Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;

sketos4

omada

Δημοσίευση από sketos4 »

iraklis einai....toulaxiston den sthrizei athina

:?: :x
Άβαταρ μέλους
danis

ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από danis »

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΟΚΑΡΑ :D
Ale3is4zulu

Δημοσίευση από Ale3is4zulu »

O pateras mou mia zwi paokara einai twra einai 55 xronwn kai erxetai akoma sto gipedo 12 xronia den eixe xasei agwna entos ektos :twisted: :evil:
remalopaido

Δημοσίευση από remalopaido »

εμενα ειναι ΠΑΟΚ και με το ξεκαθαρισε η ΠΑΟΚ η τιποτα και με εκανε να καταλαβω τι σημαινει ΠΑΟΚ ενας ξαδερφος μου(καλη του ωρα εκει που ειναι)
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

ΠΑΟΚΑΡΑ βεβαια... & θα το θεωρησω μεγαλη αποτυχια αν δεν καταφερω να κανω και εγω το παιδι μου( οταν κανω) παοκι
mavros_4_katerinh

.........

Δημοσίευση από mavros_4_katerinh »

OLO TO SOi PAOK ENNOEITAI!!!! :?
Άβαταρ μέλους
taz20

Δημοσίευση από taz20 »

olo to soi tou patera mou AEK kai oi megaloi (8eioi, 8eies klp) AO TRIKALA fanatics!!!

aderfos exei kleidia flwriginal kai tetoia skhnika opws kai ola ta ksaderfia AEK

to soi ths mamas vazelogayroi (samos gar)

MONO EGW PAOK kai egina porwmenos meta to paixnidi me ton gay edw mesa to 0-0. hmoun sto basket logw Retzia kai Bane

omhrikes maxes pantws otan paizoume me xanoumi...
tania4

Δημοσίευση από tania4 »

emena einai arrostos paoktsis...me polla xiliomera sti plati ke me polles istories na exei ne mou leei sinexeia gia ekdromes ktl....tora exei xalarosei.. apta gipeda...alla einai sinexeia sti tv k sta radia!!!! :!: :!:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΜΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΡΕΛΟΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ( ΑΝ Κ ΠΛΕΟΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ). ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΟΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ. ΑΝ Κ Η ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ, ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ αεκ (1992-1996 ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η αεκ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ) Κ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ. ΦΟΒΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΗ ΓΙΝΩ Κ ΓΩ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΙΣΩ (ΤΟΥΜΠΑ,ΚΑΣΚΟΛ, ΦΑΝΕΛΕΣ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ)... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ Ο ΠΑΟΚ Κ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ.. Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΓΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΑΟΚ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

Υ.Γ ΡΕ ΣΥ IRONTEAR4, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΟ Υ.Γ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. Η ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

:?
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Re: Τί ομάδα είναι ο ................... μπαμπάκας σας??!!

Δημοσίευση από midenistis »

Εμένα είναι γαύρος μιας και μεγάλωσε στην Αθήνα.

g4marin έγραψε:Παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα (δεν ξέρω αν έχει παίξει στο παρελθόν) πιο πολύ από περιέργεια...!!!

Το ποιά ομάδα υποστηρίζουμε είναι........ φανερό!!!!!!

Ποιά ομάδα όμως υποστηρίζει ο.................. μπαμπάκας σας???????????

Ο δικός μου...................................................................................................... οσφπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:?

Για μια ζωή η καρδιά μου θα χτυπά για 'σένα...

Έπρεπε να το κανες σε poll ρε φίλε για να βλέπαμε τ' αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

ΠΑΟΚτσάκι άρρωστο ήταν παλιά,τώρα πια χαλάρωσε πολύ...
Άβαταρ μέλους
Biv

Δημοσίευση από Biv »

Λοιπον εγω χρωσταω ενα μεγαλο ευχαριστο στον θειο μου(αδερφος του πατερα μου) που με εκανε ΠΑΟΚ!
Ο πατερας ειναι γαυρος.. δεν ασχολειτε ομως απλα για να εχει να απαντησει στην ερωτηση τι ομαδα ειναι..
Η μανα δεν εχει ιδεα.. και ο αδερφος αεκ.
Ο θειος μου ειχε φυγει με τον πατερα μου για γερμανια οταν ητανε 15 χρονων.. ο πατερας μου γυρισε Βολο ο θειος εμεινε εκει μεχρι σημερα(στο Μανχαιμ ειναι) Οταν ειχε ερθει Ελλαδα το 88 η το 89 δεν το θυμαμαι ακριβως 5 χρονων εγω τοτε με πηρε και μου ειπε οτι παμε να δουμε την μεγαλυτερη ομαδα στον κοσμο.. επαιζε Ολυμπιακος Βολου-ΠΑΟΚ εκεινη την μερα..
Αυτο ητανε.. απο τοτε μπηκε το μικροβιο και δεν λεει να βγει με τιποτα..

ΘΕΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Άβαταρ μέλους
ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΕΡΓΙΟΣ »

Αφηστε τα.......πατερας....ηρακλης .Μανα οσφπ. Αδερφια α.ε.κ ξαδερφια......γαυροι και αριανοι και 2 θειοι και εγω ΠΑΟΚ
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Έβαλα poll, έστω και αργοπορημένα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”