Φιλάω την οθόνη μου.nkoss έγραψε:Άλλοι στο γήπεδο βρίζανε τον Κωνσταντέλια, άλλοι εδώ τα έχουν με τον Ιβάν. Τι σας συμβαίνει ρε παιδιά? Δε πάτε να γίνετε καμιά Ρεάλ να κερδίζετε συνέχεια να είστε χαρούμενοι κι εμείς πιο ήρεμοι?
Επειδή εσείς υποσχεθήκατε στους φίλους σας στο καφενείο ότι σήμερα θα βάλουμε 4 γκολ, σας φταίει ο Ιβάν? Μπάλα είναι. Που αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε τον Καρυπίδη μεγαλομέτοχο. Και στα άτομα της οικογένειας σας έτσι φέρεστε? Αγαπήστε λίγο την ομάδα και αυτούς που τη στηρίζουν.
Ιβάν Σαββίδης VI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
ΤζιζζζPAOK_Antarctica έγραψε:Λοιπόν αφεντικό, επειδή είσαι μυρωδιάς, ακου πως γίνονται οι ομάδες.
1. Το σημαντικότερο βήμα. ΔΕΝ προσλαμβάνεις ΤΔ ώστε να ασχολείται με τα μεταγραφικά. Θα κάνει ο καθένας ο,τι γουστάρει.
2. Πουλάς Ντελια.
3. Φέρνεις 19χρονο ταλέντο από τις ακαδημίες τις Ντόρτμουντ.
4. Φέρνεις φορ από Ουκρανία που δεν έχει βγει ποτέ από την πατρίδα του. Ταυτόχρονα κρατάς τους άλλους 50 φορ που έχουμε.
5. Φέρνεις εξτρεμοφορ που βγάζει μάτια στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Λογικά θα διαπρέψει στην Ελλάδα.
6. Αφήνεις τον Κοταρσκι να φύγει επειδή δεν τον γουστάρεις.
7. Δεν αντικαθιστάς τον Κοταρσκι. Πολύ σημαντικό αυτό.
8. Τελευταία μέρα τον μεταγραφών αντικαθιστάς Ντελια με έμπειρο 36χρονο που έπαιζε για χρόνια στη Βαλένθια.
9. Τον χειμώνα διορθωτικές πινελιες. Θα φέρεις χαφ από κάποιο Δανέζικο χωριό που θα μας έχει αποκλείσει. Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ. Κάθε κατοσταρικο μετράει.
Μάθε μπαλιτσα.
Έγιναν σοβαρά λάθη το καλοκαίρι. Συμφωνώ.Nikodiai έγραψε:Αν ακομη δεν εχεις καταλαβει τι εγκληματα εχουν συμβει φετος απο την διοικηση και νομιζεις οτι πεφτει κραξιμο γιατι δεν βαλαμε 4 γκολ...καμια ελπιδα.nkoss έγραψε:Άλλοι στο γήπεδο βρίζανε τον Κωνσταντέλια, άλλοι εδώ τα έχουν με τον Ιβάν. Τι σας συμβαίνει ρε παιδιά? Δε πάτε να γίνετε καμιά Ρεάλ να κερδίζετε συνέχεια να είστε χαρούμενοι κι εμείς πιο ήρεμοι?
Επειδή εσείς υποσχεθήκατε στους φίλους σας στο καφενείο ότι σήμερα θα βάλουμε 4 γκολ, σας φταίει ο Ιβάν? Μπάλα είναι. Που αν δεν ήταν αυτός θα είχαμε τον Καρυπίδη μεγαλομέτοχο. Και στα άτομα της οικογένειας σας έτσι φέρεστε? Αγαπήστε λίγο την ομάδα και αυτούς που τη στηρίζουν.
Το να αποκαλείς δημοσίως τον ευεργέτη σου εγκληματία ή άσχετο ή αφελή είναι κι αυτό λάθος. Όχι λάθος τύπου "δεν βάζω τόνους στις λέξεις". Λάθος τύπου "καλύτερα να βάλω μια πέτρα στο λαιμό μου να πνιγώ".
Ο κόσμος δεν θυμάται τις ρίζες του φίλε μου . Οι τελευταίοι τίτλοι έδωσαν το δικαίωμα της ξιπασιας δυστυχώς .nkoss έγραψε:Άλλοι στο γήπεδο βρίζανε τον Κωνσταντέλια, άλλοι εδώ τα έχουν με τον Ιβάν. Τι σας συμβαίνει ρε παιδιά? Δε πάτε να γίνετε καμιά Ρεάλ να κερδίζετε συνέχεια να είστε χαρούμενοι κι εμείς πιο ήρεμοι?
