Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από nunies4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Πάντως όσοι λένε για τις μεταγραφές του Γενάρη και ότι δεν βοηθούν, ο γαύρος πέρσι σε μια καμμένη χρόνια, κατάφερε με 3 δανεικούς να πάρει μέχρι και Ευρωπαϊκό.

Σωστές επιλογές χρειάζεται, όχι κάτι μαγικό.
Το παραδειγμα του γαυρου ομως πρωτοι εδω ολοι μας λεγαμε οτι ειναι αντιποδοσφαιρικο και μαλιστα σκιζαμε τα ρουχα μας οτι δεν γινεται να δικαιωθει. Να αλλαξεις μιση ομαδα τον Γεναρη
Τελικα δικαιωθηκε κατα το ημισυ (γιατι βρεθηκαν κοντα και στο πρωταθλημα)
Σε αλλα νεα....ο Διαμαντοπουλος 2η μερα στην σειρα που επιμενει οτι θα ερθει και αλλο χαφ
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

omerta76 έγραψε:Ξεχνάς βέβαια ότι ο γαύρος έκανε 8 για να του βγουν οι 3
Ναι αλλά αυτοί οι 3 ανέβασαν και άλλους 5-6 υπάρχοντες
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ξαναρωτάω. Ο Διαμαντόπουλος, έχει δείξει να ξέρει από μεταγραφικά και ειδικά του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Ο Διαμαντόπουλος μιλάει σχεδόν καθημερινά με τον Λουτσέσκου, οπότε ναι

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Portable

Δημοσίευση από Portable »

PAOKevolution έγραψε:Ξαναρωτάω. Ο Διαμαντόπουλος, έχει δείξει να ξέρει από μεταγραφικά και ειδικά του ΠΑΟΚ;
Δεν είναι εντελώς άσχετος. Τι είπε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Άρα δεν ξέρει τίποτα, αφού ο λουτσέσκου έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει περί μεταγραφών
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Γειά χαρά! Λοιπόν η ομάδα στάθηκε στο ύψος τής και,κανένα παράπονο δεν,πρέπει να έχουμε από κανέναν όλοι τους έπαιξαν όσο μπορούσαν κανείς δεν υστερησε, επίσης ο κόσμος στάθηκε στο,ύψος του sold out χωρίς παρατράγουδα και υστερίες πλέον η μπάλα δεν είναι στην κερκίδα αλλά όπως σχεδόν όλοι συμφωνούμε στην διοίκηση....Θα ξεδιαλύνουν τα πράγματα σε λίγες μέρες και θα φανούν οι προθέσεις τούς από τις κινήσεις που θα,κάνουν ή δεν θα κάνουν....
Υ.γ Έχω την αίσθηση πως ο Πενια θα αφήσει εποχή αλά Ολιβαρεζ
Υ.γ 2 θα ήθελα να δω μια τριπλετα οζντοεβ πενια στα χαφ και, καμάρα στο δέκα κάτι που θα φέρει τρελή πίεση στον αντίπαλο ψηλά
Υ.γ 3 Έχω μια κρυφή ελπίδα πως ο μπακαγιοκο θα αναστηθεί η καλύτερα προσδοκώ ανάσταση νεκρών....για να δούμε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Leonardo10 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Ξεχνάς βέβαια ότι ο γαύρος έκανε 8 για να του βγουν οι 3
Ναι αλλά αυτοί οι 3 ανέβασαν και άλλους 5-6 υπάρχοντες
Εγώ απαντάω στο πόσες μεταγραφές έκανε ο γαύρος για να τονίσω ότι 1.δεν είναι λογικό να κάνεις τόσες Γενάρη μήνα και 2. το ποσοστό του επιτυχίας δεν ήταν 3/3 αλλά 3/8
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOKevolution έγραψε:Ξαναρωτάω. Ο Διαμαντόπουλος, έχει δείξει να ξέρει από μεταγραφικά και ειδικά του ΠΑΟΚ;
Ειναι πολυ πιο κοντα ειδικα στον Ραζβαν απο τους περισοτερους δικους μας ρεπορτερ.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

renegade έγραψε:Άρα δεν ξέρει τίποτα, αφού ο λουτσέσκου έχει δηλώσει ότι δεν γνωρίζει περί μεταγραφών
:lol:

Ποιος είναι αυτός ο Διαμαντόπουλος;
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Να ρωτήσω κάτι, (μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί στο παρελθόν αλλά πραγματικά δεν το πιάνω). Εφόσον η ομάδα έχει γεμίσει βαριά συμβόλαια, με παίκτες που δεν προσφέρουν μία, γιατί δεν κινείται για 2-3 δανεισμούς;

Ο γαυρος πέρυσι ουσιαστικά έφτιαξε ομάδα που πηρε ευρωπαϊκό από το μηδέν με ένα τσουβάλι δανεικούς τον Γενάρη. Ο Ουνάχι στο βάζελο είναι δανεικός. Ο Μειτέ πέρυσι που ήταν ο άξονας της ομάδας ήταν επίσης δανεικός.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχουν βγει εντελώς από την συζήτηση δανεισμοί;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο χαμένος αδερφός του Φοίβου
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ενας πολυ σοβαροτερος δημοσιογραφος απο το συνολο των δικων μας πουλιων αθροιστικα.
Γενικα ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια για αθλητικο σαιτ φωτιζοντας πολλες πτυχες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ των αθληματων σε ολα τα επιπεδα και τους βγαζω το καπελο που δεν εχουν σχολια κατω απο τα αρθρα μη συμβαλλοντας στην τοξικοτητα.
Και μονο που δεν μπορεις να καταλαβεις αν κλινουν καπου, εμενα μου φτανει για αθηνοκεντρικο σαιτ.
Δεν λεω αν καταλαβαινεις τι ομαδα υποστηριζει ο καθενας. Αυτα λιγο πολυ ειναι γνωστα. Λεω αν το σαιτ συνολικα ειναι χρωματισμενο και με συγκεκριμενη γραμμη
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το σάιτ τους πάντως ήταν φουλ υπέρ γαυρου μέχρι και την αγορά του έθνους από ιβαν όπου μετά ισορρόπησε κάπως και νμζ το κράτησε έτσι από τότε. Αλλά ναι κ εμένα μου είναι συμπαθεστατος και πολύ υπέρ του ραζβαν από τον οποίο πήρε κ συνέντευξη πρόπερσι στη Ρουμανία. Σορι για το σπαμ
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Εγω θα πήγενα με τριπλέτα στα φορ για την επόμενη χρονια με Chalov, Brandon, Hutrado.

Θελουμε χαφ, μπακ και εξτρεμ αριστερό.

Πρεπει να υπαρχει ενας μεσοεπιθετικό στον παγκο που να μπορεί να μπει και να ανακατέψει την τράπουλα, οπως ηταν ο Henrique, ο Warda, ο Vieirinha (ατυχες μερικά απο τα ονοματα) να ειναι λιγο απροβλεπτος ντριπλαδορο ανακατοσούρας για να κλειδώνεις αμυνες στα παιχνιδια που κυνηγάς σκορ και εχεις κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή.

Γιατί η ομάδα εχει μέταλλο να γυρίσει ματς. Οταν τυχαίνει να βρισκομαστε πισω στο σκορ οι αντιπαλοι πάντα μας σεβοντε και μαζευουν πίσω τις γραμμές τους ομως στερούμαστε ιδέες επιθετικά.

Απο τις πιο απιστευτες μεταγραφές που θα μπορούσαμε να κανουμε τώρα για μένα ειναι κάποια τύπου Huerta/Carrascal.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”