Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αυτό που είπε ο @Equal. Εφόσον δε θέλουν να επενδύσουν σημαντικά στα χαφ, η έλευση Σιώπη είναι μονόδρομος. Μακάρι μαζί με Πέλκα. Δεν είμαι φαν των Ελλήνων παικτών. Όμως θα αντιμετωπίσουμε σοβαρό θέμα με τις Ευρωπαϊκές λίστες όπως και φέτος. Συν ότι και οι 2 είναι καλύτεροι από όσους έχουμε στη θέση τους τώρα (Μουργκ + Μπακαγιόκο).
Μακάρι να βρουν και να φέρουν κι ένα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz
Has thanked: 1 time

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ας πάνε να πάρουν πακέτο από Κάρντιφ Σιωπη, Γουτα. Αφού όπως φαίνεται δεν υπάρχει διάθεση για μεγαλύτερη επένδυση, ας πάμε σε λύσεις δοκιμασμένες και με μειωμένο ρίσκο

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να αξιοποιήσουμε παίκτες των Ακαδημιών.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Τι θα γινει ρε παιδια με αυτο το παραμύθι με τον Σιωπη;

Μπαινουμε να διαβασουμε κανεναν παπα και βλεπουμε σχολια για αυτον συνέχεια.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ!
Ποτε δεν επαιξε ο Λουτσεσκου με τετοιον παικτη, οποιος το πιστευει περιμενω να μου πει με ποιον εχει ιδια στοιχεία. Τι να το κανει ένα μονοδιαστατο 6αρι το 2025;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Τρί 14 Ιαν 2025, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να αξιοποιήσουμε παίκτες των Ακαδημιών.
Εκτός από κωττα , άλλος δεν βλέπω να μπορεί από αυτή την φουρνιά
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σιωπης ειναι μια χαρα παιχτης..
Ενας συγχρονος Βιτολο,σκουπα ολα..
Θα τολμούσα να πω πως ο Βιτόλο είναι πιο σύγχρονος από τον Σιώπη.
Ο Βιτόλο ως προϊόν της ισπανικής ποδοσφαιρικής παιδείας είχε πρώτη επαφή και πρώτη κοντινή πάσα αψεγάδιαστες. Ακόμα και αν ήταν ανάμεσα από 5 παίκτες, αν του έδινε τη μπάλα ο Κοντρέρας, θα έκανε σωστό κοντρόλ, ψύχραιμα και γρήγορα θα σήκωνε κεφάλι, θα έβλεπε που είναι ο Πάμπλο, θα του την έδινε σωστά και job done. Αυτό μπορούσε να κάνει, αυτό του είχε πει να κάνει ο Φερνάντο και αυτό έκανε.
Ο Σιώπης , με την μπάλα στα πόδια, έστω και αυτά τα λίγα δεν μπορεί να τα κάνει . Ανασταλτικά ότι έκανε ο Βιτόλο, ναι μπορεί να τα κάνει.
Δεν έχω καταλάβει όμως αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον ή απλά το συζητάμε φιλολογικά.
Αν θα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ;
Εγώ κάθε έξτρα χαρακτηριστικό που μπαίνει στην ομάδα θα το ήθελα. Ναι, για κάθε φετινό ματς που ο ΠΑΟΚ μπαίνει μπροστά στο σκορ, στο 75 θα ήταν η σίγουρη μου αλλαγή. Ειδικά ματς με μικρομεσαίους αντιπάλους όπως με ΟΦΗ, Καλλιθέα και Βόλο που άνοιξαν οι γραμμές μας και ο Σβαμπ αδυνατούσε να καλύψει χώρους, ο Σιώπης θα ήταν μανούλα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

θελουμε Ελληνες.. δεν γινεται ομαδα να εχει 2 παικτες γηγενης.. και αυτοι να ειναι χαμηλων τονων... απλα δεν μπορει να προχωρησει και να κανει σοβαρο δεμενο συνολο..
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Nομίζω ότι δε χρήζει καν ιδιαίτερης ανάλυσης το αν ο Σιώπης στον φετινό Π.Α.Ο.Κ. θα είχε χώρο. Εξυπακούεται πως θα είχε και θα ήταν εξαιρετική επιλογή.

