Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 1-2 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 1-2 απόψεις και παραλειπόμενα
ε τοτε ρε αδερφε να σου δωσω ακομη μια λυση μην ξαναπας και στο γηπεδο....αμα ειναι να μην πονανε τα μυαλα σου....αλλα αμα σκεφτεσε ετσι με μαθηματικη ακριβεια εκει πηγαινεις να προτιμας να κανεις κατι αλλο απο το να πας να δεις τον παοκ
και παντα φιλικα
και παντα φιλικα
Εκει μπαίνει η εννοια στήριξη...
Στο γήπεδο πας για να φωνάξεις και να ανεβάσεις όσο είναι δυνατο την ομάδα... Απο τη στιγμή που δεν μπορουσα να κανω κατι τέτοιο μιας και δεν βρήκα τρόπο να πάω στην Κομωτηνη, αποφάσισα να μην χαλαστω... Και να χαρώ εκ του ασφαλούς μαθαίνοντας απλά το σκορ!Δεν είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ... Απλά με "κατέντησαν" να ασχολουμε με την έννοια και τα ιδανικά που ακούν στο όνομα ΠΑΟΚ, και να έχω χεσμένα τα αποτελέσματα της οικονομικα εξαρτημένης απο το συστημα ΠΑΕ... Καλό ή κακό?? Δεν ξέρω!! Πιστεύω στον ΠΑΟΚ, ζω με τον ΠΑΟΚ... Οποιος πει ότι ζει ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ, απλά θα έχει αποτύχει σε όλα τα άλλα (φιλοι,οικογένεια, αγάπες...) Ετσι νοιώθω!!! Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά...!
Στο γήπεδο πας για να φωνάξεις και να ανεβάσεις όσο είναι δυνατο την ομάδα... Απο τη στιγμή που δεν μπορουσα να κανω κατι τέτοιο μιας και δεν βρήκα τρόπο να πάω στην Κομωτηνη, αποφάσισα να μην χαλαστω... Και να χαρώ εκ του ασφαλούς μαθαίνοντας απλά το σκορ!Δεν είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ... Απλά με "κατέντησαν" να ασχολουμε με την έννοια και τα ιδανικά που ακούν στο όνομα ΠΑΟΚ, και να έχω χεσμένα τα αποτελέσματα της οικονομικα εξαρτημένης απο το συστημα ΠΑΕ... Καλό ή κακό?? Δεν ξέρω!! Πιστεύω στον ΠΑΟΚ, ζω με τον ΠΑΟΚ... Οποιος πει ότι ζει ΓΙΑ τον ΠΑΟΚ, απλά θα έχει αποτύχει σε όλα τα άλλα (φιλοι,οικογένεια, αγάπες...) Ετσι νοιώθω!!! Μπορεί να είμαι και λάθος αλλά...!
- Pegasus1589
Το πράγμα μού θύμισε το περσινό Πανσερραϊκός ΠΑΟΚ 1-1. Ελπίζω να μην επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση αλλά επίσης ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να βρίσκουμε τον τρόπο να βάζουμε γκολ...
Πωπω χολή που βγάζουν μερικοί πάντως... Χάσουμε κερδίσουμε το ίδιο βιολί.
Πωπω χολή που βγάζουν μερικοί πάντως... Χάσουμε κερδίσουμε το ίδιο βιολί.
gika έγραψε:Εκει μπαίνει η εννοια στήριξη...
Αλλά.. ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ!
gika έγραψε:erevos187 έγραψε:Βεβαια μπορει να κανω και λαθος και να ξεκινησει ο ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα και περνει δεν περνει αποτελεσματα τοτε θα βγω και θα τον στηριξω τον σαντος
Για παράθεσε κανα ποστ σου μετά το ματς με την Ξανθη, μετά το ματς με τον Νιονιο μετά το ματς με την Τρίπολη... Να δουμε αν κράζεις η οχι όταν παίζεις μπάλα και δεν ερχονται τα αποτελεσματα...
gika εχω πολλα ποστ μετα απο ηττες που στηριξα τον σαντος αν θες ψαξε εγω βαριεμαι και δεν εχω και να αποδειξω τιποτα
Τοσον καιρό εδώ μέσα έχω παρατηρήσει πολλους... Και εσένα...
Τεσπα.. Δεν είναι αυτό το θέμα...
Αλλά κάποιοι (ΚΑΙ εσύ) είτε χανουμε είτε κερδιζουμε χωρις να παιζουμε σαν την Μπαρτσα κραζετε!
Τεσπα.. Δεν είναι αυτό το θέμα...
