Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από aivas19 »

Montrealiotis έγραψε:Δεν ξεχνάω καθόλου τι έχει πει και έχει κάνει ο κοντός αυτός καραγκιοζης. Ακόμα και να μηδενίσει την ποινή για μένα καραγκιοζης θα μείνει χωρίς ίχνος μεταμέλειας. Στα @@ μου και το επικοινωνιακό. Εδώ οι άλλοι ξεφτίλες λέγαν συμμορία την ομάδα μου. Εδώ συνοπαδοι μας έχουν «φάει» το επικοινωνιακό και θέλουν να φύγει ο Λουτσεσκου γιατί υποτίθεται τα έχει προκαλέσει όλα αυτά.
Ο Kap που είναι νομικός εξήγησε ότι δεν υπάρχει πουθενά ποινή, νομικά. Επισης εκτός του ότι βγαίνοντας από το λεωφορείο με φόρα δεν έγινε οτιδήποτε επιλήψιμο. Και αυτοί τιμώρησαν τον προπονητής σου για 4 μήνες. Που έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Μιλάμε για φοβερό στήσιμο. Και θα με νοιάξει εμένα ποιος είναι ο κοντός. Στα @@ μου
Δεν εχεις αδικο. Στον πολεμο ολα επιτρεπονται

Gika: ναι αξιζει να ανεβαζεις πιεση καθαρα λογω της αδικιας και του double standard ΠΑΝΤΑ κατα του ΠΑΟΚ. Αυτη τη μαχη διαλεξαμε.

Οτι και να θελει να κανει ο Ιβαν, οσο καθαρα και να θελει να το παει, το περιβαλλον ειναι δυσωδες
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Καλησπέρα καλή χρονιά με υγεία σε όλους μας και ιδιεταιρα στον Ιβαν

Απόφαση ξεφτίλα για εμένα αλλά αναγκαία . Όταν σου επιτίθεται το παρακράτος θα πράξεις ανάλογα

Όσον αφορά τον Γραμμένο σοφή κινηση που θα φανεί στο αποτέλεσμα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ αηδιάζω έως τα τρίσβαθά μου και δεν έχω καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη να βρω λύση. Αν ήμουν πάντως στην ΠΑΕ και πληρωνόμουν αδρά, έχοντας παράλληλα πλήρη γνώση των δεδομένων της κάθε υπόθεσης, θα δούλευα μανιωδώς 25 ώρες το 24ωρο για να προλάβω καταστάσεις εγκαίρως. Λύση οφείλουν να βρουν εκείνοι πετούσαν αϊτό ενώ κυοφορούταν επικοινωνιακά η τιμωρία, εκείνοι που έπαιζαν τις κουμπάρες ενώ η Μαρούπα ετοιμαζόταν να μας σκίσει παλαιότερα.

Το ποδοσφαιρικό σκέλος είναι το λιγότερο για αυτό το κατακάθι που μας είχε πολεμήσει με κάθε του ικμάδα σε αμέτρητες υποθέσεις. Μιλάμε για ένα πραγματικό απόβρασμα, που έχει υπερασπιστεί το κάθε κάθαρμα που έχει περπατήσει στην ελληνική επικράτεια, που έχει μπλεχτεί σε όλων των ειδών τις σκιώδεις υποθέσεις, που έχει χτίσει καριέρα τσαλαπατώντας στον βούρκο. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ότι προσλάβαμε τον Κούγια; Ότι συμμετέχουμε κι εμείς τελικά σε αυτό το γαϊτανάκι "σήμερα ορκισμένοι εχθροί, αύριο σύμμαχοι, μεθαύριο από μακριά και αγαπημένοι και από Δευτέρα πάλι από την αρχή"; Ή ότι τόσο πολλοί συνοπαδοί μας δικαιολογούν την πρόσληψη με την αφόρητη κοινοτοποία "μας γαμάνε κι εσείς θέλετε να πάμε με τον σταυρό στο χέρι"; Από τις άβουλες και μονίμως απροετοίμαστες παναγίτσες μέχρι την κατόπιν εορτής πρόσληψη του σιχάματος, υπάρχουν εκατοντάδες αποχρώσεις και ενδιάμεσα στάδια.

