Ναι, πλέον έχει αλλάξει ο κανονισμόςΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορεί να παίξει στο Europa League με τον ΠΑΟΚ;
(αν περάσουμε)
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Είδαμε και με τα φορ από Φενέρ και τα στόπερ από Μπεσίκτας προκοπή που κάναμε...Montrealiotis έγραψε:Πώς φαίνεται ένας 29χρονος από την Μαλμε μεταγράφαρα, ε;
- Montrealiotis
Εσύ σύγκρινε μου τον Μειτε, που έπαιζε πέρσι σε μας, με τον Πενια και βγάλτον μεταγραφαρα.Darkm4n έγραψε:Φαίνεται Ναι γιατί έπαιζαν και CL για αυτό φαίνεται μεταγραφάρα+ληγει το 2025 το συμβόλαιο του που μπορείς να τον πάρεις από τώρα,δεν μπορείς να πάρεις παίχτη από Chelsea-Inter-Man-City και Liverpool.Montrealiotis έγραψε:Πώς φαίνεται ένας 29χρονος από την Μαλμε μεταγράφαρα, ε;
Παίκτης επιπέδου Τρίπολης. Αντε τώρα να πάρουμε και τον βασικό χάφ.
- Montrealiotis
Ρε σύ, να πεις ήταν 22-23 πάει στα κομμάτια, μικρός είναι θα εξελιχθεί. Τώρα παίκτης στα 29 του που παίζει στην Μαλμε; Δεν περιμένω και πολλά. Όλα στο χορτάρι. Μακάρι να με διαψεύσει. Δεν είμαι και η πρώτη μπαλαδοφατσαnunies4 έγραψε:Είδαμε και με τα φορ από Φενέρ και τα στόπερ από Μπεσίκτας προκοπή που κάναμε...Montrealiotis έγραψε:Πώς φαίνεται ένας 29χρονος από την Μαλμε μεταγράφαρα, ε;

Montrealiotis έγραψε:Εσύ σύγκρινε μου τον Μειτε, που έπαιζε πέρσι σε μας, με τον Πενια και βγάλτον μεταγραφαρα.Darkm4n έγραψε:Φαίνεται Ναι γιατί έπαιζαν και CL για αυτό φαίνεται μεταγραφάρα+ληγει το 2025 το συμβόλαιο του που μπορείς να τον πάρεις από τώρα,δεν μπορείς να πάρεις παίχτη από Chelsea-Inter-Man-City και Liverpool.Montrealiotis έγραψε:Πώς φαίνεται ένας 29χρονος από την Μαλμε μεταγράφαρα, ε;
Παίκτης επιπέδου Τρίπολης. Αντε τώρα να πάρουμε και τον βασικό χάφ.

- ΑποστόληςΑ
Οι λόγοι για την μετεγγραφή του Πένια έχουν αναλυθεί... Ο Καμαρά θα γυρίσει λίγο πιο πίσω σε ρόλο καθαρά κόφτη και ο Πένια θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για τον μπιλντ απ και το μοίρασμα του παιχνιδιού στους μεσοεπιθετικούς. Αυτός άλλωστε ήταν και ο ρόλος του στην Μάλμε. Ανάλογα με το παιγνίδι θα εναλλάσσονται με τον οζντοεφ δίπλα στον Καμαρά.
Οκ.. δεν είναι ούτε μεγάλο όνομα ούτε φαντεζι παίκτης αλλά έχω την εντύπωση ότι την δουλειά του θα την κάνει.... τίμιος φαίνεται....
Οκ.. δεν είναι ούτε μεγάλο όνομα ούτε φαντεζι παίκτης αλλά έχω την εντύπωση ότι την δουλειά του θα την κάνει.... τίμιος φαίνεται....
Αν ο Πενιά είναι η μοναδική προσθηκη στα χαφ πολύ θα ήθελα να ξέρω αν τον φέρνει ο Νικος,ο Γιωργης,η ο Λουτσεσκου,γιατί όποιος σκέφτηκε τι μας λείπει και απάντησε ο Περουβιανός...
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:11/1 είχε έρθει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ από την Ligue 1, επί Ivic.
Τότε η ομάδα ήταν πολύ γεμάτη όμως. Προερχόταν ίσως απο την καλύτερη θερινή μεταγραφική περίοδο επι Σαββίδη(Μπίσεσβαρ,Κρέσπο,Βαρέλα,Μάτος κτλ.) και το μόνο που της έλειπε ήταν ένας φορ(που κι ακόμα και τότε τα φορ που είχαμε πριν έρθει ο Πρίγιο, Περέιρα και Κουλούρης σήμερα θα ταν βασικοί).Η απόκτηση του Ενρίκε τότε προέκυψε ύστερα απο τη πώληση Ροντρίγκεζ στη Γαλατά.
Οχι; Εντάξει λάθος μου. Κάτι φωτο στα γρήγορα είδα, δεν τον θυμάμαι από τα μεταξύ μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Patron έγραψε:Σωματικά δεν φαινεται κάπως λαπάς;![]()
Εμάς αξιοπρεπεστατος χαφ είναι ο Πένια
Αρκεί να μη κάνει μαλακίες λόγω χαρακτηρα
Επιμένω ότι χρειαζόμαστε ακόμα ένα χαφ με άλλα χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες ώστε να μπορέσουν επιτέλους να γίνουν ταιριαστοί συνδυασμοί
Αρκεί να μη κάνει μαλακίες λόγω χαρακτηρα
Επιμένω ότι χρειαζόμαστε ακόμα ένα χαφ με άλλα χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες ώστε να μπορέσουν επιτέλους να γίνουν ταιριαστοί συνδυασμοί
Κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2023, ο μέσος ήταν σε κακές καιρικές συνθήκες και καταδικάστηκε σε 50 ώρες κοινωφελούς εργασίας για επιβαρυντική οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και παράνομη οδήγηση.
- Με στήριξαν πραγματικά όταν είχα προβλήματα, λέει η Peña.
Είναι απο δανέζικη εφημερίδα μετάφραση Google. Ελπίζω να μην είναι κανένας προβληματικός χαρακτήρας....
- Με στήριξαν πραγματικά όταν είχα προβλήματα, λέει η Peña.
Είναι απο δανέζικη εφημερίδα μετάφραση Google. Ελπίζω να μην είναι κανένας προβληματικός χαρακτήρας....
Το πρόβλημα στα χαφ είναι 1) κανένα χαφ δεν έχει καλή κοντινή και μακρινή μεταβίβαση, κάνοντας κύριο εκφραστή του build up τον Μιχαηλίδη και την ανάπτυξη αρκετά αργή
2) Κανένα χαφ δεν διακρίνεται στο να αναχαιτίζει επιθέσεις
Ο παίχτης θεωρητικά ήρθε να καλύψει το πρώτο πρόβλημα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι διαχρονικό με Λουτσεσκου, δεν θέλει τόσο μονοδιάστατα χαφ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2) Κανένα χαφ δεν διακρίνεται στο να αναχαιτίζει επιθέσεις
Ο παίχτης θεωρητικά ήρθε να καλύψει το πρώτο πρόβλημα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι διαχρονικό με Λουτσεσκου, δεν θέλει τόσο μονοδιάστατα χαφ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk