Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όποιος δεν θέλει να έρθει σε ρήξη με τις αιτίες (της βίας) καταφεύγει στην καταστολή!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Η ενότητα του ΠΑΟΚ απειλείται μόνο εκ των έσω
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 52923.html

by Sakis Ginas
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

contra.gr - Σάκης Γκίνας
Δημοσίευση : 21/10/2009 22:34 - Τελ. ανανέωση : 21/10/2009 22:40

Με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, 70 τον αριθμό, συναντήθηκε στην Τούμπα, το βράδυ της Τετάρτης (21/10), ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο.
Στην ομιλία του προς τους συνδεσμίτες, ο Βρύζας ενημέρωσε ότι πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση αποτελούν τα χρέη προς το δημόσιο, τα οποία χαρακτήρισε "το μεγαλύτερο βραχνά του ΠΑΟΚ". Προσέθεσε δε ότι δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρό επενδυτικό ενδιαφέρον αν δεν λυθεί αυτό το ζήτημα τονίζοντας ότι ήδη γίνονται διεργασίες με τη νέα κυβέρνηση προς αυτή την κατεύθυνση.
Τους είπε επίσης ότι είναι και δική του επιθυμία η έλευση ενός επενδυτής, ότι το νέο γήπεδο θέλουν να γίνει στην Τούμπα, αλλά είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τη μελέτη, ότι όνειρο όλων είναι να ολοκληρωθεί το αθλητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία και τέλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας.
Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων του διευκρίνισαν ότι διαθέτει τη στήριξη και τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειαστεί, με τον Βρύζα να απαντά ότι περιμένει να συνεχίσουν τις ενέργειες για την εξάλειψη των φαινομένων βίας στην Τούμπα, σε ένα θέμα που έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου.
Κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε σχήμα με τον Φωτάκη στην τριάδα των χαφ στη θέση του Ίβιτς που αγωνίστηκε ως σέντερ φορ, με τον Βιεϊρίνια και τον Κουτσιανικούλη στα άκρα. Ο Φιλομένο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πανιώνιο μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γιατί βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση. Όπως δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μουσλίμοβιτς και Αμπουμπακάρι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κονσεϊσάο (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς) που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εξακολουθώ να μην διαβάζω τίποτε για τον Vitolo, όπως δεν είπε χθες τίποτε και η ΕΤ3. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σκοπιμότητα σ' αυτό, από πλευράς ΠΑΟΚ, ή αν είναι τυχαίο.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Ηλίας Αναστασάκος γεννήθηκε στη Σπάρτη και ο πατέρας του ήταν αυτός που τον ώθησε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αν και από τότε που θυμάται τον εαυτό του είναι με μια μπάλα. Το πρώτο του δελτίο ήταν σε μια ομάδα τοπική, την ΑΟ Δαφνίου. Στην ηλικία των 17 δοκιμάστηκε στην ΑΕΚ και παρέμεινε ως ταλέντο. Η δικαίωση άργησε να έρθει αφού η δυνατότητα να σκοράρει στα γήπεδα της Α’ Εθνικής του δόθηκε σε μια ηλικία που πολλοί ποδοσφαιριστές ήδη ψάχνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Από τη μέρα που τον «έκλεψε» ο Αλέξης Κούγιας και τον πήγε στην Πετρούπολη ξεκίνησε ένα οδοιπορικό σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. "Πάντα με πρωτοβουλία της ΑΕΚ και όχι δική μου" όπως θα πει ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο contra.gr"μια και δε μας υπολόγιζε κανείς. Βέβαια ήταν και μια εποχή που η ΑΕΚ ήταν υπερπλήρης από πολύ καλούς παίκτες, οπότε το οδοιπορικό σε ομάδες Β, Γ και Δ εθνικής ήταν αναπόφευκτο προκειμένου να παίζω".

