Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
burbu

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από burbu »

Demir έγραψε:
DaVinci έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση για Topic. Αστείο τουλάχιστον ότι προσεγγίζουν τέτοιο παίκτη και χάνουν χρόνο άσκοπα ενώ δεν υπάρχει πρόθεση/δυνατότητα για χρήμα. Το επόμενο πρότζεκτ της εθνικής Σερβίας, με ματιές απο Λάτσιο, Σεβίλλη κλπ θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ που διαπραγματευεται πλέον 100 και 200 χιλιάρικα. Σίγουρα. Είτε τα γράφουν για τα μάτια του κόσμου (δείτε προσπαθούμε δεν ήμαστε ανύπαρκτοι) είτε είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας.
o topic ειναι χαφαρα ολκης.. εννοειται οτι θα παει σε πορτο η μπενφικα.. μιλαμε για ολοκληρομενο χαφ..
Γράφουν για πρόταση που απορρίφθηκε 10εκ τον αξιώνει η φαλαμικαο,
Άρα δανεικός από Μπενφίκα :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 14 Ιαν 2025, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιος Tapic ρε παιδιά;
Εμείς δεν είμαστε άξιοι ούτε τον Σιώπη να φέρουμε!
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Dimitrisou έγραψε: Βεβαια για καθε παλμα ο ρουλης εχει φορτωθει και εναν μοντογια εναν σουλειμανοφ κτλ..
Πόσα παίρνουν οι Μοντογια και σουλειμανοφ όμως. Εσυ τους θεωρείς παλτά. Εγώ θεωρώ οτι αποδίδουν τα αναμενόμα με αυτά που παίρνουν.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εμένα αν μου βάλεις δίπλα δίπλα Μοντογια-Σαστρε και Σουλειμανοβ-Μουργκ θα σου πω ότι στο ίδιο καζάνι βράζουμε .
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Χαφαρα ολκής ο τοπιτς αλλά παίζει στην φαμαλικαο χαχα
Αυτό που αποθεώνεται έναν παίχτη καλό και τον κάνετε σούπερ με ξεπερνάει
Και ο Μπακαγιόκο χαφαρα ολκής ήταν αλλά βλέπουμε τα αποτελέσματα
Και ο Τσαλοφ Σέντερ φορ ολκής ήταν αλλά βλέπουμε και αυτόν
Και ο Βερνμπλουμ χαφαρα δεν ακούμπησε καν
Θα την δούμε και αυτή την χαφαρα ολκής Τοπιτς που θα καταλήξει και τι πορεία θα κάνει στο ποδόσφαιρο
Αν φέρουν Σιωπή είμαι ευχαριστημένος Σιωπής Πενιά και είμαστε καλά αποχώρηση ενός χάφ σίγουρα
Επίσης να φέρουν και αριστερό μπακ παρακαλώ και έναν παίχτη στα εξτρέμ που να μπορεί να παίζει τρεις θέσεις
Επίσης θέλω αποχώρηση Μπράντον Τισουνταλι και έλευση Κουλουρη ναι Κουλουρη τουλάχιστον σκοράρει και νιώθει από ΠΑΟΚ κάτι που έχει λείψει από την φετινή ομάδα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

VfB v2 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε: Βεβαια για καθε παλμα ο ρουλης εχει φορτωθει και εναν μοντογια εναν σουλειμανοφ κτλ..
Πόσα παίρνουν οι Μοντογια και σουλειμανοφ όμως. Εσυ τους θεωρείς παλτά. Εγώ θεωρώ οτι αποδίδουν τα αναμενόμα με αυτά που παίρνουν.
Το παλτα καταλαβαινεις πως το εννοω..δεν τους θεωρω εγω οι ιδιοι τους οι οπαδοι τα λενε..οσο αυτο για τα λεφτα ρε παιδια η αγορα ετσι ειναι, ο παικτης και ο μανατζερ του ξερει την οικονομικη ικανοτητα καθε ομαδας..και ο γαυρος και ο βαζελος ακομη και η κουλα υπεραξιες πληρωνουν..
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

