Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
για τον κολει μια απλη αναζητηση στο google θα καταλαβαινε ο καθενας γιατι δεν κανει για ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ .. οταν ο λογος που φευγει απο μπεσικτας ειναι οτι ειναι κακος σε ανοιχτο γηπεδο και κακος με την μπαλα κατω και φυσικα ασταθης.. ειναι να απορεις πως γινοται οι επιλογες.. για λοβρεν ας μην πουμε τιποτα γιατι 15/9 τετοια ωρα τετοια λογια..
χιλιες φορες χατζηδιακος που δυστυχως ο βασικος λογος που χαθηκε ειναι οτι δεν τον πεισανε οτι θα ειναι βασικος ενω απο οτι φαινεται απο αυτον θα ξεκινουσε η αμυνα..
χιλιες φορες χατζηδιακος που δυστυχως ο βασικος λογος που χαθηκε ειναι οτι δεν τον πεισανε οτι θα ειναι βασικος ενω απο οτι φαινεται απο αυτον θα ξεκινουσε η αμυνα..
O μόνος λόγος που δεν ήρθε ο Χατζηδιάκος είναι ότι ενώ τον είχαν συμφωνημένο, μέχρι τελευταία στιγμή έκαναν παζάρια να ρίξουν την τιμή. Ηρθε και η Κοπεγχάγη και έδεσε το γλυκό....και έμεινες με Λόβρεν και Κόλλευ
Αδιανοητα εγκληματα τελος Αυγουστου. Ο Χατζηδιακος φανταζει Μπεκενμπαουερ με αυτα που βλεπουμε τωρα.
- loukas karadimos
Psagmene ευχαριστώ πολύ.Psagmenos4 έγραψε:marsantos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.
Υπάρχει κάποιος που έχει δει τον Περουβιανό;
...
Καλημέρα, έχω παρακολουθήσει τον Pena από το ολανδικο πρωτάθλημα αλλά και στο Σουηδικό λόγω στοιχήματος και τρέλας με την μπάλα. Ο Pena ξεκίνησε ως 10 ,ξέρει μπάλα, να την υποδεχτεί, να αποφύγει να μοιράζει η και να κατεβάσει ο ίδιος κι αν χρειαστεί να κάνει την κάθετη η το σουτ ,στην Μαλμε γύρισε στο 8 έγινε πιο εγκεφαλικος ,προσαρμοστηκε σε σύστημα σε ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας που οι ομάδες παίζουν φουλ άμυνα όταν παίζουν με την Μαλμε όπως εδώ με τον ΠΑΟΚ όλα τα χωριά. Μπορεί να βοηθήσει σε 2 περιπτώσεις την ομαδα η μία είναι σε ματσ με την Λειβαδια π.χ να ξεκινήσει μαζί με Καμαρα και πραγματικά να απειλούμε από παντού, αφού ο ρόλος του είναι να σπάει άμυνες, ενώ σε ματσ με γαυρο εκτός έδρας π.χ να παίξει στο 10 για να έχουμε ένα πιο ισορροπημένο κέντρο και να γυρνάει να παίρνει την πρώτη μπάλα όπως κάποτε ο αγκουστο. Στα αρνητικά, είναι Λατίνος δηλαδή μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω χωρίς να χρειάζεται μια ντρίμπλα στην άμυνα που έχει ρίσκο, μια μπάλα 30αρα που βγαίνει μια στα χίλια, ότι έχουν δηλαδή οι Λατίνοι, δεύτερο είναι λίγο νευρικός μες το παιχνίδι πάλι λατινικό στοιχεία, νευρικός όχι στα μαρκαρισματα αλλά σε μανούρα, τρίτο που κάποιοι βλέποντας τα στατιστικά λένε ότι κέρδιζει μονομαχίες εγώ δεν έχω δει κάτι τέτοιο είναι περισσότερο 8αρο 10αρο. Αμυντικά θα είναι εκεί να καλύψει χώρους χωρίς όμως να περιμένουμε πολλά. Αυτά για τον παίχτη αν πλαισιωθεί με έναν παίχτη στα χαρακτηριστικά που θέλαμε τον Μπακαγιοκο ,δηλαδή δυνατό γρήγορο κοφτη θα κάνει παπάδες.
Louka πολύ καλό. Χαχαχααχα.loukas karadimos έγραψε: ...με τον σιχαμιγκασον...
Μου έχει κάτσει στο λαιμό αυτός ο παίκτης γιατί κρέμασε όλη την ομάδα σε εκείνα τα πλέι οφ.
Το γκολ με την άεκ στην Τούμπα δικό του.
Στο γκολ της ισοφάρισης του οσφπ στο Καραϊσκάκης μαρκάρισμα με τα μάτια.
Το γκολ του πάο στην Τούμπα δικό του.
Το γκολ του οσφπ στην Τούμπα δικό του.
