Ωχου μωρε eagle που τα βρηκες ολα αυτα τα συμπερασματα.ελεος.Σιγα μην ηθελα προεδρο και τον κασσελακη.Τι ορεξη εχετε ωρες ωρες για σεναρια κ θεωριες.Eagle1980 έγραψε:Εισαι απο αυτους και εσυ που δεν είναι η νεα γενιά Π.Α.Ο.Κ. , Ηθελες έναν Π.Α.Ο.Κ. τριτο τέταρτο που να μην διεκδικεί με πραγματικές αξιωσεις πρωτάθλημα απεναντι απο τις ομάδες της Χαβούζας .Ο ΙΒΑΝ όμως μας έκανε μια ομάδα με πρωταγωνιστικο ρόλο ήρθαν οι τίτλοι και η νέα γενια διψάει και για άλλους.Σε καταλαβαίνω οπως και εσυ ετσι και εγώ μας άρεσε ο φτωχος πλην κόντρα σε όλους και όλα Π.Α.Ο.Κ.Μπορεί ίσως να ήθελες και κάποιον Πρόεδρο όπως και άλλοι απο Αμερική , Αγγλία , στο δυτικό μαντρί και αυτο σεβαστό πάλι., Αλλά να ήμαστε ησαστέ σε κόντρα με έναν άνθρωπο που έχει δώσει 200 πλάς εκατομυρια στον Π.Α..Ο.Κ. και να τον αμφισβητήτε είναι ιεροσυλία.barlow4 έγραψε:θα επιμεινω οτι δεν εχει σημασια.ας πουμε οτι το μυαλο μου δεν ξεκολλησε ποτε απο τον φτωχο ΠΑΟΚ κ δυσκολευεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.κουσουρι ειναι.
Εγραψα εγραψα κ εγω σαν χαζος κ τσαμπα εγραψα.
Δε συμφωνω με το πολεμο με καθε μεσο.Αν εσυ μπορεις να καταπιεις τον κουγια μαζι με την ανακοινωση που εβγαλε ως υπαλληλος του χοντρου , μην τυχον κ εχουμε αμφιβολιες, εγω δεν μπορω.Αυτο ειπα.Ουτε ειπα ποτε οτι θα στησω οδοφραγματα να πολεμησω τον ιβαν.Τι διαολο?ποιος νομιζεις οτι ειμαι?Ειπα οτι δεν τον γουσταρω ως προεδρο.Δεν ειναι του γουστου μου πια.Απαγορευεται?Αντιλαμβανομαι οτι για να πιασεις τις δυνατοτητες σου στο συγχρονο ποδοσφαιρο χρειαζονται τα λεφτα κ αποδεχομαι την παρουσια του ως αναγκαιο κακο.Ψυχρα τον βλεπω.τι να κανουμε τωρα.Κ αν φυγει ποτε χεστηκα.Μακαρι να ερθει καλυτερος αλλιως ας κανει ο,τι κανει ως τωρα.Τωρα που τις βρηκες εσυ ολες τις υπολοιπες ιστοριες γι'αγριους δεν ξερω.
Βγηκα κ αμερικανακι γαμω την τρελα μου.Απο ρετσινια σε ρετσινια παμε.