Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Το 200 με το 700 είναι υπερβολή. Νομίζω εξηγήθηκε (και μέσω του ρεπορτάζ του Μήλιου) ότι τα πραγματικά λεφτά δεν είναι 200. Εγώ στο ξεκίνημα του ενδιαφέροντος είχα διαβάσει για 400.
Τώρα θα μου πείς ότι τα 700 που ζητάει είναι 1,5 φορά πάνω. Δεν είναι και λίγο. Αλλά και αυτός από την πλευρά του ψάχνει ότι καλύτερο για ένα από τα τελευταία του συμβόλαια
Τώρα θα μου πείς ότι τα 700 που ζητάει είναι 1,5 φορά πάνω. Δεν είναι και λίγο. Αλλά και αυτός από την πλευρά του ψάχνει ότι καλύτερο για ένα από τα τελευταία του συμβόλαια
Ο σβαμπ όταν ήρθε ( σε σχεδόν ίδια ηλικία που είναι σήμερα ο Πένια) ως αρχηγός, από έναν πολύ μεγαλύτερο σύλλογο και καλύτερο πρωτάθλημα, ήρθε με 450.000.
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς έλεγε το ρεπορτάζ του Μήλιου? Γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα
Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβώς έλεγε το ρεπορτάζ του Μήλιου? Γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα
- Bobby Sands -4-
....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. Δυσκολα μας βλεπω για σημαντικη ενισχυση. Διαβαζω παλι για μπακαγιοκο, τι περιμενουν απο αυτον δεν μπορω να καταλαβω....
Εντάξει, πήγαινε βρες τότε με 450 ή 700 χαφ που κάνει στον προπονητή σου.renegade έγραψε:Ο σβαμπ όταν ήρθε ( σε σχεδόν ίδια ηλικία που είναι σήμερα ο Πένια) ως αρχηγός, από έναν πολύ μεγαλύτερο σύλλογο και καλύτερο πρωτάθλημα, ήρθε με 450.000.
31 του μηνός θα στηθώ στο αεροδρόμιο να τον υποδεχτώ.
-
Εφόσον του χρόνου η του παραχρόνου η στο απώτερο μέλλον δεν κλείσει η κάνουλα η δεν μπει φρένο στις μεταγραφές ένεκα ffp δεν νοιάζει καθόλου.
Η Forza λεει για συμφωνία με Πενια και οτι περιμενουμε να τελειωσει ως τη Δευτερα (συμφωνία με Μαλμε) και να ερθει
Πραγματικά καμία σχέση. Τι δουλειά έχουν στην ίδια πρόταση world class παίκτες αποδεδειγμένης αξίας με τελειωμένους παίκτες που όλοι ήξεραν ότι είναι τελειωμένοι πριν έρθουν;renegade έγραψε:Σε χάλασε που έδωσε δεύτερη ευκαιρία στον Όττο?
Στον Τάισον μήπως?
Οποίος έφερε τον Μπακαγιόκο πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ και γενικά με τον χώρο του ποδοσφαίρου.
-
aivas19 έγραψε:Η Forza λεει για συμφωνία με Πενια και οτι περιμενουμε να τελειωσει ως τη Δευτερα (συμφωνία με Μαλμε) και να ερθει
Τόσες μέρες λέγανε συμφωνία ΠΑΟΚ -Μαλμε κι ότι έμενε να τα βρούμε με τον παίχτη, τα βρίσκουμε με τον παίχτη και τώρα λένε ότι πρέπει να τα βρούμε με την Μαλμε. Αυτό το μπάχαλο μόνο στον ΠΑΟΚ
-
- Επικοινωνία:
Το ότι καταφέραμε να το κάνουμε σήριαλ ακόμα και με αυτόν τον Pena.....
Αν αποκτηθει ο Περουβιανος να παρακαλαμε να γινει θαυμα με τον Μπακαγιοκο γιατι αν προσπαθησουμε να βαλουμε τον Πενια στο 6 παλι θα πλακωνομαστε για το ποιος τον εφερε και αν τον εχει εγκρινει ο Λουτσεσκου.Για μενα η συγκεκριμενη επιλογη φανερωνει οτι ο Ραζβαν ειναι μερος του προβληματος στον μεταγραφικο σχεδιασμο.Οσο καλος μπορει να ειναι στη διαχειριση ενος γκρουπ δεν μοιαζει να ειναι το ιδιο καλος οσον αφορα τη διαμορφωση του.
-
Ρε παιδια ξαναλεω, πως το δεσατε οτι παιρνει 200 χιλιαρικα???
Συμφωνα με τα αστεια site οπως σαλαρυσπορτ???
Μα το ιδιο site λεει οτι επαιρνε 470 στην ολλανδια. Και μετα δεχτηκε να παει σουηδια με ουτε τα μισα???? Ενω ηταν σε ανοδικη πορεια η καριερα του???
200 παιρνουν παικτες του αστερα τριπολης και το ιδιο παιρνει στην ακριβη σουηδια παικτης της πρωταθλητριας βασικος???
Πως γινεται να το πιστευετε αυτο..
Με 200 αν παιρνεις στη σουηδια ερχεσαι πετωντας με 300 στην ελλαδα με το μισο κοστος ζωης.
Μην πιστευετε αρλουμπες
Συμφωνα με τα αστεια site οπως σαλαρυσπορτ???
Μα το ιδιο site λεει οτι επαιρνε 470 στην ολλανδια. Και μετα δεχτηκε να παει σουηδια με ουτε τα μισα???? Ενω ηταν σε ανοδικη πορεια η καριερα του???
200 παιρνουν παικτες του αστερα τριπολης και το ιδιο παιρνει στην ακριβη σουηδια παικτης της πρωταθλητριας βασικος???
Πως γινεται να το πιστευετε αυτο..
Με 200 αν παιρνεις στη σουηδια ερχεσαι πετωντας με 300 στην ελλαδα με το μισο κοστος ζωης.
Μην πιστευετε αρλουμπες
- Notorious4
Με χαφ που θα αμοίβεται 400χιλ παμε για πρωτάθλημα ; Καλά θα πάει αυτό.
O Πένα είναι μια ποιοτική ενίσχηση για την ομάδα. Ο Μειτέ όμως αν κλείσει θα μας δώσει πολλές πιθανότητες για το ριπίτ. 

-
Είναι τρομερά χαζό το επιχείρημα ότι η μεταγραφή είναι κακή επειδή ο παίκτης αμοίβεται με 200-400 χιλιάρικα.Notorious4 έγραψε:Με χαφ που θα αμοίβεται 400χιλ παμε για πρωτάθλημα ; Καλά θα πάει αυτό.