Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 5/1 20:30 CosmoteSports
Τριάδα καμαρα Οζντοεφ Σβαμπ μπροστά Τομας. Πίεση ψηλά και σφιχτά όταν περνάνε το κέντρο.
-
Ημουν ετοιμος να γραψω κατι παρομοιο μεχρι που διαβασα αυτοmarsantos έγραψε:Το 18 βιωσαμε μια από τις έντονες συστημικες και έντονες επιθέσεις όταν ο οσφπ ήρθε με σχέδιο να μην διεξαχθεί ποτέ ο αγώνας και να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά.
Επόμενος αγώνας ήταν στην Τρίπολη. Μια ομάδα με τρομερή φόρμα και φόρα, που ισοπεδωνε κάθε αντίπαλο, εκείνη την ημέρα εμφανίστηκε φοβερά μπερδεμένη με αποτέλεσμα να υποστεί μια οδυνηρή ήττα.
Η επόμενη οργανωμένη επίθεση ήταν της πολυιδιοκτησιας. Η απόφαση ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βόλο. Ο κόσμος μπορεί να πάγωσε, η ομάδα όμως ουσιαστικά εμαθε και εμπεδώσε την απόφαση μετά το τέλος του αγώνα.
Επόμενος αγώνας ήταν με το βάζελο στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα εμφανίστηκε πάλι μπερδεμένη και έχασε ουσιαστικά με κάτω τα χέρια.
Αύριο παίζουμε τον επόμενο αγώνα μετά μια ακόμα επίθεση. Άραγε τι ΠΑΟΚ θα δούμε; Αυτό που απεύχομαι είναι το να έχει η ομάδα το μυαλό της στον αγώνα της Πέμπτης. Αν συμβεί αυτό τότε θα έχουμε εγγυημένη αποτυχία και στους 2 αγώνες. Το να κινδυνευουμε να βρεθούμε την Κυριακή το βράδυ 4οι χωρίς ακόμα να έχει παίξει ο πρώτος είναι βαρύ φορτίο που δεν ξέρω πόσο ικανή είναι η ομάδα να το σηκώσει με όλη την περιρρεουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί ενόψει της Πέμπτης, του αγώνα στο Χαριλάου και του do or die αγώνα με τη Σλαβια.
Ο αυριανός αγώνας στα δικά μου μάτια είναι ένας αγώνας και για τις 3 διοργανώσεις. Έχει συμπυκνωμένη σημασία. Δυστυχώς, νιώθω ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ δεν είναι αφοσιωμένος σε αυτόν.
Αντίθετα οι πράσινοι ζουν και αναπνέουν για αύριο.
Μακάρι η ομάδα να έχει μπει στη γυάλα της και να είναι όπως πρέπει.

- kataramenos5
Πόσο φαρδος αυτος ο λαγος ρε πστη μου .Χωρις ντελια ειμαστε αλλη ομαδα.
Καλή χρονιά σε όλους σας! Σήμερα 0-1,1-2 να πάρουμε το διπλό χωρίς τραυματισμούς. Την Πέμπτη θέλω επιστροφή Ντελια και να γράψει 4-5 το σκορ μπροστά με αεκακι
- ΑποστόληςΑ
Πάμε για 11άδα χωρίς Έλληνα.
Kotarski
Otto - Kedziora - Colley - Baba
Camara - Ozdoev
Despodov - A. Zivkovic - Taison
Brandon
Kotarski
Camara - Ozdoev
Brandon
- kataramenos5
Άλλη μία φορά που το γαμημενο ΠΟΚ μας στερεί τον Στρατηγό σε σειρά κρίσιμων αγώνων, ενώ αυτοί συνεχίζουν ανενόχλητοι την τοξική ρητορική τους. Μακάρι η ομάδα να μην επηρεαστεί αλλά πως πιστεύετε ότι είναι αυτό δυνατό όταν η ίδια η ομάδα όχι μόνο ακούει, αλλά ΒΛΕΠΕΙ και γίνεται έρμαιο λεκτικής βίας στο περιβάλλον της (στο πάρκινγκ του γηπέδου!!!) Δηλαδή εάν εσείς ήσασταν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τα ζούσατε αυτά, δεν θα είχατε στο μυαλό σας τον αγώνα με το χαρτί;;; Πολύ δύσκολο και με τον Λουτσε να μην είναι στο χορτάρι να τους φωνάζει….
