Έχεις δίκιο κι εγώ έχω αυτήν την αντιδημοφιλή άποψη. Νομίζω ότι η ένταση παίζει το παιχνίδι των άλλων και πέσαμε πάλι σε μια παγίδα που ούτε καν είχε ετοιμαστεί πιστεύω αλλά τους βόλεψε η κατάσταση με τον δικό μας ερασιτεχνισμό. Όταν ξέρεις ότι σου την έχουν στημένη πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δεν θα σταθώ στην γελοία και εξοντωτική ποινή.tolis14 έγραψε:Γ@αμιέται που γ@αμιέται το σύστημα, είμαστε και εμείς όμως εντελώς μ@αλάκες. Ξέρουμε οτι μας έχουν στήσει τόσες φορές, ξέρουμε ότι θα το ξανακάνουν με την πρώτη ευκαιρία και έχεις τον Κωνσταντινίδη να πετάγεται από το λεωφορείο σαν 14χρονος για τσαμπουκά. Ο Λουτσέσκου (που είναι γνωστό ότι τον έχουν στοχοποιήσει) τα ίδια. Και έχεις έναν αρχηγό αποστολής που κοιμάται όρθιος. Τι να πω, βάζουμε κι'εμείς κάτι αυτογκόλ απίστευτα.
Εγώ αν ήμουν Πρόεδρος θα τους έριχνα όλους απο 20.000 πρόστιμο για την εντελώς ανώριμη συμπεριφορά τους. Δεν είναι εικόνα σοβαρής ομάδας και επαγγελματιών να ασχολούνται με 3 γελοίους που σε πικάρουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Τί πρότυπο είναι αυτό για τους αθλητές που είναι 20 και 23 ετών, να κάνουν τσαμπουκάδες μέσα στο γήπεδο και να τρώνε κόκκινες ή κίτρινες? Ένας ψύχραιμος να τους μαζεύει δεν υπάρχει?
Και επαναλαμβάνω. Ότι κι αν έγινε, όσο κι αν μας ενόχλησαν το σημαντικό είναι να τους πετάξουμε έξω από το κύπελο. Όλα τα άλλα είναι θεωρία.