Ιβάν Σαββίδης VI
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Αστο Κεν.Σταματα ν απαντας οτι και να διαβαζεις.
Μερικες φορες δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
ΥΓ Μαλλον για ωροσκοπο Αιγοκερο σε κοβω
Μερικες φορες δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
ΥΓ Μαλλον για ωροσκοπο Αιγοκερο σε κοβω
Υπάρχει και η ανεξάρτητη, αυτόνομη, αυτόδιαχειριζόμενη θύρα 10 στην πόλη για όσους γκρινιάζουν.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει ιδιαίτερο νόημα η αντιπαράθεση, τα 2 παιδιά δεν θα αλλάξουν άποψη και δεν χρειάζεται κιολας. Απλά απο μεριάς μου θεωρώ βαρύ το αναγκαίο κακό για έναν άνθρωπο που μας ανέστησε.
- navigator11
Δεν παρακολουθώ το νήμα, να είμαι ειλικρινής. Κατάλαβα, διαβάζοντας μισή σελίδα, πού κινείται η κουβέντα. Να γράψω την άποψή μου κι εγώ. Δε με νοιάζει πλέον ούτε καν στο ελάχιστο η ηθικολογία γύρω από τέτοια ζητήματα. Αφ' ης στιγμής μετέρχεται ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τέτοιων μέσων στο πλαίσιο άμυνας και μόνο. Το να ξαναβρεθούμε βέβαια σε τέτοια θέση εφεξής θα είναι εγκληματικό. Και τώρα έπρεπε να είχαμε αποφύγει όλην αυτήν τη φαρσοκωμωδία αλλά εν πάση περιπτώσει ό,τι συνέβη συνέβη. Δε με αγγίζει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ η όποια λογική δήθεν κηλίδας και ρετσινιάς, όποιος κι αν κινείται γύρω από αυτήν τη λογική, ακόμα και ... ομόθρησκος. Σε ένα ξεφτιλισμένο περιβάλλον κινούμαστε σαν ΠΑΟΚ που μπεκρούλιακες βουτάνε σε ζωντανή μετάδοση αστυνομικούς από τον λαιμό και δεν ασχολείται σχεδόν κανένας μαζί τους, στελέχη ομάδων κρίνεται ότι ... έδειραν αντιπάλου ομάδας παίχτες στη φυσούνα του γηπέδου τους αλλά το ξύλο, λέει, ήταν απλώς ήπιο και επί της ουσίας τιμωρία γιοκ, πρωταθλήματα απονέμονται σε δευτεράντζες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσω δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου με αφαιρέσεις κοντά μιας ντουζίνας βαθμών από τους πρωτοπόρους, πρωταθλήματα επίσης νοθεύονται ακραία μέσω κάτι φαιδρών τσάτσων ενός γελοίου υφυπουργού και κάποιων ακόμα γελοιοδέστερων τύπων, που αρνούνται να θεωρήσουν εαυτούς αρμόδιους να κρίνουν επί ζητημάτων ξεκάθαρα του επαγγελματικού τους πεδίου, κρυπτόμενοι πίσω από τα φουστάνια κάτι αρκοδομαρουποφαραντούρηδων, και ένα βουνό άλλα τραγελαφικά που θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για ώρες. Αυτά είναι τα δεδομένα, επί εποχής Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, και δε φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση να γίνει ούτε μισό βήμα μπροστά προς μια κατεύθυνση επιδίωξης ίσων μέτρων και σταθμών. Και θα με στιγματίσει το αν ο x κουγιass, ο οποίος εξυπακούεται ότι είναι μπιπ, καραμπιπ, αρχιμπιπ και υπερμπιπ, θα εκπροσωπήσει σε ένα δικαιοδοτικό (λέμε τώρα) όργανο τον προπονητή μου, όταν έχει προηγηθεί ουδόλως δυνάμενη να αποκλειστεί κατευθυνόμενη απόπειρα να μου διαλύσει την ομάδα και τη σεζόν μια κάποια κυρά Νιόβη!!! Ρε άντε αφήστε με ήσυχο.
Καλή χρονιά Κέν, με υγεία πάνω από όλα!
Υ.Σ. Ο Θωμάς ο Ακινάτης, όχι εγώ, so don't shoot the messenger.
https://plato.stanford.edu/entries/double-effect/
- Montrealiotis
Ο καθένας με τις γκαυλες του και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ με την μιρλα του. Καλή χρονιά πρωτάθλημα ξανά!!
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ που έχω δουλέψει σε εταιρεία του Αλαφούζου και πήρα από τα λεφτά του, να πάω να κρεμαστώ ή όχι;
cellophan έγραψε:Καλή χρονιά Κέν, με υγεία πάνω από όλα!