Αλλά κάποιοι (ΚΑΙ εσύ) είτε χανουμε είτε κερδιζουμε χωρις να παιζουμε σαν την Μπαρτσα κραζετε!
ο santos τα είπε όλα μετά το τέλος.
πιο παλιά είχα ρωτήσει αν είναι τόσο δύσκολο να παίξουμε ένα 4-4-2 με garcia-βιτολο. την απάντηση μου τh πήρα σήμερα
από το 60 και μετά ήταν μια ωραία προπόνηση όπου οι 11 συνεχώς αμύνονται και προσπαθούν να μη φάνε goal. όταν η φάση τελειώνει τότε οι 11 που αμύνονται τh δίνουν όσο πιο γρήγορα στουs 11 που επιτίθονται για να συνεχιστεί το drill. σε αυτή τh προπόνηση λοιπόν για μια ακόμα φορα δε καταφέραμε να κάνουμε βασικά πράγματα όπως να μην έχουμε ελεύθερους επιθετικούς να περνούν κεφαλιές ελεύθεροι μέσα στη μικρή μας περιοχή.MVP τις ομάδας που αμυνόταν όλοι οι αντίπαλοι επιθετικοί. LVP τhς ομάδας που αμυνόταν ο βιτολο. κάποιος λίγο να του δώσει να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Aris.
μοναδικός διασωθέντας ο Garcia και το goal του δεν ήταν μονο θέμα τύχης.
η διοίκηση του Ari έδωσε σήμερα μάθημα του πως μπορείς να πιέσεις καταστάσεις για το επόμενο παιχνίδι. να βγάζεις ανακοίνωση για τh διαιτησία την ώρα που η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με 9 και 10 παίκτες για 3 πέναλτι που τα δυο δεν ήταν και το άλλο δίνετε δε δίνετε είναι κάτι που για ομάδες υπεράνω όπως είμαστε εμείς είναι ψιλά γράμματα. μια και το CSI είναι τις μόδας. οι tapes του τερματοφύλακα του panthrax ποσα γραμμάρια DNA από το μπούτι του muslimovic κουβαλούν αυτή τι στιγμή?
πιο παλιά είχα ρωτήσει αν είναι τόσο δύσκολο να παίξουμε ένα 4-4-2 με garcia-βιτολο. την απάντηση μου τh πήρα σήμερα
από το 60 και μετά ήταν μια ωραία προπόνηση όπου οι 11 συνεχώς αμύνονται και προσπαθούν να μη φάνε goal. όταν η φάση τελειώνει τότε οι 11 που αμύνονται τh δίνουν όσο πιο γρήγορα στουs 11 που επιτίθονται για να συνεχιστεί το drill. σε αυτή τh προπόνηση λοιπόν για μια ακόμα φορα δε καταφέραμε να κάνουμε βασικά πράγματα όπως να μην έχουμε ελεύθερους επιθετικούς να περνούν κεφαλιές ελεύθεροι μέσα στη μικρή μας περιοχή.MVP τις ομάδας που αμυνόταν όλοι οι αντίπαλοι επιθετικοί. LVP τhς ομάδας που αμυνόταν ο βιτολο. κάποιος λίγο να του δώσει να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Aris.
μοναδικός διασωθέντας ο Garcia και το goal του δεν ήταν μονο θέμα τύχης.
η διοίκηση του Ari έδωσε σήμερα μάθημα του πως μπορείς να πιέσεις καταστάσεις για το επόμενο παιχνίδι. να βγάζεις ανακοίνωση για τh διαιτησία την ώρα που η αντίπαλη ομάδα έπαιζε με 9 και 10 παίκτες για 3 πέναλτι που τα δυο δεν ήταν και το άλλο δίνετε δε δίνετε είναι κάτι που για ομάδες υπεράνω όπως είμαστε εμείς είναι ψιλά γράμματα. μια και το CSI είναι τις μόδας. οι tapes του τερματοφύλακα του panthrax ποσα γραμμάρια DNA από το μπούτι του muslimovic κουβαλούν αυτή τι στιγμή?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Κυρ 08 Νοέμ 2009, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
γειά σου ρε γκίκα παιχταρά. το έβρεξες στην παραλία που πήγες; ούτε εγώ είδα το ματς, λόγω δουλειάς (μη βαράτε).
Άντε σε 2 βδομαδες με τους ανύπαρκτους να βγάλουμε γούστα
Άντε σε 2 βδομαδες με τους ανύπαρκτους να βγάλουμε γούστα
Petm έγραψε:ο santos τα είπε όλα μετά το τέλος.
