισον και τον Τισσουνταλι?
Τελος να μας πει να ξερουμε, μιλησε και με Μποβε και Ταχιροβιτς ο Θωμαρεης και του ειπαν "ναι ρε μπρο ερχομαστε χθες"? Γιατι με αυτα π διαβαζουμε ολοι οσοι ακουγονται ως προχωρημενοι στοχοι σημαινει οτι εχουν δωσει το οκ οτι ψηνονται να ρθουν, αρα η ευθυνη για την μη αποκτηση παει στην Γκοντσαρεβα και στον Ιβαν. Αλωβητο το σκαουτινγκ τιμ.
Ρε τον Μαλιουφα τον αρχισκαουτερ
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Καλό είναι πάντως να λέγονται όσα γίνεται από όσους γνωρίζουν γιατί η έλλειψη έγκυρης πληροφόρησης δημιουργεί σενάρια από καλοθελητές και μη.

Πχ εγώ χωρίς να ξέρω αυτά που ανέφερες, είχα την εντύπωση ότι ο Θωμαρέης κόβει και ράβει και κακώς δεν τα ακούει στερεοφωνικά, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να μην παίζει καν στοιχειώδη ρόλο.

Επισήμως υπάρχει υπεύθυνος/επικεφαλής των μεταγραφών? Ποιος είναι ο Νο1?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Καλά το ότι τα λέει επώνυμα δεν πάει να πει ότι είναι και 100% έτσι;
Ειδικά αυτό με τον Τάισον.
Πόσα χρόνια δηλαδή τον παρακολουθούσαν; Και τι έβλεπαν; Γιατί κι εγώ παρακολουθώ τον Μπαπε αλλά δεν λέει κάτι.
renegade

Για τον Μπίσεσβαρ: «Θεώρησα ως φυσιολογική εξέλιξη την αποχώρηση του Μπίσεσβαρ. Είμαι χαρούμενος για όσα πέτυχε με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πετύχει και παραπάνω πράγματα, με βάση τα προσόντα του. Είναι ένας αρτίστας, αλλά του έλειπε η μαχητικότητα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής, δεν πίεζε τον εαυτό του για να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων του.

Σε έναν αγώνα της Γκετσεμπιρλίγκι με την Κασέισπορ είχαν στείλει τον Γιώργο Κωστίκο, γιατί ήξερα πως έχει καλό μάτι, για να δει τον Τζάλμα Κάμπος. Μου είπε πως τον Κάμπος πρέπει να τον ξανά δούμε, ενώ για τον Ντιέγκο ήταν απόλυτος, ότι μας κάνει. Έτσι κινηθήκαμε και τον αποκτήσαμε.
https://www.paokmania.gr/mme/221114-mih ... ere-ntampl

Πάλι κουβά :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η δύση της καριέρας του δυστυχώς αφήνει μια άσχημη εντύπωση που όμως δεν είναι αντιπροσωπευτική της συνολικής προσφοράς του! Δυστυχώς ο Biseswar και ο El Kaddouri κατέληξαν να είναι running jokes και να μην τιμούνται στη μνήμη και τις κουβέντες μας, ως πολυτιτλούχοι που είναι.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Μπίσεσβαρ πρόσφερε πάρα πολλά. Ο Ελ Καντουρί μόλις τραυματίστηκε και μπήκε ο Πέλκας βασικός, δηλαδή γύρω στο Δεκέμβριο του 2017, η ομάδα πήγε τρένο. Καμία προσφορά από τον κύριο Καντουρή, παρά την ποιότητά του. Για τον Μπίσε και άλλους μεγάλους τα είπε ο Ίβιτς: ότι η ομάδα ήθελε νωρίτερα ανανέωση σε δηλώσεις του πριν 2-3 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Το είπε όσο πιο ευγενικά μπορούσε. Ο Μπίσε σήκωσε το νταμπλ και ήθελε πώληση. Βαριά να έμενε μια ακόμη σεζόν μετά το νταμπλ.

https://www.transfermarkt.com/omar-el-k ... eler/73097
Ο Ελ Καντουρή σε 6 σεζόν: 173 αγώνες, 9924 αγωνιστικά λεπτά, έβαλε 10 γκολ και 13 ασίστ. Νούμερα που μας έδωσαν οι Πέλκας, Ντεσπότοφ, Αντρίγια, μόλις σε μια σεζόν.

Ο Μπίσεσβαρ, σε 7 σεζόν:
251 αγώνες, 14328 αγωνιστικά λεπτά, 27 γκολ και 41 ασίστ. Τα νούμερα τα έδωσε βασικά στις πρώτες 3 σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι σωστός! Δεν το πολυσκέφτηκα για τον El Kaddouri πριν το ποστάρω. Mea culpa.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”