Μόνο ντροπή που το όνομα ενός από τους πιο ριπαρούς ανθρώπους στην ελληνική δημόσια σφαίρα θα συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ.
υγ1: όσοι νιώθετε καλά με όλο αυτό, δικαίωμά σας, και εξίσου αναφαίρετο δικαίωμα κάποιων άλλων (πολύ λιγότερων, απ' ό,τι φαίνεται) είναι να νιώθουν έκθετοι.
υγ2: τα νομικά γαλόνια του Κούγια είναι κατά βάση προϊόν μάρκετινγκ, φήμης, διασυνδέσεων και κονέ και όχι υποδειγματικής νομικής κατάρτισης όπως γράφεται (μάλλον άκριτα και βιαστικά) από πολλούς σε σάιτ και σόσιαλ μίντια.
Γιατι υπαρχει δικαιοσυνη κανονικη στην Ελλαδα? Τιμωρηθηκε ο προπονητης σου 23 μερες κ οι αλλοι δθο που υποτιθεται μαλωσε απαλλαχθηκαν. Τιμωρηθηκε 4 μηνες με βαση την επικοινωνια της αεκ. Θα στερηθεις το προπονητη σου 4 μηνες και θα πεις τι? Πηδηξτε με κ αλλο? Ο κουγιας δεν ηρθε σαν μελος του δσ αλλα καθαρα για αυτη την υποθεση. Καποοες φορες στον βοθρο μονο με βοθρο επιβιωνεις. Δικαιωμα σου να μη γουσταρεις αλλα μην απορεις που κουραστηκαμε το στησιμο
Άβαταρ μέλους
pilotos

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από pilotos »

Aureliano Buendia έγραψε: υγ2: τα νομικά γαλόνια του Κούγια είναι κατά βάση προϊόν μάρκετινγκ, φήμης, διασυνδέσεων και κονέ και όχι υποδειγματικής νομικής κατάρτισης όπως γράφεται (μάλλον άκριτα και βιαστικά) από πολλούς σε σάιτ και σόσιαλ μίντια.
Στα προηγούμενα που λες συμφωνώ εν πολλοίς. Σε ότι αφορά αυτό το ΥΓ θαυμάσαμε την "νομική αρτιότητα" της συγκεκριμένης απόφασης.... Ειδικά στο κομμάτι της ποινής σε πρόσωπο που δεν ήταν στα φερόμενα επεισόδια κάνα 2ωρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Οπότε με το φτωχό μου μυαλό, θα προσπαθήσω να μπω στο μυαλό του Ιβάν και θα γράψω μόνο λίγες λέξεις.

"Είστε σκατα και σας στέλνω ότι πιο σκατα υπάρχει"

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 01 Ιαν 2025, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Έγραφα ένα κατεβατο να εξηγήσω το σκεπτικό μου γιατί αηδιάζω με τέτοιες επιλογές (όταν παραλληλα εδώ και χρόνια κάνεις σαν οργανισμός την μια μλκια πίσω από την αλλη) αλλά στο ενδιαμεσο είδα ότι τα γραφόμενά μου κρίνονται με βάση των # των post μου οπότε δεν έχει νόημα η περαιτέρω ανάλυση.

Τεσπά, κρατάω για εμένα το σκεπτικό μου, μένω στο ξεκωλιαστε τα μνπανα όπου τα βρείτε και στηρίζω την ομάδα αλλά και την ΠΑΕ -με την οποία τόσο διαφωνώ στις κινήσεις της - φωνάζοντας στο γήπεδο ή δίνοντας το σε άλλους όταν δεν μπορουμε να έρθουμε από Αθήνα..

Ποστ #32
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xaotikos την Τετ 01 Ιαν 2025, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Ειμαι περιεργος αν τελικα δεν νικουσαμε μεσα στο σκουλικαου με τον στημένο κόρακα που έβαλε το χαρτι πως θα νοιωθατε.

Ο Ιβαν συνειδητοποιησε αρκετα καθυστερημενα οτι στον πολεμο δεν πας με λουλουδια.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

οτι καλυτερο ειναι ο κοντος για την περιπτωση και μακαρι να διευρυνθει η συνεργασια στη νομικη εκπροσωπηση της ΠΑΕ κι οχι μονο ευκαιριακα για το Λουτσεσκου
η ελληνικη "δικαιοσυνη" δεν εχει σχεση με το ποσο καταρτισμενος η εντιμος εισαι αλλα αν εισαι μεσα στα κολπα
τον κοντο τον φοβουνται ολοι διοτι ξερει παρα πολλα για παρα πολλους
εαν συμβαλει στην υπερασπιση του ΠΑΟΚ εναντια στην προσπαθεια διαλυσης και κατασυκοφαντησης απο τους κατω ναρθει και να μεινει
οι αλλοι χρησιμοποιουν τυπους σαν αυτον για να στησουν καταστασεις, εμεις για να αμυνθουμε η να τις προλαβουμε, εχει μεγαλη διαφορα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

