Ιβάν Σαββίδης VI
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ας αποδεχτουμε οτι καποιοι δε θελουν τον κοντο στον ΠΑΟΚ ενω καποιοι αλλοι με βαρια καρδια συμφωνουν στην κινηση αυτη .Ας μεινουμε σ αυτο και ας μη το αναλυσουμε παραπανω.
Καντε μια παυση μεχρι τη Πεμπτη και μη χαλατε το καρμα. Σφαζομαστε μετα.
σωστή προσέγγιση, που ομολογώ μου είχε διαφύγει λόγω οργής στις αρχικές μου εκτιμήσεις.sic-4 έγραψε:Νομιζω πως οι φιλοι που ειναι βαρεως κατα της προσληψης Κουγια, το τραβανε λιγο απο τα μαλλια το θεμα.
ΔΕΝ κανουμε αυτα που κραζαμε. ΔΕΝ γινομαστε ενα με τους αλλους. ΔΕΝ κανουμε κατι ανηθικο.
Προσπαθουμε να βρουμε το δικιο μας (αυτο που μας κλεβουν). Οχι να αδικησουμε αλλους. Ναι μεν χρησιμοποιουμε εναν βρωμιαρη, αλλα δεν τον βαζουμε να κανει κατι ανηθικο. Να διεκδικησει το δικιο μας θελουμε, γαβγιζοντας οπως μονο αυτος ξερει και που δυστυχως ειναι ο μονος τροπος να μας ακουσουν.
Να δεχτω την απεχθεια προς το προσωπο και την υποσταση του γλιτσα, ομως οχι και το οτι γινομαστε ιδιοι με τους αλλους. Οι αλλοι χρησιμοποιουν τον γλιτσα και αλλα μεσα για ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ. Εμεις το κανουμε για να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. Δεν ειναι δυνατον να τα εξισωνουμε.
gpap5
Θα στο γράψω μία τελευταία φορά. Μην προσπαθείς να προκαλέσεις αντιδράσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Ήδη κουράστηκα να ασχολούμαι με τα ποστ σου. Καλή τύχη από δω και πέρα.
Θα στο γράψω μία τελευταία φορά. Μην προσπαθείς να προκαλέσεις αντιδράσεις. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ.
Ήδη κουράστηκα να ασχολούμαι με τα ποστ σου. Καλή τύχη από δω και πέρα.
- Amsterdamer_87
ΟΧΙ ρε..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ που έχω δουλέψει σε εταιρεία του Αλαφούζου και πήρα από τα λεφτά του, να πάω να κρεμαστώ ή όχι;
Μαγκια σου κι αν μπορεις να του τα ξαναπαρεις..

- Amsterdamer_87
Ναι ρε αδερφε..paok_athens_g4 έγραψε:Είναι απίστευτο το τι παπαριες μπορείς να διαβάσεις εδώ μέσα...σε λίγο θα μας ενοχλεί που έχουμε και πρόεδρο με λεφτά!!!!δηλαδή για να καταλάβω,κάποιοι θέλουν για πρόεδρο τον καλό Σαμαρειτη (στη χώρα της λαμογιας και της πουστιας) ,αλλά τον θέλουν να τα βάζει με όλους κ με όλα ταυτόχρονα....τον θέλουν φτωχό πλην τίμιο,αλλά θέλουν κ 10 μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική περίοδο...τους εύχομαι να δικαιωθούν κάποια στιγμή κ στη 2α παρουσία ο Χριστός να κατέβει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ(να μπορει να κανει κ τον αρτο ροναλντο)...μέχρι τότε θα ανεχόμαστε τον Ιβάν που με τα οποία στραβά του μας άλλαξε την ιστορία
Το καλυτερο ποστ..
Μαζι σου..
