Εγω καταλαβαινω τι λες, οτι αν ηταν ο Γιαννης θα ειχαν αρχισει οι αφορισμοι. Βεβαια και ο Κετζιορα κανει τραγικη καλυψηΓερασίμου έγραψε:Loren όπως Μιχαηλίδης; Τι θα λέγαμε αν έχανε αυτή τη φάση ο Γιάννης;
Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Οταν έχεις πουλήσει 2 βασικούς στόπερ, τον Εκονγκ που ακόμα κι αυτός ήταν κλάσεις ανώτερος από Λοβρεν/Κολει και το καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος και έχεις παρει 15Μ στο χέρι και πας και φέρνεις αντικαταστάτες μετά τις 31 Αυγούστου τι ακριβώς να σου κάνει ο προπονητής;Photis έγραψε:Να πει δε μου κάνει ρε, δε τον θέλω.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και τι να κάνει; Να τους αλλάζει τις κλειδαριές στο ντουλαπάκι στα αποδυτήρια;Photis έγραψε: Έχει κι αυτός μερίδιο ευθύνης που τους δέχεται αυτούς που του φέρνουν.
Να πει δεν τους θέλω και να μείνει (αριθμητικά) με δύο στόπερ;
- Kabamaru11
Αιντε βρε τον μουλωχτο, βαλτε αλλο ενα
Καλα τζαμπα γκολ φαγαμε, αν ηταν 0-1 τωρα δε θα γυρνουσε με τπτ
Καλα τζαμπα γκολ φαγαμε, αν ηταν 0-1 τωρα δε θα γυρνουσε με τπτ
Ως συνήθως, χωρίς Ντελια (και με αυτά τα χαφ στο ρόστερ) η ομάδα δεν κουβαλάει σωστά μπάλα με τίποτα
- hasio_john
Βάλε μέσα Ντέσπο γιατί έτσι αναρχα θα κυλήσει το ματς, μας έκατσε η μπίλια στην αρχή και το βάλαμε, τώρα θα πηγαίνει έτσι από δω και πέρα! ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΝΤΕΣΠΟ..., τώρα, όχι στο 70 που θα είναι 3-1.
- Μπαρκαρούτσος
Εν τω μεταξυ ο βαζελος πισω ειναι ταμαμ για Ντελια. Τι να πειςnunies4 έγραψε:Ως συνήθως, χωρίς Ντελια (και με αυτά τα χαφ στο ρόστερ) η ομάδα δεν κουβαλάει σωστά μπάλα με τίποτα
Ο Μουργκ ειναι σιγουρη επιλογη για καταστροφη αναπτυξης. Επισης δεν μπορω να αντιληφθω την επιμονη στον Ταισον μετα απο οσα ειδαμε στο πρώτο μισο της σεζον. Γενικα πολυ λαθος το στησιμο της ομαδας. Περα απο ενα ανουσιο πρεσινγκ χανουμε παρα πολλα με Τομας Μουργκ βασικους.
-
Ο Ταισον ειναι βαρομετρο. Απο τη στιγμη που ειναι σε χαμηλη πτηση και παλι, ισως πρεπει να μπει ο Βουλγαρος στο ημιχρονο.
O Taison με κόφτη παίζει, νιώθω ότι δε προσπαθεί ιδιαίτερα. Ίσως δεν αντέχει άλλο!?