Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Όλοι μας είμαστε τρομερά απογοητευμένοι απόψε, όλοι ξέρουμε ότι το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι, όλοι ξέρουμε ότι σαφώς και χρειάζονται αλλαγές, όχι τόσο στο έμψυχο υλικό, όσο στη λειτουργία της ΠΑΕ, αλλά καλό θα είναι να μην λέμε και ενεργούμε εν θερμώ, γιατί μόνο λάθος αποφάσεις θα πάρουμε έτσι... Όσο και να πονάμε απόψε, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να κάνουμε διπλό στο ίδιο γήπεδο που πέρσι ζήσαμε απίστευτες στιγμές, γιατί αλλιώς θα γυρίσουμε 15-20 χρόνια πίσω! Και είμαι σίγουρος 1000%, ότι ο ηττημένος της Κυριακής, θα ψάχνει για Προπονητή! Και θα 'ναι πέρα για πέρα άδικο για έναν άνθρωπο, που πολλοί δεν τον χωνευουν και τον καταριουνται, αλλά που εκτός του ότι μας χάρισε 3 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Ευρωπαϊκούς Προημιτελικούς, εδώ και καιρό ήταν ο μόνος που τα έβαζε με το κατεστημένο του ΠΟΚ. Και παρότι ο ΠΟΡΚΥ-5 ως φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, δυστυχώς δεν μπορεί να πει το ρητό "ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚαρα στα δύσκολα", γιατί είναι πολύ δύσκολη η βραδιά που ζούμε απόψε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Κυρ 12 Ιαν 2025, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Το σκέφτηκα πριν λίγο. Ακριβώς αυτό το ρητό.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Και παρότι ο ΠΟΡΚΥ-5 ως φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, δυστυχώς δεν μπορεί να πει το ρητό "ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚαρα στα δύσκολα", γιατί είναι πολύ δύσκολη η βραδιά που ζούμε απόψε!
Έχω φάει χαστούκια, πούτσες, έχω κάνει κλαρίνα, έχω χάσει τίτλους στα χασομέρια... Δεν θα "πεθάνω" για μια ήττα στο πρωτάθλημα.
Ο μονος υπευθυνος για αυτο το ξεφτιλικι εισαι εσυ αρχηγε. Αμα δεν παρεις κεφαλια θα εισαι και εσυ υποπτος.
Εαν είσαι οκ με τη φετινή ΞΕΦΤΊΛΑ σε όλα τα επίπεδα, θα φανεί άμεσα.
Εαν ακόμα πιστεύεις τις μαλ@κιες που σου πούλησαν για καλύτερο ροστερ της εποχής σου κλπ, άλλαξε μόνο τον προπονητή και τίποτε άλλο και οηγαινε στα 100 χρόνια με κάνα χαφ ακόμα.
Εαν πονάνε τα μυαλά σου, δώσε στον υπεύθυνο αυτού του τσίρκου κάτι άλλο να παίζει και φέρε ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και δώσε τα κλειδιά.
Και επειδή δεν θα εμπιστευτείς κανένα, άσε τη Μαρία να ελέγχει τι γίνεται, όχι να αποφασίζει, όχι να διαπραγματευεται, όχι να τα δίνουμε στα γούστα του Γιώργη αλλά όχι στις ανάγκες του προπονητή.
Εαν ισχύουν αυτά για ΟΛΘ, μήπως να γίνει κάνα ντηλ και για συμπαίκτες σε επίπεδο management και γηπέδου?
Εαν ακόμα πιστεύεις τις μαλ@κιες που σου πούλησαν για καλύτερο ροστερ της εποχής σου κλπ, άλλαξε μόνο τον προπονητή και τίποτε άλλο και οηγαινε στα 100 χρόνια με κάνα χαφ ακόμα.
Εαν πονάνε τα μυαλά σου, δώσε στον υπεύθυνο αυτού του τσίρκου κάτι άλλο να παίζει και φέρε ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και δώσε τα κλειδιά.
Και επειδή δεν θα εμπιστευτείς κανένα, άσε τη Μαρία να ελέγχει τι γίνεται, όχι να αποφασίζει, όχι να διαπραγματευεται, όχι να τα δίνουμε στα γούστα του Γιώργη αλλά όχι στις ανάγκες του προπονητή.
Εαν ισχύουν αυτά για ΟΛΘ, μήπως να γίνει κάνα ντηλ και για συμπαίκτες σε επίπεδο management και γηπέδου?
Πάντως πολλοί μαζί με εμένα έχουν νιώσει αυτή την αδιαφορία για την ήττα . Τύπου οκ χάσαμε . Αυτό είναι που με τρομάζει . Χορτάσαμε ; Ξεκαυλωσαμε ; Τι συμβαίνει;
- figurehead4
Κι αυτό το σκάκι ρε παιδί μου, αργό παιχνίδι. Σου δίνει χρόνο να σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι και να μην κάνεις κίνηση.
