95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
San4

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από San4 »

Στο δια ταύτα βέβαια ο ΠΑΟΚ περιμένει εδώ και μισή χρόνια τον μουργκ και τον μπράντον σε ανάλογες θέσεις του γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

TransferMania έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Εδώ διαβάζουμε ότι είναι έγκλημα που ένα 18χρονο παιδί θα πουληθεί για 20+ εκατομμύρια. Λες και ο ΠΑΟΚ έχει την αντίστοιχη πίεση με μια ομάδα της Β Γερμανίας.
Κρίμα που δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ (ακόμη) αλλά μέχρι εκεί.

Και προφανώς τα νούμερα είναι αστρονομικά ο Τζολης στον ΠΑΟΚ και όχι σε μια ομάδα Β Γερμανίας είχε 20+ γκολ/ασσιστ και πουλήθηκε για 12Μ. Ο Τζιμας με 8 γκολ για την ώρα θα πουληθεί 30;;
To εγκλημα προφανως ειναι πως κριθηκε ανεπαρκης σε μας και μεσα σε λιγους μηνες εχει πεσει ολη η ευρωπη πανω του για να τον αποκτησει. Αν αυτο δεν ειναι αποτυχια, τι ειναι?
Εσύ που είσαι τρανσφερμανια έχεις ακούσει φυσικά πως ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Eagle1980 έγραψε:H Νυρεμβέργη θα πάρει τον Τζίμα και θα τον πουλήσει στην Λίβερπουλ !!! το Ντήλ θα μας δώσει αν ισχύουν τα ποσά 22 εκ .
Με τι χρήματα; Στραγάλια νομίζεις είναι τα εκατομμύρια;
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
TransferMania έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:Εδώ διαβάζουμε ότι είναι έγκλημα που ένα 18χρονο παιδί θα πουληθεί για 20+ εκατομμύρια. Λες και ο ΠΑΟΚ έχει την αντίστοιχη πίεση με μια ομάδα της Β Γερμανίας.
Κρίμα που δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ (ακόμη) αλλά μέχρι εκεί.

Και προφανώς τα νούμερα είναι αστρονομικά ο Τζολης στον ΠΑΟΚ και όχι σε μια ομάδα Β Γερμανίας είχε 20+ γκολ/ασσιστ και πουλήθηκε για 12Μ. Ο Τζιμας με 8 γκολ για την ώρα θα πουληθεί 30;;
To εγκλημα προφανως ειναι πως κριθηκε ανεπαρκης σε μας και μεσα σε λιγους μηνες εχει πεσει ολη η ευρωπη πανω του για να τον αποκτησει. Αν αυτο δεν ειναι αποτυχια, τι ειναι?
Εσύ που είσαι τρανσφερμανια έχεις ακούσει φυσικά πως ενδιαφέρεται η Λίβερπουλ να τον αγοράσει από τον ΠΑΟΚ;
Δεν υπαρχει περιπτωση. Ενδιαφερονται ομαδες αλλα η Λιβερπουλ δεν ειναι μια απο αυτες.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Montrealiotis έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ευχέρεια να βάζει μέσα έναν 18χρονο και να τον περιμένει να βγει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει να πάρει αποτέλεσματα. Υπάρχει πίεση. Αν δεν σκόραρε σε 2 ματς θα έμπαινε ο επόμενος.

Εκτός αν ο στόχος μας είναι να βγει ο παίκτης οπότε δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα.

Είτε πουληθεί είτε επιστρέψει, εκ του αποτελέσματος, ήταν μια εξαιρετική κίνηση να πάει δανεικός ο Τζιμας στην Νυρεμβεργη.
Όπως τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχουμε πάρει με τα τέσσερα μυδράλιοβόλα που έχουν σμπαραλιασει τα αντίπαλα δίχτυα; Άξιοι της μοίρας μας είμαστε....
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Portable έγραψε:Ο παικτης τυπικα ανηκει μεχρι της ληξης της σαιζον στην Νυρεμβέργη. Μπορει να διαπραγματευτει ΤΩΡΑ με τη Λιβερπουλ και μολις κανει deal μαζι της να τον αγορασει απο εμας χωρις να μας ρωτησει. Απλως σκαει τα 18+2.

