Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Special 4 »

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Μπορεί να λέγεται ότι ο κανόνας στις δίκες, είναι να μειώνεται η αρχική ποινή, όμως δεν είδαμε κάτι τέτοιο στην αρχική τιμωρία του Λουτσέσκου, όπου παρέμειναν οι 23 ημέρες τιμωρίας του Λουτσέσκου, ενώ ο Λαμέλα αθωώθηκε, λες και μάλωσε ο Ραζβάν με τον εαυτό του.

Εφόσον μειωθεί η ποινή τώρα, θα είναι μία μικρή νίκη, ενώ σε περίπτωση που εξαλειφθεί η ποινή του Λουτσέσκου, θα είναι μία ολοκληρωτική νίκη του Ιβάν.

Εγώ δεν το αποκλείω.

Από τη στιγμή που ο κοντός άρχισε να μιλάει και για άλλες υποθέσεις (βλέπε Κ@τσουρής), οι χάρτινοι ηθικολόγοι της π@τσας και του κ@λου, έχουν αρχίσει να μαζεύονται σαν βρεγμένες γάτες.

Γιατί τα διάφορα περιστατικά που είχαν μοιραία κατάληξη με φιλάθλους των χάρτινων, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν θέλουν και πολύ να τα ακούν οι χάρτινοι να αναμοχλεύονται σε δηλώσεις ή να επανέρχονται στη δημοσιότητα, ως προς το τι, πού, πώς, ποιός και γιατί.

Φανταστείτε κάποια στιγμή, ο κοντός να πιάσει στο στόμα του και το χοντρό παρατράγουδο και να αρχίσει να λέει διάφορα και γι' αυτόν.

Εγώ βλέπω ότι στο τέλος, μπορεί και να εύχονται οι χάρτινοι, να είχε εξαλειφθεί η ποινή του Λουτσέσκου ή να μην είχε επιβληθεί ποτέ αυτό το τετράμηνο έκτρωμα.

Όσο για τους δικούς μας, που επιμένουν στην ηθικολογία και κουνούν το δάχτυλο στον Ιβάν τρόπος του λέγειν, είναι δικαίωμά τους, όπως και δικαίωμα του Ιβάν Σαββίδη είναι να παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις.

Το μόνο σίγουρο στο οποίο έχουν απόλυτο δίκιο και συμφωνώ 100%, είναι ότι δεν έπρεπε ποτέ να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και ότι το προλαμβάνειν, είναι καλύτερο του θεραπεύειν.
Αυτό όμως μόνο το λέμε, αλλά ποτέ δεν βλέπω να το εφαρμόζουμε.

Δεν χρειάζεται όμως να προτρέχουμε για την έκβαση, της συγκεκριμένης απόφασης, της έφεσης.

Εκ του αποτελέσματος θα κριθεί ποιός είχε δίκιο και προς τα εκεί θα γείρει και η κοινή γνώμη, στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Special 4

Ευστοχα ολα οσα λες..
Συμφωνω μεχρι τελειας και νομιζω ετσι πρεπει να κανουμε ολοι..
Ο Ιβαν μονο χαζος δεν ειναι..
Ξερει πολυ καλα τι κανει και γιατι προσελαβε αυτον τον δικηγορο..
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

