Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Ο Λουτσεσκου έχει βοηθό και δε νομίζω ότι θα κάτσει άλλος εκτός από αυτόν στον παγκο
Το ότι δεν θα υπάρχει η φυσική του παρουσία εκεί δεν είναι αυτό το τόσο μεγαλο εμπόδιο που περιγράφετε ορισμένοι για την διεκδίκηση του τίτλου κατά την γνώμη μου
Πάμε κανονικά στα θέλω μας σε ενίσχυση και πιο δυνατά απ ότι πριν και καλή χρονιά να εχουμε
Το ότι δεν θα υπάρχει η φυσική του παρουσία εκεί δεν είναι αυτό το τόσο μεγαλο εμπόδιο που περιγράφετε ορισμένοι για την διεκδίκηση του τίτλου κατά την γνώμη μου
Πάμε κανονικά στα θέλω μας σε ενίσχυση και πιο δυνατά απ ότι πριν και καλή χρονιά να εχουμε
- Amsterdamer_87
Το ειχα γραψει το καλοκαιρι (αν θυμαστε),γιατι μου το ειπαν πελατες μανατζερ στο ξενοδοχειο..panpangr77 έγραψε:tonipap801 έγραψε:Εμένα μου αρέσει ο Adrien Tamèze από την Τορίνο .panpangr77 έγραψε:Δανεικοι απο Ιταλία μπορει να είναι πέρα του Μαριν
https://www.transfermarkt.co.uk/adrien- ... ler/157507 adrien-tameze
Αρκετοι απο αυτους εχουν προταθει κατα καιρους.
Στον μονο που φτασαμε αρκετα κοντα, απο αυτα που ξερω ειναι ο Ντειολα και ο Μπασιτς.
Οντως ο Adrien Tamεze ειναι ο μαυρος παιχτης απο Ιταλια,(που ειχε ομαδα),που θελαμε να φερουμε αν δεν εκλεινε ο Μειτε..
Τελικα προτιμησε Καμπιονατο..
Δεν μπορουσα να δωσω ονομα τοτε,αλλα αυτος ηταν..
-
Η εμφάνισεις της ομαδας και τα αντίστοιχα αποτελέσματα χωρίς τον Λουτσι στον πάγκο λένε ότι έχει μεγάλη σημασία η παρουσία του στον πάγκο.trianta76 έγραψε:Ο Λουτσεσκου έχει βοηθό και δε νομίζω ότι θα κάτσει άλλος εκτός από αυτόν στον παγκο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Προσπαθούμε αλλά μετα τα χθεσινά έχει γίνει το μυαλό μας πουρέςΜαυρο Χιονι έγραψε:Μείνετε ρε ον τοπικ.

-
Το ειχα γραψει το καλοκαιρι (αν θυμαστε),γιατι μου το ειπαν πελατες μανατζερ στο ξενοδοχειο..Amsterdamer_87 έγραψε:Δανεικοι απο Ιταλία μπορει να είναι πέρα του Μαριν
https://www.transfermarkt.co.uk/adrien- ... ler/157507 adrien-tameze
Αρκετοι απο αυτους εχουν προταθει κατα καιρους.
Στον μονο που φτασαμε αρκετα κοντα, απο αυτα που ξερω ειναι ο Ντειολα και ο Μπασιτς.
Οντως ο Adrien Tamεze ειναι ο μαυρος παιχτης απο Ιταλια,(που ειχε ομαδα),που θελαμε να φερουμε αν δεν εκλεινε ο Μειτε..
Τελικα προτιμησε Καμπιονατο..
Δεν μπορουσα να δωσω ονομα τοτε,αλλα αυτος ηταν..[/quote]
Δεν έχει πολυ χρονο στην Τορινο φετος μακάρι να έρθε δανεικός για αρχη.
- Amsterdamer_87
Δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να ξαναζητησουμε τον Ταμεζε..
Θα προσπαθησω να μαθω και θα σας πω..
Θα προσπαθησω να μαθω και θα σας πω..
Ο Κόλκας εδώ μέσα το διάβασε! Εξάλλου το λεει οτι ...κάπου το είδε και του άρεσε. Δεν τον περνάει για δική του ιδέαMitsospaoki4 έγραψε:Κόλκας έγραψε για Μιρτσεα.
Λέτε;
Εντάξει, άμα γίνει αυτό, θα μας γελάει ο κόσμος..!!Χωρικός έγραψε:Ο Κόλκας εδώ μέσα το διάβασε! Εξάλλου το λεει οτι ...κάπου το είδε και του άρεσε. Δεν τον περνάει για δική του ιδέαMitsospaoki4 έγραψε:Κόλκας έγραψε για Μιρτσεα.
Λέτε;
Έμαθα σήμερα από γνωστό μου με επαφές μέσα στον ΠΑΟΚ ότι έχουμε κλείσει Τσαπρα (για το καλοκαίρι) και Πενία. Πόσο αξιόπιστα νέα και updated είναι δεν ξέρω.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
- Metagrafakias
Εγω θα γουσταρα Αγγελο στον παγκο παντως και την βοηθεια της ΠαναγιαςΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Εντάξει, άμα γίνει αυτό, θα μας γελάει ο κόσμος..!!Χωρικός έγραψε:Ο Κόλκας εδώ μέσα το διάβασε! Εξάλλου το λεει οτι ...κάπου το είδε και του άρεσε. Δεν τον περνάει για δική του ιδέαMitsospaoki4 έγραψε:Κόλκας έγραψε για Μιρτσεα.
Λέτε;
- Amsterdamer_87
Σ'αυτη τη συγκυρια για ενα 3μηνο κι εγω θα γουσταρα Αγγελο με το ματι να γυαλιζει,γαμιωντας..
Ανανέωση τον προπονητή αυριο το πρωί.
Πένια την Πέμπτη πριν το μεσημέρι
Μάριν Πέμπτη απόγευμα.
Μειτέ Πεμπτη αργά το βράδυ.
Καλή πρωτοχρονιά με υγεία ολούθε.

Πένια την Πέμπτη πριν το μεσημέρι
Μάριν Πέμπτη απόγευμα.
Μειτέ Πεμπτη αργά το βράδυ.
Καλή πρωτοχρονιά με υγεία ολούθε.