- Μίλησε μας για τις συνθήκες που επικρατούν στις χαμηλότερες κατηγορίες. Πόσο βοηθάει ένα ταλέντο μια τέτοια εμπειρία;
Βοηθάει αν παίζει σε ομάδα που να έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και είναι σταθερή η πορεία της. Υπάρχουν τέτοιες ομάδες που είναι εφάμιλλες με ομάδες Α’ Εθνικής αλλά δεν είναι πολλές. Υπάρχουν όμως και ομάδες που ντρεπόσουν να πας να παίξεις και να πεις ότι είσαι ποδοσφαιριστής. Μην ξεχνάς ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν άθλιες συνθήκες ακόμη και στην Α’ Εθνική.

- Δεν είναι κουραστικό να αλλάζεις συνεχώς ομάδες;
Αν σκεφτείς ότι για αρκετά χρόνια άλλαζα κάθε έξι μήνες με ένα χρόνο ομάδα, όντως ήταν πολύ κουραστικό. Κάποια στιγμή βέβαια συνηθίζεις. Τα τελευταία χρόνια σταθεροποιήθηκα μετά την Τρίπολη. Και αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι μου.

- Είχες σκεφτεί πότε να φύγεις στο εξωτερικό;
Ναι όταν ήμουν μικρότερος, αλλά το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε σκόνταφτε στην ΑΕΚ που ζητούσε κάποια χρήματα.

- Η πορεία σου θυμίζει λίγο αυτή του Γιώργου Ζαχαρόπουλου που κι αυτός ξεχώρισε σε μεγάλη ηλικία στην Α’ Εθνική. Που οφείλεται αυτό;
Νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο στις επιλογές που έκανα και λιγότερο στην τύχη γιατί την τύχη την καθορίζουμε εμείς.

- Δεν είχες κάποιον να σε συμβουλέψει;
Είχα μόνο τον πατέρα μου αλλά και αυτός δεν ήξερε καλά το χώρο οπότε κάναμε ίσως και οι δύο κάποια λάθη. Μαζί αποφασίσαμε να έρθω στην ΑΕΚ σε μια εποχή που η ΑΕΚ είχε πάρει πρωτάθλημα. Ηταν ο Μπάγεβιτς που το κάθε παιδί θα θελε να δουλέψει μαζί του και κανείς δεν θα έλεγε όχι. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τη συνέχεια.

- Αν γύριζες τον χρόνο θα άλλαζες κάτι;
Όχι γιατί ό,τι απόφαση και να πάρεις κανείς δε σου εγγυάται την κατάληξη.

- Τι ομάδα ήσουν μικρός;
Παναθηναϊκός. Από τη μέρα που ήρθα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ έπαθα πώρωση με την ομάδα αυτή. Είμαι ΑΕΚ.

- Κεφάλαιο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναγνώρισε την προσφορά σου και δεν ήθελε να φύγεις.
Να σου πω την αλήθεια όταν μου είχε πει ο μάνατζερ μου ο Κίμωνας Κοκορόγιαννης για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα και το λέει δελεαστικά για να υπογράψω μαζί του. Και μάλιστα δίσταζα να υπογράψω μαζί του γιατί πίστευα ότι στα 29 δεν ήμουν ότι καλύτερο για να με πάει κάπου ένας μάνατζερ. Η προηγούμενη εμπειρία που είχα με μάνατζερ δε με βοήθησε στην καριέρα μου. Τελικά η περσινή χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη στη καριέρα μου αν και έπαιξα μόνο σε δεκαπέντε παιχνίδια. Όμως ο κόσμος, η πορεία που είχαμε και η απόδοση μου ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Βέβαια πρέπει να πω ότι πέρασα και πολύ δύσκολες στιγμές. Εννέα αγωνιστικές στην αρχή όχι μόνο δεν είχα παίξει ούτε λεπτό ήμουν, αλλά και εκτός αποστολής. Στην 9η αγωνιστική τραυματίστηκε ο Μουσλιμοβιτς και έτυχε να παίξω. Μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόμουν σπίτι μόνος μου και έλεγα τι κάνω εδώ. Ξέρεις όταν δεν παίζεις σου φαίνονται όλα μαύρα. Βέβαια δεν το έβαλα κάτω, αλλά δεν ήθελα φέτος ύστερα από μια χρονιά καλή να περάσω τα ίδια.

- Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σου δοθεί μια μεγαλύτερη ευκαιρία στον ΠΑΟΚ;
Ναι. Υπήρχαν παιχνίδια που θα μπορούσα να παίξω περισσότερο. Όμως η επιλογή του προπονητή και της διοίκησης ήταν τέτοια που ήρθαν πολλοί παίκτες και όπως έδειχναν τα πράγματα πάλι δεν θα είχα πολύ χρόνο. Γι αυτό και έφυγα.

- Πως βίωσες τη θητεία σου στον ΠΑΟΚ; Πως αισθάνθηκες με τον κόσμο; Ενιωσες πίεση;
Αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ είναι κάτι μοναδικό. Σίγουρα υπάρχει πίεση και επιπλέον υποχρέωση στον κόσμο, αλλά όλοι θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ και όλοι ενθουσιάζονται και απογοητεύονται πολύ εύκολα. Παρακινούμενοι λοιπόν από την περσινή καλή πορεία και τον ενθουσιασμό που δημιούργησε φέτος περίμεναν πολύ περισσότερα πράματα από όσα μπορούσε να κάνει η ομάδα. Πέρσι ξεπεράσαμε τον πήχη με το καλό κλίμα που είχε η ομάδα και τον κόσμο και φτάσαμε από το να βγούμε στο ΟΥΕΦΑ να είμαστε δεύτεροι στο τέλος της χρονιάς. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να επαναληφτεί κάτι ανάλογο. Φέτος βλέπεις στο πρώτο παραστράτημα έγιναν όλα άνω κάτω κόσμος απογοητεύτηκε.

- Πως είναι να σκοράρεις στην Τούμπα και να πανηγυρίζεις με τον κόσμο;
Αυτά είναι τα καλύτερα γκολ. Η καλύτερη και πιο γεμάτη στιγμή που μπορεί να ζήσει ένας ποδοσφαιριστής. Το να παίξει κάποιος στον ΠΑΟΚ και ειδικά σε μια καλή χρονιά είναι μοναδική εμπειρία ζωής. Οι Παοκτσήδες είναι οι πιο θερμόαιμοι οπαδοί που έχω ζήσει.

- Για τον Σάντος έχει σχηματιστεί μια εικόνα ενός ιδιόρρυθμου ανθρώπου; Είναι όντως έτσι;
Από όσο ξέρω στην προσωπική του ζωή είναι ένας ευδιάθετος και χαρούμενος άνθρωπος. Στην επαγγελματική του ζωή είναι σοβαρός και έχει τη δική του φιλοσοφία με τα θετικά και τα αρνητικά της. Εγώ ουσιαστικά τον έζησα ένα χρόνο γιατί στην ΑΕΚ έφυγα και από όσο ξέρω αυτός είχε εισηγηθεί να φύγω. Το χρόνο αυτό έκανα τη δουλειά μου. Ο ίδιος μου ζήτησε να μείνω και τον ευχαριστώ πολύ, αλλά πήρα την απόφαση να φύγω γιατί θέλω να παίζω περισσότερο.

- Μίλησέ μας για τον Θοδωρή Ζαγοράκη...
Ο Ζαγοράκης, με τον οποίο υπήρξαμε και ένα μικρό διάστημα συμπαίκτες στην ΑΕΚ, ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να πάω στον ΠΑΟΚ. Βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σέβομαι την απόφαση του να φύγει. Θα είχε πολύ σοβαρούς λόγους για να το κάνει. Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν μεγάλο επενδυτή για να μπορεί να ανταγωνιστεί τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στον κόσμο και στα διαρκείας.