barlow4 έγραψε:η σιωπη να ξερεις ποιος δολοφονησε ενα νεο παιδι κ να μην το λες χρησιμοποιωντας το για να εκβιασεις ας πουμε?
Αυτό που κάνει ο κοντός είναι αυτό που τόσο καιρό κάνουν οι άλλοι σε μας. Πετάει καπνό και υπονοούμενα κα θα πρέπει αυτοί να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες. Εδώ βέβαια θα έπρεπε όλο αυτό να μεγενθυνεται από τα (οποία) μέσα μας
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Το να δεχόμαστε διορισμούς των σφαγεων Βεργετη και ειδικά Κουμπαρακη σε μια θέση που την έχει σπουδάσει, ανήκει σε κάποια Σπέσιαλ κίνηση στην σκακιέρα ?
Θα μας ρίξει στον λακο με τα κωλοδαχτυλα ο τύπος και εκ των υστέρων θα λέμε για χιλιοστή φορά ότι είμαστε ανίκανοι στην πρόληψη
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sorry εγω δεν μπορω να δεχτω την εργαλειοποιηση του θανατου ενος νεου παιδιου για να κατσει ενας προπονητης πιο γρηγορα στον παγκο.Θεωρω αυτο που κανει ο ψηλος χυδαιοτητα και υβρι και κανιβαλισμο.Ειναι νοοτροπιες που δεν ταιριαζουν σε ανθρωπινες κοινωνιες αλλα σε ζουγκλες.
Αν ο Ιβαν ειναι σοφος και οι επιλογες του ειναι σωστες θα το κρινει η ιστορια.Μεχρι στιγμης τον εχουν κρεμασει ολοι ομως.
Εγω μπορει να ειμαι ηθικολαγνος και κολλημενος αλλα μονο ντροπη νιωθω για οσα βλεπω.Δεν μπορω να συσπειρωθω γυρω απο κουγιες, μπαλτακους κ λοιπες προσωπικοτητες του ειδους.Πλεον δε μου λεει τιποτα το αν θα μεινει η ποινη η αν θα φυγει.Μεγαλωσα κιολας κ μια ζωη εβριζα τις γαβρονοοτροπιες που ελεγαν οτι ολοι τους πολεμανε (με το μικρο τους το μυαλο) και αρα ολα επιτρεπονται.Ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδανε.. μακρυα απο εμενα.και μακρυα απο τον ΠΑΟΚ θα ελεγα αλλα σιγα ποιος ειμαι.
αν εχει τα αντερα ο ψηλος ας εκβιασει λεφταδες και αρχοντες που εχουν ραμματα στη γουνα τους.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μπάρλοου θα συμφωνούσα σε αυτά που υποστηρίζεις αν παίρναμε τον Κούγια για να κυνηγήσουμε εκδικητικά τον Αλμέιδα ή κάποιον άλλο.
Εμείς πήγαμε όπως πάντα με τιμιότητα ή αφέλεια (όπως θες πες το) αξιοπρέπεια και μας στήσανε στον τοίχο.
Δεν τους έφτανε η εξοντωτική ποινή επεδίωκαν και την τιμωρία των παικτών μας.
Επειδή ο Ιβάν δεν έχει την νοοτροπία υποτακτικού αποφάσισε να θέσει όρια στην πίεση που προσπαθούν να του επιβάλουν με την αντίδραση αυτή ως απάντηση.
Υπό το πρίσμα αυτό η συγκεκριμένη επιλογή είναι αποδεκτή από εμένα
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ρε συ Barlow τωρα μου θυμίζεις κάτι τύπους που δεν θέλουν να δεχτούν πως δουλεύει ο κόσμος κι ας συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα σε αυτόν (καμία μομφή). Από τη στιγμή που σφυρίχτηκε η λήξη έχουνε πάει όλα λάθος. Όλα! Και φτάσαμε στο σημείο να ηθικολογούμε για το αν δεχόμαστε τον κοντό με τις πρακτικές του και αν είμαστε συνένοχοι και συμμέτοχοι στη χάραξη της ανήθικης υπερασπιστικής γραμμής. Ε δεν πάει ακριβώς έτσι. Καλό το ρομαντικό του πράγματος αλλά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ρεαλισμό.

Τι να σου πω τώρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα ή θα πάει κάποιος σαν το Κούγια να καθαρίσει τα σκατά ή θα πάει ο Μαυρομάτης που κάτω απο την Κατερίνη δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του και η δικαστής θα κάνει πάλι πλακίτσα μαζί του. Δέχομαι τις αντιρρήσεις σου αλλά δέξου κι εσύ πως δουλεύει ο κόσμος.

Οι τύποι με ένα βίντεο επεδίωξαν τιμωρία Λουτσέσκου - Παικτών - Έδρας. Και τελικά αυτό το βίντεο μάλλον δεν δικαιολογεί τις τιμωρίες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Η επιλογη Κουγια δεν ειναι γαυρο νοοτροπια. Παλι σε στησαν και εφαγες εξοντωτικη τιμωρια και πηρες τον τακουνακια για να μη φας αδικη ποινη, οχι για να κερδισεις ματς στα χαρτια ή να υποβιβαστει η αλλη ομαδα