Η Λίβερπουλ ξεκιναει από 20 τιμη αγορας και φυσικα η Νυρεμβεργη θελει να ανεβασει το ποσο οσο μπορει καθως ο ΠΑΟΚ έχει αλλο ενα 20%.

Αυτα.
Ο Τζίμας ΔΕΝ ανήκει στη Νυρεμβέργη. Οι Γερμανοί έχουν το δικαίωμα χρήσης, αλλά την ιδιοκτησία την έχει, για την ώρα, ο ΠΑΟΚ. Όπως και όταν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα σπίτι δεν θα κάνει πρόταση στον ενοικιαστή, αλλά στον ιδιοκτήτη.
Ο Τζιμας ανήκει φυσικά ιδιοκτησιακά σε μας. Αλλά όσο είναι σε ισχύ η ρήτρα τον πρώτο λόγο για την μεταγραφή τον έχει η Νυρεμβέργη.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Portable έγραψε:
Kevin έγραψε:Δεν ξέρω αν θα πιάσει 10, 15, 20 ή 25 εκατομμύρια και δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ ξέρω ότι τέτοιο ταλέντο προερχόμενο από τις ακαδημίες μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Έγιναν εγκλήματα από την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή. Να μην παίζει αυτό το παιδί και να βλέπουμε μέσα Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ κλπ… Ας φύγει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού να σωθεί θα πω. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πως θα αξιοποιηθούν τα όποια χρήματα από την πιθανή πώληση του… Πιθανόν με μια ανανέωση στον Σαμάτα για το ύψιστο τρολάρισμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε συ ξέρεις τι γίνεται τώρα; Εγώ για τον ΠΑΟΚ θεωρώ τεράστια επιτυχία να πωληθεί 18χρονος στη Λίβερπουλ και να πάρει ο Σύλλογος 26 μύρια (ή όσα πάρει) χωρίς να έχει παίξει σε μας και αντίθετα με σένα έγκλημα το αντίθετο. Και όχι δεν θα σωθεί αν φύγει, φεύγει για τον σκοπό επενδύθηκαν πάνω του αρκετά εκατομμύρια στο να γίνει αυτό που έγινε σήμερα.
Εγώ πάλι θεωρώ επιτυχία σπάνια ταλέντα όπως οι Τζόλης, Κουλιερακης, Ντελιας & Τζίμας πρώτα να παίζουν στην ομάδα 3-4 χρόνια και αφού πάρουν μερικούς τίτλους και παίξουν Champions League να πωληθούν στο peak της τιμής τους και όχι με την πρώτη ευκαιρία λες και είμαστε μια εξευρωπαϊσμενη Ξάνθη.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:H Νυρεμβέργη θα πάρει τον Τζίμα και θα τον πουλήσει στην Λίβερπουλ !!! το Ντήλ θα μας δώσει αν ισχύουν τα ποσά 22 εκ .
Με τι χρήματα; Στραγάλια νομίζεις είναι τα εκατομμύρια;
Θα πάρει τρανσφεροδάνειο γιατι θα βγάλει και αυτή απο την υπόθεση. :mrgreen:
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

μικρό καλάθι παιδιά.
Και με Τζόλη, διαβάζαμε κάτι παλαβά ονόματα ομάδων, και τελικά πήγε στην νεοφώτιστη Νόριτς, που δεν ακούμπησε.

Δεν θα εκπλαγώ αν τελικά:
1. έρθει πρόταση απο μικρότερης δυναμικής ομάδα από τους συλλόγους που διαβάζουμε
2. ο μικρός θα επιλέξει ΠΑΟΚ για να πετύχει την πώληση σε μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης.

