Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
TransferMania

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από TransferMania »

Αυτο το "εχω εξαιρετικες σχεσεις με τον κ. Σαββιδη" πως το πεταει ετσι? Δηλαδη με αυτα που εχει πει στο παρελθον, που να μην ειχε και εξαιρετικες σχεσεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
flash4 έγραψε:Έχω σοκαριστεί με αυτά που διαβάζω σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ. Νίκη με κάθε τρόπο λοιπόν.
Παλικάρι είναι σαν να δίνεις ραντεβού για ξύλο και οι αντίπαλοί σου να έρχονται οπλισμένοι με μαχαίρια, τσεκούρια και περίστροφα, ενώ έχετε συμφωνήσει να παλέψετε με γυμνά χέρια.
Ο Κούγιας και ο κάθε Κούγιας δεν είναι μέλος του ΠΑΟΚ, ούτε πρόκειται να γίνει. Χρησιμοποιείς τις γνώσεις του για να απαλλαγείς από το στημένο βρόγχο που σου πέρασαν στο λαιμό, ως μη όφειλαν.
Αν χρησιμοποιούσαμε τον Κούγια (και τον κάθε Κούγια) για να στήσουμε ΕΜΕΙΣ βρόγχο στον αντίπαλό μας, τότε ναι, αυτό θα ήταν ντροπή. Τότε ναι, κι εγώ θα ήθελα παραίτηση όλης της διοίκησης του ΠΑΟΚ.
Προς το παρόν όμως οφείλω να εξασφαλίσω την αναπνοή μου.

Πες τα ρε Χρυσόστομε, εεε Απόστολε ήθελα να πω.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Odi έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά:

1) Ο μοναδικός άξονας για τις κινήσεις της ΠΑΕ πρέπει να είναι η προστασία του ΠΑΟΚ.

2) Κανείς δεν είπε ο ΠΑΟΚ να στραφεί σε πρακτικές ΠΟΚ και να πατήσει επί πτωμάτων ή να κάνει κάτι ανήθικο.

4) Το γεγονός πως για να βρεις το δίκιο σου στην χώρα αυτή, πρέπει να βασιστείς σε παράσιτα τύπου Κούγια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μην συγχέετε τα δύο.

Όσοι γουστάρετε απλά να κράζετε την ΠΑΕ και να κλαίτε και να φωνάζετε για την αδικία, λυπάμαι πολύ, τα χρόνια του καρπαζοεισπράκτορα ΠΑΟΚ τελείωσαν.

Και μια κουβέντα για τους ΣΦ. Γαμώ την εσωστρέφεια που σπέρνετε και διχάζετε τον ΠΑΟΚ. Κοιτάξτε να κάνετε τη δουλεία σας στη θύρα 4 και μετά μιλάμε πάλι. Ήμαρτον, τόσο λίγο μυαλό;

++++
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Aureliano Buendia έγραψε:Απαντώντας συνολικά στους φίλους που με έκαναν quote λίγες σελίδες πριν:

To 2018, σου έκλεψαν το πρωτάθλημα σε δύο δόσεις, διότι ο Κομίνης είναι απλώς το γκραν φινάλε. Όλα είχαν ξεκινήσει και δρομολογηθεί με τον Όσκαρ (όνομα και πράγμα) Γκαρσία και την αποχώρηση του Ολυμπιακού με εντολή και γνωμάτευση του Δρ. Σάββα Θεοδωρίδη. Φυσικά, κανείς μα κανείς δεν βγήκε τότε να πει ότι "ρε παιδί μου, αυτά τα ορκ τελικά ίσως και να μην είναι τόσο ορκ, μάλλον ψύχραιμα το πήραν, σε δύο σερί ματς που έγινε ό,τι έγινε, δεν άνοιξε ρουθούνι".