-
Εγώ απορώ πως γίνεται να μην βλέπεις ότι έχει κάτι στελέχη εκεί μέσα που τον βάζουν να πληρώνει1.5 χαρτί(αγορές+συμβολαια) για το πουλί τον Γκόμεζ και τον τσιφτση, που δεν μπαίνουν ούτε αποστολή ενώ παράλληλα η ομάδα έχει 2 χαφ, ούτε καν 2.5. Αλλά μαλλον μια χαρά το βλέπει αλλά δνε ξέρω τι συμβαίνει
- figurehead4
Ίσως πάλι να εγκληματεις εσύ, έστω άθελά σου, απέναντι στον Σαββίδη συγκρίνοντας τον με τον μεγαλύτερο κλόουν στο αιλινικο φούτμπολ και να δείχνει μια μικρή ασχετοσύνη ο θαυμασμός σου για τα χρυσοπληρωμένα παλτά (εκτός του Γκατσινοβιτς) που έβαλε η χάρτινη ως αλλαγές και να φτάνει σε αφέλεια η άποψη πως ο Ιβάν Σαββίδης τσεπωνει από πωλήσεις ενώ ο αοιδός χώνει. Θα δείξει το μέλλον, ενώ γθα τον δικό μας έχει δείξει το παρελθόν.Nikodiai έγραψε:Εγκληματιας ή ασχετος ή αφελης.Τετοια απελπισια με τους παικτες που ριχναμε μεσα και του παικτες που εριχνε η χαρτινη ειχα καιρο να νιωσω.Που να μην επαιρνε ο Ραζβαν το πρωταθλημα.Ή να μην επαιρνες 12εκ απο Κουλιε.
Το αν δεν βγαινει παιχτικά ο Χ Τισουντάλι και ο Ψ Μπακαγιόκο δεν σημαίνει ότι δεν χρυσοπληρωνονται.
Σημερα πάντως σε ματς τελικό που τεντωθηκαν τα δύο ροστερ, το δικό μας φάνηκε πολύ πιο ποιοτικό από το δικό τους. Συνολικά και ασχέτως τελικού αποτελέσματος.
Αν φανηκε πολυ πιο ποιοτικο το δικο μας ροστερ με Σαματα,Τισουνταλι,Σβαμπ,Βιερινια,Σορετιρε παω πασο.figurehead4 έγραψε:Ίσως πάλι να εγκληματεις εσύ, έστω άθελά σου, απέναντι στον Σαββίδη συγκρίνοντας τον με τον μεγαλύτερο κλόουν στο αιλινικο φούτμπολ και να δείχνει μια μικρή ασχετοσύνη ο θαυμασμός σου για τα χρυσοπληρωμένα παλτά (εκτός του Γκατσινοβιτς) που έβαλε η χάρτινη ως αλλαγές και να φτάνει σε αφέλεια η άποψη πως ο Ιβάν Σαββίδης τσεπωνει από πωλήσεις ενώ ο αοιδός χώνει. Θα δείξει το μέλλον, ενώ γθα τον δικό μας έχει δείξει το παρελθόν.Nikodiai έγραψε:Εγκληματιας ή ασχετος ή αφελης.Τετοια απελπισια με τους παικτες που ριχναμε μεσα και του παικτες που εριχνε η χαρτινη ειχα καιρο να νιωσω.Που να μην επαιρνε ο Ραζβαν το πρωταθλημα.Ή να μην επαιρνες 12εκ απο Κουλιε.
Το αν δεν βγαινει παιχτικά ο Χ Τισουντάλι και ο Ψ Μπακαγιόκο δεν σημαίνει ότι δεν χρυσοπληρωνονται.
Σημερα πάντως σε ματς τελικό που τεντωθηκαν τα δύο ροστερ, το δικό μας φάνηκε πολύ πιο ποιοτικό από το δικό τους. Συνολικά και ασχέτως τελικού αποτελέσματος.
Δεν με νοιαζει αν χρυσοπληρωνει τον Μπακαγιοκο,ο προγραμματισμος των ανθρωπων του ειναι αστειος.Ο ιδιοι που διελυσαν και την αηττητη ομαδα του 2019.Δεν εχεις networth 1.4 δις με αστειους διπλα.Αρα αντι για εγκληματιας ας πουμε αδιαφορος.
- figurehead4
Αν δεν χώσει τώρα να βοηθήσει την ομάδα εκεί που πονά, δεν θα έχεις άδικο για την αδιαφορία.
Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά μάλλον θα είναι "δεν θέλω να το πιστέψω" πάρα τίποτε άλλο.
Θα δείξει. Εγώ ελπίζω ακομη
Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά μάλλον θα είναι "δεν θέλω να το πιστέψω" πάρα τίποτε άλλο.
