Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μαγκες εγω κατα 90% δεν θα ερθω για οικογενειακους λογους,αλλα και επειδη δινω και εξετασεις ειναι δυσκολα τα πραγματα.Αν προλαβω παντως θελω να ερθω να δω και εσας αλλα να φωναξω και για την ΠΑΟΚαρα.
Το περιεργο ειναι οτι ειμαστε 6730 ατομα γραμμενοι στο σιτε αλλα ουτε 20 ατομα δν μπορουμε να μαζεψουμε.Αντε να ξυπνανε οι ΠΑΟΚτσηδες.Ελπιζω ο συνδεσμος του Ευοσμου να ειναι ενημερωμενος και να παει στο γηπεδο,οπως και του Κορδελιου,Επταλοφου και περιχωρων που υπαρχει εντονο το ΠΑΟΚτσηδικο στοιχειο.
Ο τίτλος είναι πάντα τίτλος και δίδει κύρος στον σύλλογο που τον κατακτά. Όσοι μπορούνε να πάνε να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών. Δικαιούνται επιτέλους τη στήριξή μας .
Ο Μιδενιστής είπε ότι θα κλείσει ταβέρνα εκεί κοντά .. λογικά θα μας το πει όταν ξαναμπεί.
Προσωπικά θα αργήσω λίγο, αλλά είχαμε πει να μαζευτούμε στις 14:00, ώστε να φάμε και να πιούμε με την ησυχία μας!
Εγώ σας το λέω από τώρα ότι θα καθυστερήσω, να ξέρετε όμως ότι όταν έρθω θέλω να δω το γήπεδο να θυμίζει Τούμπα με φωνές, χαρτάκια και τα...υπόλοιπα που σας υποσχεθήκαμε...
re koritsia ti na kanw poy de kserw na petw aeroplano stin xaboyza na to riksw tis poytanes athinaies na gamisw. PAOK Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team