Το 2020, σε διαπομπεύουν συστηματικά σε όλη την Ελλάδα για μήνες ολόκληρους και δεν βγάζεις κιχ. Σε υποβιβάζουν πριν τον αγώνα με τον Βόλο, φτάνουμε σε σημείο όλη η γελοία χώρα στην οποία ζούμε να λέει ότι ο Κούλης μάς κράτησε στην κατηγορία. Το πουλάκι πετά, ο ψυχισμός μας γίνεται χίλια κομμάτια, μας γλεντάνε όλη τη χρονιά σκυλεύοντας την υπόληψή μας, οι αγωνιστικοί στόχοι καπούτ, και προφανώς δικαιωνόμαστε στο CAS αφού οι κατηγορίες ήταν νομικά διάτρητες (και πιστέψτε με, εκεί είναι κανονικό δικαστήριο, δεν θέλεις κανένα λαμόγιο για να δικαιωθείς). Επικοινωνιακά και ψυχολογικά έχουμε χάσει 100-0, κι ακόμη και αφότου δικαιωθεί, δεν τους το τρίβουμε νυχθημερόν στη μούρη για μελλοντικά οφέλη.

Το 2022, μετά τη δολοφονία Άλκη, σύσσωμη η "υγιώς σκεπτόμενη" Ελλάδα καθιερώνει ως συνοδευτικό χαρακτηριστικό τη λέξη "δολοφόνος" για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ αμέτρητα ΜΜΕ και σόσιαλ μίντια υποστηρίζουν φανερά ότι η φαντασιακή μαφία του Σαββίδη στην υποτιθέμενη Sin City της Θεσσαλονίκης είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Ένα κάποιο μοτίβο το διακρίνει κανείς, πάντως. Κάθε δύο χρόνια μάς γαμάνε αλύπητα, με ή χωρίς αφορμή. Αν ύστερα από όλα αυτά η ΠΑΕ χρειάζεται μια τιμωρία του Λουτσέσκου στα τέλη του 2024 για να της έρθει η θεία επιφοίτηση ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε κι ότι θέλουν να μας τελειώσουν, πολλά συγχαρητήρια στους ατσίδες.

Τα αντανακλαστικά μας όφειλαν και οφείλουν να είναι στα κόκκινα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ηρεμούμε ποτέ. Σε εμάς συμβαίνει το αντίθετο. Είμαστε κατά βάση σε ύπνωση και ξυπνάμε από τη χειμερεία νάρκη κατόπιν εορτής, όταν έχει ήδη γίνει το κακό. Οι κινήσεις που ανέφερα σε προηγούμενα ποστ δεν θα έπρεπε να είναι καν προϊόν σκέψης, αλλά ενστικτώδους αντίδρασης, κάτι σαν το σφυράκι που χτυπάει το γόνατο. Με το που βλέπεις στην απόφαση της ΔΕΑΒ το ανέκδοτο για "σοβαρά φαινόμενα βίας", ποστάρισμα σε πέντε λεπτά τη φώτο του Αλμέιδα να αρπάζει τον τύπο από το λαιμό, με υποσημείωση την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Τις επόμενες μέρες οι αναφορές σε "ντου", "μπούκα", "αφύλακτο πάρκινγκ" και "ατιμωρησία του Αλμέιδα" θα έπρεπε να φιγουράρουν κάθε λίγες ώρες στα σόσιαλ της ΠΑΕ, στο paok24, στο in.paok ή ό,τι άλλο διάολο έχει υπό τον έλεγχό της η ΠΑΕ. Ακόμη και αν έχουμε λίγα κανάλια επικοινωνίας, στην εποχή μας όλα αναπαράγονται ασταμάτητα. Εκτός αν αυτά τα λίγα που έχουμε τα θέλουμε για να δείχνουμε βίντεο από φατούρο σε νέους παίκτες και τους χαβαλέδες στο οικογενειακό δίτερμα, που είναι πολύ πιο σοβαρά θέματα από την υπόληψη του ΠΑΟΚ και τον εκτροχιασμό της σεζόν.

