Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ας ερθει ο Σιωπης. Θα δειτε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπακ και τα στοπερ οταν εχουν να κοψουν 10 και οχι 30 μπαλιες. Θα ανεβει ολη η ομαδα, και οι μπροστινοι, μονο απο αυτο
Σοβαρά τώρα? 1.60 με τα χέρια στην ανάταση 30-31 "μηχανάκι"? Να ήταν 25 να πεις οκ, τώρα θα του δώσουμε κανένα 3ετες ενώ η καμπύλη του είναι φθίνουσα κ είναι θέμα μηνών να μιλάμε για "παπάκι με σεμπριγκ πειραγμένη".
3εις κινησεις μετα τον Πενια για ελληνικο στοιχειο και βαθος:
1. Λιαβας -- αντι Θυμιανη και Γκομεζ
2. Σιοβας -- αντι Μπακαγιοκο
3. Πελκας -- αντι Τισουνταλι
1. Λιαβας -- αντι Θυμιανη και Γκομεζ
2. Σιοβας -- αντι Μπακαγιοκο
3. Πελκας -- αντι Τισουνταλι
- PAOKevolution
Πόσα ξέρει ο Διαμαντόπουλος για τον ΠΑΟΚ όμως;
Εννοώ, μπορούμε να τον παίρνουμε στα σοβαρά;
Νομίζω κι εγώ πως μας λείπει ένας παίκτης σαν τον Σιώπη. Πολύ σημαντικό ότι είναι Έλληνας.
Βέβαια έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο στην Αγγλία.
Εννοώ, μπορούμε να τον παίρνουμε στα σοβαρά;
Νομίζω κι εγώ πως μας λείπει ένας παίκτης σαν τον Σιώπη. Πολύ σημαντικό ότι είναι Έλληνας.
Βέβαια έχει ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο στην Αγγλία.
Με την Αγγλια εχει κανει 250 κοψιματα. Τους καταπιε. Μια χαρα παικτης και παει καλα στην ΚαρντιφPatron έγραψε:Σοβαρά τώρα? 1.60 με τα χέρια στην ανάταση 30-31 "μηχανάκι"? Να ήταν 25 να πεις οκ, τώρα θα του δώσουμε κανένα 3ετες ενώ η καμπύλη του είναι φθίνουσα κ είναι θέμα μηνών να μιλάμε για "παπάκι με σεμπριγκ πειραγμένη".
-
31 ετών με βασικά στοιχείο τα τρεξίματα του δεν…
Εγώ πιστεύω ότι ΑΝ έρθει άλλος παίκτης ιδανικά θα έπρεπε να είναι πιο αθλητικός γιατί πάσχουμε απίστευτα στις προσωπικές μονομαχίες
Εγώ πιστεύω ότι ΑΝ έρθει άλλος παίκτης ιδανικά θα έπρεπε να είναι πιο αθλητικός γιατί πάσχουμε απίστευτα στις προσωπικές μονομαχίες
Με Πενια και Σιωπη μαζι και με Καμαρα Οζντοεφ Σβαμπ θα ειμαστε πολυ καλα στα χαφ.
Αν φερουν και αρ. στοπερ θα εχουμε κλεισει ολες τις σημαντικες τρυπες
Αν φερουν και αρ. στοπερ θα εχουμε κλεισει ολες τις σημαντικες τρυπες
-
Καλησπέρα. Ένας από τους 3-4 παίκτες που έχει γίνει αποδεδειγμένα επαφή με τον ατζέντη του αγωνίζεται σε καλή ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Φέτος δεν πολυαγωνίζεται ως βασικός και θέλει να αποχωρήσει. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής. 6/8αρι, αλλά πιο πολύ 6.
Μια χαρά είναι ο Σιώπης και καλώς να έρθει. Εαν δεν σε έσφαζαν με καλλιθέα και η τάνα πήγενε δοκάρι και μέσα με ρούλη τώρα θα είμασταν πρώτοι με δυόμιση χαφ.
Μέσος με τα χαρακτηριστικά του Σιωπη (τρεχαντήρι αμυντικό χαφ με μηδενική συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι και μέτρια πάσα) δεν έχει πάρει ποτέ χρόνο συμμετοχής σε ομάδα του Λουτσεσκου.
Δεν είμαι κατά στο να πάρουμε αμυντικό χαφ αλλά ας πάρουμε κάποιον νεότερο που να ξέρει και λίγη μπάλα.
Το ότι θα καταλήξουμε από τον Μειτε στον Σιωπη είναι εφιαλτικό σενάριο και ξεκάθαρη πτώση ποιότητας αντίστοιχη της αντικαταστασης Κουλιερακη με Κολευ ή του Ματος με Ροντρίγκο.
Δεν είμαι κατά στο να πάρουμε αμυντικό χαφ αλλά ας πάρουμε κάποιον νεότερο που να ξέρει και λίγη μπάλα.
Το ότι θα καταλήξουμε από τον Μειτε στον Σιωπη είναι εφιαλτικό σενάριο και ξεκάθαρη πτώση ποιότητας αντίστοιχη της αντικαταστασης Κουλιερακη με Κολευ ή του Ματος με Ροντρίγκο.
Καλά έτσι όπως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ μέσο αμυντικά φέτος ο Σιωπής έρχεται και παίρνει την φανέλα βασικού σπίτι του. Μακάρι να έρθει .
- FreeWatcher
Δεν πιστεύω οτι ο Λουτσε θα φέρει ποτέ 6ρι σαν τον Σιωπή σε ομάδα του.
Ούτε κ οτι μετά τον Πενια θα φέρει χαφ που κάνει το κατοστάρι σε 15'' κ δεν στρίβει, με Σβαμπ κ Οζντοεφ ήδη στα χαφ. Άρα κ οι Μεϊτεδες τσάμπα ονειρεύεστε.
Ο Ταμεζε ειναι ιδανική περιπτωση ταχύτητας δυναμης πασας κεφαλιού για τα χαφ. Τι να πω? ΜΑΚΑΡΙ
Ούτε κ οτι μετά τον Πενια θα φέρει χαφ που κάνει το κατοστάρι σε 15'' κ δεν στρίβει, με Σβαμπ κ Οζντοεφ ήδη στα χαφ. Άρα κ οι Μεϊτεδες τσάμπα ονειρεύεστε.
Ο Ταμεζε ειναι ιδανική περιπτωση ταχύτητας δυναμης πασας κεφαλιού για τα χαφ. Τι να πω? ΜΑΚΑΡΙ