15. Omar Colley

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Pellaios

Re: 15. Omar Colley

Δημοσίευση από Pellaios »

Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση και η γνώμη μου βασίζεται μόνο σε αυτά που έχω δει αγωνιστικά.
Ο κύριος λόγος επανενεργοποίησης του Μιχαηλίδη θεωρώ ότι είναι η ανικανότητα του κολει με την μπάλα στα πόδια. Δεδομένης της μετριότητας του κεντζιορα σε αυτόν το τομέα η ομάδα δεν μπορεί να έχει δεύτερο στόπερ και μάλιστα χειρότερο του κεντζιορα σε αυτόν τον τομέα.
Επιπλέον μπορεί ο ραζβαν να θεωρούσε τον Μιχαηλίδη αργό ως σέντερ μπακ αλλά δυστυχώς ο κολλει είναι πιο αργός από τον Γιάννη....Ο κολει εκτός του ότι χρειάζεται τρια κοντρόλ για να παίξει την μπάλα δυσκολεύεται πολύ να παίξει σε ψηλά μέτρα γεγονός που εμποδίζει την ομάδα να πιέσει τις πρώτες και δεύτερες πάσες. Νομίζω ότι όλοι είδαμε την διαφορά στα τελευταία ματς....
Τέλος σε ότι αφορά τα άλλα θέματα θεωρώ ότι τόσο ο λοβρεν όσο και ο κολει έχουν βγάλει κριτική στάση τόσο απέναντι στο στήσιμο της ομάδας όσο και απέναντι στους συμπαίκτες.... Δεν τους είδα ποτέ να ενθαρρύνουν τους συμπαίκτες τους. Δεν τους είδα ποτέ να τους στηρίζουν μετά από άσχημες ενέργειες. Φαίνονται να είναι εκτός κλίματος ομάδας. Δεν τους είδα ποτέ μετά από χαζομάρες τους να σηκώνουν το χέρι και να ζητάνε συγνώμη. Τουναντίον είναι πολύ κρυοι ειδικά ο λοβρεν μανουριαζει κιόλας με χειρονομίες...
Δείτε για παράδειγμα πως όλοι ενθαρρύνουν τον τσαλοφ για να βάλει γκολ. Πώς ο Καμαρά ζήτησε συγνώμη μετά το λάθος γύρισμα στο τελευταίο ματς. Πώς οι συμπαίκτες του του έκαναν πλάκα για τα αγγλικά του στις δηλώσεις του μετά το ματς...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

