Παράπονα για το φόρουμ
- ContrerasPablo
Re: Παράπονα για το φόρουμ
φιλε πατα στο προφιλ πανω αριστερα.μετα ξαναπατα προφιλ,μετα πατα επεξεργασια υπογραφης,και υποβολη,οκ?
- ContrerasPablo
αν και εχουμε διαφωνησει αρκετες φορες και συμπερασμα δεν βγαλαμε πρεπει να πω οτι ηταν λιγο αδικο το μπαν.....Orwell έγραψε:Πάλι εδώ λοιπόν....χωρίς καμιά διάθεση να κάνω το forum να ασχολείται μαζί μου και κυρίως χωρίς καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε και να αρχίσουν τα "σου πα και μου πες" θα πω μερικά πράγματα γιατί το οφείλω πρώτα-πρώτα σε μένα...και επειδή το παρακάτω πόστ είναι κάπως μεγάλο όσοι είναι προκατειλλημένοι μαζί μου καλό θα ήταν να μην μπουν στον κόπο γιατί και θα κουραστούν και δεν θα αλλάξει και η γνώμη τους.
......................
Υ.Γ.1 Η στεναχώρια μου που αναγκάζομαι να απευθύνω όλα αυτά σε ένα (παρόλα τα παραπάνω) αδερφό ΠΑΟΚΤΣΗ είναι δεδομένη.Οπως δεδομένη είναι και η αναγνώριση μου στον χρόνο και στο κόπο το δικό σου και όλων των άλλων mod και συντελεστών που είναι απαραίτητα για να λειτουργεί το site και να υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδικες φωνές.
Υ.Γ.2 Δεν είπα ποτέ ότι είμαι νοσταλγός του Αγγελου και απορώ από που έβγαλες ακόμα ένα τέτοιο συμπέρασμα....και το διευκρίνησα κιόλας λέγοντας ότι είναι πιθανότητα και όχι προσδοκία μου...άποψη έχω γι' αυτόν αλλά ποτε δεν την εξέφρασα γιατί μπορούσα να φανταστώ τι θα γίνει....
Υ.Γ. 3 Χάρηκα που είδα ξανά ποστάρισμα μετά από καιρό απ' τον Μι8ριο έστω και στο ποντιακό τόπικ....
Υ.Γ.4 Να σαι καλά GORDON,μακάρι να 'χε πολλούς σαν και σένα εδώ μέσα και κυρίως μακάρι όλοι αυτοί που διαφωνούσαν μαζί μου να ήταν σαν εσένα...
Υ.Γ.5 Το παραπάνω δεν είναι απολογία όπως ίσως θα σκεφτούν κάποιοι...προσπάθεια αποκατάστασης της αδικίας για μένα είναι,που δεν απαίτησα και δεν διεκδίκησα τίποτα άλλο απ' το να λέω τη άποψη μου, επειδή πέρασα πολλές ώρες εδώ, γνώρισα και 5-10 άτομα έστω και από μακριά,και μου τη δίνει πολύ η αδικία όπως ακριβώς
και η ομάδα που γουστάρω....γι' αυτό άλλωστε έγινα-αν και δεν γεννήθηκα-ΠΑΟΚ.
Λιγο ακομα και θα μας πεισεις οτι ο μοντ ειχε προσωπικα μαζι σου η σε ηξερε απο παλια ή οτι εισαι "παναγιτσα" δω μεσα και ολα αυτα δεν τα εχεις κανει που αναφερει ...Εκτος και ειμαστε ολοι εμεις ηλιθιοι...Δεν νομιζω να σου φιμωσε εσενα καποιος το στομα..Αντιθετως θα ελεγα...
ΥΓ. Ο ΜΟντ μπορει να βλεπει την ip σου αν θελει οσα nick και να κανεις και να σε banαρει οριστικα..Για να στο λεω κατι ξερω...
ΥΓ. Ο ΜΟντ μπορει να βλεπει την ip σου αν θελει οσα nick και να κανεις και να σε banαρει οριστικα..Για να στο λεω κατι ξερω...
