Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

flash4 έγραψε:Έχω σοκαριστεί με αυτά που διαβάζω σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ. Νίκη με κάθε τρόπο λοιπόν.
Παλικάρι είναι σαν να δίνεις ραντεβού για ξύλο και οι αντίπαλοί σου να έρχονται οπλισμένοι με μαχαίρια, τσεκούρια και περίστροφα, ενώ έχετε συμφωνήσει να παλέψετε με γυμνά χέρια.
Ο Κούγιας και ο κάθε Κούγιας δεν είναι μέλος του ΠΑΟΚ, ούτε πρόκειται να γίνει. Χρησιμοποιείς τις γνώσεις του για να απαλλαγείς από το στημένο βρόγχο που σου πέρασαν στο λαιμό, ως μη όφειλαν.
Αν χρησιμοποιούσαμε τον Κούγια (και τον κάθε Κούγια) για να στήσουμε ΕΜΕΙΣ βρόγχο στον αντίπαλό μας, τότε ναι, αυτό θα ήταν ντροπή. Τότε ναι, κι εγώ θα ήθελα παραίτηση όλης της διοίκησης του ΠΑΟΚ.
Προς το παρόν όμως οφείλω να εξασφαλίσω την αναπνοή μου.
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

flash4 έγραψε:
tasso85 έγραψε:φιλε flash4 με ολο το σεβασμο, μπερδευεις τα δικαστηρια με το ποδοσφαιρο
τι νικη με καθε τροπο, τι σχεση εχει αυτο με μια δικη παρωδια και τιμωρια του προπονητη και την προσπαθεια αθωωσης/δικαιωσης
οι νικες ειναι μεσα στα γηπεδα επι χορτου και εκει ο ουγιας καμια σχεση και εκει ναι το 50/50 για μας ηταν ειναι και θα ειναι ιερο
Κάποια πράγματα φίλε μου ξεπερνούν κατά πολύ το αγωνιστικό. Ένας άνθρωπος που χωρίς αναστολή τόσα χρόνια εκπροσωπεί εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη και ο οποίος πολέμησε με λύσσα την ομάδα μας, δε θέλω να ταυτίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτήν. Και να το πω και αλλιώς, είναι σα να παραδέχομαι την ενοχή μου όταν με εκπροσωπεί ο Κούγιας. Υπάρχουν δικηγόροι και εκτός αυτού στην Ελλάδα και ένας άνθρωπος με την ισχύ του Ιβάν θα μπορούσε να βρει άλλον.

Όσον αφορά τους σφ που λένε πολλοί, εγώ τους έχω κράξει πολύ εδώ μέσα για το ότι δε στηρίζουν τμήματα του ΑΣ και για άλλα πράγματα, απλά εδώ αναγνώρισα ότι έκαναν μια σωστή παρέμβαση.
φιλε flash4 , καταλαβαινω τις σκεψεις σου και την ηθικη σου σταση , αλλα σκεψου σοβαρα καποια πραγματα . Η χωρα που ζουμε και οτιδηποτε σ αυτην που υπαρχει το παραμικρο κερδος ειναι βρωμικο εξ ορισμου.Σ αυτα συμπεριλαμβανεται και το επαγγελματικο πρωταθλημα. Εαν θελουμε λοιπον να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας ή πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε μ αυτο και τον ( θελουμε δεν θελουμε επαγγελματικο ΠΑΟΚ=εταιρεια) και να βρουμε μια ομαδα τοπικου πρωταθληματος (ποσο αθωες ειναι και αυτες δεν ξερω)
ή να στηριξουμε αυτον τον ΠΑΟΚ και αυτόν τον ιδιοκτητη , που με αποδειξεις και κοστος και οικονομικο και ψυχικο, προσπαθει να αλλάξει τον βουρκο. Αν λοιπον κρινει αυτος πως πρεπει να ακολουθησει μια συγκεκριμενη στρατηγικη ,σιγουρα την μετρησε απο 100 μεριες.
Για τους συνδεσμους τωρα , η δουλεια τους ειναι να γεμιζουν το γηπεδο , να συνησφερουν ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ στην ομαδα , και να την προστατευουν με τον ογκο την ενεργεια και το ηθος τους