- Ο Ζήσης Βρύζας ήταν η καλύτερη επιλογή να τον αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο;
Δεν ξέρω τι θα κάνει σαν πρόεδρος, όμως είναι ο καλύτερος επαγγελματίας παράγοντας που έχω συναντήσει σε όλη μου την καριέρα. Έκανε καλές επιλογές πάντα και ήταν άριστος στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

- Εχεις παίξει σε δύο ομάδες, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που δεν μπορούν να βρουν ηρεμία. Που οφείλεται αυτό;
Γιατί και οι δύο έχουν από δύο κεφάλια και το ένα τρώει το άλλο. Τι να πω; Μάλλον αυτό θα φταίει...

- Η απόφαση να πας από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο είναι πισωγύρισμα στην καριέρα σου;
Σε καμία περίπτωση. Εγώ θέλω να παίζω στον Ατρόμητο, έχω αυτή τη δυνατότητα. Ακόμη και τα χρήματα που παίρνω είναι καλύτερα. Στον ΠΑΟΚ θα έμενα μόνο αν οι απολαβές μου ήταν τέτοιες που να άξιζε τον κόπο να παίζω λιγότερο. Θα το σκεφτόμουν σε αυτή την περίπτωση. Ήρθα σε μία ομάδα που ήθελα και είχε ξεκινήσει το ενδιαφέρον από το Δεκέμβριο. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα ακόμη και από τον ΠΑΟΚ που δεν είχε ούτε βοηθητικό γήπεδο μέχρι τώρα. Εμείς έχουμε δύο βοηθητικά, ξενώνες και ακαδημίες όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά.

- Ακούστηκαν διάφορα σενάρια για αυτή την μεταγραφή και για τον τρόπο που έγινε σε σχέση με αυτή του Μουν στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει κάποια δόση αλήθειας;
Όχι, ήταν καθαρά δική μου απόφαση για τους λόγους που προανέφερα.

- Ο Μπιζέρα σου κόλλησε το παρατσούκλι μούμια. Πως προέκυψε;
Ο Μπιζερά με τον Γκαρσία μου τον έβγαλαν γιατί τους φώναζα κανάριο, ένα παρατσούκλι στη γλώσσα τους και έτσι άρχισαν να με φωνάζουν μούμια.

- Είχες δηλώσει ότι για να φανεί το έργο του προπονητή πρέπει να βοηθήσουν και οι παίκτες. Αυτό δεν το λέει εύκολα κάποιος ποδοσφαιριστής...
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα ομαδικό. Εμπειρία που έχω μου έχει διδάξει ότι αν ένα κομμάτι από το σύνολο δεν λειτουργεί σωστά τα παρασέρνει όλα. Γι αυτό το είπα. Και το πιστεύω.

- Η φιλοσοφία του Γιώργου Δώνη ποια είναι;
Τη φιλοσοφία του Γιώργου του Δώνη νομίζω ότι την ξέρουν όλοι. Ξεκινάει από το να έχει καλό κλίμα η ομάδα και καταλήγει στο να παίζει καλό επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εμείς προσωπικά έχουμε ένα κλίμα εξαιρετικό και σε αυτό βοηθάει ότι είμαστε πάρα πολλοί Έλληνες και δεν έχουμε προβλήματα επικοινωνίας - Οι πολλοί Έλληνες σε μια ομάδα είναι κάτι που σπανίζει πλέον...
Ναι και ελπίζω να το καταλάβουν γρήγορα αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχουν παίκτες να απαρτίσουν την Εθνική ομάδα. Γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί Ελληνες ποδοσφαιριστές.

- Πως βλέπεις την εθνική Ελλάδος;
Πιστεύω ότι βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση. Σίγουρα έγινε ένα μεγάλο βήμα το 2004 αλλά από τότε μέχρι σήμερα όλα είναι στάσιμα. Όχι μόνο στην Εθνική αλλά σε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα.

- Υπάρχει μια μερίδα του κόσμου που υποστηρίζει ότι το κλασικό, βαρύ σέντερ φορ είναι παρωχημένο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο...
Καταρχήν σέντερ φορ άρχισα να παίζω μετά τα 26. Επαιζα μικρός, αλλά στην ΑΕΚ μου άλλαξαν τη θέση. Έπαιξα μέχρι και αριστερό μπακ. Δεν ξέρω αν έχει ξεπεραστεί το βαρύ σεντερ φορ το σίγουρο είναι ότι το γκολ και η ικανότητα να σκοράρεις δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Ακόμη και σήμερα υπάρχουν ομάδες που παίζουν με ένα βαρύ σεντερ φορ και δυο γρήγορους πλάγιους. Εγώ προσπαθώ να παίζω για την ομάδα μου όπου και όπως με χρειάζονται.