Κάθε μέρα, όλη μέρα, πριν βγει η απόφαση, ατελείωτο spamming προς κάθε κατεύθυνση. Σε χρόνο dt βομβαρδισμός και εκνευριστική επανάληψη του καθετί που μπορεί να καταρρίψει τα γελοία επιχειρήματα. Το λέω και το ξαναλέω, αποφάσεις σαν κι αυτές εκκολάπτονται επικοινωνιακά για βδομάδες ολόκληρες (ή ακόμη και μήνες, όπως στην πολυϊδιοκτησία), το νομικό σκέλος είναι απλώς μια κορδελίτσα για τη συσκευασία στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Κι αυτές τις κρίσιμες εβδομάδες, εμείς είμαστε άφωνοι, απόντες, άτολμοι, φοβικοί, αδρανείς ξανά και ξανά και ξανά. Κι όταν γίνει το κακό, βαυκαλιζόμαστε πως όλη αυτή η οκνηρία είναι απόρροια του πολιτισμένου επιπέδου μας. Προσωπικά μιλώντας, δεν παίρνω όρκο από τι και από πού πηγάζει. Σκέψεις κάνω όπως όλοι μας, αλλά εκ των έσω γνώση δεν έχω.

Επομένως, ας κάνουμε όλα αυτά τα παντελώς αυτονόητα και συγκλονιστικά στοιχειώδη με συντονισμένο τρόπο και πειθαρχία, και αν μετά το κακό συμβεί ούτως ή άλλως, ανοίγουμε τη συζήτηση περί αναγκαιότητας του Κούγια (του ανθρώπου που υποστήριζε ξεκάθαρα ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι πίσω από τη δολοφονία του Άλκη, να υπενθυμίσω, του ανθρώπου που όλοι σας εδώ μέσα του ρίχνατε τις πιο βαριές κατάρες) σε άλλη βάση και με άλλα επιχειρήματα.
Φίλε συγγνώμη, συμφωνούμε τόσο με όσα λες ώστε τα ανεβάσαμε και στο φμπ

Ελπίζουμε να εγκρίνεις
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

PAOK_Antarctica έγραψε:Το θέμα είναι να μην φτάσεις στο σημείο να χρειαστεί να φωνάξεις τον Κούγια.
Το πρόβλημα δεν ξεκινάει από το στημένο δικαστήριο.
Το πρόβλημα ξεκινάει επειδή κάποια διάνοια είχε την ιδέα να κατέβουμε χωρίς προστασία.
Και συνεχίστηκε με την απαράδεκτη αφωνία της ΠΑΕ επί ημέρες.
Και τελίκιασε με την δικαστική απόφαση.

Πριν φτάσουμε να φωνάζουμε τον Κούγια υπήρχαν χίλια δυο που θα μπορούσαν να είχαν γίνει. Τώρα τρέχα γύρευε.
Απαράδεκτος χειρισμός της υπόθεσης από την ΠΑΕ από κάθε άποψη.

Το λάθος της διοίκησης ξεκάθαρα για μένα, είναι η ΠΡΌΛΗΨΗ( μετα απο την ΌΛΗ προηγούμενη εμπειρία που είχε, από τα ΠΟΚΕΜΑΝ) που ΔΕΝ έκανε.

Από εκεί κ μετά όπως είπανε οι περισσότεροι, τα σκατα τα πολεμάς με σκατα και αναγκαζεσαι να κυλιστεις στον ΒΟΎΡΚΟ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

«Κανένας ΠΑΟΚ δεν κάνει έφεση. Η έφεση που ετοιμάστηκε από μένα και τους συνεργάτες μου αφορά μόνο στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν αφορά τους άλλους εγκαλούμενους. Η απαίτηση του Ιβάν Σαββίδη ήταν να αναλάβω μόνο τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχω καμία σχέση με την ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία ΠΑΟΚ.