καλη χρονια cellophan με υγεια. δεν το διαβασα προσεκτικα αλλα υποθετω αναφερεται σε αυτο που λενε στα νομικα ως κατασταση αναγκης που αιρει τον αδικο χαρακτηρα της πραξης.Η το ουδεν κακον αμπιγιεζ καλου που λεει η αντζελα.Δεν ειμαι αφελης και ξερω τι διακυβευεται και τι συμβαινει.Η αναγνωση μου ειναι διαφορετικη και θεωρω οτι σε βαθος χρονου το κακο που θα προκληθει απο τετοιου ειδους επιλογες σε καταστασεις αναγκης θα ειναι μεγαλυτερο απο το καλο.οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.Αφου κατεργαζεται τις συνηθισμενες πρακτικες του ελληνικου ποδοσφαιρου οπως εχει αποδειχθει πολλακις και σε πολλους θα το βρουμε μπροστα μας.cartman έγραψε:Υπάρχει και η ανεξάρτητη, αυτόνομη, αυτόδιαχειριζόμενη θύρα 10 στην πόλη για όσους γκρινιάζουν.
Επισης να διευκρινισω , επειδη σε πολλους επεσε βαρυ το αναγκαιο κακο.Το αναγκαιο κακο ειναι τα λεφτα στο ποδοσφαιρο.ειναι απαραιτητα και ειναι αναγκαιο κακο.οποιοσδηποτε προεδρος και αν ηταν , ως απεκδυμενος απο την προσωπικοτητα του ειναι αναγκαιο κακο.το πορτοφολι του χρειαζομαστε πρωτιστα και μετα την προσωπικοτητα του εκαστοτε προεδρου, διοτι προσωπικοτητα χωρις πορτοφολι, οσο καλη κ να ειναι δεν αρκει. Αν μπορει ας γινει αποδεκτη αυτη η ερμηνεια να παμε παρακατω γιατι πολυ αξια δωσατε στην αποψη μου.Για εμενα πλεον που στην ευκολη και ανεξοδη κριτικη που κανω ο ιβαν δεν ειναι ακεραιος χαρακτηρας οπως φανταζομουν ειναι αναγκαιο κακο με βαση την παραπανω ερμηνεια.Ειναι ενας απαραιτητος λεφτας του οποιου η προσωπικοτητα πλεον μου ειναι αδιαφορη.Αυτο ειπα.Ουτε με αλλους τον συγκρινα ουτε να φυγει ζητησα.Απο εκει και περα δε γινεται ντε και καλα ολοι να αρεσουμε σε ολους.Κ εγω που γραφω 17 χρονια εδω μεσα στους περισσοτερους δεν αρεσω.τι να κανουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 05 Ιαν 2025, 10:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ευεργετης ειναι και ο αλαφουζος.εδωσε δουλειες.βοηθησε κοσμο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ που έχω δουλέψει σε εταιρεία του Αλαφούζου και πήρα από τα λεφτά του, να πάω να κρεμαστώ ή όχι;
- Μπαρκαρούτσος
Έλα ρε Κεν
Μην απαντάτε έτσι ρε παιδιά..μπορείτε καλύτερα, όλοι.
Απλώς αναρωτιέμαι, αν αυτό με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή ή όχι.
Ο Σαλπιγγίδης πχ που πήγε ζέλο είναι ΠΑΟΚ; Είναι πιο ΠΑΟΚ από τον Κλάους;
Πάντως, στο θέμα Κούγια, εξακολουθώ να αμφιταλαντεύομαι.. Συμφωνώ και με απόψεις σαν του barlow4 και του Antarctica, και των αντιτιθέμενων..
Μην απαντάτε έτσι ρε παιδιά..μπορείτε καλύτερα, όλοι.
Απλώς αναρωτιέμαι, αν αυτό με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή ή όχι.
Ο Σαλπιγγίδης πχ που πήγε ζέλο είναι ΠΑΟΚ; Είναι πιο ΠΑΟΚ από τον Κλάους;
Πάντως, στο θέμα Κούγια, εξακολουθώ να αμφιταλαντεύομαι.. Συμφωνώ και με απόψεις σαν του barlow4 και του Antarctica, και των αντιτιθέμενων..
- paok_athens_g4
Είναι απίστευτο το τι παπαριες μπορείς να διαβάσεις εδώ μέσα...σε λίγο θα μας ενοχλεί που έχουμε και πρόεδρο με λεφτά!!!!δηλαδή για να καταλάβω,κάποιοι θέλουν για πρόεδρο τον καλό Σαμαρειτη (στη χώρα της λαμογιας και της πουστιας) ,αλλά τον θέλουν να τα βάζει με όλους κ με όλα ταυτόχρονα....τον θέλουν φτωχό πλην τίμιο,αλλά θέλουν κ 10 μεταγραφές σε κάθε μεταγραφική περίοδο...τους εύχομαι να δικαιωθούν κάποια στιγμή κ στη 2α παρουσία ο Χριστός να κατέβει ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ(να μπορει να κανει κ τον αρτο ροναλντο)...μέχρι τότε θα ανεχόμαστε τον Ιβάν που με τα οποία στραβά του μας άλλαξε την ιστορία
- PAOK_Antarctica
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
Επίσης, ΑΘ10.
Επίσης, ΑΘ10.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Κυρ 05 Ιαν 2025, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.