Ας φέρουμε μια διοίκηση πρωτοδικείου τότε να μην έχετε και άγχος για το πόσα βάζει και το πόσα βγάζει!!nunies4 έγραψε:Τι μας διασφαλίζει; Ξέρω εγώ; 3 πρωταθλήματα σε 6 χρόνια μεσα στον αγωνιστικό χώρο;Gospi έγραψε:Παντως το χω απορια, ποια ειναι η χρησιμοτητα του να έχεις δισεκατομμυριούχο ιδιοκτητη, οταν αυτος ειναι απων απο την ομαδα, δεν βαζει χρημα (μιας και πλεον διαχειριζομαστε τα εσοδα αποδεδειγμενα) και οαραλληλα δεν σε οργανωνει σε εταιρικα επιπεδα υψηλου επιπεδου ωστε να μπορει να λειτουργησει η κατασταση χωρις την παρουσια του και χωρις την χρηματοδοτηση του.
Θα μιλησω για φετος και μονο για να μην παρεξηγηθω... Τι ακριβως μας διασφαλιζει η παρουσια του Ιβαν? Ευνοια? Ας γελασω. Χρημα? προφανως και οχι γτ αλλιως θα χαμε ηδη εδω 3 παιχτες και δεν θα καναμε παζαρια για καποιον Πενια. Διοικητικη σοβαροτητα? Παιζει να χουμε την χειροτερη διοικητικη λειτουργια της 12ετιας του.
Για να μην αναρωτηθω τι προσφερει η παρουσια Γιωργη...
Περα απο το να ανακατευεται στις μεταγραφες οποτε υπαρχει διαθεσιμο μπατζετ. Γιατι αυτο κανει. Οταν παιζει χρημα χωνεται τα κανει σκατα και μετα βγαλτε τα πέρα μονοι σας.
Ας κοιταξουμε την οραγματικοτητα καταματα. Ευεργετης ο Ιβαν αλλα απο τον Μαιο και μετα ειναι λες και εχουμε διοικηση πρωτοδικείου. Για να μην πω οτι αυτο παίζει απο το νταμπλ.και μετα.
Ποια η χρησιμότητα; Ξέρω εγώ; Να μην γίνεις Άρης και μέτριος ;
Είπαμε παιδιά....μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.
Σε φορουμ του ΠΑΟΚ όλα αυτά!
Δηλαδη ο ΠΑΟΚ είναι το φέτος μόνο;;; και αν είναι το φέτος μόνο ξέρετε το αποτέλεσμα της χρονιάς;
Τι να προσφέρει δηλαδή...
Ττπ δεν προσφέρει!
Αν αύριο σου πει η πολιτεία προχώρα κάνε γήπεδο τι θα κάνει η διοίκηση πρωτοδικείου; θα βγάλει παγκάρι για να ξεκινήσουν τα έργα;;
Έτσι βλέπουμε τις εταιρείες;;;
Δηλαδη μια εταιρεία δεν πέφτει στις βλέψεις της έξω καμία χρονιά;
Και μετά το νταμπλ ο ΠΑΟΚ του "ανηξερου" Σαββίδη έφτασε 2 φορές στους 8 του κονφερενς πήρε κύπελλο και πήρε και πρωτάθλημα!
Επίσης ο ΠΑΟΚ του Ιβάν μετά το νταμπλ έβγαλε και 2 παικταραδες από την Ακαδημία!
Αλλά αυτά γίνανε τυχαία χωρίς πλάνο!
Ξεφύτρωσε ο ντελιας και ο κουλιερακης επειδή έχουμε 5-10 εκ. μισθούς σε αργοσχολους!
Τι προσφέρει άραγε ο Ιβάν...
Που με διοίκηση πρωτοδικείου έκοβε ο κόσμος τα χόρτα στα καμπ των νέων..
Αντε γιατί στο βωμό του να πείτε κάτι ξεχνάτε το παλτό που φοραγατε επί δεκαετίες..