Προσωπικά ήμουν φαν του Χάρη και πραγματικά θα ήθελα πολύ να είναι σε θέση να μπορεί να ανταποκριθεί και γιατί οχι να καθιερωθεί στον Π.Α.Ο.Κ.loukas karadimos έγραψε: φιλε marsantos εγω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οχι ως προς το προσωπο αλλα προς την αναγκη των χαρακτηριστικων
και θα ρωτησω, οχι εσενα προσωπικα, αλλα γενικα και αοριστα
μας κανει ο Σιωπης για αυτον τον ρολο και οχι ο 100000% δικος μας Χαρης Τσιγγαρας ?Τοσο δυσκολο ηταν δηλαδη να μεινει αλλον εναν χρονο με το ζορι ως μια λυση για αυτα τα παιχνιδια η οποια δεν σου κοστιζε απολυτως τιποτα ?
εγκυκλοπαιδικες, φιλολογικες αποριες φυσικα οπου στον πλανητη ΠΑΟΚ που η λογικη δεν εχει χωρο, δεν εχουν και ουσια
Από εκεί και πέρα η βασικότατη διαφορά με τον Σιώπη, είναι οτι ο Χάρης δοκιμάστηκε σε εμάς από τους αρμόδιους και δεν ανταποκρίθηκε, ούτε μπόρεσε να κάνει το step up. Δεν ξέρω καν αν ακόμα και στον Ατρόμητο ξεχωρίζει. Ο Σιώπης από την άλλη έχει δοκιμαστέι σε σχετικά υψηλό επίπεδο και έχει ανταποκριθεί, τόσο στην Τουρκία πχ, όσο και στην Εθνική.
Ότι φέτος εκ του αποτελέσματος θα μπορούσε να είχε ρόλο στον Π.Α.Ο.Κ. ο Χάρης, σαφώς θα μπορούσε.