Από εκεί και πέρα, αν ο Σιώπης είναι το ιδεατό χαφ που θα ψάχναμε εφόσον όντως θέλαμε να χτίσουμε σοβαρή ομάδα, σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Προσωπικά τολμώ να πω, ότι στην ηλικία που είναι, με τα χαρακτηριστικά που έχει, το κόστος και το γεγονός ότι είναι Έλληνας με ότι συνεπάγεται αυτό σε λίστες και περιόδους προσαρμογής, θα ήταν μια χαρά επιλογή γενικότερα για ομάδα που παίζει σε 3 διοργανώσεις.

Γενικότερα χαμηλότατου ρίσκου κίνηση, σε σχέση με όσα έχεις δυνητικά να κερδίσεις από αυτόν.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Έχουμε φτάσει στις 36ωρες μετά το ένα ακόμα καζο την φετινή χρονιά και στα μάτια μου το μεγαλύτερο, και δεν ακούσαμε μια τοποθέτηση Λουτσεσκου, δεν ακούσαμε μια επικοινωνία του Σαββίδη με τους υπεύθυνους, ούτε κάποιον να λέει ότι είδαμε τα λάθη και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε με μεταγραφες στις θέσεις που ποναμε. Η μόνη εξέλιξη είναι ότι είδαμε τον τερματοφυλακα από τις Σέρρες κάτι που μου δείχνει ότι μόλις τελειώσει η χρονιά θα φύγει ο Κοταρσκι.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution
Has thanked: 3 times

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ωραία, πάρε τον Μεταγραφάκια και πηγαίντε κλάψτε σε καμιά άλλη γωνιά. Άντε, το έχεις πάρει μονότερμα το φόρουμ με τα καταθλιπτικά σου ''ΠΑΟΚτσήδικα'' σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τελικά ο Luka Gugeshashvili είναι πιο νεαρός απ' ό,τι πίστευα (29.04.1999). Σύμφωνα δε με το ΠΑΟΚ24 ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που έχει 1 εμφάνιση με την Εθνική ανδρών, αλλά αρκετές με όλες τις μικρές (Κ16 έως και Κ21) είπε ότι δέχεται να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο αν είναι ο πρώτος τερματοφύλακας!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προτείνω να ανέβει στην πρώτη ομάδα ο 21 ετών και 4 μηνών φορ Jorge Cabezas Hurtado (06.09.2003).
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από loukas karadimos »

marsantos έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Σιωπης ειναι μια χαρα παιχτης..
Ενας συγχρονος Βιτολο,σκουπα ολα..
Θα τολμούσα να πω πως ο Βιτόλο είναι πιο σύγχρονος από τον Σιώπη.
Ο Βιτόλο ως προϊόν της ισπανικής ποδοσφαιρικής παιδείας είχε πρώτη επαφή και πρώτη κοντινή πάσα αψεγάδιαστες. Ακόμα και αν ήταν ανάμεσα από 5 παίκτες, αν του έδινε τη μπάλα ο Κοντρέρας, θα έκανε σωστό κοντρόλ, ψύχραιμα και γρήγορα θα σήκωνε κεφάλι, θα έβλεπε που είναι ο Πάμπλο, θα του την έδινε σωστά και job done. Αυτό μπορούσε να κάνει, αυτό του είχε πει να κάνει ο Φερνάντο και αυτό έκανε.
Ο Σιώπης , με την μπάλα στα πόδια, έστω και αυτά τα λίγα δεν μπορεί να τα κάνει . Ανασταλτικά ότι έκανε ο Βιτόλο, ναι μπορεί να τα κάνει.
Δεν έχω καταλάβει όμως αν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον ή απλά το συζητάμε φιλολογικά.
Αν θα πρόσφερε στον ΠΑΟΚ;
Εγώ κάθε έξτρα χαρακτηριστικό που μπαίνει στην ομάδα θα το ήθελα. Ναι, για κάθε φετινό ματς που ο ΠΑΟΚ μπαίνει μπροστά στο σκορ, στο 75 θα ήταν η σίγουρη μου αλλαγή. Ειδικά ματς με μικρομεσαίους αντιπάλους όπως με ΟΦΗ, Καλλιθέα και Βόλο που άνοιξαν οι γραμμές μας και ο Σβαμπ αδυνατούσε να καλύψει χώρους, ο Σιώπης θα ήταν μανούλα.
φιλε marsantos εγω θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οχι ως προς το προσωπο αλλα προς την αναγκη των χαρακτηριστικων