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να πέσει η ποινή και να αποδειχθεί ότι χρειαζόμασταν το σίχαμα ή να μην πέσει και να αποδειχθεί ότι τζάμπα λερωθήκαμε
- Amsterdamer_87
Ναβι ρε φιλε εισαι απαιχτος..navigator11 έγραψε:Δεν παρακολουθώ το νήμα, να είμαι ειλικρινής. Κατάλαβα, διαβάζοντας μισή σελίδα, πού κινείται η κουβέντα. Να γράψω την άποψή μου κι εγώ. Δε με νοιάζει πλέον ούτε καν στο ελάχιστο η ηθικολογία γύρω από τέτοια ζητήματα. Αφ' ης στιγμής μετέρχεται ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τέτοιων μέσων στο πλαίσιο άμυνας και μόνο. Δε με αγγίζει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ η όποια λογική δήθεν κηλίδας και ρετσινιάς, όποιος κι αν κινείται γύρω από αυτήν τη λογική, ακόμα και ... ομόθρησκος. Σε ένα ξεφτιλισμένο περιβάλλον κινούμαστε σαν ΠΑΟΚ που μπεκρούλιακες βουτάνε σε ζωντανή μετάδοση αστυνομικούς από τον λαιμό και δεν ασχολείται σχεδόν κανένας μαζί τους, πρωταθλήματα απονέμονται σε δευτεράντζες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσω δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου με αφαιρέσεις κοντά μιας ντουζίνας βαθμών από τους πρωτοπόρους, πρωταθλήματα επίσης νοθεύονται ακραία μέσω κάτι φαιδρών τσάτσων ενός γελοίου υφυπουργού και κάποιων ακόμα γελοιοδέστερων τύπων, και ένα βουνό άλλα τραγελαφικά που θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για ώρες. Αυτά είναι τα δεδομένα, επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, και δε φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση να γίνει ούτε μισό βήμα μπροστά προς μια κατεύθυνση επιδίωξης ίσων μέτρων και σταθμών. Και θα με στιγματίσει το αν ο x κουγιass, ο οποίος εξυπακούεται ότι είναι μπιπ, καραμπιπ, αρχιμπιπ και υπερμπιπ, θα εκπροσωπήσει σε ένα δικαιοδοτικό (λέμε τώρα) όργανο τον προπονητή μου, όταν έχει προηγηθεί ουδόλως δυνάμενη να αποκλειστεί κατευθυνόμενη απόπειρα να μου διαλύσει την ομάδα και τη σεζόν μια κάποια κυρά Νιόβη!!! Ρε άντε αφήστε με ήσυχο.
Αγγιξες την καρδια μου..
Αυτη η παραθεση θα επρεπε να μπει στην αρχικη σελιδα..
Πάντως, για να βάλω και μια άλλη οπτική στο θέμα, που ίσως δεν έχει παρατηρηθεί, ακόμα και όταν αποφασίζεις να πάρεις τον Κούγια, στο τέλος της ημέρας, ντεμεκ Κούγια παίρνεις, μισό, αποδυναμωμένο. Τι εννοώ. Για το θέμα, έχει κάνει 2-3 ζουμερές δηλώσεις οι οποίες αν ήταν εναντίον του ΠΑΟΚ, όπως για την πολυιδιοκτησία, καραμπίτ, CAS και πάει λέγοντας, τώρα θα παίζαν τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο συνέχεια, από το πρωί, μέχρι το βράδυ.
Αντιθέτως, στη δική μας περίπτωση, πρέπει να τις ψάξεις για να τις βρεις. Να το έχουμε και αυτό υπόψη μας, ότι δηλαδή το μηντιακό κομμάτι οποιουδήποτε εργαλείου χρησιμοποιηθεί από τη μεριά μας, θα είναι λειψό.
Τώρα, σε ατομικό επίπεδο, πάντα στη ζωή μου τηρούσα την ατάκα μιας μετριοκαλής ταινίας των 90's (τα 8mm), αμερικάνικης, από αυτές που στα κάνουν λιανά και δε χρειάζεται να ψάχνεις την ερμηνεία, ανάμεσα σε εκφράσεις προσώπου, αντικείμενα ενός μακρόσυρτου πλάνου, χειρονομίες και λιτές ρήσεις που καταλήγουν σε αμφιλεγόμενα αποτελέσματα (π.χ. όπως ο αγαπημένος μου Bela Tarr).
Έλεγε λοιπόν τότε ο πρωταγωνιστής: 'If you dance with the devil, you don't change the devil, the devil changes you'. Νομίζω πως είναι μάλλον λίγο αργά στη ζωή του Ιβάν, για να υποθέσει κανείς, πως αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει τώρα πρώτη φορά, ώστε να αναζητούμε τόσο απεγνωσμένα, την λευκότητα του σεντονιού ως απόδειξη παρθενίας. Στο μυαλό μου είναι μάλλον μια θεωρητική αναζήτηση, που την κάνουμε για να καλύψουμε τις δικές μας ανησυχίες.
In the meantime, όλος ο δυτικός κόσμος χορεύει αγκαλιά με τον διάολο για 14 μήνες τώρα, ακόμα ένας γιατρός εξαφανίστηκε στην Γάζα και έχουμε μείνει να αναρωτιόμαστε από τον καναπέ μας, αν θα βιαστεί και αυτός μέχρι θανάτου ή θα είναι τυχερός να βρεθεί απλά νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Μετά το μυαλό μας πάει ξανά στο ματς με τον βάζελο και στην κατάντια μας με τον Κούγια και κάπως ηρεμεί η ψυχούλα μας.
https://www.youtube.com/watch?v=wcLD6uqqfQw
Αντιθέτως, στη δική μας περίπτωση, πρέπει να τις ψάξεις για να τις βρεις. Να το έχουμε και αυτό υπόψη μας, ότι δηλαδή το μηντιακό κομμάτι οποιουδήποτε εργαλείου χρησιμοποιηθεί από τη μεριά μας, θα είναι λειψό.