Επειδη η κατασταση γινετε γελοια σιγα σιγα με αυτα που διαβαζω σε αυτο το τοπικ, να τονισω οτι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ δεν προσπαθει να περασει καμια γραμμη, κι αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλο σας ολοι (το λεω χωρις ιχνος επιθετικοτητας), οπως επισης ο καθενας εδω εχει το δικαιωμα να γραφει τη γνωμη του, οπως ακριβως τη σκεφτεται (αρκει να τηρει τους κανονες του φορουμ, οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με τα αγωνιστικα θεματα αλλα με τη συμπεριφορα μας απεναντι στο σάιτ και τα μελη μεταξυ τους).
Το αν ο Γκας μπαναρε τον Οργουελ, δε σημαινει οτι εχει εχθρα μαζι του. Τους λογους τους εχει αναλυσει και στο κατω κατω τους εχει εξηγησει στον Οργουελ και δε θα πρεπει να απολογειται και στον καθενα. Δεν ειναι δικτατορικο αυτο, ουτε καταχρηση εξουσιας. Καλως η κακως ο Γκας ειναι ενας μοντερέιτορ. Ο καθε ενας απο τα μελη εδω, θα μπορουσε να βρισκεται αυτος στη θεση του.
Η δουλεια ενος μοντ δεν ειναι παντοτε ευχαριστη και ουτε ειναι κατι που αποφερει δαφνες και δοξα. Καταναλωνει ενα σεβαστο χρονο απο την προσωπικη ζωη του καθε μοντ, αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο. Μη βλεπετε τους μοντ σαν αντιπαλους, δεν εχουν να χωρισουν τιποτε με τα υπολοιπα απλα μελη.
Αν δεν καυβαδιζατε συνεχως μεταξυ σας, και δεν φτανατε πολλες φορες στα ακρα, με βαριες βρισιες εκατερωθεν δεν θα υπηρχε προβλημα. Ουτε και θα φταναμε στο σημειο να μπαναρουμε διαφορους απο εδω μεσα (και ειναι αρκετοι αυτοι). Αλλωστε το μπαν ενος μελους, προυποθετει τη συμφωνη γνωμη της admin team... Οποτε ειμαστε ολοι της admin team "ενοχοι" κι οχι μονο ο Γκας (στην προκειμενη περιπτωση).
Το αν ο Γκας μπαναρε τον Οργουελ, δε σημαινει οτι εχει εχθρα μαζι του. Τους λογους τους εχει αναλυσει και στο κατω κατω τους εχει εξηγησει στον Οργουελ και δε θα πρεπει να απολογειται και στον καθενα. Δεν ειναι δικτατορικο αυτο, ουτε καταχρηση εξουσιας. Καλως η κακως ο Γκας ειναι ενας μοντερέιτορ. Ο καθε ενας απο τα μελη εδω, θα μπορουσε να βρισκεται αυτος στη θεση του.
Η δουλεια ενος μοντ δεν ειναι παντοτε ευχαριστη και ουτε ειναι κατι που αποφερει δαφνες και δοξα. Καταναλωνει ενα σεβαστο χρονο απο την προσωπικη ζωη του καθε μοντ, αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο. Μη βλεπετε τους μοντ σαν αντιπαλους, δεν εχουν να χωρισουν τιποτε με τα υπολοιπα απλα μελη.
Αν δεν καυβαδιζατε συνεχως μεταξυ σας, και δεν φτανατε πολλες φορες στα ακρα, με βαριες βρισιες εκατερωθεν δεν θα υπηρχε προβλημα. Ουτε και θα φταναμε στο σημειο να μπαναρουμε διαφορους απο εδω μεσα (και ειναι αρκετοι αυτοι). Αλλωστε το μπαν ενος μελους, προυποθετει τη συμφωνη γνωμη της admin team... Οποτε ειμαστε ολοι της admin team "ενοχοι" κι οχι μονο ο Γκας (στην προκειμενη περιπτωση).
- PABLO GARCIA1
Νομίζω ήμουν αρκετά σαφής σε όσα έγραψα....και για τις δικές μου ευθύνες και για την αναγνώριση στον κόπο και στον χρόνο σας.....στα οποία και δεν υπονόησα ότι υπάρχει κάποια γραμμή απ' το site.
Το ότι υπάρχουν καυγάδες και επιθέσεις εδώ μέσα προφανώς και δεν είναι δική σας ευθύνη...
Το φαινόμενο όμως ότι η μία πλευρά-αν μπορω να τη χαρακτηρίσω έτσι-έχει αρκετά μεγαλύτερα όρια ανεκτικότητας απ' την άλλη είναι για μένα υπαρκτό.