Ως επαγγελματίας δικηγόρος -και είναι τιμητικό για μένα να επιλέγομαι σε δύσκολες υποθέσεις- ανέλαβα μία υπόθεση κατόπιν απαίτησης ενός ανθρώπου που γνωρίζω και εκτιμώ ιδιαίτερα, διαχρονικά από τότε που εμφανίστηκε το 2010. Θα μπορούσα να είμαι δικηγόρος και των επιχειρήσεων Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, η προσωπική σχέση μου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον εκδοτικό όμιλό του και πρόσωπα που έχουν σχέση με τον Μαρινάκη και έχουν εκδοτικούς ομίλους, με απέτρεψε να έχω οποιαδήποτε άλλη σχέση. Το ξεκαθαρίζουμε για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, γιατί ορισμένοι καλοθελητές σκοπίμως μπερδεύουν τα πράγματα.

Από κει και πέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς νομικούς, όπως ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, και είναι εσωτερικός συνεργάτης και υπογράφει μαζί μου την έφεση του Λουτσέσκου».

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, υποστήριξε πως:

«Στην έφεση ένα είναι το κυρίαρχο στοιχείο γι΄ αυτό μίλησα για εγκληματικές συμπεριφορές αυτών που αποφάσισαν να παραπέμψουν τον Λουτσέσκου και μετά να τον καταδικάσουν. Αυτό για το οποίο κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε ο Λουτσέσκου είναι ότι στον περιβόητο χώρο του γηπέδου διέπραξε το αδίκημα της απόπειρας εξύβρισης και βιαιοπραγίας κατά θεατών του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τέσσερις μήνες.

Όμως, αυτή η συμπεριφορά, και αυτό δεν αναδείχθηκε στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, είναι αυτεπαγγέλτως ποινικά διωκόμενα, αν πράγματι ο Λουτσέσκου προέβησε αυτά για τα οποία κατηγορείται. Αν όντως συνέβη αυτό, θα έπρεπε η Αστυνομία-της οποία προΐστατο ο Ταξίαρχος και ήδη τον έχω καλέσει ως μάρτυρα - να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στον Εισαγγελέα. Γιατί αν υπάρχει, υπάρχει αυτεπαγγέλτως διωκόμενο πλημμέλημα.

Αντίθετα, ούτε ο παρατηρητής του αγώνα έγραψε το παραμικρό, η δε Αστυνομία, που δεν έκανε καν έκθεση, ισχυρίστηκε και το επικαλείται ο παρατηρητής (ότι του το είπε ο Ταξίαρχος), υπήρχε παρουσία από τρία άτομα και δεν ζητήθηκε από αυτά να γίνει μήνυση και το επεισόδιο σταμάτησε όταν κατέβηκαν μερικά άτομα από το πούλμαν και παρενέβη η Αστυνομία.
Όταν δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα, δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι και έρχεται η Επιτροπή της ΕΠΟ και το αγνοεί; Είναι αδιανόητο.

Πριν λίγο καιρό ο Αλμέιδα πήγε να πνίξει τον αστυνομικό και λόγω της στάσης του παρατηρητή δεν έγινε τίποτα, δεν έγινε έκθεση, δεν υπήρχε μήνυση, έφυγε. Ο Περέιρα, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, σε δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, πουθενά, καμία τιμωρία.

Αν τελικά η Πειθαρχική της ΕΠΟ πιστεύει ότι έγινε αδίκημα, θα έπρεπε να είχε διαβιβάσει την δικογραφία στον αθλητικό εισαγγελέα να ασκήσει δίωξη, όχι μόνο σε βάρος του Λουτσέσκου, αλλά και εις βάρος και του αστυνομικού διευθυντή και των αστυνομικών για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, απαγορεύεται να κάνει παρέμβαση άλλη ΠΑΕ, όπως έγινε με την ΑΕΚ, παρόλα αυτά επιτράπηκε και δόθηκε άδεια να προβληθεί ένα βίντεο και να ληφθεί υπόψη και τώρα η επιτροπή είπε, αποβάλλεται η ΑΕΚ από παρέμβουσα, δεν έχει δικαίωμα να παραστεί στην Έφεση!