Ουτε νομιζω πως ξερει ποιος δολοφονησε τον οπαδο της αεχ και το χρησιμοποιει υπερ μας. Απλα δείχνει οτι αυτοι που το παιζουν αγιοι για «το καλο του ποδοσφαιρου» και εμας μας ανεβοκατεβαζουν μαο μαο και συμμορια διανεμοντας παντου το «σοκαριστικο» βιντεο, ειχαν αργησει να στειλουν το βιντεο σε αλλη περιπτωση, για να μη κοροιδευομαστε
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι να δεχτω.γενικα πλεον δε γραφω.ανεπτυξα το σκεπτικο μου οσο δεν το εχω κανει εδω κ χρονια.αν δεν ειμαι ρεαλιστης ας μην ειμαι.εγω δε γουσταρω να υποστηριζω γαυρικες τακτικες επειδη επι 40 χρονια εκπαιδευσαν ετσι την κοινωνια.στο φτωχο μου το μυαλο ο ΠΑΟΚ δε συμβιβαζεται.κ στα παπαρια μου τα πρωταθληματα κ οι τιτλοι αν ειναι να γινω σαν αυτους.
κ γενικα τετοιους συμβιβασμους εστω εσωτερικα λεω να μην τους κανω.
διαβαζω αμπερ αλερτ για το γιο της εισαγγελεως που εχει χρεωθει τη δικογραφια των τεμπων.τι να κανουμε.ας παραγγειλουμε κανενα γυρο.ετσι λειτουργει η κοινωνια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

aivas19 έγραψε:Η επιλογη Κουγια δεν ειναι γαυρο νοοτροπια. Παλι σε στησαν και εφαγες εξοντωτικη τιμωρια και πηρες τον τακουνακια για να μη φας αδικη ποινη, οχι για να κερδισεις ματς στα χαρτια ή να υποβιβαστει η αλλη ομαδα

Ουτε νομιζω πως ξερει ποιος δολοφονησε τον οπαδο της αεχ και το χρησιμοποιει υπερ μας. Απλα δείχνει οτι αυτοι που το παιζουν αγιοι για «το καλο του ποδοσφαιρου» και εμας μας ανεβοκατεβαζουν μαο μαο και συμμορια διανεμοντας παντου το «σοκαριστικο» βιντεο, ειχαν αργησει να στειλουν το βιντεο σε αλλη περιπτωση, για να μη κοροιδευομαστε
ας ειμαι λαθος και νο οφενς αλλα κατα τη γνωμη μου χαιδευεις τ'αυτια σου.σιγα στον κουγια τον τρομο των ακροατηριων.αν ηταν στη λαρισα κ δεν ηταν υπαλληλος χοντρων δε θα τον επαιρνες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Οχι ρε τι offense σιγα, εξαλλου πρωτος εξεφρασα τις αντιρρήσεις μου αλλα καταλαβαινω την επιλογη
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Γαύρο νοοτροπία να ψάχνεις το δίκιο σου με κάθε τρόπο; Ξαναλέω το δίκιο σου.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το με καθε τροπο ειναι γαυρονοοτροπια.
ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα.
οταν πηγαν να μας ριξουν δεν πεσαμε χαμηλα οπως τωρα.σταθηκαμε στο υψος μας και τους ξεφτιλισαμε.παλι το δικιο μας διεκδικησαμε.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Όταν με πολεμάνε και αμύνομαι είναι λίγο παράλογο να λες δεν πειράζει εγώ θα παλέψω με το σπαθί και ας έχουν οι άλλοι μπαζουκας. Θυμίζει το σφάξε μου αγά μου να αγιάσω.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

barlow4 έγραψε:το με καθε τροπο ειναι γαυρονοοτροπια.
ο σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα.
οταν πηγαν να μας ριξουν δεν πεσαμε χαμηλα οπως τωρα.σταθηκαμε στο υψος μας και τους ξεφτιλισαμε.παλι το δικιο μας διεκδικησαμε.
Από το 2018 και μετά στα μισά πρωταθλήματα ξεκινάς με μείον πόντους. Σου κλέβουν ένα πρωτάθλημα, πάνε να σε ρίξουν ενώ είσαι πρώτος (άλλο ένα πρωτάθλημα) . Σου κλέβουν ένα κύπελλο με το ισπανικό πουλί . Έχουν διαμορφώσει πανελλήνια άποψη πως είμαστε κομπλεξικοι, δολοφόνοι, με αλήτη προπονητή , Ρώσο πρόεδρο, σου τιμωρούν τον προπονητή,, στον ξανατιμωρουν, και λες ότι τους ξεφτιλιζεις????? Θέλω με ακριβώς τον ίδιο τρόπο να με ξεφτιλιζουν κι αυτοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”