Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Leonardo10

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εξωτερικός συνεργάτης για νομικά θέματα ο γραμμένος λένε, κανονικά μέλος της ΠΑΕ έπρεπε να είναι γιατί με αυτούς που έχουμε τρώμε ποινές και λέμε και ευχαριστώ. Τώρα με τον κουγια εμμετος μου έρχεται, αλλά καταλαβαίνω τον Ιβάν που θέλει να προστατέψει την επένδυση του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Rexaris έγραψε:Ο Κούγιας δεν θα είναι μέλος τής διοίκησης. Τον προσλαμβάνουμε για μια δουλειά στην οποία είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Σκατα στα μούτρα του καλύτερος είναι

Το να είσαι γλίτσα να τσιρίζεις και να έχεις κονε σε σε κάνει καλό. Αποτελεσματικό σε κάνει. Έχει διαφορά
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

"Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να μας καταστρέψουν, αλλά όσοι το επιχείρησαν είναι ή σπίτια τους, ή μετανιωμένοι. Και το 2019 η δύναμή μας ήταν ότι όλοι ενώθηκαν γύρω από τον Ράζβαν και λειτούργησαν σε απομόνωση από το τι λεγόταν ή τι γραφόταν."

Δεν νομίζω ότι είναι σπίτια τους οι Τζηλος, Σιδηροπουστας, Κουμπαρακης, και κάθε αρχιδακης που μας πετσοκοψε χωρίς αναισθητικό. Επίσης διαβάζοντας κάτι τέτοια βαρυγδουπα οι Σιαμπανης, Αρκουδης, Μαρουπα. Λοιποί Δικαστές και Δικαστηνες, αρδ πχ σαν τον λίγδαφμ που μας αποκάλεσε συμμορία,
ΕΧΟΥΝ ΠΈΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από aivas19 »

Ολοι (δυστυχως ή ευτυχως) εχετε δικιο σε αυτα που γραφετε. Για μενα ειναι κηλιδα αυτο με τον Κουγια που μας πολεμησε οσο κανεις και ελεγε τα γνωστα για την πολυιδιοκτησια και αλλες υποθέσεις. ΑΛΛΑ δεν ειμαι κανενας εγω να πω στον Ιβαν πως να προστατεψει την ομαδα και αυτα που επενδυσε, οποτε το κτλβαινω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 01 Ιαν 2025, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Billpaok666 έγραψε:"Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να μας καταστρέψουν, αλλά όσοι το επιχείρησαν είναι ή σπίτια τους, ή μετανιωμένοι. Και το 2019 η δύναμή μας ήταν ότι όλοι ενώθηκαν γύρω από τον Ράζβαν και λειτούργησαν σε απομόνωση από το τι λεγόταν ή τι γραφόταν."

Δεν νομίζω ότι είναι σπίτια τους οι Τζηλος, Σιδηροπουστας, Κουμπαρακης, και κάθε αρχιδακης που μας πετσοκοψε χωρίς αναισθητικό. Επίσης διαβάζοντας κάτι τέτοια βαρυγδουπα οι Σιαμπανης, Αρκουδης, Μαρουπα. Λοιποί Δικαστές και Δικαστηνες, αρδ πχ σαν τον λίγδαφμ που μας αποκάλεσε συμμορία,
ΕΧΟΥΝ ΠΈΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ ΠΟΥ ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ
Ειναι αδικος ο χλευασμος και η ειρωνια προς τα λογια του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Επειδή είναι αποτελεσματικός, εγώ τον θέλω.
Του έχω μεγάλη αντιπάθεια, και τον θεωρώ γλίτσα.
Αλλά αυτός μπορεί να παίξει, μιας και ανήκει, στο ξεφτιλισμένο επίπεδο τους.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Έλα ρε σύ aivas. Το κηλίδα; Τους πολεμάς με τα όπλα τους. Τέτοια ξεφτιλίκια κάνει η κουλα, έναν τέτοιο θέλει να τους αντιμετωπίσει.
Προτιμάς το «άσπιλο» νομικό μας τμήμα που δεν έχει κερδίσει δίκη;
Υπάρχει άλλος δικηγόρος που να ασχολείται με το ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα μας και νικάει; Δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εμένα με κουράζουν αυτά τα "σήμερα εχθροί, αύριο φίλοι, μεθαύριο πάλι εχθροί".
Ξεχνάμε τη φωτογραφία με το μαχαίρι του Γιωρίκα Σαββίδη που κράδαινε, μέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη;
Τώρα όλα καλά πάλι; Να του πάρουμε δώρο άλλο ένα αυτοκίνητο;

Και μετά θα τον πάρει κανένας γαύρος πάλι και θα μας λέει φονιάδες;

Καταλαβαίνω, ότι

Εικόνα

αλλά ήμαρτον...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Άντε και Μπέος στη διοίκηση...