Μακάρι η ομάδα να τα καταφέρει και πάλι…
Μακάρι η ομάδα να τα καταφέρει και πάλι…
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για 11άδα χωρίς Έλληνα.
Kotarski
Camara - Ozdoev
Brandon
Νομιζω οτι οι 10 στους 11 θα ειναι αυτοι. Δεν ειμαι σιγουρος για την θεση που εβαλες τον Ζιφκο.
Δεν ξερω αν θα ηθελε να κουρασει τοσο πολυ και αυτον μιας και εχουμε και αλλον αγωνα συντομα.
Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν εβλεπα Τισουνταλι ή ακομα και Σορετιρε.
Αποστόλη καλημέρα και καλή χρονιά.ΑποστόληςΑ έγραψε: Despodov - A. Zivkovic - Taison
Μετά τον περυσινό επαναληπτικο κυπέλλου δε θα ήθελα να ξαναδώ Ντεσποντοφ πάνω στον Μλαντενοβιτς.
Και νομίζω παρόμοια άποψη έχει και ο Ράσβαν όταν στο περυσινό 4-1 της Τούμπας πάλι με σέντρα Μλαντενοβιτς και κεφαλιά Γερεμεγεφ πήγαμε εκτός από το κύπελλο να βάλουμε σε κίνδυνο και το πρωτάθλημα.
Ευτυχώς ο Ράσβαν με γρήγορα αντανακλαστικα είδε τι πάει να γίνει, έβγαλε Κυριλλο, εβαλε Αντελινο, πήγε τον Αντριγια δεξιά, βάλαμε 2 μπαλάκια και 19 Μάη στήθηκε το πάρτι.
Kotarski
Kedziora
Lovren
Otto
Baba
Ozdoev
Mady
Despodov
Murg
Taison
Brandon
Zivkovic,Chalov, tissudali,schwab ,shola
Kedziora
Lovren
Otto
Baba
Ozdoev
Mady
Despodov
Murg
Taison
Brandon
Zivkovic,Chalov, tissudali,schwab ,shola
Δεν βλέπω κάτι καλύτερο του Χ. Προβλέπω δε μια διαιτησία εμετός.
Στα μάτια μου αν έπαιζε ο Ντελιας το έβλεπα εύκολο διπλό. Πραγματικά το πίστευα ότι θα κάναμε πάρτυ στους χώρους που αφήνει ο βαζελος και σε ένα "μεγάλο" γήπεδο (μην πέσετε να με διορθώσετε, το "μεγάλο" έχει να κάνει με την αίσθηση του ΟΑΚΑ σαν αγωνιστικό χώρο, όχι με τις πραγματικές διαστάσεις).
Τώρα, ειδικά αν παίξει ο Μουργκαρος, πάμε για ένα πολύ πιο σετ παιχνίδι που βολεύει τον βαζελο
Τώρα, ειδικά αν παίξει ο Μουργκαρος, πάμε για ένα πολύ πιο σετ παιχνίδι που βολεύει τον βαζελο
Έχεις δίκιο nunies. Νομίζω όμως πως πάνω από όλα είναι το πνευματικό σήμερα. Αν είμαστε συγκεντρωμενοι και δε δώσουμε δώρο νομιζω πως ακόμα και σε σετ παιχνίδι τους έχουμε.
Βέβαια υπάρχει μια ασταθμητη παραμετρος που λέγεται Ουναι.
Νομίζω πως μετά τον Πινέδα είναι ο πιο πληθωρικός χαφτου πρωταθλήματος. Είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει ισορροπίες στο κέντρο και νομίζω πως ο Βιτόρια έχει αρχίσει και τον εκμεταλλευεται.
