Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
- BlackMagicPAOK
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Αυτό που κερδίσαμε από την εμπλοκή του Κούγια είναι ότι ο τύπος θα παίζει παντού, ραδιόφωνα, ΕΡΑ, λέρα κλπ, σαιτ, ότι λέει θα ανεβαίνει!
Ενώ με το κλασικό νομικό τημ δεν ασχολήθηκε κανένας.
- navigator11
Για να καταλάβω λίγο, η ... ιδιότυπη ψυχοσύνθεση της Νιόβης Αρσενίου, που ουδόλως αποκλείεται να μη γνωρίζει τον Λουτσέσκου ούτε εξ όψεως, την οδήγησε στο να θεωρήσει ότι δεδομένα ήταν ο Λουτσέσκου που ... βιαιοπραγούσε και εξύβριζε στο πάρκινγκ του προποτζίδικου, βασισμένη σε παρατύπως, καθώς υποστηρίζεται, δεχθεν ως αποδεικτικό στοιχείο οπτικό μόνον μέσο; Άντε να δεχθούμε ότι είναι νέα, άπειρη ή ό,τι άλλο. Τις διαδικαστικές παραμέτρους βάσει των οποίων κλήθηκε να εξετάσει τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει ξαναμπεί στον κόπο να τις μελετήσει;Kap έγραψε:Καλησπέρα αδελφέ.DIAMANTIS99 έγραψε:Παρακολουθησα με μεγαλη προσοχη την αποψη σου και το σκεπτικο της , και για το υφος και για την γνωση του αντικειμενου που εχεις λογω επαγγελματος.Kap έγραψε:Σε αντίθεση με τους περισσότερους στο forum τυχαίνει να έχω εικόνα για τον Αλέξη Κούγια και να έχουμε ανταλλάξει και δυο κουβέντες. Οπότε μπορώ να πω τα ακόλουθα:
Δεν θα αναφερθώ στο τι εικόνα έχω ως άνθρωπος για αυτόν διότι δεν μας ενδιαφέρει, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω καλή εικόνα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω.
Ως δικηγόρος ο Κούγιας σε αντίθεση με ότι πιστεύετε οι περισσότεροι που έχετε την εικόνα ότι οι επιτυχίες του βασίζονται στις γνωριμίες, είναι εξαιρετικά ικανός και εξαιρετικά οξυδερκής μπροστά στην έδρα. Εξαιρετικός δικηγόρος. Είναι ο καλύτερος; Για εμένα όχι. Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον 4 -5 που θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που κάνει το ίδιο και καλύτερα. Θα κάνει σωστά αυτό που ανέλαβε να κάνει; Εάν πράγματι αφοσιωθεί σε αυτό και έχει το κίνητρο η απάντηση είναι ασυζητητί ναι. Θα κινηθεί έτσι όπως έχουμε στο μυαλό μας; Δεν έχω ιδέα. Σε κάθε περίπτωση ο Κούγιας είναι απρόβλεπτος. Θα ζήσεις και θα πεθάνεις με την επιλογή του
Συμφωνώ με την επιλογή να εκπροσωπήσει τον Ράσβαν; Ξεκάθαρα όχι. Οι επιλογές του να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να πλήξει τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια των υποθέσεων που ανέλαβε σε βάρος του (στρεφόμενος και κατά μελών της οικογένειας Σαββίδη) για εμένα θα έπρεπε να αποτελεί τροχοπέδη στην επιλογή του. Επίσης δεν έχω ακούσει από πουθενά εάν έχει σταματήσει να είναι δικηγόρος του Μαρινάκη ή συνεχίζει να είναι. Πως μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα και των δύο πλευρών (σε αθλητικό επίπεδο);
Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν ενοχλεί τον Ιβάν ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο προσωπικά για να του ζητήσει να εκπροσωπήσει τον Λουτσέσκου. Γιατί να ενοχλεί εμένα;
Τέλος πάντων. Παρ όλη την εκτίμηση που έχω στον δικηγόρο Κούγια, για λόγους αρχής, δεν τον θέλω ως νομικό μας εκπρόσωπο. Θα το βρούμε μπροστά μας σε επίπεδο εντυπώσεων.
Ας κάνει ο οργανισμός ότι τον φωτίσει. Από την άλλη όμως σκέφτομαι και εγώ ότι μεγάλωσα για να δέχομαι τα πάντα χωρίς καμία επιφύλαξη ή διμαρτυρία. Θυμάμαι σαν τώρα να μου λένε σε παλιές συζητήσεις στο φόρουμ τότε με τον ΘΖ και τον ΖΒ ότι ο Ζήσης ξέρει. Θυμάστε πως πήγε.