- Lifestyle και Ελληνας ποδοσφαιριστής δεν συνυπάρχουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η άποψη για τον μέσο Ελληνα ποδοσφαιριστή δεν είναι και η καλύτερη. Στο εξωτερικό υπάρχει ολόκληρο star system που ζει από τους ποδοσφαιριστές. Ποια είναι η άποψή σου;
Το λαιφ στάιλ έχει να κάνει με μια γενικότερη κουλτούρα και καλλιέργεια ενός λαού. Έχει να κάνει ακόμη και με την πολιτική. Όταν δεν υπάρχουν οι βάσεις, όταν η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός δεν έχουν ακόμη γήπεδα, για τί system να μιλήσουμε;

- Αν είχες τη δυνατότητα να παίξεις στο εξωτερικό, ποια χώρα θα διάλεγες;
Την Ιταλία για το lifestyle...

- Ο Αναστασάκος εκτός γηπέδων πως είναι;
Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω σχεδόν καθόλου άγχος, δεν κάνω extreme πράματα, γενικά και δεν βάζω στόχους. Είμαι πολύ ευαίσθητος και το ελάττωμά μου είμαι ότι όταν με ρωτήσει κάποιος κάτι δεν απαντάω ποτέ αμέσως.

- Η μεγαλύτερη κατάχρηση που έχεις επιτρέψει στον εαυτό σου ποια είναι;
Στο παρελθόν και έχω ξενυχτήσει και έχω πιει πριν και μετά από παιχνίδια. Τώρα πια ωρίμασα και καταλαβαίνω ότι ποδόσφαιρο και καταχρήσεις δεν συμβαδίζουν.

- Πως το βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα; Ποιος έχει προβάδισμα;
Ακόμα είναι νωρίς, αλλά πιστεύω πως θα κριθεί στο νήμα. Νομίζω τρίτος θα είναι ο ΠΑΟΚ αν τελειώσουν τα προβλήματα και βρει ηρεμία.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 53999.html

Υ.Γ
w.s.

Να σαι καλά ρε παλίκαρε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μερικές φορές όσο κι αν προσπαθείς να δεις τα πράγματα αντικειμενικά, δεν γίνεται. Στο ένθετο ΟΜΑΔΑ της εφημερίδας Τα Νέα σήμερα, στα θέματα για το μπάσκετ, στη σελίδα 19 (του ενθέτου) κάτω-κάτω υπάρχει μισή σελίδα για το ματς ΠΑΟΚ-Άρης, του Σαββάτου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Υποτίθεται ότι το θέμα αφορά ρεπορτάζ από το παιχνίδι. Ο τίτλος του θέματος είναι «Στον Άρη αναζητούν τις αιτίες που οδήγησαν στο ταπεινωτικό 83-48 από τον ΠΑΟΚ». Ο υπότιτλος λέει «Σκοτεινή η επόμενη ημέρα μετά τη συντριβή». ΟΛΟ το «ρεπορτάζ» αναλώνεται στις συνέπειες που βιώνει ο Άρης από τη συντριβή. Δηλώσεις παικτών του, προέδρων του, αντιπροέδρων του Άρη και τίποτα άλλο. Πουθενά, ούτε μια αναφορά στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ούτε ένα σχόλιο για τη νίκη, απολύτως τίποτα. Μόνο για τον Άρη αναφέρει. Σαν να έχασε ο Άρης από τον...Έσπερο! Ντροπή σας κύριοι!
Το όνομα του «δημοσιογράφου» - που για μένα είναι μεγάλος ξεφτίλας – είναι Αλέξης Τσατσούλης. Αυτός υπογράφει το...ρεπορτάζ!
Συγχαρητήρια κύριε συνάδελφε! Είσαι απόλυτα αντικειμενικός και υπηρετείς σωστά το δημοσιογραφικό λειτούργημα.
Όση χολή βγάζετε για τον ΠΑΟΚ μας παλιολαμόγια, τόσο μπροστά σας θα μας βρίσκετε...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ένα πραγματικά πολύ δυνατό ιστορικό κείμενο για την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου απο όταν ξεκίνησε επαγγελματικό εως σήμερα απο το γειτονικό site.