pilotos έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: υγ2: τα νομικά γαλόνια του Κούγια είναι κατά βάση προϊόν μάρκετινγκ, φήμης, διασυνδέσεων και κονέ και όχι υποδειγματικής νομικής κατάρτισης όπως γράφεται (μάλλον άκριτα και βιαστικά) από πολλούς σε σάιτ και σόσιαλ μίντια.
Στα προηγούμενα που λες συμφωνώ εν πολλοίς. Σε ότι αφορά αυτό το ΥΓ θαυμάσαμε την "νομική αρτιότητα" της συγκεκριμένης απόφασης.... Ειδικά στο κομμάτι της ποινής σε πρόσωπο που δεν ήταν στα φερόμενα επεισόδια κάνα 2ωρο μετά τη λήξη του αγώνα.

Οπότε με το φτωχό μου μυαλό, θα προσπαθήσω να μπω στο μυαλό του Ιβάν και θα γράψω μόνο λίγες λέξεις.

Νομικά μιλώντας, η απόφαση της τιμωρίας είναι για γέλια και για κλάματα μαζί από κάθε άποψη. Ασυζητητί.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Aureliano Buendia έγραψε:
pilotos έγραψε:

Νομικά μιλώντας, η απόφαση της τιμωρίας είναι για γέλια και για κλάματα μαζί από κάθε άποψη. Ασυζητητί.
Κι επειδή ο Χάρης ο σταυροφόρος κι ο Μάκης ο Διάκος δεν κατάφεραν τίποτα, είπε να δοκιμάσει τον βόθρο.

Θα δούμε αν έχει αποτέλεσμα.

Προς το παρόν, μόνο μας στήνουν ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ, εντός κι εκτός γηπέδων, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι ηθικοί στα λογια, έχουν αλλάξει την ανατομία του ανθρώπου ονομάζοντας τα χέρια-μπούτια κλπ κλπ

Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

george188 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Εγώ αηδιάζω έως τα τρίσβαθά μου και δεν έχω καμία αρμοδιότητα ή ευθύνη να βρω λύση. Αν ήμουν πάντως στην ΠΑΕ και πληρωνόμουν αδρά, έχοντας παράλληλα πλήρη γνώση των δεδομένων της κάθε υπόθεσης, θα δούλευα μανιωδώς 25 ώρες το 24ωρο για να προλάβω καταστάσεις εγκαίρως. Λύση οφείλουν να βρουν εκείνοι πετούσαν αϊτό ενώ κυοφορούταν επικοινωνιακά η τιμωρία, εκείνοι που έπαιζαν τις κουμπάρες ενώ η Μαρούπα ετοιμαζόταν να μας σκίσει παλαιότερα.

Το ποδοσφαιρικό σκέλος είναι το λιγότερο για αυτό το κατακάθι που μας είχε πολεμήσει με κάθε του ικμάδα σε αμέτρητες υποθέσεις. Μιλάμε για ένα πραγματικό απόβρασμα, που έχει υπερασπιστεί το κάθε κάθαρμα που έχει περπατήσει στην ελληνική επικράτεια, που έχει μπλεχτεί σε όλων των ειδών τις σκιώδεις υποθέσεις, που έχει χτίσει καριέρα τσαλαπατώντας στον βούρκο. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ότι προσλάβαμε τον Κούγια; Ότι συμμετέχουμε κι εμείς τελικά σε αυτό το γαϊτανάκι "σήμερα ορκισμένοι εχθροί, αύριο σύμμαχοι, μεθαύριο από μακριά και αγαπημένοι και από Δευτέρα πάλι από την αρχή"; Ή ότι τόσο πολλοί συνοπαδοί μας δικαιολογούν την πρόσληψη με την αφόρητη κοινοτοποία "μας γαμάνε κι εσείς θέλετε να πάμε με τον σταυρό στο χέρι"; Από τις άβουλες και μονίμως απροετοίμαστες παναγίτσες μέχρι την κατόπιν εορτής πρόσληψη του σιχάματος, υπάρχουν εκατοντάδες αποχρώσεις και ενδιάμεσα στάδια.

