Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Portable

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Portable »

Ο Κούγιας είναι ένα μήνυμα για το πώς θα παίζουμε από δω και πέρα. Αν νομίζουν με μια προβοκάτσια της πλάκας θα διαλύσουν τον ΠΑΟΚ είναι γελασμένοι και καλό θα ήταν να ετοιμάζονται να μπουν σε φάση άμυνας.

Όταν έχεις να κάνεις με σκατα με σκατα θα πολεμήσεις. Επίσης, το πλέον σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι η παραδοχή από εμάς πως θα σταματήσουν να κλέβουν εκκλησία. Αμαχητί.

Τι να κάνω εγώ να έχω τον προπονητή μου εκτός μέχρι τη λήξη της σαιζόν για να μην προσλάβω αυτόν που μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Αποστολη οταν οι λυκοι που μεχρι τωρα κυνηγούσαν να με φανε ξαφνικα μου γλειφουν το χερι εγω σκιαζομαι περισσοτερο.
Δε σας φαινεται λιγο περιεργη ολη αυτη η ερυθρολευκης προελευσης συμπαρασταση ? Μη την πατησουμε διπλα φοβαμαι.

ΥΓ Δεν υπαρχουν αλλλοι?Πχ ο Λάκης ο Σημαιοφοριδης βγηκε συνταξη?
Δεν σου γλύφει το χέρι. Το επάγγελμά του εξασκεί και μάλιστα με αδρή αμοιβή.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Auereliano να κάνουμε χαμό πού; Στα στημένα ΜΜΕ που κάνουνε το άσπρο μαύρο νυχθημερόν; Έχουμε ισότιμη πρόσβαση; Θα προβάλλουν τις θέσεις μας; Ακόμα και το sdna έχει καταντήσει φουλ εναντίον μας.
Με ποιους; Πες μου έναν δημοσιογράφο μας ή στέλεχος της ΠΑΕ που μπορεί να βγει σε δημόσια συζήτηση και να κερδίσει εντυπώσεις. Ο Κυριάκος, ο Μινος, ο Βοϊτσιδης, ο Τσορμπατζογλου, ο Βασιλόπουλος, ποιος;
Ένας αμφιλεγόμενος Δούκας υπήρχε που έχει εξαφανιστεί και ο Κολκας. Υπάρχει άλλος;
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Επίσης καταραμένε5 να σου πω ότι ο γαύρος δεν γλύφει το χέρι. Ο γαύρος επωφελείται με το να έχεις εσύ προπονητή με πράσινους και κίτρινους .
Τέλος ο συγκεκριμένος δικηγόρος γλύφει χέρι γιατί ξέρει ότι θα τα αρπάξει χοντρά από αυτήν την υπόθεση .
Οπότε δεν μπορώ να πω ότι ανησυχώ από την συμπεριφορά των κόκκινων .
Τέλος , όλο αυτό που γίνεται κατά του Λουτσε και ατάκες τύπου «ατιμάζει τον ΠΑΟΚ» από Αθηναίους κλπ παρατρεχάμενους, είναι περίτρανη αποδείξη ότι ο Λουτσε πρέπει να μείνει για πάντα εδώ . Είναι ο εφιάλτης τους .
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νομίζω πολύ πιο σημαντικά είναι αυτά που έβγαλαν σήμερα και φέρεται να είπε ο Ιβάν, παρά το θέμα ποιος θα είναι δικηγόρος στα εξέταση της έφεσης.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ αηδιάζω έως τα τρίσβαθά μου και δεν έχω καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη να βρω λύση. Αν ήμουν πάντως στην ΠΑΕ και πληρωνόμουν αδρά, έχοντας παράλληλα πλήρη γνώση των δεδομένων της κάθε υπόθεσης, θα δούλευα μανιωδώς 25 ώρες το 24ωρο για να προλάβω καταστάσεις εγκαίρως. Λύση οφείλουν να βρουν εκείνοι πετούσαν αϊτό ενώ κυοφορούταν επικοινωνιακά η τιμωρία, εκείνοι που έπαιζαν τις κουμπάρες ενώ η Μαρούπα ετοιμαζόταν να μας σκίσει παλαιότερα.