Θα ηθελα λοιπον σαν περισσοτερο σχετικος απ ολους μας (αν δεν σε φερνω φυσικα σε δυσκολη θεση επαγγελματικα) να σε ρωτησω καποια πραγματα.
Ειπες πως υπαρχουν καλυτεροι δικηγοροι απ αυτον .Συμφωνοι, αλλα πιστευεις πως εγινε καποια σοβαρη εκδικαση της υποθεσης που ειχε λογο η ικανοτητα του οποιουδηποτε δικηγορου , όταν καταδικαστηκε ανθρωπος που δεν ηταν εκει?
Πιστευεις πως ειναι τοσο καθαρος ο χωρος που γνωριμιες , απλυτα, πιεσεις δεν έχουν θεσεις? Αν ναι , έχει καλως. Αν όχι , υπαρχουν καποιοι που να συνδιαζουν και αυτο το στυλ δικηγοριας καλυτερα απο αυτον?
Δεν μπορώ να γνωρίζω εάν έγινε σοβαρή εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν μπορώ να ξέρω εάν οι τρεις δικαστές της ΠΕ λειτουργούν με βάση γνωριμίες και με βάση τι θα τους υποδείξουν τρίτοι. Θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν η γενικότερη ψυχοσύνθεση των δικαστών οι οποίοι και αυτοί έχουν μια εικόνα της πραγματικότητας σύμφωνα με το που ζούνε. Η εικόνα που έχουν δημιουργήσει για τον Ράζβαν στην Αθήνα είναι διαφορετική από αυτήν που έχουμε στο μυαλό μας.
Η ΠΕ της ΕΠΟ έχει συνολικά τρεις δικαστές πλην όμως κάθε υπόθεση δικάζει ο ένας. Την υπόθεση αυτή από ότι έχω ακούσει την έχει δικάσει η Νιόβη Αρσενίου. Σχετικά νέα δικαστής και πιθανολογώ χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις ποδοσφαιρικής ψυχοσύνθεσης. Τον έναν εκ των τριών που τον είχα σε υποθέσεις (Μεγαπάνος) θεωρώ ότι είναι πολύ καλός δικαστής. Δεν θεωρώ ότι θα έκανε ότι του πουν άλλοι.
Σε σχέση με την καταδίκη προσώπου που δεν ήταν παρών στο συμβάν, προφανώς είναι πάτημα για εμάς αλλά εάν πράγματι το είχαν στήσει, θεωρώ ότι δεν θα έκαναν τόσο χοντρό λάθος. Το γεγονός μάλιστα ότι καταδίκασαν κάποιον που δεν ήταν εκεί δεν αποτελεί αυτοδικαίως και λόγος απαλλαγής των υπολοίπων. Μην μπερεδευόμαστε.
Συνεπώς θεωρώ ότι η απόφασή είναι εντελώς εσφαλμένη νομικά, όχι όμως διότι κάποιος τους έβαλε να βγάλουν αυτήν ακριβώς την απόφαση αλλά διότι υπάρχει κατά του Ράσβαν μία διαμορφωμένη θέση αντιπάθειας. Απλά δεν τον θέλουν διότι ενοχλούν αυτά που λέει.
Αναφορικά με τον ποιον δικηγόρο θα επέλεγα, εάν έπρεπε να επιλέξω έναν και μόνον θα έλεγα Δημητρακόπουλος. Ο καλύτερος που έχω δει.
Αδελφέ Celllophan η αλήθεια είναι ότι εάν πράγματι η υπερασπιστική μας γραμμή είναι αυτή που εμφανίζεται να είναι στα site, δεν αποτελεί και καμιά νομική φιλοσοφία ή νομική διάνοια ή κάτι που δεν ότι θα μπορούσε να προβάλει και ο Μαυρομάτης. Κατά την επαγγελματική μου άποψη μάλιστα, εάν πράγματι είναι αυτή που παρουσιάζεται όντως, έχει κενά τόσο επί της ουσίας (όπως π.χ. το ότι δεν συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς) όσο και νομικά, αλλά για να είμαι δίκαιος εμπεριέχει και κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι μπορεί να γίνουν δεκτοί. Εκεί πιθανολογώ ότι ποντάρουμε και στο γεγονός ότι θα σηκωθεί σκόνη επικοινωνιακά. Εάν έπρεπε να προβλέψω θα προέβλεπα μείωση της ποινής τουλάχιστον στο μισό. Ενώ εξαρχής δεν θα έπρεπε να υπάρχει ποινή. Θα θεωρηθούμε δε και ευνοημένοι.
Τέλος πάντων, η γνώμη μου παραμένει ότι η επιλογή του Κούγια είτε έτσι είτε αλλιώς, χάσει ή κερδίσει την υπόθεση, θα μας αφήσει κάτι αρνητικό. Και δεν έχει να κάνει με την ικανότητα του που όπως έχω πει, θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους.