Αυτο που μένει είναι να δούμε 4-4-2 αλλά με ακραια χαφ Βιειρινια-Κουτσιανικουλη... Οπως με τον Λεβαδειακό... Τεσπα... Ο Σαντος ξέρει καλύτερα... Και αν κάνει αυτά που του λέμε εμείς εγώ ποντάρω ότι πάμε για υποβιβασμο...
1.Δεν ξερω βασικα οταν γραφετε μερικοι πως απο το 70 κ μετα ηταν τραγικη η ομαδα ...Που την ειδατε την ομαδα στο Α μερος???????????
Πλην του γκολ δωρου...δεν θυμαμαι οχι ευκαιρια μας ουτε μια αξιολογη σεντρα......Αλλοι λενε φταιει ο προπονητης αλλοι λενε φταινε οι παιχτες αλλοι το μακρυ αλλοι το κοντο....Ενας μονο δεν φταιει κ ειμαι σιγουρος ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που εφυγε σημερα απο το γηπεδο με κατεβασμενο κεφαλι κ πραγματικα απογοητευμενος.
Σιγουρα εγω προσωπικα ξερω τι φταιει αλλα δεν ειναι αρμοδιοτητα μου ουτε θα παιξει ρολο αν το δημοσιοποιησω εδω.
Δεν θελω να ξαναδω ταπεινωμενο το λαο του ΠΑΟΚ που καταπινει χιλιομετρα αφηνει σπιτια υποχρεωσεις κλπ για να δει την ασπρομαυρη φανελα να κυριαρχει......
Δεν θελω να ξαναδω παικτες που δεν ξερουν το ρολο τους μεσα στο γηπεδο ....
Δεν θελω να ξαναδω τον προπονητη του ΠΑΟΚ να δικαιολογειται.......
ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ......
υγ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΜΩΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ(προεδρος,προπονητης,επενδυτης),ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ......Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.....
Πλην του γκολ δωρου...δεν θυμαμαι οχι ευκαιρια μας ουτε μια αξιολογη σεντρα......Αλλοι λενε φταιει ο προπονητης αλλοι λενε φταινε οι παιχτες αλλοι το μακρυ αλλοι το κοντο....Ενας μονο δεν φταιει κ ειμαι σιγουρος ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που εφυγε σημερα απο το γηπεδο με κατεβασμενο κεφαλι κ πραγματικα απογοητευμενος.
Σιγουρα εγω προσωπικα ξερω τι φταιει αλλα δεν ειναι αρμοδιοτητα μου ουτε θα παιξει ρολο αν το δημοσιοποιησω εδω.
Δεν θελω να ξαναδω ταπεινωμενο το λαο του ΠΑΟΚ που καταπινει χιλιομετρα αφηνει σπιτια υποχρεωσεις κλπ για να δει την ασπρομαυρη φανελα να κυριαρχει......
Δεν θελω να ξαναδω παικτες που δεν ξερουν το ρολο τους μεσα στο γηπεδο ....
Δεν θελω να ξαναδω τον προπονητη του ΠΑΟΚ να δικαιολογειται.......
ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ......
υγ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΜΩΣ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ(προεδρος,προπονητης,επενδυτης),ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ......Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.....
gika οσο για το τελευταιο που λες συμφωνουμε απολυτα,συγκεκριμενα ''ζουμε με τον παοκ και οχι για τον παοκ'' αλλα 2 ωριτσες που παιζει η ομαδα μας ας τα αφησουμε λιγο τα αλλα, τεσπα για να μην σε αδικω και εγω το εχω κανει αυτο που εκανες, απλα αποψη μου δεν χρειαζοταν να το γραψεις γιατι μου φανηκε σαν να λες ''ε εγω ημουν με την κοπελα μου περνουσα ωραια ε εμαθα μωρε οτι κερδισε και ο παοκ και ηταν ακομα πιο ωραια αλλα και να εχανε ε ενταξει χαλαρα".....δεν χρειαζεται να μου απαντησεις ......εισαι αρρωστο παοκτσακι και δεν χρειαζεται να το αποδειξης.....απλα σου ειπα τι ενιωσα οταν το διαβασα

Υ.Γ. ελπιζω να περασες καλα σημερα.....

Υ.Γ. ελπιζω να περασες καλα σημερα.....

- sidpanos
εγώ θα πω πως παλιότερα έφτανε μόνο που έπαιζε ο ΠΑΟΚ και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Απαντάω γιατι βαριέμαι...
Ωραια πέρασα...
Γράφεις στο ποστ σου : Ωραία πέρασα με την κοπέλα νικησε και ο ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερα αλλα και να έχανε χαλαρά..