Συγγνώμη, αλλά όχι δε θέλω καμία σχέση με τον κοντό. Υπάρχουν άλλοι αξιολογοτατοι και πολύ πιο έντιμοι.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Montrealiotis έγραψε:Έλα ρε σύ aivas. Το κηλίδα; Τους πολεμάς με τα όπλα τους. Τέτοια ξεφτιλίκια κάνει η κουλα, έναν τέτοιο θέλει να τους αντιμετωπίσει.
Προτιμάς το «άσπιλο» νομικό μας τμήμα που δεν έχει κερδίσει δίκη;
Υπάρχει άλλος δικηγόρος που να ασχολείται με το ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα μας και νικάει; Δεν ξέρω.
Αγαπητε Μοντρεαλιωτη δε χρειαζεται να σου θυμισω τι εχει πει ο συγκεκριμενος για την ομαδα και τον ιδιοκτητη μας. Απο την αλλη σαφως και δεν εχεις αδικο και δεν ειμαι εγω αρμοδιος να πω στον Ιβαν τι να κανει οποτε δε μπορω να τον ψεξω. Ειμαστε σε δυσμενη θεση επειδη τα κεντρα αποφασεων ειναι στην Αθηνα, οποτε φανταζομαι αυτες τις κινησεις μπορουμε να κανουμε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

η εντιμοτητα εχει φαει το κλαμπ
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

thomas Murg έγραψε:
Rexaris έγραψε:Ο Κούγιας δεν θα είναι μέλος τής διοίκησης. Τον προσλαμβάνουμε για μια δουλειά στην οποία είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.
Εμμέσως πλην σαφώς εννοώ πως το γεγονός ότι χρειάζεται να αποταθεί η ΠΑΕ σ'αυτόν δείχνει την κατάντια της χώρας.
Τον "διάβολο" μόνο με εναν άλλο "διάβολο" τον κάνεις καλά! Ολόσωστη κίνηση και μακάρι να συνεργαστούμε και με άλλους ανάλογου επιπέδου & ηθικής μπας και πάψουμε να είμαστε ο "Τζανετάκος" του ελληνικού αθλητισμού που ευθυνομαστε μέχρι και για το προπατορικό αμάρτημα. Το ξαναλέω.....αν δεν "λερώσεις" τα χέρια σου δεν καθαρίζεις τα σκατα. Ελπίζω να μην ήταν μια απλή έκλαμψη του Ιβάν και από εδώ και στο εξής να τους αντιμετωπίζει με ανάλογα μέσα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ξεφτίλα για τον ΠΑΟΚ η επαγγελματική συνεργασία με κούγια.-

δυστυχώς ο ιβάν δε νιώθει καθολου σε κάποια πράγματα και μετά την καρπαζιά που άφησε την ομάδα να φάει, τώρα δίνει δικαίωμα να λασπώνεται το όνομα του ΠΑΟΚ μας, κάνοντας συνεργασία με τον πρώην αντιπρόεδρο του ολυμπιακού

και μη χειρότερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 01 Ιαν 2025, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από jibbie »

Kap έγραψε: Υποτίθεται ότι ο ράσβαν και οι άλλοι καταδικάστηκαν, ως αξιωματούχοι σύμφωνα με το άρθρο 11 του ΠΚ της ΕΠΟ, για παράβαση των οριζομένων στο άρθρο 1 παρ. β και ε του άρρθρου 10 του ΠΚ, τιο οποίο λέει τα εξής:
"Άρθρο 10 παρ. 1 β - Ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή εκατόν είκοσι ευρώ (120), αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα εξαιτίας υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω-, ή απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας.

Άρθρο 10 παρ. 1 ε: - Ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για απώθηση ή απόπειρα βιαιοπραγίας κατά των διαιτητή, βοηθών διαιτητών, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρού του αγώνα, στη διάρκεια του αγώνα ή στο ημίχρονο".

Όπου ποδοσφαιριστής βάλτε αξιωματούχος του αγώνα. Από την απλή ανάγνωση και μόνον του άρθρου σύμφωνα με το οποίο επιβλήθηκαν οι ποινές. Προκύπτει εύλογα η διαπίστωση ότι οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 10 αφορούν σε τεκταινόμενα κατά την διάρκεια αγώνα αφού αναφέρεται ρητά ότι επιβάλλονται όταν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα. Πως μπορεί να επιβλήθηκαν ποινές με βάση τα άρθρα αυτά όταν ο αγώνας είχε τελειώσει δύο ώρες πριν;

Καταλήγω στο να συμφωνήσω μαζί σου, όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ, ότι δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί αν επιβληθούν ποινές με βάση τον πειθαρχικό κώδικα και ιδιαίτερα σύμφωνα με τα άρθρα 10 και 11.
χρονια πολλα και να σαι καλα που αφιερωσες τον χρονο!

και γω αρχικα ειχα αυτη τη σκεψη σε οτι αφορα αυτο που γραφεις για το αρ.10, αλλα μετα σκεφτηκα οτι μπορει να ερμηνευτει ως αναφορα στα αδικηματα, και οχι στον τοπο κ χρονο τελεσης τους. κατι τετοιο αφηνει να εννοηθει το αρ 11. και παλι ομως, μιλαει για θεατες, γι αυτο κ εστιαζω στο οτι δεν μπορουν να θεωρηθουν θεατες τα μουλικα που πηγαν και στηθηκαν εξω απ το πουλμαν.

ειναι προφανες παντως οτι ειναι αρκετα πιθανο με λιγο ψαξιμο, ενας ασκουμενος ισως εκανε καλυτερη δουλεια απ το νομικο μας τμημα. το καλο ειναι οτι το καταλαβε ο Ιβαν και κανει αλλαγες σ αυτο το κομματι. επιτελους θα πω, και ας διαφωνω με τα προσωπα. θα τα βρει στην πορεια, το θεμα ειναι να το αξιολογησει ως τομεα βελτιωσης στη λειτουργια της ΠΑΕ γιατι ΕΛΕΟΣ ΠΧΙΑ με τις μπατσες που τρωμε σε καθε δικη.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πληρωμενος δικηγορος ειναι που ξερει καλα τα κατατοπια. Ειδαμε οσο πηγαινουμε με τους εντιμους τι εγινε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”