Βέβαια τα δείγματα που έχουμε είναι σε πιο αδύναμα ματς. Σήμερα θα πάρουμε γεύση για το αν όντως είναι ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια του πορτογαλου ή αν το κέντρο μας μπορεί και με αυτόν μέσα να επιβληθεί.
Μία άλλη παράμετρος είναι η τριάδα των χαφ που θα έχει ο παο.
Διαβάζω ότι ο Βιτόρια σκέφτεται να κατέβει με Τσεριν, Αραο και Ουναι. Αν γίνει αυτό τότε το Καμαρά, Οζντόεφ, Μουργκ θα έχει θέμα. Νομίζω πως η συγκεκριμένη τριάδα χαφ του παο αντιμετωπιζεται με Σβαμπ , Οζντόεφ, Καμαρά. Αν δεν είναι αυτή η τριάδα και επιλεχθεί ο Μπακασετας τότε ας μπει και ο Τσιφτσης στα χαφ.
Βέβαια υπάρχει μια ασταθμητη παραμετρος που λέγεται Ουναι.
Νομίζω πως μετά τον Πινέδα είναι ο πιο πληθωρικός χαφτου πρωταθλήματος. Είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει ισορροπίες στο κέντρο και νομίζω πως ο Βιτόρια έχει αρχίσει και τον εκμεταλλευεται.
Βέβαια τα δείγματα που έχουμε είναι σε πιο αδύναμα ματς. Σήμερα θα πάρουμε γεύση για το αν όντως είναι ένα πολύ δυνατό όπλο στα χέρια του πορτογαλου ή αν το κέντρο μας μπορεί και με αυτόν μέσα να επιβληθεί.
Μία άλλη παράμετρος είναι η τριάδα των χαφ που θα έχει ο παο.
Διαβάζω ότι ο Βιτόρια σκέφτεται να κατέβει με Τσεριν, Αραο και Ουναι. Αν γίνει αυτό τότε το Καμαρά, Οζντόεφ, Μουργκ θα έχει θέμα. Νομίζω πως η συγκεκριμένη τριάδα χαφ του παο αντιμετωπιζεται με Σβαμπ , Οζντόεφ, Καμαρά. Αν δεν είναι αυτή η τριάδα και επιλεχθεί ο Μπακασετας τότε ας μπει και ο Τσιφτσης στα χαφ.
-
Το μονο που με ανησυχει ειναι ο αποπροσανατολισμος της ομαδας με ολα αυτα που εγιναν.
- potamda
- Bet Guru 2023
Σε αντίθεση με το κλίμα, δε θεωρώ το σημερινό παιχνίδι κομβικό, δεν είναι από αυτά που έχω κυκλωμένα.
Είναι ντέρμπι εκτός, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, δε βλέπω ότι με μια ήττα θα χάσουμε κάτι σπουδαίο, ούτε με μια νίκη θα καταφέρουμε κάτι αντίστοιχο. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα και ντέρμπι και με μικρούς και πλέι οφ. Είμαστε όλοι κοντά και έτσι θα πάμε μέχρι τέλους.
Αυτό δε σημαίνει ότι μπαίνουμε χαλαροί, σε καμία περίπτωση, αλλά αν μου δίνανε της Πέμπτης και τη Σλάβια, θα τα ανταλλασσα εκατό τοις εκατό. Φυσικά ξέρω ότι δεν πάει έτσι...
Είναι ντέρμπι εκτός, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά, δε βλέπω ότι με μια ήττα θα χάσουμε κάτι σπουδαίο, ούτε με μια νίκη θα καταφέρουμε κάτι αντίστοιχο. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα και ντέρμπι και με μικρούς και πλέι οφ. Είμαστε όλοι κοντά και έτσι θα πάμε μέχρι τέλους.
Αυτό δε σημαίνει ότι μπαίνουμε χαλαροί, σε καμία περίπτωση, αλλά αν μου δίνανε της Πέμπτης και τη Σλάβια, θα τα ανταλλασσα εκατό τοις εκατό. Φυσικά ξέρω ότι δεν πάει έτσι...