Μόνο ντροπή που το όνομα ενός από τους πιο ριπαρούς ανθρώπους στην ελληνική δημόσια σφαίρα θα συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ.
υγ1: όσοι νιώθετε καλά με όλο αυτό, δικαίωμά σας, και εξίσου αναφαίρετο δικαίωμα κάποιων άλλων (πολύ λιγότερων, απ' ό,τι φαίνεται) είναι να νιώθουν έκθετοι.
υγ2: τα νομικά γαλόνια του Κούγια είναι κατά βάση προϊόν μάρκετινγκ, φήμης, διασυνδέσεων και κονέ και όχι υποδειγματικής νομικής κατάρτισης όπως γράφεται (μάλλον άκριτα και βιαστικά) από πολλούς σε σάιτ και σόσιαλ μίντια.
Γιατι υπαρχει δικαιοσυνη κανονικη στην Ελλαδα? Τιμωρηθηκε ο προπονητης σου 23 μερες κ οι αλλοι δθο που υποτιθεται μαλωσε απαλλαχθηκαν. Τιμωρηθηκε 4 μηνες με βαση την επικοινωνια της αεκ. Θα στερηθεις το προπονητη σου 4 μηνες και θα πεις τι? Πηδηξτε με κ αλλο? Ο κουγιας δεν ηρθε σαν μελος του δσ αλλα καθαρα για αυτη την υποθεση. Καποοες φορες στον βοθρο μονο με βοθρο επιβιωνεις. Δικαιωμα σου να μη γουσταρεις αλλα μην απορεις που κουραστηκαμε το στησιμο
Κι εγώ διαλυθεί ψυχολογικά με το στήσιμο, φίλε.
Σε άλλο ποστ έγραφα ότι στην υπόθεση Μαρούπα είχα καταντήσει γραφικός, να μαλώνω σε λαϊκές και σούπερ μάρκετ με αγνώστους, τρυπώνοντας σε κουβέντες άλλων. Και γι' αυτό είμαι ακόμη έξαλλος με το πόσο έκθετους μας άφησαν τα "στελέχη" για μήνες ολόκληρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 01 Ιαν 2025, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Οκ ντροπή. Καμιά άλλη λύση να προτείνετε;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

pilotos έγραψε: Κι επειδή ο Χάρης ο σταυροφόρος κι ο Μάκης ο Διάκος δεν κατάφεραν τίποτα, είπε να δοκιμάσει τον βόθρο.

Θα δούμε αν έχει αποτέλεσμα.

Προς το παρόν, μόνο μας στήνουν ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ, εντός κι εκτός γηπέδων, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι ηθικοί στα λογια, έχουν αλλάξει την ανατομία του ανθρώπου ονομάζοντας τα χέρια-μπούτια κλπ κλπ

Πώς να τα καταφέρουμε αφού δεν κάνουμε τίποτα; Κάθε τέτοιο ζήτημα είναι πρωτίστως επικοινωνιακό και δευτερευόντως νομικό. Όταν εδώ και τόσες μέρες δεν έχεις βγάλει τηλεβόα να μιλάς ασταμάτητα για το απαράδεκτο του αφύλακτου πάρκινγκ, όταν δεν υπενθυμίζεις εκ των προτέρων την περσινή ατιμωρησία του Αλμέιδα, όταν υποβιβάζεις την μπούκα του κεφτέ αντί να την κάνεις σημαία, ε, τότε στη σφυράνε και μετά καταλήγεις με την ηθική κηλίδα του Κούγια αφότου έχει γίνει η ζημιά.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Μια κίνηση που δείχνει ότι ο Ιβάν αποφάσισε να αφήσει τον σταυρό από το χέρι και να παίξει φουλ επίθεση. Αν αυτό μεταφράζεται και σε αλλαγή ρότας σε όλα τα επίπεδα, θα φανεί. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα. Εμετική προσωπικότητα ο Κούγιας, εμετική η απόφαση και εν γένει η ελληνική δικαιοσύνη. Πλέον πρέπει το κριτήριο να είναι η προάσπιση των συμφερόντων μας με κάθε τρόπο, έως πότε θα καθόμαστε να μας πηδάνε; Και το λέω εγώ που σιχαίνομαι τον Κούγια και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δυστυχώς αυτός είναι ο ορισμός του Κράτους ντροπής.
Για να βρεις το δίκιο σου ,ο μόνος δρόμος είναι η συνεργασία με αποβρασματα.
Είναι μια επιλογή που είμαι 100% αντίθετος αλλά καταλαβαίνω και αυτόν που έχει επενδύσει και θελει να προασπίσει τα συμφέροντα του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

aivas19 έγραψε:Καλα ξεκινησε η χρονια #not
:lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”