Το ποδοσφαιρικό σκέλος είναι το λιγότερο για αυτό το κατακάθι που μας είχε πολεμήσει με κάθε του ικμάδα σε αμέτρητες υποθέσεις. Μιλάμε για ένα πραγματικό απόβρασμα, που έχει υπερασπιστεί το κάθε κάθαρμα που έχει περπατήσει στην ελληνική επικράτεια, που έχει μπλεχτεί σε όλων των ειδών τις σκιώδεις υποθέσεις, που έχει χτίσει καριέρα τσαλαπατώντας στον βούρκο. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ότι προσλάβαμε τον Κούγια; Ότι συμμετέχουμε κι εμείς τελικά σε αυτό το γαϊτανάκι "σήμερα ορκισμένοι εχθροί, αύριο σύμμαχοι, μεθαύριο από μακριά και αγαπημένοι και από Δευτέρα πάλι από την αρχή"; Ή ότι τόσο πολλοί συνοπαδοί μας δικαιολογούν την πρόσληψη με την αφόρητη κοινοτοποία "μας γαμάνε κι εσείς θέλετε να πάμε με τον σταυρό στο χέρι"; Από τις άβουλες και μονίμως απροετοίμαστες παναγίτσες μέχρι την κατόπιν εορτής πρόσληψη του σιχάματος, υπάρχουν εκατοντάδες αποχρώσεις και ενδιάμεσα στάδια.

Μόνο ντροπή που το όνομα ενός από τους πιο ριπαρούς ανθρώπους στην ελληνική δημόσια σφαίρα θα συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ.
υγ1: όσοι νιώθετε καλά με όλο αυτό, δικαίωμά σας, και εξίσου αναφαίρετο δικαίωμα κάποιων άλλων (πολύ λιγότερων, απ' ό,τι φαίνεται) είναι να νιώθουν έκθετοι.
υγ2: τα νομικά γαλόνια του Κούγια είναι κατά βάση προϊόν μάρκετινγκ, φήμης, διασυνδέσεων και κονέ και όχι υποδειγματικής νομικής κατάρτισης όπως γράφεται (μάλλον άκριτα και βιαστικά) από πολλούς σε σάιτ και σόσιαλ μίντια.
Παρακολουθω εδω και καιρο τις δημοσιευσεις σου ,επειδη μου αρεσει και συμφωνω και με το υφος και το ηθος αυτων που γραφεις. Συμφωνω και με τα παραπανω και θα ντρεπομουν και γω εαν μιλουσαμε για κανονικες συνθηκες και κοινωνιες.
Αλλά. Θα εχεις καταλαβει πως έχουμε πλεον ολομετωπο πόλεμο. (Απο το 2017, αλλά τωρα βλεπω πως το καταλαβαμε) Εναν πόλεμο βρωμικο , με αντιπάλους ,Οχι μονο δυνατους αλλά και γλοιωδεις , που παιζουν το παιχνιδι με σημαδεμενη τραπουλα. Ο μόνος τροπος να κυριαρχησει η Ηθικη σου είναι ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ τον πόλεμο.
Οσον αφορα τα γαλόνια του Κουγια που αναφερεσαι ,συμφωνω με αυτα που γραφεις και θα προσθεσω και την συνδιαλλαγη , γνωση απλυτων του χωρου, και εκβιασμους .Οτι ακριβως χρειαζεται το Νομικο συστημα της μπανανιας (η υποδειγματική νομική κατάρτιση ειναι για την Ελβετια )
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να μη το ξεχασω το πρωί άκουσα τη χτεσινή συζήτηση του Τσορμπα με το διευθυντή του sport fm Βαιο Τσουτσικα.

Να πω ένα μπράβο στο Μήτσο και να υπενθυμίσω ότι ο άλλος αποκάλεσε την ομάδα ως συμμορία 3 φορές.

Ο Βάιος ο Τσουτσικας χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως συμμορία.

Ο Βαιος ο Τσουτσικας.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Κάθε φορά που θα πέφτουμε, θα σηκωνόμαστε με μεγαλύτερη ορμή και θα εύχονται να μην μας είχαν σπρώξει
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από DIAMANTIS99 »

Portable έγραψε:Ο Κούγιας είναι ένα μήνυμα για το πώς θα παίζουμε από δω και πέρα. Αν νομίζουν με μια προβοκάτσια της πλάκας θα διαλύσουν τον ΠΑΟΚ είναι γελασμένοι και καλό θα ήταν να ετοιμάζονται να μπουν σε φάση άμυνας.

