Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
- Montrealiotis
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Ο Δημητρακόπουλος δεν είναι του γαύρου δικηγόρος ή κάνω λάθος;
Δεν τον συγκρίνω με τον κουγια, απλά ρωτάω αν είναι διαθέσιμος.
Επισης αφού οι δικαστές δικάζουν και με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν πρέπει να προβληθεί και η αντίθετη άποψη; Νομίζω κάτι τέτοια έλεγε και ο Μπαλτάκος, ότι πρέπει να βγει μπροστά ο κόσμος να πιέσει, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα.
Το οποιο με κάνει να συμπεραίνω ότι δεν αρκεί η γνώση της νομικής επιστήμης μόνο.
Επισης αφού οι δικαστές δικάζουν και με βάση την περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν πρέπει να προβληθεί και η αντίθετη άποψη; Νομίζω κάτι τέτοια έλεγε και ο Μπαλτάκος, ότι πρέπει να βγει μπροστά ο κόσμος να πιέσει, γιατί έτσι λειτουργεί το σύστημα.
Το οποιο με κάνει να συμπεραίνω ότι δεν αρκεί η γνώση της νομικής επιστήμης μόνο.
Βεβαια για να τα λεμε και ολα, αν εμεις ειχαμε κατεβει σωστά οργανωμενα και με την σωστη συνοδεια, κανενα γλεντι δεν θα μας εκανε καμια δικαστικη αρχη. Οταν παρατάς τον προπονητη που κυνηγαει ολη η ελλαδα απροστατευτο και τον στελνεις στο στομα του λυκου μονο του, τοτε οι τελευταιοι π σ φταινε ειναι οι αλλοι, οσο λαμογια και κοπριτες στημενοι κι αν ειναι.deathmassious έγραψε:Αστεία και προσβλητική ΔΕΝ είναι η πρόσληψη Κούγια. Αστείο και προσβλητικό είναι το δικαστικό γλέντι που σου κανει το ποκ. Με πορδές αυγά δε βάφονται.
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π
Ο Δημακόπουλος είναι του γαύρου. Για αυτό δεν τον ανέφερα. Από τους καλύτερους και αυτόςMontrealiotis έγραψε:Ο Δημητρακόπουλος δεν είναι του γαύρου δικηγόρος ή κάνω λάθος;
Που τηρεί τις παραδόσεις του Αγγλικού δικαίου από πολύ νωρίς, αναφέρομαι στο περουκίνι....
.
Έχει άκρες αυτός με το αθλητικό δίκαιο, ποινικολόγος καθαρός δεν είναι;

Έχει άκρες αυτός με το αθλητικό δίκαιο, ποινικολόγος καθαρός δεν είναι;
Ξεκάθαρα ποινικολόγος. Όταν χρειάζεται όμως ο Μαρινάκης τον καλύτερο αυτόν παίρνει. Μεγάλος σε ηλικία και εξαιρετικά έμπειρος. Είναι το βαρύ πυροβολικό του κατά κάποιον τρόπο.
- DIAMANTIS99
Παρακαλώ και γω τον καρ να κάνει μια κριτική του δικογράφουcellophan έγραψε:Ειλικρινής ερώτηση, διαβάζοντας τα βασικά σημεία του δικόγραφου στο sdna.
Αυτά τα σημεία, γιατί έλειπαν από τις πρωτόδικες προτάσεις της υπεράσπισης που είχε και 4-5 μέρες να τις ετοιμάσει? Δεν ξέρουν οι δικοί μας τα γράμματα που λένε και οι νομικοί μεταξύ τους και ήρθε ο Κούγιας σε ένα βράδυ μέσα να τους τα μάθει ή τι? Δεν κατανοώ, ίσως ο Kap να μας διαφωτίσει.