Τώρα, σε ατομικό επίπεδο, πάντα στη ζωή μου τηρούσα την ατάκα μιας μετριοκαλής ταινίας των 90's (τα 8mm), αμερικάνικης, από αυτές που στα κάνουν λιανά και δε χρειάζεται να ψάχνεις την ερμηνεία, ανάμεσα σε εκφράσεις προσώπου, αντικείμενα ενός μακρόσυρτου πλάνου, χειρονομίες και λιτές ρήσεις που καταλήγουν σε αμφιλεγόμενα αποτελέσματα (π.χ. όπως ο αγαπημένος μου Bela Tarr).
Έλεγε λοιπόν τότε ο πρωταγωνιστής: 'If you dance with the devil, you don't change the devil, the devil changes you'. Νομίζω πως είναι μάλλον λίγο αργά στη ζωή του Ιβάν, για να υποθέσει κανείς, πως αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει τώρα πρώτη φορά, ώστε να αναζητούμε τόσο απεγνωσμένα, την λευκότητα του σεντονιού ως απόδειξη παρθενίας. Στο μυαλό μου είναι μάλλον μια θεωρητική αναζήτηση, που την κάνουμε για να καλύψουμε τις δικές μας ανησυχίες.
In the meantime, όλος ο δυτικός κόσμος χορεύει αγκαλιά με τον διάολο για 14 μήνες τώρα, ακόμα ένας γιατρός εξαφανίστηκε στην Γάζα και έχουμε μείνει να αναρωτιόμαστε από τον καναπέ μας, αν θα βιαστεί και αυτός μέχρι θανάτου ή θα είναι τυχερός να βρεθεί απλά νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι. Μετά το μυαλό μας πάει ξανά στο ματς με τον βάζελο και στην κατάντια μας με τον Κούγια και κάπως ηρεμεί η ψυχούλα μας.
https://www.youtube.com/watch?v=wcLD6uqqfQw
Τα οφτοπικ μεταφέρθηκαν
Προσέξτε πολύ καλά τι γράφετε δημόσια ειδικά τέτοιες μέρες
Προσέξτε πολύ καλά τι γράφετε δημόσια ειδικά τέτοιες μέρες
Παμε Ξανα . Πρόεδρε σε Ευλογούμεν , σε Ευχαριστούμεν ,σε δοξολογούμεν !!! για οτι έχεις κάνει ως τώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για άλλα τόσα που σκοπέυεις να κάνεις με το καλό . Η αχαριστία είναι μεγάλο αμάρτημα. 

- DIAMANTIS99
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!kataramenos5 έγραψε:Ας αποδεχτουμε οτι καποιοι δε θελουν τον κοντο στον ΠΑΟΚ ενω καποιοι αλλοι με βαρια καρδια συμφωνουν στην κινηση αυτη .Ας μεινουμε σ αυτο και ας μη το αναλυσουμε παραπανω.
- navigator11
Το να μην τον θέλουν, όπως κι εγώ άλλωστε, είναι άλλο θέμα. Βέβαια, δεν υπάρχει "το να μην τον θέλουν στον ΠΑΟΚ", για να είμαστε ακριβείς. Για εκπροσώπηση νομική του προπονητή μας προσελήφθη, ούτε πρόεδρος μήτε αντιπρόεδρος θα αναλάβει στον ΠΑΟΚ, όπως σε κάτι άλλους, μην τα μπερδεύουμε. Εν προκειμένω να τον κρίνουμε πρωτίστως με βάση το αν πετύχει το αποτέλεσμα που κανονικά βάσει δικαίου πρέπει να πετύχει. Ούτε ευχαριστώ θα του πούμε, ούτε θα μεταβάλλουμε άποψη για το ποιόν και το ήθος του.
Αφεντικο φετος πεταξες λευκη πετσετα θαλασσης σε καθε επιπεδο. Διοικητικα αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα. Μας εχουν στησει αππ την αρχη της σεζον και δεν εχουμε βγαλει αχνα. Ροστερ με κεναρες και διοικηση κατωτερη των περιστασεων. Παρτο αλλιως αμεσα. Μεταγραφες, αθωωση Ραζβαν και γκαζια στον μακουλη.