Υπάρχει και άλλη ακυρότητα. Τα μόνα μέσα με τα οποία μπορεί να τιμωρηθεί κάποιος σε πειθαρχική διαδικασία: το φύλλο αγώνα, η έκθεση παρατηρητή, η έκθεση της Αστυνομίας. Εδώ παρανόμως λήφθηκε υπόψη και ένα βίντεο που δεν προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το οποίο βίντεο δεν πιστοποιεί και την διάπραξη αδικήματος.

Για τον περιβάλλοντα χώρο, τι ορίζεται, είναι θέμα ερμηνείας.

Το άλλο σοβαρό θέμα είναι ότι θεωρούν εκ προοιμίου ότι αυτοί οι τρεις είναι θεατές. Αυτό ισχύει για τα άτομα μέσα στο γήπεδο. Εδώ είναι δυο ώρες μετά το ματς, απ’ έξω. Έχετε ακούσει ποτέ απόπειρα βιαιοπραγίας κατά κάποιου χωρίς να αναφέρεται το όνομά του;

Κανονικά αν είχαν κάνει κάτι και αυτοί κάτι θα έπρεπε να είναι και αυτοί διωκόμενοι. Ούτε ο Λουτσέσκου έκανε μήνυση γιατί δεν αισθάνθηκε κάτι, δεν είχε αντιπαράθεση, ούτε αυτοί ένιωσαν θύματα για να υποβάλλουν μήνυση. Η Αστυνομία, επειδή δεν διεπράχθη τίποτα, δεν κράτησε τα στοιχεία τους.

Είμαι κατηγορηματικός, θα αθωωθεί ο Λουτσέσκου, το λέω και τώρα που έχω τη δικογραφία!

Πριν μερικά χρόνια, είχα κάνει ραντεβού με τον κ. Σαββίδη να αναλάβω διάφορα θέματα, αλλά λόγω της σχέσης μου με τον Μαρινάκη και λόγω των θέσεων μου για τη πολυμετοχικότητα δεν το έκανα».
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Σε αντίθεση με τους περισσότερους στο forum τυχαίνει να έχω εικόνα για τον Αλέξη Κούγια και να έχουμε ανταλλάξει και δυο κουβέντες. Οπότε μπορώ να πω τα ακόλουθα:

Δεν θα αναφερθώ στο τι εικόνα έχω ως άνθρωπος για αυτόν διότι δεν μας ενδιαφέρει, αν και η αλήθεια είναι ότι έχω καλή εικόνα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω.

Ως δικηγόρος ο Κούγιας σε αντίθεση με ότι πιστεύετε οι περισσότεροι που έχετε την εικόνα ότι οι επιτυχίες του βασίζονται στις γνωριμίες, είναι εξαιρετικά ικανός και εξαιρετικά οξυδερκής μπροστά στην έδρα. Εξαιρετικός δικηγόρος. Είναι ο καλύτερος; Για εμένα όχι. Μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον 4 -5 που θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που κάνει το ίδιο και καλύτερα. Θα κάνει σωστά αυτό που ανέλαβε να κάνει; Εάν πράγματι αφοσιωθεί σε αυτό και έχει το κίνητρο η απάντηση είναι ασυζητητί ναι. Θα κινηθεί έτσι όπως έχουμε στο μυαλό μας; Δεν έχω ιδέα. Σε κάθε περίπτωση ο Κούγιας είναι απρόβλεπτος. Θα ζήσεις και θα πεθάνεις με την επιλογή του

Συμφωνώ με την επιλογή να εκπροσωπήσει τον Ράσβαν; Ξεκάθαρα όχι. Οι επιλογές του να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να πλήξει τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια των υποθέσεων που ανέλαβε σε βάρος του (στρεφόμενος και κατά μελών της οικογένειας Σαββίδη) για εμένα θα έπρεπε να αποτελεί τροχοπέδη στην επιλογή του. Επίσης δεν έχω ακούσει από πουθενά εάν έχει σταματήσει να είναι δικηγόρος του Μαρινάκη ή συνεχίζει να είναι. Πως μπορεί να εκπροσωπεί τα συμφέροντα και των δύο πλευρών (σε αθλητικό επίπεδο);

Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν ενοχλεί τον Ιβάν ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο προσωπικά για να του ζητήσει να εκπροσωπήσει τον Λουτσέσκου. Γιατί να ενοχλεί εμένα;

Τέλος πάντων. Παρ όλη την εκτίμηση που έχω στον δικηγόρο Κούγια, για λόγους αρχής, δεν τον θέλω ως νομικό μας εκπρόσωπο. Θα το βρούμε μπροστά μας σε επίπεδο εντυπώσεων.