Αν ήμουν ΠΑΕ, θα έκανα τα αδύνατα δυνατά για να πουληθεί σε όσο μεγαλύτερο ποσό γίνεται, ώστε να δώσω κίνητρο σε παιδάκια που βλέπουν το μέλλον τους ως ποδοσφαιριστή, να επιλέξουν τις ακαδημίες μας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

boogeyman77 έγραψε:
Portable έγραψε:
Kevin έγραψε:Δεν ξέρω αν θα πιάσει 10, 15, 20 ή 25 εκατομμύρια και δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ ξέρω ότι τέτοιο ταλέντο προερχόμενο από τις ακαδημίες μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Έγιναν εγκλήματα από την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή. Να μην παίζει αυτό το παιδί και να βλέπουμε μέσα Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ κλπ… Ας φύγει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού να σωθεί θα πω. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πως θα αξιοποιηθούν τα όποια χρήματα από την πιθανή πώληση του… Πιθανόν με μια ανανέωση στον Σαμάτα για το ύψιστο τρολάρισμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε συ ξέρεις τι γίνεται τώρα; Εγώ για τον ΠΑΟΚ θεωρώ τεράστια επιτυχία να πωληθεί 18χρονος στη Λίβερπουλ και να πάρει ο Σύλλογος 26 μύρια (ή όσα πάρει) χωρίς να έχει παίξει σε μας και αντίθετα με σένα έγκλημα το αντίθετο. Και όχι δεν θα σωθεί αν φύγει, φεύγει για τον σκοπό επενδύθηκαν πάνω του αρκετά εκατομμύρια στο να γίνει αυτό που έγινε σήμερα.
Εγώ πάλι θεωρώ επιτυχία σπάνια ταλέντα όπως οι Τζόλης, Κουλιερακης, Ντελιας & Τζίμας πρώτα να παίζουν στην ομάδα 3-4 χρόνια και αφού πάρουν μερικούς τίτλους και παίξουν Champions League να πωληθούν στο peak της τιμής τους και όχι με την πρώτη ευκαιρία λες και είμαστε μια εξευρωπαϊσμενη Ξάνθη.
+++++++++++Εκτός κι αν είμαστε αποκλειστικά selling club και στα παλαιότερα των υποδημάτων μας οι στόχοι για κατάκτηση τίτλων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ναι ρε μάγκες. Δεν ξέρει ο Πλέτενμπεργκ, τον τρανσφερμανια να ακούτε εδώ μέσα
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

john4serres έγραψε:Ναι ρε μάγκες. Δεν ξέρει ο Πλέτενμπεργκ, τον τρανσφερμανια να ακούτε εδώ μέσα
Δεν εισαι υποχρεωμενος να με πιστεψεις, αλλα εισαι υποχρεωμενος να με σεβεσαι χωρις ειρωνικα ποστ.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Ο Φουρτουνης φίλε θα έρθει τελικά;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Επειδή δεν ξέρω τα οικονομικά μεγέθη στην Β Γερμανίας . Αξίζει για μια ομάδα όπως είναι η Νυρεμβεργη να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία για 4-5 εκατομμύρια ; Εκτός αν μέσα στην συμφωνία είναι να τον αφήσουν δανεικό εκεί.

Επίσης έστω ότι η Νυρεμβεργη θέλει να δώσει τα 18εκ. Ο Τζιμας μπορεί να πει όχι και να χαλάσει ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά το να βγάλεις δηλαδή 4-5 εκατομμύρια αέρα από ένα παίκτη που δεν σου ανήκει είναι άσχημα; Λεφτά που δεν είχες.
Έρχεται δηλαδή και στα χαρίζει κάποιος και λές συγνώμη δεν θέλω;
Άσε που μπορεί να μην είναι 4-5 εκατομμύρια. Η Νυρεμβέργη αφού θα έχει "αγοράσει" τον Τζίμα μπορεί να διαπραγματευτεί με την Λίβερπουλ άλλους όρους.
Πχ 25εκ (από τα οποία ο ΠΑΟΚ θα πάρει ότι δικαιούται) + 3-4 με επίτευξη στόχων + ένα 15% ποσοστό μεταπώλησης απο την επόμενη μεταγγραφή του παίκτη
Όχι άσχημα για παίκτη που δεν σου ανήκει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”