Ο Δημακόπουλος δεν χρειάζεται το accessory εδώ και πολλά χρόνια και δεν το φόρεσε και ποτέ. Στον έτερο αναφερόμουνα, για τον οποίο νομίζω η απάντηση είναι η ίδια. Thnx φίλε Kap, καλή χρονιά!Kap έγραψε:Ξεκάθαρα ποινικολόγος. Όταν χρειάζεται όμως ο Μαρινάκης τον καλύτερο αυτόν παίρνει. Μεγάλος σε ηλικία και εξαιρετικά έμπειρος. Είναι το βαρύ πυροβολικό του κατά κάποιον τρόπο.
-
Έτσι είναι. Το θέμα είναι όμως τι γίνεται τώρα που πήγαμε στα δικαστήρια. Επειδή όπως φαίνεται οι δικές παίζονται στα σάιτ και στα ραδιόφωνα, για μένα η επιλογή του συγκεκριμένου τρόμπα ήταν μονόδρομος.Gospi έγραψε:Βεβαια για να τα λεμε και ολα, αν εμεις ειχαμε κατεβει σωστά οργανωμενα και με την σωστη συνοδεια, κανενα γλεντι δεν θα μας εκανε καμια δικαστικη αρχη. Οταν παρατάς τον προπονητη που κυνηγαει ολη η ελλαδα απροστατευτο και τον στελνεις στο στομα του λυκου μονο του, τοτε οι τελευταιοι π σ φταινε ειναι οι αλλοι, οσο λαμογια και κοπριτες στημενοι κι αν ειναι.deathmassious έγραψε:Αστεία και προσβλητική ΔΕΝ είναι η πρόσληψη Κούγια. Αστείο και προσβλητικό είναι το δικαστικό γλέντι που σου κανει το ποκ. Με πορδές αυγά δε βάφονται.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχει 3 μέρες που ακούγεται η υπερασπιστική μας γραμμή παντού και έχουν κλάσει μέντες τα χανούμια.
Ισχύει
Γιατί βγαίνουν δικά τους άπλυτα στη φόρα
Και τους τσούζουν
Γιατί βγαίνουν δικά τους άπλυτα στη φόρα
Και τους τσούζουν
- Amsterdamer_87
Α να γεια σου..Mīngus έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έχει 3 μέρες που ακούγεται η υπερασπιστική μας γραμμή παντού και έχουν κλάσει μέντες τα χανούμια.
Αρχισε το κλασιμο μεντας..

Το κατάλαβα σε ποιον αναφερόσουν. Επίτηδες δεν έκανα αναφορά.cellophan έγραψε:Ο Δημακόπουλος δεν χρειάζεται το accessory εδώ και πολλά χρόνια και δεν το φόρεσε και ποτέ. Στον έτερο αναφερόμουνα, για τον οποίο νομίζω η απάντηση είναι η ίδια. Thnx φίλε Kap, καλή χρονιά!Kap έγραψε:Ξεκάθαρα ποινικολόγος. Όταν χρειάζεται όμως ο Μαρινάκης τον καλύτερο αυτόν παίρνει. Μεγάλος σε ηλικία και εξαιρετικά έμπειρος. Είναι το βαρύ πυροβολικό του κατά κάποιον τρόπο.
Καλή χρονιά και σε σένα
- loukas karadimos
Ενα αμούστακο αγόρι και τον Κουμπαρακη μας στέλνει ο γάλλος την άλλη πέμπτη
Μάλιστα, ανοιχτός πόλεμος πλέον χωρίς κανένα πρόσχημα
Μάλιστα, ανοιχτός πόλεμος πλέον χωρίς κανένα πρόσχημα
- Montrealiotis
Εμείς έχουμε την επο και εμπιστοσύνη στην διαιτησία. Άσε που δεν είμαστε τοξικοί σαν τους άλλους.
Ε τι πειράζει αν μας σφάζουν; Έχουμε το κεφάλι ψηλά.
Ε τι πειράζει αν μας σφάζουν; Έχουμε το κεφάλι ψηλά.
Βασικά την Kadyrov & Partners LLP χρειαζόμαστε