Και πάντως όταν με μπανάρουν και με χαρακτηρίζουν νομίζω ότι το λιγότερο που έχω δικαίωμα είναι να γράψω και το πως έχουν τα πράγματα από μέρους μου....τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Το ότι υπάρχουν καυγάδες και επιθέσεις εδώ μέσα προφανώς και δεν είναι δική σας ευθύνη...
Το φαινόμενο όμως ότι η μία πλευρά-αν μπορω να τη χαρακτηρίσω έτσι-έχει αρκετά μεγαλύτερα όρια ανεκτικότητας απ' την άλλη είναι για μένα υπαρκτό.
Και πάντως όταν με μπανάρουν και με χαρακτηρίζουν νομίζω ότι το λιγότερο που έχω δικαίωμα είναι να γράψω και το πως έχουν τα πράγματα από μέρους μου....τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Καλώς ήρθες Οργουελ... Δυνατό come back θα έλεγα... Όπως οι περισσότεροι απο μας που περνάνε ώρες εδώ μέσα, έτσι και γω, έχουμε σχηματίσει άποψη για όλα αυτά που γινανε... Πιστεύετε θα ήταν ορθό να βγούμε και να πούμε όλοι την άποψη μας? Δεν νομίζω... Ότι έγινε έγινε...
Ξεχνάτε όλοι το πόσο ασήμαντο είναι το ΠΑΟΚμάνια... Είναι απλά ένα μερος ή καλύτερα ένας τρόπος να περνάμε καλά και να ξεφευγουμε... Μπαίνουμε για να περάσουμε καλά και όχι για να μαλώνουμε...
Έχουμε χάσει το νόημα... Αν ήσασταν στο forum, δύο χρόνια πριν, θα καταλαβαίνατε γιατί μιλούσα... Απειρος χαβαλές, αστεία, νέες γνωριμίες μεταξύ μας... Τώρα καταντήσαμε, στο ποιος είναι ποιο μαγκας, ποιος την έχει πιο μεγάλη, αν έκανε καλά ο μοντ κτλ...
Εχει χαθεί το καλό κλίμα που υπήρχε...
Νομίζω αυτό οφείλεται στο οτι οι περισσότεροι απο τους παλιούς αποχώρησαν και ότι έχουν μπει πολλά νέα πρόσωπα. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, να τα πέρνουμε όλα πιο light... Ο ΠΑΟΚ είναι μονο η αφορμή... Το ίδιο και το παοκμάνια...! Δεν μπαίνουμε εδώ να επιβάλουμε τις απόψεις μας. Μπαίνουμε για να συζητησουμε και να περάσουμε οσο πιο καλά είναι δυνατόν πίσω απο μια οθόνη...
Αφήστε τους καυγάδες...
Κάνατε ένα τοπικ, που ανοίχτηκε για να λέμε για τυχόν προβλήματα του forum, δικαστήριο...
Ξεχνάτε όλοι το πόσο ασήμαντο είναι το ΠΑΟΚμάνια... Είναι απλά ένα μερος ή καλύτερα ένας τρόπος να περνάμε καλά και να ξεφευγουμε... Μπαίνουμε για να περάσουμε καλά και όχι για να μαλώνουμε...
Έχουμε χάσει το νόημα... Αν ήσασταν στο forum, δύο χρόνια πριν, θα καταλαβαίνατε γιατί μιλούσα... Απειρος χαβαλές, αστεία, νέες γνωριμίες μεταξύ μας... Τώρα καταντήσαμε, στο ποιος είναι ποιο μαγκας, ποιος την έχει πιο μεγάλη, αν έκανε καλά ο μοντ κτλ...
Εχει χαθεί το καλό κλίμα που υπήρχε...
Νομίζω αυτό οφείλεται στο οτι οι περισσότεροι απο τους παλιούς αποχώρησαν και ότι έχουν μπει πολλά νέα πρόσωπα. Ας κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, να τα πέρνουμε όλα πιο light... Ο ΠΑΟΚ είναι μονο η αφορμή... Το ίδιο και το παοκμάνια...! Δεν μπαίνουμε εδώ να επιβάλουμε τις απόψεις μας. Μπαίνουμε για να συζητησουμε και να περάσουμε οσο πιο καλά είναι δυνατόν πίσω απο μια οθόνη...
Αφήστε τους καυγάδες...
Κάνατε ένα τοπικ, που ανοίχτηκε για να λέμε για τυχόν προβλήματα του forum, δικαστήριο...
