22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Όταν ανανέωσε, πιστεύω πως δεν υπήρξε άνθρωπος που δε θεώρησε ότι θα είναι μια χρήσιμη επιλογή στο rotation, βοηθώντας κυρίως με ολιγόλεπτες συμμετοχές.
Τελικά έχει παίξει περισσότερα λεπτά απ' ότι πέρσι τέτοια εποχή.
Τελικά έχει παίξει περισσότερα λεπτά απ' ότι πέρσι τέτοια εποχή.
Σβαμπαρε... Leave football before football leaves you.
Δυστυχως πλεον δε μπορει. Χωρις να τον κακιζω ουτε λιγο. Βεβαια δε φταιει ουτε αυτος ουτε ο Λουτσι που δεν εχει αλλα χαφ και δε γουσταρει τον Θυμιανη τοσο ή δε τον εμπιστευεται.
Αντε Σβαμπαρε πιασε θεση μεσα στην ΠΑΕ να γινει δουλιτσα.
Δυστυχως πλεον δε μπορει. Χωρις να τον κακιζω ουτε λιγο. Βεβαια δε φταιει ουτε αυτος ουτε ο Λουτσι που δεν εχει αλλα χαφ και δε γουσταρει τον Θυμιανη τοσο ή δε τον εμπιστευεται.
Αντε Σβαμπαρε πιασε θεση μεσα στην ΠΑΕ να γινει δουλιτσα.
Τον ανανέωσαν για τελευταία επιλογή στα χαφ και εν τέλη είναι 2-3ος .
Σβαμπαρε μου , σε εκτιμώ αφάνταστα . Είσαι ο ορισμός του τίμιου . Μια υπομονή να βγει η χρονιά και μην τους αφήσεις να σε πουν για άλλον χρόνο . Τους έχω ικανούς του χρόνο να σε έχουν βασικό .
Σβαμπαρε μου , σε εκτιμώ αφάνταστα . Είσαι ο ορισμός του τίμιου . Μια υπομονή να βγει η χρονιά και μην τους αφήσεις να σε πουν για άλλον χρόνο . Τους έχω ικανούς του χρόνο να σε έχουν βασικό .
Τον ανανέωσαν για τελευταία επιλογή στα χαφ και εν τέλη είναι 2-3ος .
- episimos73
Η εικόνα του είναι αποκαρδιωτική αλλά είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει σταδιακά στα στάνταρ του. Θα κλείσει με ψηλά το κεφάλι την παρουσία του στην ομάδα και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια σε άλλο πόστο στο μέλλον.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν πρέπει να ξαναπαίξεις , φτάνει.
Τουλάχιστον σε ντέρμπι. Δε στρίβεις ούτε το λαιμό πλέον
Τουλάχιστον σε ντέρμπι. Δε στρίβεις ούτε το λαιμό πλέον
Το πρόβλημα του schwab αυτό ήτανε από την ημέρα που ήρθε, δεν ξέρει να μαρκάρι και κάνει συνεχώς φάουλ.
Δεν έχει μάθει να μαρκάρει με το σώμα, μαρκάρη συνεχώς με τα πόδια κάτι που είναι λάθος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δίνει το πλεονέκτημα στον επιτηθέμενο.
Δεν έγινε ο παίχτης σε τρεις μήνες παλαίμαχος. Απλά φέτος δεν έχει ένα αμυντικό χάφ δίπλα του που να σκουπίζει τα πάντα.
Επιπλέον φέτος οι επιθέσεις που δεχόμαστε είναι πολύ περισσότερες από πέρσι
Δεν έχει μάθει να μαρκάρει με το σώμα, μαρκάρη συνεχώς με τα πόδια κάτι που είναι λάθος. Το αποτέλεσμα είναι ένα δίνει το πλεονέκτημα στον επιτηθέμενο.
Δεν έγινε ο παίχτης σε τρεις μήνες παλαίμαχος. Απλά φέτος δεν έχει ένα αμυντικό χάφ δίπλα του που να σκουπίζει τα πάντα.
Επιπλέον φέτος οι επιθέσεις που δεχόμαστε είναι πολύ περισσότερες από πέρσι
- figurehead4
Άλλος ένας πρώην ποδοσφαιριστής που κρατάμε με το ζόρι ενεργό για την ανασφάλεια μας.
Η πλάκα είναι πως όλοι περιμένουμε να έρθει ο Πένια λες και θα παίζει...
Η πλάκα είναι πως όλοι περιμένουμε να έρθει ο Πένια λες και θα παίζει...
- PAOK_Antarctica
o μπακσγιοκο ειναι στο Παρισι απο χθες.aivas19 έγραψε:Ναι επρεπε να μπει αλλαγη ο Μπακαγιοκο αντι του Σβαμπ