ΥΓ. Η λυσσα των ΕΓΚΡΙΤΩΝ μεσων για τον κουγια ,εμενα μου λεει πως ειμαστε σε σωστο δρομο
ΥΓ2 Επισης ειλικρινα θα ηθελα να ξερω ,Εισαι ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση μας απο το 2017 και μετα ? Αν ναι εχει καλως. Αν οχι ,τι προτεινεις ?
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

ΑποστόληςΑ έγραψε:
flash4 έγραψε:Έχω σοκαριστεί με αυτά που διαβάζω σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ. Νίκη με κάθε τρόπο λοιπόν.
Παλικάρι είναι σαν να δίνεις ραντεβού για ξύλο και οι αντίπαλοί σου να έρχονται οπλισμένοι με μαχαίρια, τσεκούρια και περίστροφα, ενώ έχετε συμφωνήσει να παλέψετε με γυμνά χέρια.
Ο Κούγιας και ο κάθε Κούγιας δεν είναι μέλος του ΠΑΟΚ, ούτε πρόκειται να γίνει. Χρησιμοποιείς τις γνώσεις του για να απαλλαγείς από το στημένο βρόγχο που σου πέρασαν στο λαιμό, ως μη όφειλαν.
Αν χρησιμοποιούσαμε τον Κούγια (και τον κάθε Κούγια) για να στήσουμε ΕΜΕΙΣ βρόγχο στον αντίπαλό μας, τότε ναι, αυτό θα ήταν ντροπή. Τότε ναι, κι εγώ θα ήθελα παραίτηση όλης της διοίκησης του ΠΑΟΚ.
Ακριβως!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

loukas karadimos έγραψε:δεν υπαρχει γραμμη που δεν πρεπει να περασει η ΠΑΕ

μηνυση στους δημοσιογραφους και απαγορευση εισοδου στον σταθμο και απαγορευση δηλωσεων στον σταθμο και σε ολα τα συνδεδεμανα μεσα

μεχρι να ανασκευασει και να απολογηθει και ο ενας και ο αλλος δημοσιως και γραπτως

οτιδηποτε αλλο συνιστα ανοχη, και ανοχη ΤΕΛΟΣ

σκουπιδια, θα πλενετε το στομα σας οταν πιανετε τον ΠΑΟΚ
ΑΚΡΙΒΩΣ
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Καλή χρονιά υγεία σε όλους. Το ποστ του rainmaker με καλύπτει σε όλα. Όταν θέλειςνα αδειάσεις τον βόθρο σου,θα πάρεις (τον αχόρταγο) που δεν τον ενοχλεί η μποχα τους . Εμείς χρησιμοποιούσαμε βιολογικό αναπολεσματικο. Δεν το περίμεναν ε; Ας τα φάνε τωρα όσοι τα πέταξαν με τα λόγια και τις πράξεις τους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τα πράγματα είναι απλά:

1) Ο μοναδικός άξονας για τις κινήσεις της ΠΑΕ πρέπει να είναι η προστασία του ΠΑΟΚ.

2) Κανείς δεν είπε ο ΠΑΟΚ να στραφεί σε πρακτικές ΠΟΚ και να πατήσει επί πτωμάτων ή να κάνει κάτι ανήθικο.

4) Το γεγονός πως για να βρεις το δίκιο σου στην χώρα αυτή, πρέπει να βασιστείς σε παράσιτα τύπου Κούγια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μην συγχέετε τα δύο.

Όσοι γουστάρετε απλά να κράζετε την ΠΑΕ και να κλαίτε και να φωνάζετε για την αδικία, λυπάμαι πολύ, τα χρόνια του καρπαζοεισπράκτορα ΠΑΟΚ τελείωσαν.

