5. Pablo Gabriel García Pérez
- paok nafplio
Re: Pablo Garcia
Παυλαρα!!!!!
Βαλε φωτια καψε καλα ομονοια κ πειραια το συνταγμα κ τη βουλη τη μ@σταρδουπολη αυτη της μαμας τουσ το μ@υνι....
Βαλε φωτια καψε καλα ομονοια κ πειραια το συνταγμα κ τη βουλη τη μ@σταρδουπολη αυτη της μαμας τουσ το μ@υνι....
- ContrerasPablo
Ηταν ενα στιγμιαιο λαθοςkos έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:
Σε ερώτηση για τις Ελληνίδες, δεν είπε πολλά :
«Για τις γυναίκες στην Ελλάδα δεν λέω τίποτε, είναι η γυναίκα μου εδώ δίπλα...»
http://www.libero.fm/details.asp?id=6234
τωρα που την ξαναδιαβαζω, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια για εναν παικτη που τον δερνει η γυναικα του. μιλαμε για τρελη παντοφλα.![]()
![]()

- DimisK
- Επικοινωνία:
Όλα καλά και άξια. Αρκεί να μην ξεχάσει ότι...έχει να παίξει και μπάλα. Καλές οι μεγάλες δηλώσεις, αλλά πρέπει να μην σε αποπροσανατολίζουν...
Eγώ που είχα πιει κανά δυο τρεις φορές όταν είχα πάει λατινική αμερική δε μου φάνηκε άσχημο , σαν πικρό τσάι βουνού έχει γεύση.thrix έγραψε:Μιλάμε αυτό το μάτε δεν πίνεται με τίποτα. Ποτέ δεν κατάλαβα πως τους αρέσει, είναι κορυφαία αηδία.
Μόλις κλείσει την καριέρα του με το καλό,πρέπει να τον βάλουμε στα τμήματα υποδομής μαζί ένα καλό προπονητή που θα αναλάβει να προετοιμάζει σωστά τα πιτσιρίκια(από θέμα τακτικής,φυσικής κατάστασης,κλπ)και θα έχουμε τον Παυλάρα να αναλάβει το θέμα της ψυχολογίας και θα τους δείχνει και μερικά κολπάκια..
Άμα τα πιτσιρίκια δεν μπαίνουν μετά στον αγώνα και γ@μάνε όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά τους,εμένα να με χέσεις..

Άμα τα πιτσιρίκια δεν μπαίνουν μετά στον αγώνα και γ@μάνε όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά τους,εμένα να με χέσεις..

- ContrerasPablo
- ContrerasPablo
τι βλακεια ειναι αυτο?ενα ειναι το ποτο...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Σε ποσοστό 60% βρίσκεται το μάτε μέσα στο ποτό που αναφέρεις,οπότε μιλάμε για το ίδιο πράγμα!!

Επισης θελω να εξηγησω τον πραγματικο λογο που δεν πηγαινει ο Παμπλο στους πανηγυρισμους. Μετα απο αυτο που πηγαν να μας κανουν με τον Πανιωνιο, ο Σαντος εχει δωσει ρητη εντολη οταν βαζουμε γκολ να μην ανεβαινει ολη η ομαδα στους πανηγυρισμους, αλλα καποιοι καλοι στην αμυνα να μενουν πισω για παν ενδεχομενο. Για αυτο ο Παμπλο (συνηθως μαζι με κανεναν Σορλεν) καλυπτει χωρους οταν οι αλλοι χαβαλεδιαζουν στο καγκελο της 4
- Pegasus1589