Ας κάνει ο οργανισμός ότι τον φωτίσει. Από την άλλη όμως σκέφτομαι και εγώ ότι μεγάλωσα για να δέχομαι τα πάντα χωρίς καμία επιφύλαξη ή διμαρτυρία. Θυμάμαι σαν τώρα να μου λένε σε παλιές συζητήσεις στο φόρουμ τότε με τον ΘΖ και τον ΖΒ ότι ο Ζήσης ξέρει. Θυμάστε πως πήγε.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Το σεναριο της απολυτης εκδικησης ειναι ενα.
Αθωωση Λουτσεσκου 8/1 και 9/1 μια νεα Ριζουπολη σε θεμα ηχητικης και ψυχολογικης βιας και ενα εκκωφαντικο 3-0 με εκστασιασμενους παικτες.
Ανελεητο βρισιμο απο τα Μαλγαρα, παντου η ιαχη κλεφτες να τους καρφωθει στο μυαλο ετσι ωστε μεχρι να μπουν στο γηπεδο να εχουν χασει ηδη.
Ορκ θελετε? Ορκ θα γινουμε, καλως ηρθατε στη Μορντορ χαρτοσακουλες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tolis14 έγραψε:Μ'αρεσει που διαβάζω ότι ο Κούγιας (τον οποίο απεχθάνομαι, μην παρεξηγηθώ) έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, παιδεραστές και βιαστές. Ενώ οι άλλοι δικηγόροι υπερασπίζονται ιεραποστολους, ευεργέτες και αγίους, σωστά παιδιά;
:lol:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

PAOK_Antarctica έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:ετσι ακριβως

η ομαδα παει σε ολοκληρωτικο πολεμο και καποιοι κοιτανε τ αστρα
Φίλε εσύ έχεις δίκιο και όποιος διαφωνεί με εσένα είναι καρπαζοεισπτράκτορας και κοιτάει τα άστρα.

Μητσοτάκης για πάντα.
ρε ασε τα παραμυθια και τις εξυπναδες σε μενα

εγινε η πατατα, τα σκατωσε η παε, πες μας εσυ τι προτεινεις αν οχι αυτο το καθικι που προσλαβαμε?

μυαλοπωληδες ολοι που δεν μπορειτε να αποφασισετε τι θα φατε το μεσημερι και κρινετε τον Ιβαν που καθεται πανω σε κατι χιλιαδες εργαζομενους καθε μερα

αιντε να πουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Επειδη και στην προστασια της αποστολης φαινεται να υπαρχει ενα κενο μηπως να παιρναμε και τον Αχιλλέα το Μπεο που ξερει τις βρωμιες τους για γενικο αρχηγο?Κι επειδη και με την ΕΠΟ του Μακη βλεπω ενα κενο οσον αφορα την προστασια της ομαδας απο βαρ και κορακια,μηπως να ψαξουμε τον Θωμα τον κοκκαλιαρη να βαλει ενα χερακι?