Και μια κουβέντα για τους ΣΦ. Γαμώ την εσωστρέφεια που σπέρνετε και διχάζετε τον ΠΑΟΚ. Κοιτάξτε να κάνετε τη δουλεία σας στη θύρα 4 και μετά μιλάμε πάλι. Ήμαρτον, τόσο λίγο μυαλό;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Σέβομαι τη γνώμη σου Αποστόλη, αλλά διαφωνώ . Νομικά δε στέκει τιμωρία του ΠΑΟΚ. Κι αυτό μπορούν να το υποστηρίξουν χιλιάδες δικηγόροι. Αν λοιπόν πούμε ότι η δίκη είναι στημένη τότε κανένας Κούγιας δε θα την ξεστήσει. Αν θέλουμε κάποιον να κάνει χαμό στα κανάλια και να επιτεθεί με οποιοδήποτε μέσο και κόστος στον αντίπαλο τότε χάνουμε την ουσία και γινόμαστε ίδιοι με αυτούς. Αν πρέπει να δράσουμε συνολικά ως οργανισμός ο καθένας από το κομμάτι που του αναλογεί ας δώσει το σύνθημα ο Ιβάν όπως έκανε στο παρελθόν. Οι αξίες μου και οι δικές σου και πάρα πολλών ανθρώπων πιστεύω ότι είναι πάνω από οποιαδήποτε τιμωρία.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εμεις βλεπουμε της αποφασεις της ομαδας και τις κρινουμε με τα οσα λιγα δεδομενα εχουμε.

Ξαναλεω,για να πηρε ο Ιβαν τον σιχαμενο εχει τους λογους του.

Εκτος και αν δεν εμπιστευομαστε ουτε τον Ιβαν...
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Odi έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά:

1) Ο μοναδικός άξονας για τις κινήσεις της ΠΑΕ πρέπει να είναι η προστασία του ΠΑΟΚ.

2) Κανείς δεν είπε ο ΠΑΟΚ να στραφεί σε πρακτικές ΠΟΚ και να πατήσει επί πτωμάτων ή να κάνει κάτι ανήθικο.

4) Το γεγονός πως για να βρεις το δίκιο σου στην χώρα αυτή, πρέπει να βασιστείς σε παράσιτα τύπου Κούγια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Μην συγχέετε τα δύο.

Όσοι γουστάρετε απλά να κράζετε την ΠΑΕ και να κλαίτε και να φωνάζετε για την αδικία, λυπάμαι πολύ, τα χρόνια του καρπαζοεισπράκτορα ΠΑΟΚ τελείωσαν.

Και μια κουβέντα για τους ΣΦ. Γαμώ την εσωστρέφεια που σπέρνετε και διχάζετε τον ΠΑΟΚ. Κοιτάξτε να κάνετε τη δουλεία σας στη θύρα 4 και μετά μιλάμε πάλι. Ήμαρτον, τόσο λίγο μυαλό;
Συμφωνω απολυτα . Και κατι ακομα για τους συνδεσμους . Ειμαι ο μονος που μου προκαλει απεχθεια η αναφορα σε ναρκωτικα σαν ίδιον των οπαδων μας στα συνθηματα της 4?
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μ'αρεσει που διαβάζω ότι ο Κούγιας (τον οποίο απεχθάνομαι, μην παρεξηγηθώ) έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, παιδεραστές και βιαστές. Ενώ οι άλλοι δικηγόροι υπερασπίζονται ιεραποστολους, ευεργέτες και αγίους, σωστά παιδιά;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

DIAMANTIS99 έγραψε:
flash4 έγραψε:
tasso85 έγραψε:φιλε flash4 με ολο το σεβασμο, μπερδευεις τα δικαστηρια με το ποδοσφαιρο
τι νικη με καθε τροπο, τι σχεση εχει αυτο με μια δικη παρωδια και τιμωρια του προπονητη και την προσπαθεια αθωωσης/δικαιωσης
οι νικες ειναι μεσα στα γηπεδα επι χορτου και εκει ο ουγιας καμια σχεση και εκει ναι το 50/50 για μας ηταν ειναι και θα ειναι ιερο
Κάποια πράγματα φίλε μου ξεπερνούν κατά πολύ το αγωνιστικό. Ένας άνθρωπος που χωρίς αναστολή τόσα χρόνια εκπροσωπεί εγκληματίες προκαλώντας την κοινή γνώμη και ο οποίος πολέμησε με λύσσα την ομάδα μας, δε θέλω να ταυτίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με αυτήν. Και να το πω και αλλιώς, είναι σα να παραδέχομαι την ενοχή μου όταν με εκπροσωπεί ο Κούγιας. Υπάρχουν δικηγόροι και εκτός αυτού στην Ελλάδα και ένας άνθρωπος με την ισχύ του Ιβάν θα μπορούσε να βρει άλλον.