http://www.fcpaok.gr//index.php?option= ... 2&Itemid=1

Αξίζει να το διαβάσει κανείς με τσιγάρο και καφέ καθότι μεγάλο αλλά το συνιστώ με ουίσκυ.

Ξυπνάτε!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

ΑΙΜΑ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ. Απλως περιγραφει την ζοφερη ελληνικη πραγματικοτητα.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Τα βρήκε με Τομάσεβιτς

Η διοίκηση της ΚΑΕ κατάφερε να κλείσει μία ακόμη πληγή που παρέλαβε με την ανάληψη των καθηκόντων της. Ο λόγος για τις οφειλές προς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς.

Ο έμπειρος Σέρβος σέντερ που αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περσινή αγωνιστική περίοδο, πριν από λίγες μέρες προσέφυγε στη FIBA διεκδικώντας τα χρήματα που του οφείλονται.

Ωστόσο η προσφυγή του ουσιαστικά δεν έχει ισχύ, δεδομένης της προφορικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/11) μεταξύ της διοίκησης και της πλευράς του Τομάσεβιτς στη σχετική συνάντηση που υπήρξε.

http://www.sport24.gr/html/ent/836/ent.325836.asp
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Τα σχολια δικα σας.......................

Η Θεσσαλονίκη έχει ένα ξεχωριστό χρώμα. Και η νοοτροπία των ανθρώπων της είναι μερικές φορές δυσνόητη. Ωμή, αλλά αληθινή. Πρόκειται για μια νοοτροπία που διψάει για επιβεβαίωση του «συναισθήματος του αδικημένου» κάθε Σαλονικιού. Και γίνεται λαϊκός ήρωας όποιος τροφοδοτήσει αυτό το συναίσθημα. Οποιος κι αν είναι αυτός... Είτε λέγεται Ψωμιάδης είτε λέγεται Γκαρσία. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη ηδονή για αυτιά Σαλονικιών, και δη παοκτσήδων, απ αυτό που άκουσαν από τον Ουρουγουανό σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Αυτό το... μαγικό περί «μαχαιριού στα δόντια και πανοπλίας του Λεωνίδα»! Τους πήρε την ψυχή, τους σκλάβωσε ισόβια. Θα μπορούσαν να πληρώσουν όσο όσο για να ακούσουν τέτοια. Και τον κύριο Γκαρσία τον έχουν πληρώσει στον ΠΑΟΚ με τις ενέργειές του σε κρίσιμα ματς. Δεν τους νοιάζει όμως. Πληρώνουν για να ακούν τέτοια. Και ο παμπόνηρος Ουρουγουανός έπιασε τον σφυγμό τους και τους δίνει αυτό που θέλουν: λόγια μεγάλα! Εκτός γηπέδου φυσικά. Και ζουν αυτοί καλά κι εκείνος καλύτερα.

απο τον εμετικό Στρ. Σεφτελή

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... id=5957596
kos

Δημοσίευση από kos »

fidel έγραψε:
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη ηδονή για αυτιά Σαλονικιών, και δη παοκτσήδων, απ αυτό που άκουσαν από τον Ουρουγουανό σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Αυτό το... μαγικό περί «μαχαιριού στα δόντια και πανοπλίας του Λεωνίδα»! Τους πήρε την ψυχή, τους σκλάβωσε ισόβια. Θα μπορούσαν να πληρώσουν όσο όσο για να ακούσουν τέτοια.
+1

για τα υπολοιπα μια απορια εχω. αυτον το μαλακα τι τον νοιαζει? αυτος πληρωνει?
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