Το 2ο γκολ στο κύπελλο δικό του.
Ενώ η ομάδα πήγαινε για νταμπλ, αυτός αποφάσισε να φύγει και να πουλήσει την ομάδα γιατί δεν άντεχε την πίεση όπως άφησαν να εννοηθεί και ανέβασε τη δικιά μας πίεση.
- loukas karadimos
θα δεχτω αν αυριο το πρωι ο οποισδηποτε αθλητης της ομαδας ο οποιος δεν πουλησε οπαδηλικι η παπα για οικογενειακους λογους η οτιδηποτε σχετικο να παει ακομα και στον γαυρο με μεταγραφη εφοσον η εταιρια ικανοποιηθει απο το ντηλ. χεστηκα πραγματικα για οποιον νομιζει οτι εχει καλυτερα απο εδω, τοσο ξερειmarsantos έγραψε:Louka πολύ καλό. Χαχαχααχα.loukas karadimos έγραψε: ...με τον σιχαμιγκασον...
Μου έχει κάτσει στο λαιμό αυτός ο παίκτης γιατί κρέμασε όλη την ομάδα σε εκείνα τα πλέι οφ.
Το γκολ με την άεκ στην Τούμπα δικό του.
Στο γκολ της ισοφάρισης του οσφπ στο Καραϊσκάκης μαρκάρισμα με τα μάτια.
Το γκολ του πάο στην Τούμπα δικό του.
Το γκολ του οσφπ στην Τούμπα δικό του.
Το 2ο γκολ στο κύπελλο δικό του.
Ενώ η ομάδα πήγαινε για νταμπλ, αυτός αποφάσισε να φύγει και να πουλήσει την ομάδα γιατί δεν άντεχε την πίεση όπως άφησαν να εννοηθεί και ανέβασε τη δικιά μας πίεση.
αλλα δεν θα δεχτω ποτε απο κανεναν τετοια πουστρηλικια εις βαρος του συλλογου
και περα απο αυτο, ηταν ενας μετριος στοπερ ο οποιος φανηκε για μια σεζον λογω απουσιας δευτερου και ο οποιος οποια τακτικη αρτιοτητα εχει σε αμυνα με τετραδα την εμαθε στον ΠΑΟΚ. οτι ειναι το χρωσταει στον ΠΑΟΚ
ενα στοπερ πενταδας στην εθνικη και τις ομαδες που επαιξε που οταν εφτασε εδω δεν ηξερε που του παν τα 4
Μόλις είπε ο Διαμαντόπουλος στο SMGO, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως δημοσιογράφο, πως ίσως ο ΠΑΟΚ αποκτήσει φίλο του εξάρι, κοντό. Εννοεί τον Σιωπή. Εγώ είμαι υπέρ, έχουμε έλλειμμα στο ελληνικό στοιχείο. Δεν είναι τόσο μπαλάτος. Αλλά θα κρατάει τα γκέμια πίσω. Για να δούμε... Να δούμε και αν επαληθευτεί ο πάτερ με τον Ταμέζ
Θα μου άρεσε αυτή η κίνηση διότι ο παίκτης έχει δείξει τι είναι, σίγουρα θα σκιζοταν, και η ομάδα επιτέλους θα έκλεινε καμία τρύπαJohnAba99 έγραψε:Μόλις είπε ο Διαμαντόπουλος στο SMGO, τον οποίο εκτιμώ πολύ ως δημοσιογράφο, πως ίσως ο ΠΑΟΚ αποκτήσει φίλο του εξάρι, κοντό. Εννοεί τον Σιωπή. Εγώ είμαι υπέρ, έχουμε έλλειμμα στο ελληνικό στοιχείο. Δεν είναι τόσο μπαλάτος. Αλλά θα κρατάει τα γκέμια πίσω. Για να δούμε... Να δούμε και αν επαληθευτεί ο πάτερ με τον Ταμέζ
Σιγά τους μεγάλους τεχνίτες που έχουμε τόσα χρόνια
Κι εγώ θα χαρώ πολύ.
Είναι μηχανάκι
3 πνευμονία
Και σκούπα μπροστά από την άμυνα, αυτό που λείπει.
Και μας λείπουν Έλληνες.
Είναι μηχανάκι
3 πνευμονία
Και σκούπα μπροστά από την άμυνα, αυτό που λείπει.
Και μας λείπουν Έλληνες.
- sourmenetes
- Moderator
ΧΑΧΑΧΑ αυτο ακριβωςdragon έγραψε:Αν θελει μα μην ξαναπαίξει εθνική θα έρθει
- ΑποστόληςΑ
Η εμφάνισή του κόντρα στην Εθνική Αγγλίας, στον νικηφόρο αγώνα μας, ήταν μαγική. Πραγματικά του έβγαλα το καπέλο. Μακάρι να έρθει, έστω και κοντός.