Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
katernik
Επικοινωνία:

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από katernik »

http://www.sportsat.info Για Μπασκετάκι και για Μπάλα.Πρέπει να κάνετε μόνο ένα acount (για να ξέρουμε ποιος θα μας καρφώσει :D ) και βάλτε την σελίδα στα αγαπημένα για να μην ρωτάτε κάθε φορα ;)
Και κάτι ακόμα,για να μπορείτε να δείτε ανοίξτε το site με mozila firefox ,internet explorer η safari(browser είναι αυτά για όσους δεν ξέρουν )και κατεβάστε το plug in του TVU που θα σας ζητηθεί στην οθόνη,κάντε ένα restart στον browser και βλέπετε(αν δεν φορτώνει με την πρώτη μην απελπίζεστε άπλα κάντε refrsh)για καλύτερη ποιότητα θα σας προτεινα να χρησιμοποιείτε τον mozila firefox.Και κάτι τελευταίο ακόμα,μερικά antivirus προγράμματα δεν πολυχωνέυουν το TVU και την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας μου(είναι κωδικοποιημένη γιατί μερικά τσακάλια παίρνουν το embed της μετάδοσης και το χρησιμοποιούν σαν να είναι δικό τους) πριν ανοίξτε το site κλείστε το antivirus για λίγο, μετά μπορείτε να το ανοίξετε αμέσως . :nairepaok:
johannes-4

Δημοσίευση από johannes-4 »

και εγώ νόμιζα ότι πέθανες :shock: :shock:
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

katernik έγραψε:http://www.sportsat.info Για Μπασκετάκι και για Μπάλα.Πρέπει να κάνετε μόνο ένα acount (για να ξέρουμε ποιος θα μας καρφώσει :D ) και βάλτε την σελίδα στα αγαπημένα για να μην ρωτάτε κάθε φορα ;)
Και κάτι ακόμα,για να μπορείτε να δείτε ανοίξτε το site με mozila firefox ,internet explorer η safari(browser είναι αυτά για όσους δεν ξέρουν )και κατεβάστε το plug in του TVU που θα σας ζητηθεί στην οθόνη,κάντε ένα restart στον browser και βλέπετε(αν δεν φορτώνει με την πρώτη μην απελπίζεστε άπλα κάντε refrsh)για καλύτερη ποιότητα θα σας προτεινα να χρησιμοποιείτε τον mozila firefox.Και κάτι τελευταίο ακόμα,μερικά antivirus προγράμματα δεν πολυχωνέυουν το TVU και την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας μου(είναι κωδικοποιημένη γιατί μερικά τσακάλια παίρνουν το embed της μετάδοσης και το χρησιμοποιούν σαν να είναι δικό τους) πριν ανοίξτε το site κλείστε το antivirus για λίγο, μετά μπορείτε να το ανοίξετε αμέσως . :nairepaok:
Φιλε εκανα account αλλα δεν με γυρναει πισω στο site και δεν με αναγνωριχει οτι εκανα log in

Θα εχω προβλημα κατα την διαρκεια του ματς?
johannes-4

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω
Άβαταρ μέλους
Polis4

Δημοσίευση από Polis4 »

ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΝΙΚ! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
johannes-4

κατάφερε κανεις να κάνει login?
nfsblackjack

Δημοσίευση από nfsblackjack »

κι εγω το ιδιο προβλημα εχω αλλα πιστευω ο κατερνικ 8α βρει τν λυση!
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

erevos187 έγραψε:
katernik έγραψε:http://www.sportsat.info Για Μπασκετάκι και για Μπάλα.Πρέπει να κάνετε μόνο ένα acount (για να ξέρουμε ποιος θα μας καρφώσει :D ) και βάλτε την σελίδα στα αγαπημένα για να μην ρωτάτε κάθε φορα ;)
Φιλε εκανα account αλλα δεν με γυρναει πισω στο site και δεν με αναγνωριχει οτι εκανα log in

Θα εχω προβλημα κατα την διαρκεια του ματς?
Εχω το ιδιο προβλημα,βεβαια με γυρναει στην αρχικη σελίδα,αλλά οταν παταω στο Νοβα1 μου λεει να κάνω login ενώ στο ΣΚΑΙ παιζει μια χαρα?Τι παίζει ρε παιδιά???!?
Antartis*4*

Δημοσίευση από Antartis*4* »

ta kanalia tis nova ksekleidwnoun ligo prin arxisei to mats.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μια απο τα ίδια και γω...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Βρηκατε τιποτα? :pano:
Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

Άβαταρ μέλους
CHRISTAKIS

Δημοσίευση από CHRISTAKIS »

@@@@ ζητάει κωδικό μετα απο λίγο... Η γνωστη μαλακία του justin...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πολυ καλο του κατερνικ,δοκιμαστε το αδερφια...
Άβαταρ μέλους
deep_down

Δημοσίευση από deep_down »

CHRISTAKIS έγραψε:@@@@ ζητάει κωδικό μετα απο λίγο... Η γνωστη μαλακία του justin...
Πηγαίνετε (για Firefox) tools --> options --> advanced --> settings --> manual proxy configuration.
Στο HTTP Proxy γραφετε 174.142.24.201 και στο port 3128. Νομίζω ότι σας αναγνωρίζει σα να μπαίνετε από Καναδά, αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό, μόνο ότι η ταχύτητα σας θα είναι μικρότερη. Οπότε μετά το ματς, το ρυθμίζετε ξάνα όπως το είχατε. Μετά ανοίγετε τη σελίδα με τον αγώνα ή κάνετε refresh αν είστε εκεί ήδη. Πάντως έτσι βλέπετε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ!

ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!! :opaokara:

edit: Μόλις με πέταξε έξω ως banned και λέει ότι μπάναρε τη διεύθυνση αυτή που σας έδωσα. Ξαναμπήκα και παίζει ακόμα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”