Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Ο Τζιμας δεν είναι απλός 17χρονος, έχει προσόντα που βγάζαν μάτι από την πρώτη του εμφάνιση στα 16.
Το ότι ο λουτσεσκου δεν βρήκε σημαντικό ρόλο για αυτόν και οι συνεχόμενες αποτυχίες στη θέση του φορ θα πρπει να του δημιουργήσουν έναν προβληματισμό για το πως αξιολογεί και αντιλαμβάνεται τον ρόλο του επιθετικού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Γενικότερα, νομίζω ότι ειναι κοινώς αποδεκτό ότι δίνει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμπειρία και και την λήψη αποφάσεων παρά την αθλητικότητά που εξηγεί γιατί πολλές φορές δυσκολεύεται να βάλει πιτσιρικάδες. Βλέποντας πάντως τι κάνει ο τζιμας φέτος, το να πούμε οτι δεν έκανε λάθος μαζί του, είναι λιγο stretch. Το να πούμε απο την άλλη οτι δεν θα τον βάζει του χρόνου αν συνυπάρξουν επειδή είναι δογματικά εναντίον του είναι νομίζω επίσης stretch.
Το ότι ο λουτσεσκου δεν βρήκε σημαντικό ρόλο για αυτόν και οι συνεχόμενες αποτυχίες στη θέση του φορ θα πρπει να του δημιουργήσουν έναν προβληματισμό για το πως αξιολογεί και αντιλαμβάνεται τον ρόλο του επιθετικού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Γενικότερα, νομίζω ότι ειναι κοινώς αποδεκτό ότι δίνει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμπειρία και και την λήψη αποφάσεων παρά την αθλητικότητά που εξηγεί γιατί πολλές φορές δυσκολεύεται να βάλει πιτσιρικάδες. Βλέποντας πάντως τι κάνει ο τζιμας φέτος, το να πούμε οτι δεν έκανε λάθος μαζί του, είναι λιγο stretch. Το να πούμε απο την άλλη οτι δεν θα τον βάζει του χρόνου αν συνυπάρξουν επειδή είναι δογματικά εναντίον του είναι νομίζω επίσης stretch.
Σκάνδαλο μεγατόνων αν δεν το ακυρώσει. Εχει χεστει τοσο πολυ πάνω του ο τύπος που ενω βλεπει το καθαρο σπρωξιμο δεν τολμα να το ακυρωσει
-
- potamda
- Bet Guru 2023
Θα το ακυρώσει και θα βάλει γκολ στην επόμενη φάση.
Θα το ακυρωσει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Βλεπετε τι σημασια εχει να παιζουμε με ξενους διαιτητες;
Βλεπετε τι σημασια εχει να παιζουμε με ξενους διαιτητες;
- potamda
- Bet Guru 2023
potamda έγραψε:Θα το ακυρώσει και θα βάλει γκολ στην επόμενη φάση.
Ο γαυρος δεν υπαρχει παντως
Οι αλλοι κανανε 5 αναγκαστικες αλλαγες παιζουν με 10
Χαχαχα νατος ο 17χρονος
Οι αλλοι κανανε 5 αναγκαστικες αλλαγες παιζουν με 10
Χαχαχα νατος ο 17χρονος
σε σέβομαι ρε τρελέpotamda έγραψε:Θα το ακυρώσει και θα βάλει γκολ στην επόμενη φάση.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχααpotamda έγραψε:Θα το ακυρώσει και θα βάλει γκολ στην επόμενη φάση.