Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από barlow4 »

παρακατω θα παμε ουτως η αλλως.ο ΠΑΟΚ δεν εξαρταται απο τον καθενα μας.ο καθενας κρινει για τον εαυτο του και κρινεται και αυτο ουδολως επηρεαζει την παε.κοντα σε εναν κολλημενο σαν εμενα που θα ξενερωσει και θα βλεπει τον ιβαν σαν αναγκαιο κακο θα βγουν αλλοι 10 που θα το βλεπουν αντιστροφα.Αρχικα δε θα υπαρχει απολυτη συσπειρωση.οι κολλημενοι θα συρρικνωνομαστε και θα αυξανονται αυτοι που προτιμαει η παε , θα ερθει και μεγαλυτερη συσπειρωση και ολα μια χαρα.life goes on.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

βλέπεις τον ιβαν σαν αναγκαιο κακό ? :shock:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

πλεον ναι.για τις δικες μου ανοχες πολλα μαζευτηκαν.να ειναι καλα οι σαββιδαιοι, να βαζουν τα λεφτα τους και ως εκει.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Λες ότι μαζεύτηκαν πολλά. Οπως ;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

φιλε δεν εχει σημασια η γνωμη μου.φορουμ ειμαστε εδω, γραφω απο παλια εγραψα κ αυτο.τωρα να κατσω να κανω αναλυση το γιατι εγω ειμαι τρομπας καμια σημασια δεν εχει.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Φιλε barlow, γιαυτό ρωτάω και εγώ για να μάθω την γνώμη σου και να καταλάβω το σκεπτικό σου. Πως διαμόρφωσες λοιπόν αυτή την γνώμη για την οικογένεια; Ρωτάω καθαρά απο ενδιαφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Σάβ 04 Ιαν 2025, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

θα επιμεινω οτι δεν εχει σημασια.ας πουμε οτι το μυαλο μου δεν ξεκολλησε ποτε απο τον φτωχο ΠΑΟΚ κ δυσκολευεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.κουσουρι ειναι.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

barlow4 έγραψε:θα επιμεινω οτι δεν εχει σημασια.ας πουμε οτι το μυαλο μου δεν ξεκολλησε ποτε απο τον φτωχο ΠΑΟΚ κ δυσκολευεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.κουσουρι ειναι.
Εισαι απο αυτους και εσυ που δεν είναι η νεα γενιά Π.Α.Ο.Κ. , Ηθελες έναν Π.Α.Ο.Κ. τριτο τέταρτο που να μην διεκδικεί με πραγματικές αξιωσεις πρωτάθλημα απεναντι απο τις ομάδες της Χαβούζας .Ο ΙΒΑΝ όμως μας έκανε μια ομάδα με πρωταγωνιστικο ρόλο ήρθαν οι τίτλοι και η νέα γενια διψάει και για άλλους.Σε καταλαβαίνω οπως και εσυ ετσι και εγώ μας άρεσε ο φτωχος πλην κόντρα σε όλους και όλα Π.Α.Ο.Κ.Μπορεί ίσως να ήθελες και κάποιον Πρόεδρο όπως και άλλοι απο Αμερική , Αγγλία , στο δυτικό μαντρί και αυτο σεβαστό πάλι., Αλλά να ήμαστε ησαστέ σε κόντρα με έναν άνθρωπο που έχει δώσει 200 πλάς εκατομυρια στον Π.Α..Ο.Κ. και να τον αμφισβητήτε είναι ιεροσυλία.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Είναι λάθος να αμφισβητουμε την ηθική υπόσταση ενός ανθρώπου που περίμενε σαν το σκυλί,να αγκαλιάσει κάθε ποδοσφαιριστη, πριν από κάθε αγώνα, έξω από το γηπεδο, ολο το 2019, τη χρονια του αήττητου,σεβομενος την τιμωρία που του επιβληθηκε, μονο και μόνο επειδή προσέλαβε τον Κούγια, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΈΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΈΨΟΥΝ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ.
Υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων και μερικοί συνοπαδοι την εκμηδενιζετε.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