Όσον αφορά τους σφ που λένε πολλοί, εγώ τους έχω κράξει πολύ εδώ μέσα για το ότι δε στηρίζουν τμήματα του ΑΣ και για άλλα πράγματα, απλά εδώ αναγνώρισα ότι έκαναν μια σωστή παρέμβαση.
φιλε flash4 , καταλαβαινω τις σκεψεις σου και την ηθικη σου σταση , αλλα σκεψου σοβαρα καποια πραγματα . Η χωρα που ζουμε και οτιδηποτε σ αυτην που υπαρχει το παραμικρο κερδος ειναι βρωμικο εξ ορισμου.Σ αυτα συμπεριλαμβανεται και το επαγγελματικο πρωταθλημα. Εαν θελουμε λοιπον να ειμαστε ειλικρινεις με τους εαυτους μας ή πρεπει να σταματησουμε να ασχολουμαστε μ αυτο και τον ( θελουμε δεν θελουμε επαγγελματικο ΠΑΟΚ=εταιρεια) και να βρουμε μια ομαδα τοπικου πρωταθληματος (ποσο αθωες ειναι και αυτες δεν ξερω)
ή να στηριξουμε αυτον τον ΠΑΟΚ και αυτόν τον ιδιοκτητη , που με αποδειξεις και κοστος και οικονομικο και ψυχικο, προσπαθει να αλλάξει τον βουρκο. Αν λοιπον κρινει αυτος πως πρεπει να ακολουθησει μια συγκεκριμενη στρατηγικη ,σιγουρα την μετρησε απο 100 μεριες.
Για τους συνδεσμους τωρα , η δουλεια τους ειναι να γεμιζουν το γηπεδο , να συνησφερουν ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ στην ομαδα , και να την προστατευουν με τον ογκο την ενεργεια και το ηθος τους

ΥΓ. Η λυσσα των ΕΓΚΡΙΤΩΝ μεσων για τον κουγια ,εμενα μου λεει πως ειμαστε σε σωστο δρομο
ΥΓ2 Επισης ειλικρινα θα ηθελα να ξερω ,Εισαι ικανοποιημενος απο την αντιμετωπιση μας απο το 2017 και μετα ? Αν ναι εχει καλως. Αν οχι ,τι προτεινεις ?
Ο ΠΑΟΚ φίλε έχει δεχτεί πολύ πιο ισχυρά χτυπήματα και πάντα έβρισκε τρόπο να σταθεί και να τους χωθεί. Ο Σαββίδης ουσιαστικά διέλυσε το σύστημα της ερυθρόλευκης επο. Πήγαν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ κατέληξε να παίρνει τον πιο μάγκικο τίτλο στην ιστορία του. Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Αυτά έμαθα από παιδί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδη και στην προστασια της αποστολης φαινεται να υπαρχει ενα κενο μηπως να παιρναμε και τον Αχιλλέα το Μπεο που ξερει τις βρωμιες τους για γενικο αρχηγο?Κι επειδη και με την ΕΠΟ του Μακη βλεπω ενα κενο οσον αφορα την προστασια της ομαδας απο βαρ και κορακια,μηπως να ψαξουμε τον Θωμα τον κοκκαλιαρη να βαλει ενα χερακι?

ΥΓ Σαν τα μούτρα τους μας εκαναν

ΥΓ 2 Αν βαλεις φιδι στον κορφο σου και σε τσιμπησει,δε θα φταιει το φιδι.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

tolis14 έγραψε:Μ'αρεσει που διαβάζω ότι ο Κούγιας (τον οποίο απεχθάνομαι, μην παρεξηγηθώ) έχει υπερασπιστεί δολοφόνους, παιδεραστές και βιαστές. Ενώ οι άλλοι δικηγόροι υπερασπίζονται ιεραποστολους, ευεργέτες και αγίους, σωστά παιδιά;
Με τη διαφορά ότι οι υπόλοιποι ( έστω οι περισσότεροι) μένουν στα όρια της δικαστικής αίθουσας και δεν προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με τη βοήθεια των συστημικών ΜΜΕ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Απαντώντας συνολικά στους φίλους που με έκαναν quote λίγες σελίδες πριν:

