5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
Kabamaru11
Δημοσιεύσεις: 3820
Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μας αρεσει δεν μας αρεσει,μεχρι να ερθει κανα αξιοπιστο σεντερ μπακ,ειναι ο μονος που μπορει να κανει διδυμο με Κεντζιορα.Θα ηθελα κατι καλυτερο ειναι η αληθεια.Θα προωθουσα κ τον Κωττα.

Λοβρεν Κολλεη παιρνουν πανω απο 1,5εκ τον χρονο συνολικα,αμαρτια ρε πστη μου.
Daskalos_4

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Στη φαση που ο Λιβαι του κανει τζαρτζαρισμα και τον πεταει μισο μετρο μακρια, τη στιγμη που εχει καλυτερη θεση απο τον επιθετικο της χαρτινης επιβεβαιωσα οτι το παιδι δεν κανει για στοπερ. Πολυ light για τη θεση. Ως εξαρι θα ηταν πολυ πιο χρησιμος, βγαζει και ωραιες γλυκιες 50αρες μπαλιες. Και σημερα ήταν εξαιρετικος σε αυτο το κομματι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Nikodiai έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν χρειάζεται να καπνίσεις τίποτα, αν η εμμονή σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά και εστιάζεις μόνο στα αρνητικά ενός ποδοσφαιριστή.
Το οτι δεν εβαλε αυτογκολ ή εκανε καποιο χαζουλη πεναλτι δεν φτανει ρε εσυ για ομαδα που θελει πρωταθλημα.Ηταν οκ σημερα;Ηταν.Αυτο και τιποτα παραπανω.Εκανε και παλι αρκετα λαθη.Αν ειναι για μπραβο ο Μιχα τι να πουμε για Κετζιορα;

Παρομοια σχολια διαβαζα καλοκαιρι."Καχυποπτος,εμμονικος" κλπ για τους παικτες που πηραμε και για διοικηση.Οι γκρινιαρηδες μαλλον δικιο ειχαν δυστηχως.
Σε κάποιο σημείο του αγώνα, οι μόνες μας επιθετικές ενέργειες ξεκινούσαν από το πόδι του Γιάννη. Αμυντικά, δεν τον θυμάμαι να κάνει κάποιο λάθος, τον είδα να καθαρίζει αρκετές φάσεις. Θα τον χαρακτήριζα καλύτερο από οκ, σήμερα!
Nikodiai
Δημοσιεύσεις: 562
Εγγραφή: Σάβ 04 Αύγ 2018, 20:42

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Nikodiai »

chri5ti9 έγραψε:Φίλε Νίκο το να πεις μπράβο σε έναν παίκτη της ομάδας σου, που έτρεξε 120 λεπτά και πραγματικά έπαιξε όπως μπορεί, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης αμέσως γίνεται παικταράς και λύσαμε το πρόβλημα μας . Ενα μπράβο είναι και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια .
Δεκτον
deathmassious
Δημοσιεύσεις: 748
Εγγραφή: Δευ 03 Νοέμ 2008, 13:26

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από deathmassious »

chri5ti9 έγραψε:Φίλε Νίκο το να πεις μπράβο σε έναν παίκτη της ομάδας σου, που έτρεξε 120 λεπτά και πραγματικά έπαιξε όπως μπορεί, δεν σημαίνει ότι ο παίκτης αμέσως γίνεται παικταράς και λύσαμε το πρόβλημα μας . Ενα μπράβο είναι και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια .
Συμφωνούμε και σε κάτι.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Δημοσιεύσεις: 3383
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αν καθίσουμε και συζητήσουμε , σε πολλά θα συμφωνήσουμε και σε πολλά θα διαφωνήσουμε . Αυτό είναι ο καρπός της συζήτησης . Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι . Γνώμη λέμε και αύριο πάλι καθημερινότητα .
deathmassious
Δημοσιεύσεις: 748
Εγγραφή: Δευ 03 Νοέμ 2008, 13:26

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από deathmassious »