15. Omar Colley

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ο Κολει μάγκες τρώει μάρμαρο γιατί η προώθηση παιχνιδιού του είναι υπό του μηδενος.
Με τον Γιάννη πλέον βάζουμε γκολ .
Με τον Κολλει δεν μπορούσαμε να παίξουμε αυτό που θέλουμε .
Ο Λοβρεν θεωρώ ότι πληρώνει κυρίως θέματα συμπεριφοράς . Γενικότερα και στην Λίβερπουλ είχε συμπεριφορά φελλού στα αποδυτήρια (εντός γήπεδου έπαιρνε κυρίως αψυχολόγητες καρτες ) . Αν υπήρχε ένας παίκτης με τη μεταβίβαση του Γιάννη , τα ψηλά του Κολλει και τα χαμηλά του Λοβρεν θα είμαστε καλυμμένοι .
Γιαυτο να διπλό σκεφτόμαστε όταν κράζουμε τον Μιχα .
Τέλος και με Μιχαηλιδη και με τους άλλους 2 , 1 γκολ παθητικό το έχουμε , τουλάχιστον με τον Γιάννη , βάζουμε .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι το τόσο τραγικο έχει κάνει στα μέχρι τωρα παιχνίδια του σε σχέση με πρώτους μήνες άλλων στοπερ που ήρθαν στην ομαδα. Ειναι ο πιο αθλητικός και ο πιο δυνατός από τους αμυντικούς μας. Με ποια λογική δεν τοποθετήθηκε αυτός απέναντι στον Ιωαννιδη. Μην μου πει κανείς γιατί είναι κακός στο build up.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Joshua αυτή είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Στο τοπικ του αγώνα κάποια παιδιά λένε πως έχει τεθεί εκτός ομάδας γιατί τσακώθηκε και έβρισε τον Λουτσεσκου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω τι το τόσο τραγικο έχει κάνει στα μέχρι τωρα παιχνίδια του σε σχέση με πρώτους μήνες άλλων στοπερ που ήρθαν στην ομαδα. Ειναι ο πιο αθλητικός και ο πιο δυνατός από τους αμυντικούς μας. Με ποια λογική δεν τοποθετήθηκε αυτός απέναντι στον Ιωαννιδη. Μην μου πει κανείς γιατί είναι κακός στο build up.
Γιατί αντιμιλησε στον λουτσέσκου
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ευτυχως ο Μουργκαρος δεν αντιμιλαει το παιδι και δεν χανει την φανελα του βασικου και τις ανανεωσεις! Και στην τελικη τι μετραει? η ομαδα ή το εγω μας?
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Είναι κακός στο μπιλνταπ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δυστυχώς ενώ οι περισσότεροι γνωρίζουμε πράγματα που έχουμε μάθει ότι έχουν γίνει ή επειδή εφόσον δεν ήμασταν οι ίδιοι μπροστά όταν έγιναν, το σωστό είναι να πω ότι φημολογείται ότι έχουν γίνει,
αυτά λοιπόν τα πράγματα, δεν μπορούν να αναφερθούν δημόσια, με βάση το πλαίσιο των κανονισμών του φόρουμ

Εφόσον όμως έχει μιλήσει δημόσια ο Τσορμπατζόγλου για εξωαγωνιστικούς λόγους, θα περιοριστώ να πω ότι αυτοί οι εξωαγωνιστικοί λόγοι - φαίνεται ότι μάλλον ισχύουν

Το πόσο σοβαρά τους αξιολογεί ο προπονητής, είναι θέμα του προπονητή
Πάντως ο Λουτσέσκου φέρεται να είχε τσαντιστεί πολύ με τον "εξωαγωνιστικό λόγο - πειθαρχικό παράπτωμα" και δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάπως αυτό, όπως φαίνεται μέχρι τώρα

Οπότε στο θέμα Κόλεϊ, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να εξηγήσουμε αγωνιστικά κάποια πράγματα
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Για τον Κόλεϊ κάτι που με είχε κάνει εντύπωση ,ήταν σε ένα από τα πρώτα του ματς(νομίζω στο 2-2 με την Πλζεν) ,έδειξε η κάμερα τον Λουτσέσκου μετά τη λήψη του αγώνα να του κάνει έντονα παρατηρήσεις για αρκετή ώρα.
Σε βαθμό που δεν το έχω δει να το έχει κάνει μέχρι τώρα σε κανένα άλλον παίκτη της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δυστυχώς ο προπονητής τον τελείωσε!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δυστυχώς ο προπονητής τον τελείωσε!
Για να μη παίζει Αποστόλη Ναι 101% αν και δεν χρησιμοποιεί τον Lovren λογο εμπειρίας.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εάν έχει δημιουργήσει θέμα συμπεριφοράς για τον χρόνο συμμετοχής (όπως ακουγοταν ) ας του δείχνουν το βιντεάκι με τον πολυτραυματια και μεγαλύτερο σε ηλικία Κοντε .
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Ισως κερδισει το χρυσο βατομουρο χειροτερης μεταγραφης απο τον Μπακαγιοκο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το μαρκάρισμα του στο Κοντε στη φάση του 1-2 με θύμισε την άμυνα που έπαιζε χθες ο καημένος ο Ρευνολτς που προσπαθούσε να μην κάνει 5ο φάουλ

Εξίσου επική η προσπάθεια του να κάνει τάκλιν σε φάση τρανζίσιον του αντιπάλου στο κέντρο που έριξε δύο δικούς μας κάτω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μας δουλευεις εσυ

Ειναι δυνατον να εχεις 100 συμμετοχες στο Καμπιονατο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”