To 2018, σου έκλεψαν το πρωτάθλημα σε δύο δόσεις, διότι ο Κομίνης είναι απλώς το γκραν φινάλε. Όλα είχαν ξεκινήσει και δρομολογηθεί με τον Όσκαρ (όνομα και πράγμα) Γκαρσία και την αποχώρηση του Ολυμπιακού με εντολή και γνωμάτευση του Δρ. Σάββα Θεοδωρίδη. Φυσικά, κανείς μα κανείς δεν βγήκε τότε να πει ότι "ρε παιδί μου, αυτά τα ορκ τελικά ίσως και να μην είναι τόσο ορκ, μάλλον ψύχραιμα το πήραν, σε δύο σερί ματς που έγινε ό,τι έγινε, δεν άνοιξε ρουθούνι".

Το 2020, σε διαπομπεύουν συστηματικά σε όλη την Ελλάδα για μήνες ολόκληρους και δεν βγάζεις κιχ. Σε υποβιβάζουν πριν τον αγώνα με τον Βόλο, φτάνουμε σε σημείο όλη η γελοία χώρα στην οποία ζούμε να λέει ότι ο Κούλης μάς κράτησε στην κατηγορία. Το πουλάκι πετά, ο ψυχισμός μας γίνεται χίλια κομμάτια, μας γλεντάνε όλη τη χρονιά σκυλεύοντας την υπόληψή μας, οι αγωνιστικοί στόχοι καπούτ, και προφανώς δικαιωνόμαστε στο CAS αφού οι κατηγορίες ήταν νομικά διάτρητες (και πιστέψτε με, εκεί είναι κανονικό δικαστήριο, δεν θέλεις κανένα λαμόγιο για να δικαιωθείς). Επικοινωνιακά και ψυχολογικά έχουμε χάσει 100-0, κι ακόμη και αφότου δικαιωθεί, δεν τους το τρίβουμε νυχθημερόν στη μούρη για μελλοντικά οφέλη.

Το 2022, μετά τη δολοφονία Άλκη, σύσσωμη η "υγιώς σκεπτόμενη" Ελλάδα καθιερώνει ως συνοδευτικό χαρακτηριστικό τη λέξη "δολοφόνος" για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ αμέτρητα ΜΜΕ και σόσιαλ μίντια υποστηρίζουν φανερά ότι η φαντασιακή μαφία του Σαββίδη στην υποτιθέμενη Sin City της Θεσσαλονίκης είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας.

Ένα κάποιο μοτίβο το διακρίνει κανείς, πάντως. Κάθε δύο χρόνια μάς γαμάνε αλύπητα, με ή χωρίς αφορμή. Αν ύστερα από όλα αυτά η ΠΑΕ χρειάζεται μια τιμωρία του Λουτσέσκου στα τέλη του 2024 για να της έρθει η θεία επιφοίτηση ότι ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουμε κι ότι θέλουν να μας τελειώσουν, πολλά συγχαρητήρια στους ατσίδες.

Τα αντανακλαστικά μας όφειλαν και οφείλουν να είναι στα κόκκινα ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ηρεμούμε ποτέ. Σε εμάς συμβαίνει το αντίθετο. Είμαστε κατά βάση σε ύπνωση και ξυπνάμε από τη χειμερεία νάρκη κατόπιν εορτής, όταν έχει ήδη γίνει το κακό. Οι κινήσεις που ανέφερα σε προηγούμενα ποστ δεν θα έπρεπε να είναι καν προϊόν σκέψης, αλλά ενστικτώδους αντίδρασης, κάτι σαν το σφυράκι που χτυπάει το γόνατο. Με το που βλέπεις στην απόφαση της ΔΕΑΒ το ανέκδοτο για "σοβαρά φαινόμενα βίας", ποστάρισμα σε πέντε λεπτά τη φώτο του Αλμέιδα να αρπάζει τον τύπο από το λαιμό, με υποσημείωση την τιμωρία που του επιβλήθηκε. Τις επόμενες μέρες οι αναφορές σε "ντου", "μπούκα", "αφύλακτο πάρκινγκ" και "ατιμωρησία του Αλμέιδα" θα έπρεπε να φιγουράρουν κάθε λίγες ώρες στα σόσιαλ της ΠΑΕ, στο paok24, στο in.paok ή ό,τι άλλο διάολο έχει υπό τον έλεγχό της η ΠΑΕ. Ακόμη και αν έχουμε λίγα κανάλια επικοινωνίας, στην εποχή μας όλα αναπαράγονται ασταμάτητα. Εκτός αν αυτά τα λίγα που έχουμε τα θέλουμε για να δείχνουμε βίντεο από φατούρο σε νέους παίκτες και τους χαβαλέδες στο οικογενειακό δίτερμα, που είναι πολύ πιο σοβαρά θέματα από την υπόληψη του ΠΑΟΚ και τον εκτροχιασμό της σεζόν.