Το μικρό κουμπάρο πάλι???
Ο τύπος έχει ποσοστά Κόρφα στις βολές ως προς τα ματς μας που συμμετέχει και είτε μας ακυρώνει γκολ είτε δίνει πέναλτι κατά μας.
Ενσταση τώρα πρέπει και ανοιχτά ότι δεν τον θέλουμε.
Τέρμα η εμπιστοσύνη
Τέρμα η μούγκα και το κλάμα πάνω από το χυμένο γάλα.
Στα μανταλακια ο τ@ν@ςγιος και μακριά από την Τούμπα.
Ο τύπος έχει ποσοστά Κόρφα στις βολές ως προς τα ματς μας που συμμετέχει και είτε μας ακυρώνει γκολ είτε δίνει πέναλτι κατά μας.
Τέρμα η εμπιστοσύνη
οχι ο κουμπ@ρ@κης αλλα ο ετερος υπεργολαβος των αγωνων μας ο τσ@γκ@ρ@κης ως 4ος
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Τούμπας)
Διαιτητής: Πάγιατς
Βοηθοί: Μίχαλι, Τζούρακ
4ος: Τσαγκαράκης
VAR: Μπέμπεκ
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Τούμπας)
Διαιτητής: Πάγιατς
Βοηθοί: Μίχαλι, Τζούρακ
4ος: Τσαγκαράκης
VAR: Μπέμπεκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Παρ 03 Ιαν 2025, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε κερδίσει ποτέ αγώνα με Κουμπαράκη διαιτητή ή βαρ;
Πριν λίγη ώρα, γνωστοποιήθηκαν από την ΕΠΟ οι επιλογές της ΚΕΔ για τους αγώνες Κυπέλλου της επόμενης εβδομάδας, με τον Στέφανο Κουμπαράκη να ορίζεται από τον Στεφάν Λανουά ως AVAR στο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στην Τούμπα.
Τελικά, ο Κουμπαράκης δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ΚΕΔ άλλαξε την επιλογή της και στη θέση του όρισε τον Μάριο Ζέμπετς, Κροάτης και αυτός όπως όλοι οι υπόλοιποι διαιτητής της “καυτής” ρεβάνς, πλην… Τσαγκαράκη που ορίστηκε να είναι τέταρτος!
- DIAMANTIS99
Μην το θεωρείς καθόλου λίγο αυτόBlackMagicPAOK έγραψε:Αυτό που κερδίσαμε από την εμπλοκή του Κούγια είναι ότι ο τύπος θα παίζει παντού, ραδιόφωνα, ΕΡΑ, λέρα κλπ, σαιτ, ότι λέει θα ανεβαίνει!
Τώρα που γυρίζει, θέλω και 2 χαφ !!!bane1980 έγραψε:Το μικρό κουμπάρο πάλι???
Τέρμα η εμπιστοσύνη
- DIAMANTIS99
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
aivas19 έγραψε:Επεσαν τα τηλεφωνα ΕΥΤΥΧΩΣ
Με Βεργετη ολα καλα;
Τελικά κάτι νομίζω ότι άρχισε να κινείται. Μακάρι να είναι έτσι Καιρός ήταν
- DIAMANTIS99
bane1980 έγραψε:Τώρα που γυρίζει, θέλω και 2 χαφ !!!bane1980 έγραψε:Το μικρό κουμπάρο πάλι???
Τέρμα η εμπιστοσύνη

Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη δηλαδή.
Η ΠΑΕ κοιμάται πάλι; Μέχρι πότε κουμπαράκη-τσαγκαράκη σε αγώνες μας;
Εκεί να γυρίζουμε μονίμως το άλλο μάγουλο και να απορούμε για τις σφαλιάρες που μας ρίχνουν
Εκεί να γυρίζουμε μονίμως το άλλο μάγουλο και να απορούμε για τις σφαλιάρες που μας ρίχνουν
- Μπαρκαρούτσος
Ρε, μήπως παρεξηγήσαμε;
Μήπως είναι ΠΑΟΚτσάκια και θέλουν να βλέπουν τους αγώνες από κοντά;
Μήπως είναι ΠΑΟΚτσάκια και θέλουν να βλέπουν τους αγώνες από κοντά;
Ο κουμπαρακης μας τελείωσεRexaris έγραψε:Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη δηλαδή.
- DIAMANTIS99
Γραφεται παντου πως οτι και να γινει στις 8/1 ο ΠΑΟΚ δεν θα εχει τον Λουτσεσκου και στα δυο πρωτα ντερμπυ. Ισχυει κατι τετοιο αν αθωωθει? και γιατι?