Όταν έχεις να κάνεις με σκατα με σκατα θα πολεμήσεις. Επίσης, το πλέον σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι η παραδοχή από εμάς πως θα σταματήσουν να κλέβουν εκκλησία. Αμαχητί.

Τι να κάνω εγώ να έχω τον προπονητή μου εκτός μέχρι τη λήξη της σαιζόν για να μην προσλάβω αυτόν που μπορεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση;
Αυτο ακριβως
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Κάτι σκουπίδια σαν αυτόν πχ για πιο λόγο δεν τα κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μέχρι να φάνε και το τελευταίο ευρώ τους σε δικαστικά έξοδα, μέχρι να ζητάνε συγγνώμη από την αγανάκτηση τους, όπως έκανε ο Ίβιτς με αυτό το σκουπίδι τον Αθανασίου και ανέβαζε μετά άρθρο με τίτλο «Συγγνώμη στον Βλάνταν Ίβιτς». Μακάρι μετά από αυτό να το έχουν δει τελείως αλλιώς το έργο.
Και μπράβο στον Τσορμπα που τα έχωσε όπως έπρεπε με το ύφος που έπρεπε και ας είναι αυτό το σκουπίδι διευθυντής στον σταθμό
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν θέλω να φοβούνται να λένε τη λέξη ΠΑΟΚ.
Να μας αγαπάνε θέλω. Κι όσοι δεν μας αγαπάνε, να μας σέβονται, εφ'όσον το αξίζουμε.
Και για να μας σέβονται, πρέπει όταν λένε μαλακίες, να πληρώνουν. Με λεφτά. Όσα πει το δικαστήριο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:Να μη το ξεχασω το πρωί άκουσα τη χτεσινή συζήτηση του Τσορμπα με το διευθυντή του sport fm Βαιο Τσουτσικα.

Να πω ένα μπράβο στο Μήτσο και να υπενθυμίσω ότι ο άλλος αποκάλεσε την ομάδα ως συμμορία 3 φορές.

Ο Βάιος ο Τσουτσικας χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως συμμορία.

Ο Βαιος ο Τσουτσικας.
Ο εν λόγω κύριος είναι μεγάλο κομπλεξακι με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο!

Τον θυμάμαι από το ματς που ισοφάρισαμε με το πεναλτυ Βιειρινια που φαγώθηκε για τα 20 δευτερόλεπτα που κράτησε παραπάνω ενώ είχε κάνει καθυστέρηση ο τέρματας τους.

Είχε φαγωθεί τότε για τα 20 δευτερόλεπτα και ότι αδικήθηκε ο βαζελος. Ουστ!!
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Aureliano Buendia έγραψε: Από εκεί και πέρα, τα είπα ξανά και ξανά, απάντηση δεν λαμβάνω. Γιατί δεν κάναμε κακό χαμό όταν ειπώθηκε για πρώτη φορά αυτό το ανεκδιήγητο "σοβαρά φαινόμενα βίας"; Διότι πρέπει να είναι κάποιος είτε 6 ετών είτε από άλλο γαλαξία για να θεωρήσει πως ό,τι συνέβη στο πάρκινγκ ήταν "σοβαρό φαινόμενο βίας" σε αυτό τον βούρκο που ονομάζεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν φωνάζαμε με τηλεβόα εκ των προτέρων ότι δεν τιμωρήθηκε ο Αλμέιδα πέρσι σε πολύ σοβαρότερο περιστατικό, μοστράροντας συνεχώς τη φώτο; Γιατί δεν κάναμε καραμέλα τη φράση "αφύλαχτο πάρκινγκ", επισημαίνοντας πως αν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στην Τούμπα θα μας έλεγαν όλους Μάο Μάο και ορκ; Γιατί υποβαθμίσαμε την μπούκα του κεφτέ στα αποδυτήρια αντί να την κάνουμε σημαία ως στοιχείο-καταλύτη στη μετέπειτα πυροδότηση της έντασης;

Αδράνεια; Ατολμία; Αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλίας; Δεν ξέρω τι είναι, βρείτε εσείς τη λέξη που σας αρέσει. Πάντως, η αντιμετώπιση ήταν μαλθακή, νερόβραστη, χλιαρή και πέρα για πέρα λανθασμένη.