Κάθε μέρα, όλη μέρα, πριν βγει η απόφαση, ατελείωτο spamming προς κάθε κατεύθυνση. Σε χρόνο dt βομβαρδισμός και εκνευριστική επανάληψη του καθετί που μπορεί να καταρρίψει τα γελοία επιχειρήματα. Το λέω και το ξαναλέω, αποφάσεις σαν κι αυτές εκκολάπτονται επικοινωνιακά για βδομάδες ολόκληρες (ή ακόμη και μήνες, όπως στην πολυϊδιοκτησία), το νομικό σκέλος είναι απλώς μια κορδελίτσα για τη συσκευασία στην ποδοσφαιρική Ελλάδα. Κι αυτές τις κρίσιμες εβδομάδες, εμείς είμαστε άφωνοι, απόντες, άτολμοι, φοβικοί, αδρανείς ξανά και ξανά και ξανά. Κι όταν γίνει το κακό, βαυκαλιζόμαστε πως όλη αυτή η οκνηρία είναι απόρροια του πολιτισμένου επιπέδου μας. Προσωπικά μιλώντας, δεν παίρνω όρκο από τι και από πού πηγάζει. Σκέψεις κάνω όπως όλοι μας, αλλά εκ των έσω γνώση δεν έχω.

Επομένως, ας κάνουμε όλα αυτά τα παντελώς αυτονόητα και συγκλονιστικά στοιχειώδη με συντονισμένο τρόπο και πειθαρχία, και αν μετά το κακό συμβεί ούτως ή άλλως, ανοίγουμε τη συζήτηση περί αναγκαιότητας του Κούγια (του ανθρώπου που υποστήριζε ξεκάθαρα ότι ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι πίσω από τη δολοφονία του Άλκη, να υπενθυμίσω, του ανθρώπου που όλοι σας εδώ μέσα του ρίχνατε τις πιο βαριές κατάρες) σε άλλη βάση και με άλλα επιχειρήματα.
Ωραία όλα αυτά αλλά εστιάζουν στο παρελθόν ( όσον αφορά το θέμα της τιμωρίας λουτσέσκου)) το οποίο δεν αλλάζει.
Το να αναλύουμε αυτή τη στιγμή σε πράγματα που έχουν συμβεί, σίγουρα δεν ωφελεί την ομάδα η οποία με την στημένη απόφαση έχει αποδεκατίσει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.
Ας τελειώσει με το καλό αυτή η υπόθεση και μετά μιλάμε για τους τρόπους πρόληψης τέτοιων καταστάσεων
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Οκ, να δεχτώ την ρήση που δικαιολογεί την συνθηκολόγηση με τον διάβολο.

Επίσης αποδέχομαι την απόφαση του Ιβάν, της διοίκησης για την πρόσληψη Κούγια για την υπόθεση εφόσον πιστεύουν ότι έχει την δυνατότητα να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα και να τα προστατεύσει.

Τώρα αν υπάρχει άλλη άποψη, ενστάσεις, τοποθετήσεις είναι κι αυτά αποδεκτά.

Προσωπική αποδοχή δεν υπάρχει στην πίστη, την πεποίθηση ότι την παραπάνω δουλειά μπορεί να την υπηρετήσει μόνο ο Κούγιας!!!!!

Ούτε θα επιχειρήσω να τηλεφωνήσω στον Ιβάν ούτε θα στείλω ημεηλ.
Έτσι απλά την προσωπική μου άποψη εξέφρασα, αν επιτρέπεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”