Σαν δεύτερος εννοείς , πρώτος θα είναι ο Πάμπλο της καρδιάς μας !!!aivas19 έγραψε:Ο Στελαρας σε 1-2 χρονια θα ειναι ετοιμος για την πρωτη ομαδα του ΠΑΟΚ
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI
Δεν έπρεπε να είχε φύγει ο Μαλεζάς από τον ΠΑΟΚ
Μια χαρά δουλειά θα έκανε στον ΠΑΟΚ Β', όπως έκανε στην Κ19
Μια χαρά δουλειά θα έκανε στον ΠΑΟΚ Β', όπως έκανε στην Κ19
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο συμπολίτης ΟΑΡΗΣ έδωσε δανεικό το μεγάλο της ταλέντο, τον Παναγίδη, στην Πολωνία σε ομάδα ονόματι Πούστσα...
Προσοχή στα σχόλια...
Προσοχή στα σχόλια...

Για να μην δηλώσει η αεκ τον Ροτα με τον Βόλο πάει να πει ότι το ματσάκι θα παιχτεί κανονικά. Νομίζω πως ο Βόλος έχει κοκκινισει. Ας επιβεβαιώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
Αν είναι κανονικός ο διαιτητής και βοηθήσει κι ο Αλμέιδα (νομίζω σήμερα που μιλάμε στην αεκ σκέφτονται πιο πολύ απο εμάς την Πέμπτη) μπορεί να δούμε ντέρμπι.
Αρκεί φυσικά ο Βόλος να παίξει με 11 γιατί νομίζω πως και με τους 3 μεγάλους έχει μείνει με 10 από το πρώτο ημίχρονο μέσα στο πανθεσσαλικο.
Αν είναι κανονικός ο διαιτητής και βοηθήσει κι ο Αλμέιδα (νομίζω σήμερα που μιλάμε στην αεκ σκέφτονται πιο πολύ απο εμάς την Πέμπτη) μπορεί να δούμε ντέρμπι.
Αρκεί φυσικά ο Βόλος να παίξει με 11 γιατί νομίζω πως και με τους 3 μεγάλους έχει μείνει με 10 από το πρώτο ημίχρονο μέσα στο πανθεσσαλικο.
Θα το κοντράρει το παιχνιδι ο Βόλος όσο μπορεί .
Καιρό τώρα. Καλογερόπουλος κορυφαίο ταλέντο του γαυρου δανεικός στον Μπέο για δύο χρόνια....
Κανονική ενδεκάδα κατέβασε ο Αλμέιδα. Για να δούμε. Πιστεύω μπορεί να κοντράρει ο Βόλος. Παίζει ένα τόσο άναρχο πράγμα η ομάδα της Θεσσαλίας που αν σε βρει λίγο μπόσικο μπορεί να κάνει τη ζημιά (σε ματς που θέλει να χτυπήσει).
Αυτήν ξέρουν, αυτήν εμπιστεύονται!potamda έγραψε:Ο συμπολίτης ΟΑΡΗΣ έδωσε δανεικό το μεγάλο της ταλέντο, τον Παναγίδη, στην Πολωνία σε ομάδα ονόματι Πούστσα...
Προσοχή στα σχόλια...
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Λίγο ήθελε να γίνει της Νώε
Sent from my iPhone using Tapatalk
- iremidynami 4+
- ramolimendo
- hasio_john
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .... φέρτε πίσω τον Μάντζιο ρεεεεεε!!! 

Οι σκωλικες στον Μαντζιο ειχαν βρει το ταβανι τους και ο Μαντζιος το δικο του ταβανι.
Αφου δεν το καταλαβαν,θα ρθουν και αλλα ωραια
Αφου δεν το καταλαβαν,θα ρθουν και αλλα ωραια