Daskalos_4 έγραψε:Στη φαση που ο Λιβαι του κανει τζαρτζαρισμα και τον πεταει μισο μετρο μακρια, τη στιγμη που εχει καλυτερη θεση απο τον επιθετικο της χαρτινης επιβεβαιωσα οτι το παιδι δεν κανει για στοπερ. Πολυ light για τη θεση. Ως εξαρι θα ηταν πολυ πιο χρησιμος, βγαζει και ωραιες γλυκιες 50αρες μπαλιες. Και σημερα ήταν εξαιρετικος σε αυτο το κομματι.
Άρα ούτε ο Κεντζιόρα κάνει για στόπερ που τον έβαλε μέσα στη περιοχή με τον κωλο ο Πιερό στον αγώνα του Πρωταθλήματος;
Άβαταρ μέλους
Hermann
Δημοσιεύσεις: 3724
Εγγραφή: Δευ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Πιέρο είναι και παλαιστής, τι συγκρίνεις; Επίσης ο Κεντζ έχει δώσει διαπιστευτήρια
deathmassious
Δημοσιεύσεις: 748
Εγγραφή: Δευ 03 Νοέμ 2008, 13:26

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από deathmassious »

Και ο Λιβάι είναι επίσης πολύ δυνατός. Οι παίκτες γενικά έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, προτερήματα και αδυναμίες. Ο Γιάννης είναι οκ από δύναμη, όχι κατι ιδιαίτερο. Ας περιορίσει τα λάθη και τη ραθυμία σε ορισμένα μαρκαρίσματα και μία χαρά θα είναι , το αριστερό του πόδι είναι πολύτιμο στην ανάπτυξη. Και σήμερα έδειξε και πάλι ότι έχει πολύ καλό επιτόπιο άλμα. Τα πήγε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ας τον στηρίξουμε λίγο.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6708
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σήμερα ήταν θετικός. Το ότι του κέρδισε μια μονομαχία ο Λιβάι δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον φάμε και πάλι. Άλλωστε ο Λιβάι είναι από τους 3-4 κορυφαίους επιθετικούς σήμερα στην Ελλάδα.
Τον body builder τον Πιερό που τον έσβησε ο Γιάννης παρότι υστερεί σαφώς στο σώμα, γιατί δεν το λέτε;
Miles
Δημοσιεύσεις: 7393
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Miles »

Όλες οι μακρινές μπαλιές στην ευθεία του ήταν αποτυχημένες δυστυχώς, και δεν ήταν λίγες.
Άβαταρ μέλους
figurehead4
Δημοσιεύσεις: 2202
Εγγραφή: Δευ 19 Ιουν 2023, 20:22

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εκπληκτικό παιχνίδι. Με σωστές επεμβάσεις, με σωστές τοποθετήσεις, με δύναμη στις μονομαχίες, με τσαμπουκά, με καθαρό μυαλό. Μπράβο μπράβο μπράβο
renegade
Δημοσιεύσεις: 17534
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από renegade »

Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις μόνο από την ηλικία σαν έτος γέννησης. Θα πρέπει να δεις και την ποδοσφαιρική του ηλικία.
Ο Γιάννης έχει αγωνιστικα λεπτά που αντιστοιχούν σε μόλις δύο σεζόν και αυτά τα λεπτά του τα έχει πάρει πολύ διακεκομμένα ,ενώ είχε και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.τι αποτέλεσμα είναι ότι ενώ έχει πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα να έχει τεράστια έλλειψη εμπειρίας,που για τη θέση αυτή είναι υπερπολύτιμη... εξού και κάποια χαζά λάθη του.
Όταν με τα παιχνίδια μεστωσει και σταματήσει να παίζει φοβικά...θα κράζετε την διοίκηση που τον πουλάει
Άβαταρ μέλους
Patricio_4
Δημοσιεύσεις: 920
Εγγραφή: Κυρ 26 Ιουν 2022, 17:30

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μέχρι τότε όμως θα τρώμε γκολ από τα αποδυτήρια...
Άμα είναι έτσι ας τον δώσουν δανεικό
renegade
Δημοσιεύσεις: 17534
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από renegade »

Να φανταστώ το γνωρίζεις ότι είναι ο αμυντικός με το χαμηλότερο ratio goal/match
Όπως και είναι ο αμυντικός με το υψηλότερο PPG
Άρα αυτό που λες δεν αποτυπώνεται στο χαρτί
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”