Παίξε ένα ταβλάκι του Θεού να παιζεις τα ζαρια με το ένα χέρι (φτύνοντας) και να μαζεύεις με το άλλο τα πούλια και να σου λέει ο απέναντι "Άντε τελείωνε"
Παίξε ένα ταβλάκι του Θεού να παιζεις τα ζαρια με το ένα χέρι (φτύνοντας) και να μαζεύεις με το άλλο τα πούλια και να σου λέει ο απέναντι "Άντε τελείωνε"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Δευ 13 Ιαν 2025, 03:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Πάλι καλά που έχεις για σωσίβιο τον λουτσέσκου ( ειρωνικό είναι γιατί πολύ δεν θα το καταλάβουν)
Α ρε Ιβάν,πολύ τυχεροί όλοι αυτοί για τους οποίους είσαι πρόθυμος να δεχτείς όλα τα πυρά.
Ξέρω τι θέλω αλλά ξέρω και πως ενεργεις σαν άνθρωπος...δεν σε κακίζω
Α ρε Ιβάν,πολύ τυχεροί όλοι αυτοί για τους οποίους είσαι πρόθυμος να δεχτείς όλα τα πυρά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 13 Ιαν 2025, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εμμ!renegade έγραψε:Πάλι καλά που έχεις για σωσίβιο τον λουτσέσκου
Όταν μια ομάδα, γενικά ένας οργανισμός έχει τόσο τραγική εικόνα σε όλους τους τομείς φταίνε όλοι . Σαββιδης , ΠΑΕ , Λουτσεσκου. Μόνο ο πρώτος όμως μπορεί να το γυρίσει. Ότι έγινε, έγινε μέχρι τώρα αλλά από δω και πέρα αν δεν κάνει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που διοικείται η ΠΑΕ , θα είναι αποκλειστικός υπεύθυνος . Δεν γίνετε να μην έχει καταλάβει πόσο λάθος δουλεύει όλο αυτό.
-
Εφόσον θέλεις να έχεις την τελευταία λέξη ακόμα και για να αναπνεύσει κάποιος στην ΠΑΕ
Τότε δίκαια από σήμερα το βράδυ πρεπει να δεχτείς και ολα τα πυρά.
Αν ένας υπάλληλος δεν σου κάνει για χψ λόγους τον διώχνεις. Αν δεν το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ικανοποιημένος και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.
Οι οπαδοί - φίλαθλοι όμως δεν ήταν και δεν θα γινουν ποτέ υπάλληλοι σου, όσα πειρολ και αρδ και να αμολησεις.
Νομίζω ότι δικαίως μαζεύτηκαν πολλά και πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά.
Η απουσία σου είναι εκκωφαντική και πρέπει να δώσεις εμφατικές απαντήσεις επιτέλους.
Στο ματς με την χάρτινη έπρεπε να είσαι μπροστά στο πούλμαν και μετά στην σουίτα.
Η απουσία σου την Πέμπτη μου έλυσε αρκετές απορίες.
Έχω πολύ λίγες ελπίδες ότι θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά σου.
Τότε δίκαια από σήμερα το βράδυ πρεπει να δεχτείς και ολα τα πυρά.
Αν ένας υπάλληλος δεν σου κάνει για χψ λόγους τον διώχνεις. Αν δεν το κάνεις σημαίνει ότι είσαι ικανοποιημένος και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.
Οι οπαδοί - φίλαθλοι όμως δεν ήταν και δεν θα γινουν ποτέ υπάλληλοι σου, όσα πειρολ και αρδ και να αμολησεις.
Νομίζω ότι δικαίως μαζεύτηκαν πολλά και πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά.
Η απουσία σου είναι εκκωφαντική και πρέπει να δώσεις εμφατικές απαντήσεις επιτέλους.
Στο ματς με την χάρτινη έπρεπε να είσαι μπροστά στο πούλμαν και μετά στην σουίτα.
Η απουσία σου την Πέμπτη μου έλυσε αρκετές απορίες.
Έχω πολύ λίγες ελπίδες ότι θα αλλάξει κάτι στην συμπεριφορά σου.
- BlackMagicPAOK
Κάποιος φίλος το έγραψε, ζούμε ξανά μέρες "πολύιδιοκτησίας".
Το περσινό 4Χ4 τους έκατσε στον λαιμό, και πήρανε τα μέτρα τους.
Ο Λουτσε σε καθεστώς τιμωρίας, έχει χάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά το τιμόνι της ομάδας.
Οι παίκτες χωρίς κίνητρο, κατεβαίνουν από το πούλμαν για τσαμπουκά και σέρνονται στο γήπεδο..
Ο πρόεδρος αποφασίζει από μακρυά και... νηφάλια.
Εσωστρέφεια στο φουλ.
Πως θα ξεκολλήσουμε;
Ή 4η θέση είναι το όριο.
Ιβαν, σώσε την παρτίδα!
Το περσινό 4Χ4 τους έκατσε στον λαιμό, και πήρανε τα μέτρα τους.
Ο Λουτσε σε καθεστώς τιμωρίας, έχει χάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά το τιμόνι της ομάδας.
Οι παίκτες χωρίς κίνητρο, κατεβαίνουν από το πούλμαν για τσαμπουκά και σέρνονται στο γήπεδο..
Ο πρόεδρος αποφασίζει από μακρυά και... νηφάλια.
Εσωστρέφεια στο φουλ.
Πως θα ξεκολλήσουμε;
Ή 4η θέση είναι το όριο.
Ιβαν, σώσε την παρτίδα!