Όλα εδώ θα φανούν,μακάρι να ξεφτιλιστωfigurehead4 έγραψε:Αν δεν χώσει τώρα να βοηθήσει την ομάδα εκεί που πονά, δεν θα έχεις άδικο για την αδιαφορία.
Τι εννοείτε να χώσει; Το minimum χώσιμο κάθε χρόνο -και σε απίστευτα δύσκολους καιρούς για τα ρωσικά κεφάλαια- αγγίζει τα 20 εκατομμύρια, για να μιλάνε οι φίλαθλοι των 2-3 sold out σε 2 χρόνια, για εγκληματίες και αδιάφορους.
- George Best
Ψάχνεις να κάνεις την ανατροπή φέρνεις τον 39χρονο Βιειρινια, τον 19χρονο Σορετιρε, τον Σαματα(τι να σχολιάσω?) , τον Σβαμπ και τον Τισουνταλι (που μεχρι χθες τον έδιωχνες επειδή δεν σου κάνει...)
Και μερικοί γράφετε για πιο ποιοτικό ροστερ από τους αντιπαλους...
Αρνητές πραγματικότητας ορισμένοι.
Βλέπω τα νικνειμς...
Είστε οι ίδιοι που κράζετε τον Τάισον και φωνάζετε για τον αδικημένο Σορετιρε.
Οι ίδιοι που κραζετε τον Ντελια.
Οι ίδιοι που λέτε ότι φταίει μονιμως ο προπονητής.
Το ροστερ είναι αισθητά χειρότερο από τους διεκδικητές μας φέτος.
Αποκλειστικος υπεύθυνος για αυτό ειναι η διοίκηση.
Ο Ετζουκε έγινε Σορετιρε.
Ο Λιβαγια και ο Πέτροβιτς, έγινε ο Ρώσος Τσάλοφ.
Οι Μποβε, Άρθουρ, Ταχιροβιτς, Μαρίν, Μισιτς, Μειτε έγιναν Μπακαγιόκο.
Και 31 Αυγούστου ψάχναμε 2 βασικα σέντερ μπακ από τα πανέρια. Ενώ ξέραμε ότι θα αποχωρήσουν 3 σέντερ μπακ από την αρχή του Καλοκαιριού...
Και μερικοί γράφετε για πιο ποιοτικό ροστερ από τους αντιπαλους...
Αρνητές πραγματικότητας ορισμένοι.
Βλέπω τα νικνειμς...
Είστε οι ίδιοι που κράζετε τον Τάισον και φωνάζετε για τον αδικημένο Σορετιρε.
Οι ίδιοι που κραζετε τον Ντελια.
Οι ίδιοι που λέτε ότι φταίει μονιμως ο προπονητής.
Το ροστερ είναι αισθητά χειρότερο από τους διεκδικητές μας φέτος.
Αποκλειστικος υπεύθυνος για αυτό ειναι η διοίκηση.
Ο Ετζουκε έγινε Σορετιρε.
Ο Λιβαγια και ο Πέτροβιτς, έγινε ο Ρώσος Τσάλοφ.
Οι Μποβε, Άρθουρ, Ταχιροβιτς, Μαρίν, Μισιτς, Μειτε έγιναν Μπακαγιόκο.
Και 31 Αυγούστου ψάχναμε 2 βασικα σέντερ μπακ από τα πανέρια. Ενώ ξέραμε ότι θα αποχωρήσουν 3 σέντερ μπακ από την αρχή του Καλοκαιριού...
"Στα 12 χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ θεωρώ ότι η τωρινή είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε, η πιο ισορροπημένη."
Αυτή η δήλωση έγραψε ιστορία
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό

Αυτή η δήλωση έγραψε ιστορία
Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό

- Montrealiotis
3 σεντερ μπακ με συμβόλαιο με μέσο όρο το εκατομμύριο.
3 χάφ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
3 φορ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
3 εξτρέμ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
1 μεσοεπιθετικό αξίας περίπου 20 εκατομμύρια (πραγματικά όχι σαν του Φώτη)
2 ακραία μπακ κοντά στο εκατομμύριο.
Ε όσο να πεις στα μάτια του είναι το καλύτερο ρόστερ.
3 χάφ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
3 φορ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
3 εξτρέμ με μέσο όρο πάνω από το εκατομμύριο.
1 μεσοεπιθετικό αξίας περίπου 20 εκατομμύρια (πραγματικά όχι σαν του Φώτη)
2 ακραία μπακ κοντά στο εκατομμύριο.
Ε όσο να πεις στα μάτια του είναι το καλύτερο ρόστερ.
Πάντως για να τα λέμε όλα, πριν μπει ο ολοκληρωμένος μεταγραφικά ΠΑΟΚ στο χορτάρι δεν φαινόταν τόσο κακές οι κινήσεις.