chri5ti9 έγραψε:Εμένα αν μου βάλεις δίπλα δίπλα Μοντογια-Σαστρε και Σουλειμανοβ-Μουργκ θα σου πω ότι στο ίδιο καζάνι βράζουμε .
ε ενταξει ειδικα για τον σαστρε νομιζω ειναι αχαριστια..ο ανθρωπος παιζει πολυ καλα για τα λεφτα του και ειναι και καλυτερος σαν παικτης..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πείτε ρε στη Φαμαλκάο ότι θα πάρουν και τον Φελίπε Σουάρες για αντικαταστάτη.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Εδώ παίζει ο Ράφα βασικός στην ομαδάρα την Φαμαλικαο δεν θα παίξει ο Φελιπε;;χαχαχα
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Metagrafakias έγραψε:Money is talking...
Για να μας δω...εχουμε διαθεση να ριξουμε καποια λεφτα στην αγορα να παρουμε 3-4 παικτες να βελτιωσουμε την κατασταση η θα συνεχισουμε την κωλυσιεργια και να παζαρευουμε 100χιλ???
Εχεις σχεδον σιγουρα 22-23εκ απο Τζιμα,10εκ απο Κοταρσκι και πιθανον 15-17εκ απο Ντελια το καλοκαιρι δλδ συνολο 50εκ στο περιπου...Απο τωρα βρες τους στοχους και επενδυσε σε αυτους!!!
Κανε σκαουτινγκ στα Βαλκανια,πανε δες σερβια,κροατια παικτες που ξεχωρισαν με 2-3εκ ανετα ερχονται..
Επιτελους δειτε προς Βραζιλια μερια ακομα και στη Β κατηγορια εχει διαμαντακια,αλλα εχεις κανεναν εκει για σκαουτινγκ???Γιατι δεν ενεργοποιεις λινο,ματος να σου προτεινουν 3-4 παικτες...
Απλα ολα αυτα θελουν οργναωση,πλανο και φυσικα χρημα για επενδυση,αλλα ο ΠΑΟΚ μου δινει την εντυπωση οτι λειτουργει σαν το παλιο κακο δημοσιο...
Πια λεφτάντα δώσουμε; Εδώ παζαρεύανε επι εβδομάδες τον βιονικό Κεντζιορα με την Ντιναμο Κιεβ για ψιλά !

Και θα γυρίσει ο άλλος και θα μου πει ; Άσε βρε παγωτατζη που δεν δίνουνε φράγκα ;
Τον Μπακαγιόκο και τον Λόβρεν πως τους πήρανε.; Με στραγάλια ;
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα μας !
Πολλές άστοχες κινήσεις τα τελευταία χρόνια και επίσης χαμένες
ευκαιρίες !
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τρόμος έγραψε:Πείτε ρε στη Φαμαλκάο ότι θα πάρουν και τον Φελίπε Σουάρες για αντικαταστάτη.
Λες να ψήνονται για καμιά τράμπα με Φελίπε, Κουαλιάτα, Μπακαγιόκο, Γκομεζ και Μουργκ για Τοπιτς; Νομίζω θα αξίζε η προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

και γω θελω Σιωπ την δεδομενη χρονικη στιγμη και οχι τοπιτς πο δεν τον ξερει η μανα του
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτοι μπορεί να φερουν κανα μπακοτερμα να καλυψουν δυο θεσεις

ΥΓ Μαρακι πλάκα κανω μη σε μπουν ιδεες
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Εγω επιμένω ότι παίκτη κάτω των 23 δεν έχει νόημα να πας να αγοράσεις. Είναι σαν να κυνηγάς κρυπτονομίσματα, σκέτος τζόγος. Πιτσιρίκια κοιτάς να βγάλεις δικά σου και κάνεις αγορές σε ηλικίες κορμού 23-29 και μερικές ενέσεις ποιότητας σε ηλικίες 30+
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

δηλαδη ποσα λεφτα εδωσε ο γαβρος να παρει τον επιθετικο των σερρων?

εμεις εχουμε δωσει τοσα ,δεν μπορουσαμε να δωσουμε να τον παρουμε ?λες και θα εμπαινε μεσα ο προυπολογισμος..ελεος

και μου λετε για μεταγραφες...ο γαυρος αμα δεν του κανει θα παρει αλλους 5....θα διωξει τους4 ,θα φερει αλλους τρεις μεχρι να βρει αυτο που χρειαζετε...εμεις οποιος ερχετε τον παντρευομαστε για καμια τριετια ετσι χαλαρα!!! :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”