10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Πόσο Μουργκ ν αντέξει ο καημένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Δλδ ο Χατζηστραβος τι έχει λιγότερο κ παίζει στις Σέρρες;
Περσι ηρθε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES] δε σε ειδα να γραφειςτσιριγωτης έγραψε:Έρχεται μόνη της δυστυχώςaivas19 έγραψε:Ο «γινε προπονητης/προεδρος» ζηταει δικαιοσυνη!τσιριγωτης έγραψε:Πονάει η μέση;
- Μπαρκαρούτσος
Πέρσι δεν μετράει.aivas19 έγραψε:Περσι ηρθε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES] δε σε ειδα να γραφεις
- Amsterdamer_87
Το Νο 10 στην φανελα σε μαρανε..
Αν ημουν ο Κουδας θα σου το εβγαζα νταβατζιλικι..
Αν ημουν ο Κουδας θα σου το εβγαζα νταβατζιλικι..
Πέρυσι που πήραμε πρωτάθλημα βοήθησε, ειδικά με τους μικρομεσαίους και όλα αυτά τα γκολ που έβαλε ως ψυχρός εκτελεστής. Ήταν όμως ταυτόχρονα η κορυφή της καριέρας του. Φέτος θα μπορούσε πάλι να παίζει με τους μικρούς αλλά το πρόβλημα είναι οτι έχουμε γεμίσει παίκτες σαν κι αυτόν. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερους παίκτες που να έχουν ΚΑΙ ποιότητα ΚΑΙ προσωπικότητα ΚΑΙ να είναι ακόμη σε παραγωγική ηλικία. Εμείς έχουμε γίνει φιλανθρωπικό ίδρυμα πια.
-
Φρέσκα κουλούρια... όταν μένεις στο παρελθόν το παρόν δε προσπερνά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρσι δεν μετράει.aivas19 έγραψε:Περσι ηρθε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES] δε σε ειδα να γραφεις
Σας γίνεται συνήθεια η καρπαζια κ δεν σας ενοχλεί, αυτο είναι το κακό.
Δεν είναι καν συζητήσιμα αυτά, φέτος μαζί με τον Τόμας είναι τα 2 τεράστια και μη κατανοητά λάθη του προπονητή
-
Τεράστια αδικία για τον Τόμας να εξισώνεται με Μουργκ!GINOLA έγραψε:Δεν είναι καν συζητήσιμα αυτά, φέτος μαζί με τον Τόμας είναι τα 2 τεράστια και μη κατανοητά λάθη του προπονητή
Ο ίδιος ο Τζίμας λέει φέτος ότι είναι τελείως διαφορετικός παίχτης με πέρυσι. Και ο Τσιμίκας έχει πάει έξω δανεικός και ο Ντέλιας και και και...τσιριγωτης έγραψε:Κ μη ξεχνάτε κάτι που δεν αφορά τον μουργκαρο...ο Τζιμας ήταν ανέτοιμος
- Μπαρκαρούτσος
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚάρα στα δύσκολα.τσιριγωτης έγραψε:Φρέσκα κουλούρια... όταν μένεις στο παρελθόν το παρόν δε προσπερνά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πέρσι δεν μετράει.aivas19 έγραψε:Περσι ηρθε; [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES] δε σε ειδα να γραφεις
Σας γίνεται συνήθεια η καρπαζια κ δεν σας ενοχλεί, αυτο είναι το κακό.
Έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ κλαρινοπαίκτη, έχω ζήσει απλήρωτους να τρώνε 4 από τα Γιάννενα, έχω φάει 4 από το Θρασύβουλο, τι να με κλάσει το 1-2 από το Βόλο 8 μήνες μετά που έγινα πρωταθλητής; Στα @@ μου κιόλας, προχωράω με το βλέμμα στην κορυφή.
10. Thomas Murg
Φρεσκα κουλουρια γιατι περσι δεν ηρθε η δικαιοσυνη που ζητησαμε [FACE WITH TEARS OF JOY]