Ποιοί παίχτες πιστεύετε ότι πρέπει να φύγουν?

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Trabakoulas έγραψε:Na poulisi ton Toxouroglou
και ποιος θα τον παρει?? :)
konstantin

Δημοσίευση από konstantin »

axxaaxaxaxaxaxaxaxaxxaaxaxa :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν ξερω για εσας εγω τον πιγενα τρελα τον κυριακοοοοοοοο παντα.

Γιατι και επιθετικο να τον εβαζες με την ιδια τρελα θα επαιζε.

Μεχρι και τις μακακιες που εκανε τις εφχαριστιοσουν ηταν ομορφες Βλεπε με πανιονιο περιση.

ΚΥΡΙΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΕ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Η sportdog είναι εκτός τόπου και χρόνου .. έχει πει απίστευτες μαλακίες και πλέον δεν με απασχολεί ούτε παίρνω στα σοβαρά αυτά που γράφουνε.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

midenistis έγραψε:Σε λίγο θ' ανοίξετε poll.. τι να τον κάνουμε τον Ζαγοράκη.
Να τον διώξουμε φέτος, να τον διώξουμε σε 5 χρόνια, να τον στείλουμε για δουλειά στην επο, να τον στείλουμε να γαμ.. την λίλη.
Συνέλθετε!!!
axxaxaxxaaxxax :) :) :lol: :lol: :) :)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Να μην τον πουλήσουμε ποτέ! ΠΑΟΚ είσαι και τέτοια ταλεντάρα πρέπει να την εκμεταλευτείς... Αλλά για να ανέβει η απόδοση του κατά την γνώμη μου πρέπει να αποκτηθεί ακόμα ένας αξιόλογος τερματοφύλακας ωστέ να υπάρχει συναγωνισμός. Δεύτερον να γίνετε πιο σωστά η προπονησή του γιατί κάτι και εκεί δεν πάει καλά. Εγώ νομίζω οτι η φετινή μέτρια χρονιά του ήταν απλώς μία παρένθεση λόγω του κλίματος και της κακής ψυχολογίας της ομάδας και από του χρονού θα δείτε οτί θα βγάζει μάτια!!! :lol: :lol: 8) 8) :evil: :twisted: :!:
Άβαταρ μέλους
ras.d.s

Δημοσίευση από ras.d.s »

τον κρατας.κανεις καλη ομαδα και μετα θα δεις αν σε κανει η οχι.με τα καδρονια που ειχε φετος αστα να πανε.απλα πρεπει να σοβαρευτει και αυτος να δουλεχει παραπανο και για μενα ειναι απο τους καλητερους τερματοφυλακες στην ευρωπη σε αναλογια παντα με το συνολο που εχουν οι αλλες ομαδες. :evil: :?
mavros_4_katerinh

Egw pisteuw....

Δημοσίευση από mavros_4_katerinh »

....pws den prepei na ton poulhsoume gt mono mia xronia dn epaikse kala!!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

εγω πιστευω οτι πρεπει να μεινει γιατι ασχετα με την φετινη του αποδοση η οποια ηταν κακη εχει να δειξει πολλα... και το οτι τον ζητανε αλλες ομαδες με τοσα λευτα εφοσον εχει κανει χαλια χρονια φετος εμενα μου λεει πολλα για το μελλον του και τις δυνατοτητες του.. αλλωστε εχει αρχισει το παιδι να δενεται ολο και πιο πολυ με την ομαδα και την ιδεα μας...
Άβαταρ μέλους
panilee

Δημοσίευση από panilee »

Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Νομίζω ότι με βάση τα όσα έδειξε φέτος, με 1 εκατομύριο θα έπρεπε να φύγει ο Ντάνι. Και ιδού ένα απόσπασμα από το sport24:

http://www.sport24.gr/html/ent/700/ent.234700.asp

Επιστροφή για Ντάνι...

Κι αν κάπως έτσι έχει η περίπτωση του Χριστοδουλόπουλου σε αυτή του Ντάνι Φερνάντεζ η Μπόχουμ φαίνεται διατεθειμένη να επανέλθει, ακόμα και σήμερα, με νέα πρόταση για την απόκτηση του. Η γερμανική ομάδα φέρεται να βελτιώνει την πρόταση της ύψους 1.2 εκ. ευρώ προσφέροντας 600.000 ευρώ άμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιπλέον 300.000 ευρώ σε δύο δόσεις.

Από την πλευρά της η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι θετική στην παραχώρηση του διεθνή Πορτογάλου τερματοφύλακα αρκεί να εισπράξει ποσό που θα πλησιάζει το 1.1 εκ. ευρώ.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι από το Σάββατο ο Φερνάντεζ βρίσκεται στην Γερμανία ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έχοντας μάλιστα συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπόχουμ κάτι που σημαίνει ότι απομένει να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει ξεκάθαρα πλέον για ποιο λόγο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ενδιαφερθεί για τον Σλοβάκο Πάβελ Κόβατς του Απόλλων Καλαμαριάς – πλέον είναι ελεύθερος - πριν ακόμα από το τέλος των υποχρεώσεών της για την αγωνιστική περίοδο.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Copy paste .. ότι πόσταρε και ο panilee πιο πάνω από το Μέτροσπορτ, το ίδιο ακριβώς λέει και το Sport24!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για μένα αν τον πουλήσουν γύρο στο 1 εκατομμύριο θα είναι επιτυχία!!!!
κατά τι γνώμη μου Ήταν ο χειρότερος μας παίκτης τι φετινή χρονια. Έχει τρομερό πρόβλημα στις εξόδους. δυστυχώς κατάφερε να με κάνει να αναπολώ το τοχούρογλου. ότι πήγαινε φέτος προς το τέρμα τις περισσότερες φορες το κοντέρ έγραφε.

μια μεταγραφή του θα κάνει καλο στα οικονομικά μας, τερματοφύλακα θα βρούμε σχετικά εύκολα πιστεύω, αλλα θα κάνει καλο και στον ίδιο τον Ντάνι που θα παίξει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το δικό μας.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Κανα μύριο και κάτι για Ντάνι και νομίζω είμαστε ευχαριστημένοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”