Μα σου απάντησα ήδη γιατί. Η στάση ωστόσο φαίνεται πως αλλάζει μετά την διάτρητη απόφαση έκτρωμα. Μετά απο αυτό φαίνεται να εμπέδωσαν οτι δεν έχουν να κάνουν με αντιπάλους μόνο για 90 λεπτά αλλα και με εχθρούς για 24/7. Εχθροι οι οποίοι συνεχίζουν να έχουν επιρροή σε πράματα και καταστάσεις παρόλο που έχει αλλάξει το σκηνικό στην επο. Τι ομάδα να ειναι αράγε ο Βρούτσης.... Ετσι τυχαία μου ήρθε να το γράψω.

Για την μέχρι τώρα μαλθακή εποικινωνιακή πολιτική της ομάδας άσκησε όση κριτική θέλεις. Πριν ένα μήνα τα έγραφα εγώ.
H προσλήψη του Κούγια όμως ήταν αναγκαίο κακό έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράματα και θεωρώ λυπηρό που κάποιοι συνοπαδοί δεν καταλαβένουν την ιδιαιτερότητα της κατάστασης και τα κίνητρα πίσω απο αυτή την απόφαση του Ιβαν.

Leonardo10 έγραψε:Κάτι σκουπίδια σαν αυτόν πχ για πιο λόγο δεν τα κυνηγάει ο ΠΑΟΚ μέχρι να φάνε και το τελευταίο ευρώ τους σε δικαστικά έξοδα, μέχρι να ζητάνε συγγνώμη από την αγανάκτηση τους, όπως έκανε ο Ίβιτς με αυτό το σκουπίδι τον Αθανασίου και ανέβαζε μετά άρθρο με τίτλο «Συγγνώμη στον Βλάνταν Ίβιτς». Μακάρι μετά από αυτό να το έχουν δει τελείως αλλιώς το έργο.
Οχι μονο πρέπει αλλά επιβάλλεται θα πω εγώ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Καλα αδερφια με το δενετε και κομπο οτι θα κυλησει η συνεργασια με τον κοντο ομαλα. Δεν το εχει σε τιποτα να σπασει τη συμφωνια απο τη μια στιγμη στην αλλη.

Κατα τα αλλα, οσο κι αν δεν πιστευα οτι θα το πω ποτε, θελω να γινουμε όχι απλα ίδιοι με αυτούς, αλλα ακομα χειροτεροι.

Και ισως ειναι και η πρωτη φορα που χαιρομαι με τη σταση Τσορμπατζογλου και Κολκα. Πολεμο στον πολεμο.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

συμπαθω-δεν συμπαθω τον τσορμπατζογλου και την σταση που κρατα στα μεσα που γραφει και μιλα στην αθηνα ,επαθα ενα σοκ ακουγωντας το αποσπασμα απο την συνομιλία τους,δεν τοn εχω ξανακουσει ετσι.

υπηρχαν πολλα που θα μπορουσε να πει ο μητσος αλλα αγγίζαν και τοn ιδιοκτητη του βαζελου και ισως για καλο δικο του δεν το εκανε.

το μονο που επρεπε να προσθεσει ειναι για την ατυπη συμμαχια βαζελου-αεκ και οπως ειπε και ο διευθυντης του και το τονισε κιολας ,εγινε μεγαλος αγωνας για να βγει ο γκαγκατσης,καλως κακως θα κριθει και ο γκαγκατσης τσουτσικα μου αλλα δυστηχως το δικο σας μπλοκ βαζελου-αεκ δεν κατεβασατε ουτε υποψηφιο,μονος του ηταν ο γκαγκατσης ποιος να βγει ο αερας?

πηγατε να φυτεψετε τον ασχετο με τον ποδοσφαιρο εισαγγελεα ντογιακο και μεχρι και αυτος καταλαβε οτι δεν θα εβρισκε ψηφο και ουτε κατεβηκε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”