Novito rulez...!!

novito έγραψε:Βασικά και τα 2 είναι λάθος!!
Το μεν ίδωμεν είναι α' πληθυντικός υποτακτικής αορίστου Β', ενώ το δε είδομεν (με ο και όχι ω!) είναι α' πληθυντικό οριστικής αορίστου Β ... Οπότε το καλύτερο στη περίπτωση μας/σας θα ήταν το οψόμεθα...
υ.γ.1: χαραμίζομαι τελικά στη σχολή μου....
υ.γ.2: αυτό θα πει 100% οφφ τόπικ!
Novito speakingnovito έγραψε:Βασικά και τα 2 είναι λάθος!!
Το μεν ίδωμεν είναι α' πληθυντικός υποτακτικής αορίστου Β', ενώ το δε είδομεν (με ο και όχι ω!) είναι α' πληθυντικό οριστικής αορίστου Β ... Οπότε το καλύτερο στη περίπτωση μας/σας θα ήταν το οψόμεθα...
υ.γ.1: χαραμίζομαι τελικά στη σχολή μου....
υ.γ.2: αυτό θα πει 100% οφφ τόπικ!
τι εγεινε ρε αρι μεχερι προχτες κοντευες να μας βγαλεις αμπαλους οσους λεγαμε οτι ειναι αδιαφορος και με παραπανησια κιλα και τωρα εχεις πληροφοριες οτι ειναι αδιαφορος?arisk έγραψε:Να ξαναδώσω μια πληροφορία 100% βέβαιη που ξαναέγραψα αλλα σβήστηκε (καταλάθος) και την επιβεβαιώνουν και άλλα παιδιά που γράφουν εδώ και γνωρίζουν...
Ο Βερόν στις προπονήσεις είναι ξένο σώμα... Αυτός είναι γενικά αδιάφορος και κανένας δεν ασχολείται μαζί του, ούτε καν για να τον επιπλήξει... Είναι εμφανώς εκτός ομάδας... Όποιος πάει στις προπονήσεις θα το ξέρει αυτό... Και δεν νομίζω ότι μπορεί πλέον να αλλάξει αυτό... Είδωμεν...![]()
Υ.Γ. Πουτ@ν@ γρίππη, αντί να είμαστε στο γήπεδο καθόμαστε στην πολυθρόνα και γράφουμε για τον Βερόν... Γμτ...!!![]()
![]()
desperando έγραψε:τι εγεινε ρε αρι μεχερι προχτες κοντευες να μας βγαλεις αμπαλους οσους λεγαμε οτι ειναι αδιαφορος και με παραπανησια κιλα και τωρα εχεις πληροφοριες οτι ειναι αδιαφορος?arisk έγραψε:Να ξαναδώσω μια πληροφορία 100% βέβαιη που ξαναέγραψα αλλα σβήστηκε (καταλάθος) και την επιβεβαιώνουν και άλλα παιδιά που γράφουν εδώ και γνωρίζουν...
Ο Βερόν στις προπονήσεις είναι ξένο σώμα... Αυτός είναι γενικά αδιάφορος και κανένας δεν ασχολείται μαζί του, ούτε καν για να τον επιπλήξει... Είναι εμφανώς εκτός ομάδας... Όποιος πάει στις προπονήσεις θα το ξέρει αυτό... Και δεν νομίζω ότι μπορεί πλέον να αλλάξει αυτό... Είδωμεν...![]()
Υ.Γ. Πουτ@ν@ γρίππη, αντί να είμαστε στο γήπεδο καθόμαστε στην πολυθρόνα και γράφουμε για τον Βερόν... Γμτ...!!![]()
![]()
Για τον ιδιο λογο που και εμενα δεν μ'αρεσει ο Σαντος και θεωρώ ότι αλλος προπονητής με την ιδια σοβαρη διοικηση και το ιδιο σοβαρο πλάνο θα εκανε παπαδες αυτη τη στιγμή...Realcon έγραψε: Δεν καταλαβαίνω γιατί ο παίκτης αυτός άλλο δεν υπολογίζεται. Που γνωρίζεται την θέση μου όσο αναφορα για προπονιτή και Διοίκηση τους στηρίζω με χίλια!!!
Θέλω και εγώ απο αυτές...!!Maximus έγραψε:πληρωμενες επισκεψεις-δωρο στα γνωστα στριπτιζαδικα