O γνωστος Παπαστρατος Ξεφτελης.
Εχει ομως ρε Στρατο ενα παραξενο χρωμα και η Αθηνα. Πχ δημοσιογραφοι σαν και εσενα βρισκουν ακομα δουλεια. Δεν θα ξεχασω τις αθανατες μεταδοσεις σου στα Μουντιαλ και στα Γιουρο. 12 απο τους 11 παικτες της ενδεκαδας δεν μπορουσες να τους πετυχεις ουτε με μπαζουκας. Χωρια εκεινο το χαρακτηριστικο σου τεμπο στην φωνη. Αν με τον Μανολο επιχειρουσες να σηκωθεις καποια στιγμη για κατουρημα επειδη κοντευε να σπασει η ουροδόχος σου και στην μεση της διαδρομης σαλονι - τουλαλετα γυρνουσες πισω τρεχοντας, τρομαζοντας απο τους αλαλαγμους του, και σηκωνοντας αρον αρον την βερμουδα μην τυχον και εχανες την μεγαλη φαση για το γκολ, μονο και μονο για να ανακαλυψεις στην συνεχεια οτι ο τερματοφυλακας απλως καθυστερουσε να εκτελεσει το ελευθερο, με εσενα συνεβαινε το ακριβως αντιθετο. Επρεπε να πιoυμε εναν κουβα φραπε σκετο για να μην κοιμηθουμε (ακομα και στις νοκ-αουτ φασεις).

Και εσυ πας και κολλας με το οτι πληρωνουμε τον Γκαρσια. Εδω πληρωναμε εσενα ρε Στρατο και τον φιλο σου τον Παυλο τον Γερακαρη (με διαφορα τον μεγαλυτερο Ραν Ταν Πλαν που περασε απο την αθλητικη ΕΡΤ. Λενε μαλιστα πως καταφερε καποια στιγμη να λιποθυμησει στον υπνο του, αλλα δεν το πιστευω, μαλλον προκειται για υπερβολη) ή τον αλλον φιλο σου τον Γιαννη τον Μαμουζελο. (Αυτον ντε, που ανακαλυψε την σχολιαστικη μαλακια “Βλεπουμε ωραιες παρουσιες στις εξεδρες”, την οποια πηρατε αγκαζε ολοι μετα και μας τα κανατε φουντουνια). Οποτε ασε μας ρε Στρατο. Μην μας θυμιζεις τι πληρωνουμε. Δεν σε συμφερει.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

σχόλιο θέλεις Φιντέλ ;
για τον ειδικό των θαλάσσιων σπορ στους Ολυμπιακούς ;
κρίμα ρε που δεν υπήρχε τότε youtube να αποθανατήσει τα έργα του γίγαντα.
μόνο αυτό βρήκα :
[youtube]45YBlOWIy48[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Xαχαχαχαχαχα!
Φανταστικο!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

80.000 θεατές. Τιγκα το ΟΑΚΑ. Τελικός κυπελλου στην παρωδία "ελ κλάσικο της Ελλάδοαθήνας". Σκορ 4-0. Η χαρά του κάθε αθηναιου σχολιαστή για μια φοβερή μεταδοση.

Αυτά στην θεωρία γιατί στην πραξη η μεταδοση προσφέρεται μόνο σε όσους πάσχουν από αυπνία. ρον πςςςςςς, ρον πςςςςςςς ....ζζζζζζζζ....ρον πςςςςςςς ....ζζζζζζζζ....

[youtube]t1aQ7ekf3SA&feature=related[/youtube]

Φανταστείτε το λόγο του σε μεταδοσεις ξενων αγώνων. Αυτα που λέει ο Hideguti αποτελούν ψήγματα μόνο της πραγματικότητας των τρισαθλιων μεταδοσεων.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Ειναι θεος ρε ο τυπος.
Δειτε στο 4.17 οπου αναφωνει "Μπλοκαρει ο Αρβανιτης". Ουτε ο Άβερελ δεν θα το ελεγε αυτο. :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”