- ContrerasPablo
εσυ εισαι αυτος που το ξεκινησε μαζι οποτε μην την λες στο orwell,εσι γκρινιαξες εδω,εσυ δικαστηκες εδω,εσυ κατηγορησες μοντ εδω...οποτε ηρεμησε λιγο με τον orwell.....αν θες να πεις οτι τα καινουρια μελοι(χιλιαδες) το χαλασαν το site τι να πω.....αν παλια στο site ηταν 50 ενεργα μελοι και τωρα 3000 εννοειται πως θα υπαρχουν τσακωμοι....το site το χαλαει ο καθενας μας καθε φορα,που βριζει,προσβαλει η οφτοπικαρει πολυ...οποτε ας κοιταξουμε και λιγο τον ευατο μας,οκ γιαννη?
Δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω Θοδωρή...
ΥΓ: Το "οφ-τοπικάρει πολύ", που αναφέρεις, δεν νομίζω ότι χαλάει το site. Αν σημερα οφ-τοπικάρουμε μια, παλιά το κάναμε δέκα...
ΥΓ2: Δεν ενοοώ ότι χαλασαν το site κάποια καινούργια μέλη. Εννοώ ότι η αποτομη αυξηση των μελών το χάλασε... Υπομονη μέχρι να μαθουμε ο ενας τον άλλο...
ΥΓ: Το "οφ-τοπικάρει πολύ", που αναφέρεις, δεν νομίζω ότι χαλάει το site. Αν σημερα οφ-τοπικάρουμε μια, παλιά το κάναμε δέκα...
ΥΓ2: Δεν ενοοώ ότι χαλασαν το site κάποια καινούργια μέλη. Εννοώ ότι η αποτομη αυξηση των μελών το χάλασε... Υπομονη μέχρι να μαθουμε ο ενας τον άλλο...

- ContrerasPablo
τωρα τα λες σωστα.....
ΟΙ ΜΟΝΤΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ρε γιαννη το ηξερα οτι μου ελεγαν ψεματα για να απαλαγουν

ΟΙ ΜΟΝΤΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΦΤΟΠΙΚ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ρε γιαννη το ηξερα οτι μου ελεγαν ψεματα για να απαλαγουν

- PABLO GARCIA1
Μερικές φορές-όχι πάντα-η νεανική ματιά αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη....

Θέλω να προτείνω να αλλάξει σε δικτατορία το καθεστως του site.
ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ site είναι ρε δηθεν ΠΑΟΚτσήδες...
Οι αριανοι πιο λίγο μας κράζουν ρε βλάκες με την καλοπροαίρετη κριτική σας...
Καληνύχτα...
ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ site είναι ρε δηθεν ΠΑΟΚτσήδες...
Οι αριανοι πιο λίγο μας κράζουν ρε βλάκες με την καλοπροαίρετη κριτική σας...
Καληνύχτα...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε σεις πάλι τα ίδια; Ακόμα με τα ίδια ασχολείστε; Ανοίξτε ρε τα μυαλά σας και ξεφύγετε πια...
Έτσι που το πάτε σε λίγο βλέπω δώ μέσα...λουκέτο.
Έτσι που το πάτε σε λίγο βλέπω δώ μέσα...λουκέτο.

Tα έντονα γραμματα, αφιερομένα στο παοκμάνια... Σε τουτο το φόρουμ... Που ελπίζω να συνεχίσει να είναι κοντά μου και να μην... (ας το αφήσουμε καλύτερα..)!
FF.C Όσα μου έμαθες εσύ…
Στίχοι: FF.C
Μουσική: FF.C
Πρώτη εκτέλεση: FF.C
Μοιραστήκαμε τα πάντα όσο ζω σ' αυτή τη γη
Κάθε γέλιο, κάθε δάκρυ, κάθε τέλος, κάθε αρχή
Ήσουν δίπλα μου με θάρρος στην πιο κρίσιμη στιγμή
Τότε σε έλεγα hip hop τώρα σε λέω μουσική
Ήσουν συντροφιά τα βράδια όταν οι φίλοι είχαν χαθεί
Να με γεμίζεις με δύναμη όταν είχα κουραστεί
Μου 'λεγες να κρατήσω έστω την ψυχή μου καθαρή
Τότε άλλαξα το όνομα σου και σε φώναξα ζωή