και θα ρωτησω, οχι εσενα προσωπικα, αλλα γενικα και αοριστα

μας κανει ο Σιωπης για αυτον τον ρολο και οχι ο 100000% δικος μας Χαρης Τσιγγαρας ?Τοσο δυσκολο ηταν δηλαδη να μεινει αλλον εναν χρονο με το ζορι ως μια λυση για αυτα τα παιχνιδια η οποια δεν σου κοστιζε απολυτως τιποτα ?

εγκυκλοπαιδικες, φιλολογικες αποριες φυσικα οπου στον πλανητη ΠΑΟΚ που η λογικη δεν εχει χωρο, δεν εχουν και ουσια
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ο Luka Gugeshashvili είναι πιο νεαρός απ' ό,τι πίστευα (29.04.1999). Σύμφωνα δε με το ΠΑΟΚ24 ο Γεωργιανός τερματοφύλακας που έχει 1 εμφάνιση με την Εθνική ανδρών, αλλά αρκετές με όλες τις μικρές (Κ16 έως και Κ21) είπε ότι δέχεται να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά μόνο αν είναι ο πρώτος τερματοφύλακας!
Προσωπικά δεν τον έχω παρακολουθήσει και δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Ωστόσο στο γενικό πλαίσιο, πίσω από όποια κίνηση πρέπει να υπάρχει λογική και σχεδιασμός.

Αυτή τη στιγμή ο Π.Α.Ο.Κ. έχει Κοτάρσκι, Παβλένκα, Τσιφτσή. Οι 2 τελευταίοι αποκτήθηκαν μάλιστα το καλοκαίρι. Για να έχει λογική η κίνηση του Γεωργιανού, θα πρέπει ο Π.Α.Ο.Κ. να έχει ήδη στο μυαλό του τι σκοπεύει να κάνει.

Αν πχ είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει ο Κοτάρσκι, ένα ενδεχόμενο δίδυμο Παβλένκα-Γεωργιανού δε νομίζω ότι θα ήταν τόσο άσχημο του χρόνου. Το δείγμα βέβαια του Παβλένκα δεν είναι μεγάλο, αλλά υπάρχει και ένα σοβαρό βιογραφικό από πίσω. Απ' ότι φαίνεται ο Τσιφτσής δεν, οπότε μένει 3ος.

Αν από την άλλη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για Κοτάρσκι, δε βλέπω νόημα και στη συγεκριμένη κίνηση.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
Has thanked: 2 times

Δημοσίευση από loukas karadimos »

επισης συγγνωμη κιολας αλλα αν στον ΠΑΟΚ του μπιλιονερ Σαββιδη μιλαμε για σιωπηδες και λοιπα κακοποια στοιχεια ας το κλεισουμε το τοπικ να τελειωνουμε

ουσιαστικη ενισυχη χρειαζεται η ομαδα και το χερι βαθια στην τσεπη, κατι που επαναλαμβανω, εχει να συμβει απο το 2017*

ηρθε η ωρα, 100 χρονια κλεινει ο συλλογος σε λιγο!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”