constantinooo έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Ο Ιβάν αποφάσισε πως ο Κούγιας είναι ο ιδανικότερος για να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου και να ανατρέψει την απόφαση σκάνδαλο.
.
Δικαιωμα του αλλα οχι απαραιτητα σωστο,οχι απαραιτητα συμφωνο με τη ηθικη πολλων ΠΑΟΚτσηδων που λεει δε φιλαω εκει που εφτυνα οποιο και να ναι το κοστος.
Και στο παρελθόν επελεξε να συμμαχήσει με αλασκουζο και γατουλη .Τις θυμαστε τις αγκαλιτσες αλλα και τ αποτελεσματα.Οταν αγκαλιαζεις το βουρκο δυσκολα θα βγεις καθαρος.
Και παλι δικαιωμα του λεω αλλα μη περιμενετε να συμφωνησουμε ολοι επειδη εκανε αυτη την επιλογη. ο Ιβαν.
Δυστυχώς πλέον κάποιοι υποστηρίζουν τον Σαββίδη και όχι τον ΠΑΟΚ
Ειμαστε και εμεις οι αλλοι που τους υποστηριζουμε και τους δυο..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

iremidynami 4+ έγραψε:Είναι λάθος να αμφισβητουμε την ηθική υπόσταση ενός ανθρώπου που περίμενε σαν το σκυλί,να αγκαλιάσει κάθε ποδοσφαιριστη, πριν από κάθε αγώνα, έξω από το γηπεδο, ολο το 2019, τη χρονια του αήττητου,σεβομενος την τιμωρία που του επιβληθηκε, μονο και μόνο επειδή προσέλαβε τον Κούγια, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΈΨΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΈΨΟΥΝ ΓΙΑ ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ.
Υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ των δύο αυτών καταστάσεων και μερικοί συνοπαδοι την εκμηδενιζετε.

++++

Και από τότε, δεν του επέτρεψε η ηθική υποσταση(ενός ΠΟΝΤΙΟΥ καθοροαιμου), να πατήσει εν ώρα αγώνα στην Τούμπα.

Και καλά έκανε, το ίδιο θα έκανα κι εγώ.

Θα έμπαινα μόνο στην καινούργια Τούμπα.

7 χρόνια θα συμπληρωθούν στις 11 Μαρτίου, που τσαλακωθηκε(την τσαλακωσαν) η ηθική του υπολειψη.

Και βγαίνετε κάποιοι κ μιλάτε για ηθική....
Οκ δικαίωμα σας, αλλά, εγω διαφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:θα επιμεινω οτι δεν εχει σημασια.ας πουμε οτι το μυαλο μου δεν ξεκολλησε ποτε απο τον φτωχο ΠΑΟΚ κ δυσκολευεται να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα.κουσουρι ειναι.
Μπάσκετ είναι για 'σένα, παμ!

Και δεν το λέω χαβαλέ. Όντως το μπάσκετ είναι ό,τι πιο κοντινό στον ΠΑΟΚ που γνώρισα εγώ ως παιδί και οι περισσότεροι που τον έζησαν από το '80 έως το 2010 (τον ποδοσφαιρικό).
Portable

Δημοσίευση από Portable »

barlow4 έγραψε:πλεον ναι.για τις δικες μου ανοχες πολλα μαζευτηκαν.να ειναι καλα οι σαββιδαιοι, να βαζουν τα λεφτα τους και ως εκει.
A red thin line just crossed but it's ok. We fight for the right of free speech, so I hope you find the PAOK of your dreams very soon.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπάσκετ είναι για 'σένα, παμ!

Και δεν το λέω χαβαλέ. Όντως το μπάσκετ είναι ό,τι πιο κοντινό στον ΠΑΟΚ που γνώρισα εγώ ως παιδί και οι περισσότεροι που τον έζησαν από το '80 έως το 2010 (τον ποδοσφαιρικό).
ακόμα κι όταν έρχονται στα ματς αυτοί οι δαιμονικοί οι εξαποδώ οι συνδεσμίτες? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι! :mrgreen:
Αν δεν κάνουν βλακείες και διακόπτεται ο αγώνας ενώ πάμε να πάρουμε προβάδισμα, ή τρώει τιμωρίες η ομάδα..ας έρχονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”