Λαθος... Αμα χάναμε φυσικά και θα χαλιόμουν... Απλά τώρα που νικησαμε, δεν χαλαστηκα με το ΠΩΣ παίξαμε...

Ωραια πέρασα...
Γράφεις στο ποστ σου : Ωραία πέρασα με την κοπέλα νικησε και ο ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερα αλλα και να έχανε χαλαρά..
Λαθος... Αμα χάναμε φυσικά και θα χαλιόμουν... Απλά τώρα που νικησαμε, δεν χαλαστηκα με το ΠΩΣ παίξαμε...
ΚΑι δεν το γράφω γιατί θα το κάνω σύστημα... Ετυχε... Και ισως ξαναγίνει αν Σαββατόβραδο παίζει ο ΠΑΟΚ σε γήπεδο που δεν μπορώ να πάω... Απλά ίσως θα έπρεπε να το εφαρμόσουν ΌΛΟΙ αυτοί που με έκαναν να εκνευριστω το τελευταίο τέταρτο... Αν και αυτοί... καλοπροαίρετα μιλάνε για το καλο του ΠΑΟΚ...
- PAOK LEME!!!
Ρε παιδια, προς τα που ηταν το "κατοχή και πάγωμα του παιχνιδιού", γιατι εγω δε το ειδα.
Εγω ειδα μετα το 2-0 να παιζει μονοτερμα τον ΠΑΟΚ ο....πανθρακικος, ο ανωνυμος μαυρουλης να μοιαζει με Ετο'ο και μεις να καντηλιαζουμε τη μπαλα εξω απ την περιοχη μας στην απεναντι περιοχη κ φτου κι απ την αρχη....
Καλη χρυση η νικη αλλα που παμε ετσι δεν ξερω.
Δυστυχως ουτε η πρωτη φορα ειναι που μενουμε με αυτη τη σκεψη στο τελος ουτε η τελευταια.
Και πλιζ καντε μου τη χαρη με τα πως και τι θσ πρεπει να σκεφτομαι για να κανω καλο στον ΠΑΟΚ και τις φιλοσοφιες.
Σχετικα με το Σαντος, καλο το κραξιμο και καλα τα λεει, αλλα ποιανου δουλεια ειναι να παιζουν οι παικτες ποδοσφαιρο κ σαν συνολο? Ειτε αμυνα ειτε Ε Π Ι Θ Ε Σ Η ??? Ως συνηθως του φταινε οι παιχτες και βγαζει την ουρα του απ εξω.
Προφανως εχει περασει και σε αυτον η ιδεολογια του "ποτε δε φταιει ο Σαντος".
Ετσι για να βλεπουμε και τι φερνει η τυφλη και ανευ ορων στηριξη. Γκουχ-γκουχ.
Αυτα τα ολιγα κ δε θα επεκταθω περι αυτου για να μη φαω και πεσιμο απο την φρουρα του εδω μεσα.
Εγω ειδα μετα το 2-0 να παιζει μονοτερμα τον ΠΑΟΚ ο....πανθρακικος, ο ανωνυμος μαυρουλης να μοιαζει με Ετο'ο και μεις να καντηλιαζουμε τη μπαλα εξω απ την περιοχη μας στην απεναντι περιοχη κ φτου κι απ την αρχη....
Καλη χρυση η νικη αλλα που παμε ετσι δεν ξερω.
Δυστυχως ουτε η πρωτη φορα ειναι που μενουμε με αυτη τη σκεψη στο τελος ουτε η τελευταια.
Και πλιζ καντε μου τη χαρη με τα πως και τι θσ πρεπει να σκεφτομαι για να κανω καλο στον ΠΑΟΚ και τις φιλοσοφιες.
Σχετικα με το Σαντος, καλο το κραξιμο και καλα τα λεει, αλλα ποιανου δουλεια ειναι να παιζουν οι παικτες ποδοσφαιρο κ σαν συνολο? Ειτε αμυνα ειτε Ε Π Ι Θ Ε Σ Η ??? Ως συνηθως του φταινε οι παιχτες και βγαζει την ουρα του απ εξω.
Προφανως εχει περασει και σε αυτον η ιδεολογια του "ποτε δε φταιει ο Σαντος".
Ετσι για να βλεπουμε και τι φερνει η τυφλη και ανευ ορων στηριξη. Γκουχ-γκουχ.
Αυτα τα ολιγα κ δε θα επεκταθω περι αυτου για να μη φαω και πεσιμο απο την φρουρα του εδω μεσα.