ΥΓ Σαν τα μούτρα τους μας εκαναν

ΥΓ 2 Αν βαλεις φιδι στον κορφο σου και σε τσιμπησει,δε θα φταιει το φιδι.
Εγώ πάντως ήμουν ξεκάθαρος. ΔΕΝ θέλω ο Κούγιας να έχει πόστο στην ΠΑΕ. Και το να τον χρησιμοποιήσεις σαν δικηγόρο σε δίκη που στην έχουν στημένη δεν είναι το ίδιο με το να κάνεις κάποιον κομμάτι της διοίκησης, όπως πχ γενικό αρχηγό.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Επίσης να πω ότι θεωρώ λάθος να κατατίθενται δύο εφέσεις. Μία για τον Λουτσέσκου και μία για τους υπόλοιπους. ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Τι μήνυμα δίνουμε; Θα έπρεπε αφού επιλέξαμε τον Κούγια να του αναθέσουμε το σύνολο της υπόθεσης. Ίδια ιστορική και νομική βάση είναι.

Αν από την άλλη θέλουμε να δώσουμε μήνυμα σε αυτούς που ξεπέρασαν τα όρια στο θυμό τους (π.χ. Κωνσταντινίδης) θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να το έχουμε κάνει από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

loukas karadimos έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:
loukas karadimos έγραψε:ετσι ακριβως

η ομαδα παει σε ολοκληρωτικο πολεμο και καποιοι κοιτανε τ αστρα
Φίλε εσύ έχεις δίκιο και όποιος διαφωνεί με εσένα είναι καρπαζοεισπτράκτορας και κοιτάει τα άστρα.

Μητσοτάκης για πάντα.
ρε ασε τα παραμυθια και τις εξυπναδες σε μενα

εγινε η πατατα, τα σκατωσε η παε, πες μας εσυ τι προτεινεις αν οχι αυτο το καθικι που προσλαβαμε?

μυαλοπωληδες ολοι που δεν μπορειτε να αποφασισετε τι θα φατε το μεσημερι και κρινετε τον Ιβαν που καθεται πανω σε κατι χιλιαδες εργαζομενους καθε μερα

αιντε να πουμε
Πες τα φίλε, σήμερα πήγα να φάω βίδες κατά λάθος και θα μιλήσω εγώ για τις επιλογές του Ιβάν.
Σας παρακαλώ κύριοι, σας παρακαλώ!
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Kap έγραψε:Επίσης να πω ότι θεωρώ λάθος να κατατίθενται δύο εφέσεις. Μία για τον Λουτσέσκου και μία για τους υπόλοιπους. ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Τι μήνυμα δίνουμε; Θα έπρεπε αφού επιλέξαμε τον Κούγια να του αναθέσουμε το σύνολο της υπόθεσης. Ίδια ιστορική και νομική βάση είναι.

Αν από την άλλη θέλουμε να δώσουμε μήνυμα σε αυτούς που ξεπέρασαν τα όρια στο θυμό τους (π.χ. Κωνσταντινίδης) θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερα να το έχουμε κάνει από την αρχή.
η μπορει απλα να δινουμε το μηνυμα για το ποσο ξεχωριστος ειναι ο Λου

δεν νομιζω να λειτουργει ετσι ο Ιβαν. απλα τον θεωρει οικογενεια του πλεον και δεν νομιζω να το εβλεπε και αλλιως για να συμφωνησει με τον διαολο τον ιδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Πέμ 02 Ιαν 2025, 14:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Νομίζω ότι η επιλογή να υποστηριχθούν από δύο διαφορετικά νομικά επιτελεία οι διαχωρισμένες εφέσεις δίνει αρκετές και για κάποιους ξεκάθαρες απαντήσεις για την προσέγγιση της τρέχουσας κατάστασης από τον Ιβάν.

Ίσως στο μέλλον οι χάρτινοι να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για τη μαλακία που κάνανε όπως οι γάβροι χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο με τη διαιτησία Παππά στην Τούμπα.

Βραχυπρόθεσμα και οι μεν και οι δε κέρδισαν και τις εντυπώσεις και την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Σε βάθος χρόνου ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει επίπεδα.

Σχετικά με το ματς στις 9 Ιανουαρίου ένα με ενδιαφέρει. Αγωνιστικό μπούλινγκ στους χάρτινους και ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά το παιχνίδι για το πόσο καλά παίξαν οι χάρτινοι τον ρόλο του κομπάρσου στην παράσταση της ομάδας μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”