9. Fedor Chalov
- hasio_john
Re: 9. Fedor Chalov
Εντάξει, μην κοροϊδευόμαστε ρε σεις ... , ναι έχει μερικά καλά στοιχεία ΑΛΛΑ δεν φτάνει αυτό, εμείς τον πήραμε για killer όχι για να τον λέμε φιλότιμο και ότι βγάζει μερικές κάθετες! Αν ήταν έτσι ας παίρναμε τσάμπα έναν μικρό από την β' που θα έκανε και αυτός τα ίδια!
-
Μα κρίνεται από αυτό που τον βάζει να κάνει ο προπονητής. Στον ΠΑΟΚ ο φορ πρέπει να είναι η δημιουργός ή σκυλί του πολέμου, αυτός είναι δημιουργός και αυτό το κάνει πολύ καλά, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον
-
hasio_john έγραψε:Εντάξει, μην κοροϊδευόμαστε ρε σεις ... , ναι έχει μερικά καλά στοιχεία ΑΛΛΑ δεν φτάνει αυτό, εμείς τον πήραμε για killer όχι για να τον λέμε φιλότιμο και ότι βγάζει μερικές κάθετες! Αν ήταν έτσι ας παίρναμε τσάμπα έναν μικρό από την β' που θα έκανε και αυτός τα ίδια!
Απο το 1993-1994 που παρακολουθώ οι μόνοι δύο μη χασογκόληδες σέντερ φορ που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κίλερ που θυμάμαι και ήξερες οτι στο Ελλαδιστάν θα κάνουν 15+ γκολ είναι ο Πρίγιοβιτς και ο Λούχοβι. Απο κοντά και ο Ναλιτζής που ήταν όμως και χασογκόλης. όλοι οι άλλοι με εκλάμψεις.
-
Μα ο Λουτσεσκου δεν θέλει φορ killer το φορ killer δεν βγαίνει στο κέντρο να πάρει μπάλα αλλά κινείται μόνο στο κουτί. Επισης όλα τα φορ των άλλων ομάδων παίζουν συνεχόμενα ματς εμείς αλλάζουμε κάθε αγωνιστική πραγματικά πως να βρει ρυθμό να κάνει το κάτι παραπάνω?hasio_john έγραψε:Εντάξει, μην κοροϊδευόμαστε ρε σεις ... , ναι έχει μερικά καλά στοιχεία ΑΛΛΑ δεν φτάνει αυτό, εμείς τον πήραμε για killer όχι για να τον λέμε φιλότιμο και ότι βγάζει μερικές κάθετες! Αν ήταν έτσι ας παίρναμε τσάμπα έναν μικρό από την β' που θα έκανε και αυτός τα ίδια!
Σε γενικές γραμμές ήταν θετικός.
Δυστυχώς ο tyson δεν τον έβγαλε κάποιες πάσες εύκολες όταν έκοβε διαγώνια αριστερά και προτιμούσε να περιμένει για την πετάξει απέναντι στο ζιφκοβιτς
Δυστυχώς ο tyson δεν τον έβγαλε κάποιες πάσες εύκολες όταν έκοβε διαγώνια αριστερά και προτιμούσε να περιμένει για την πετάξει απέναντι στο ζιφκοβιτς
Συμφωνώ απόλυταLeonardo10 έγραψε:Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, ειλικρινά. Εχει παίξει τα στόπερ με πλάτη πάρα πολύ καλά, έχει βγάλει 5-6 κάθετες στα μεσοδιαστήματα στον Τάισον για σοβαρές φάσεις, και πίεσε πάρα πολύ. Αυτό που την έσπασε ήταν ότι έβγαινε πολύ έξω και δεν ήταν ποτέ μέσα στην περιοχή, ποτέ ομωσ, μετά το 60 κουράστηκε πολύ γιατί ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι που πρέσαρε
-
Καλά αμα το προσεγγίσουμε απο την οπτική των χρημάτων που δαπανήθηκαν δεν μπορει να θεωρηθεί μέχρι στιγμής πετυχημένη μεταγραφή. Απλα χαρακτηρισμοί του τύπου "πρώην ποδοσφαιριστής" και "Σαμάτα νούμερο 2" θεωρώ οτι είναι υπερβολικοί.
-
-
Ένας που είδε επιτέλους τον αγώνα. Ο Τσαλοφ θέλει την μπάλα είτε κάθετα είτε σε παράλληλη σέντρα για να σκοράρει, ο Ντελιας με τον Ταισον δεν παίξανε καθετα ,ενώ και ο Ταισον και ο Ζιφκο παίζοντας ανάποδο πόδι δεν μπορούν την παράλληλη σέντρα του Ντεσποτοφ ας πούμε. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι στο 60 δεν μπήκε ένας φορ τύπου έστω Γερεμεγεφ δηλαδή φορ κουτιού να κάτσει εκεί να περιμένει σεντρες αλλά μπήκε φορ που δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση. Του χρόνου τα φορ θα πρέπει να είναι Τζημας Τσαλοφ και ένας ψηλός με καλό κεφάλιLeonardo10 έγραψε:Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, ειλικρινά. Εχει παίξει τα στόπερ με πλάτη πάρα πολύ καλά, έχει βγάλει 5-6 κάθετες στα μεσοδιαστήματα στον Τάισον για σοβαρές φάσεις, και πίεσε πάρα πολύ. Αυτό που την έσπασε ήταν ότι έβγαινε πολύ έξω και δεν ήταν ποτέ μέσα στην περιοχή, ποτέ ομωσ, μετά το 60 κουράστηκε πολύ γιατί ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι που πρέσαρε
Τι μπορεί να σας ικανοποιεί σε ένα φορ που δεν σκοράρει και που αντέχει μέχρι το 60! ειδικά όταν έχει γίνει και μια σοβαρή επένδυση. Ακόμη δεν έχετε καταλάβει πως δεν θα κουμπώσει ΠΟΤΕ στο σύστημα Λουτσέσκου...Αυτή την στιγμη από τους γνωστούς για τον Λουτσέκσου, μόνο ΈΝΑΣ μπορεί!! ΑΚΠΟΜ...
- TylerDurden
Μυστήριο τρένο. Για δολοφόνο τον πήραμε, εκτός κουτιού (ή πιο έξω τελοσπάντων) αποδίδει - όταν αποδίδει. Μου άρεσε στο πρώτο, αλλά μπορεί να παίζει ρόλο το ότι έχω ξεχάσει πως είναι το να έχουμε killer στην επίθεση.
Edit: 4 γκολ σε 1246' βλέπω, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του που δε με κάνουν να λέω "ναι μεν αλλά σπέρνει στα υπόλοιπα" καταλήγω στο ότι δεεεεεν.
Edit: 4 γκολ σε 1246' βλέπω, σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του που δε με κάνουν να λέω "ναι μεν αλλά σπέρνει στα υπόλοιπα" καταλήγω στο ότι δεεεεεν.
Αυτοπεποίθηση! Ενω ξεκινησε καλα, στη συνεχεια δεν μπορούσε να δωσει πασα στο 1μ.τσιριγωτης έγραψε:Κάτι του λείπει.
Η αυτοπεποίθηση πως θα έρθει όταν είναι εκτός αποστολής και αγώνων ή όταν μόνιμα βγαίνει στο 60?
- ToMousiTouCrespo