Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
magdy

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από magdy »

tolis14 έγραψε:Γ@αμιέται που γ@αμιέται το σύστημα, είμαστε και εμείς όμως εντελώς μ@αλάκες. Ξέρουμε οτι μας έχουν στήσει τόσες φορές, ξέρουμε ότι θα το ξανακάνουν με την πρώτη ευκαιρία και έχεις τον Κωνσταντινίδη να πετάγεται από το λεωφορείο σαν 14χρονος για τσαμπουκά. Ο Λουτσέσκου (που είναι γνωστό ότι τον έχουν στοχοποιήσει) τα ίδια. Και έχεις έναν αρχηγό αποστολής που κοιμάται όρθιος. Τι να πω, βάζουμε κι'εμείς κάτι αυτογκόλ απίστευτα.
Έχεις δίκιο κι εγώ έχω αυτήν την αντιδημοφιλή άποψη. Νομίζω ότι η ένταση παίζει το παιχνίδι των άλλων και πέσαμε πάλι σε μια παγίδα που ούτε καν είχε ετοιμαστεί πιστεύω αλλά τους βόλεψε η κατάσταση με τον δικό μας ερασιτεχνισμό. Όταν ξέρεις ότι σου την έχουν στημένη πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δεν θα σταθώ στην γελοία και εξοντωτική ποινή.
Εγώ αν ήμουν Πρόεδρος θα τους έριχνα όλους απο 20.000 πρόστιμο για την εντελώς ανώριμη συμπεριφορά τους. Δεν είναι εικόνα σοβαρής ομάδας και επαγγελματιών να ασχολούνται με 3 γελοίους που σε πικάρουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Τί πρότυπο είναι αυτό για τους αθλητές που είναι 20 και 23 ετών, να κάνουν τσαμπουκάδες μέσα στο γήπεδο και να τρώνε κόκκινες ή κίτρινες? Ένας ψύχραιμος να τους μαζεύει δεν υπάρχει?
Και επαναλαμβάνω. Ότι κι αν έγινε, όσο κι αν μας ενόχλησαν το σημαντικό είναι να τους πετάξουμε έξω από το κύπελο. Όλα τα άλλα είναι θεωρία.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακριβώς.
Το ΜΟΝΟ που θα πρέπει να γίνει ψύχωση αυτή την στιγμή είναι η πρόκριση 9/1 για όλους τους προφανείς λόγους.
Χεστηκαμε για την διοργάνωση. Άλλωστε την έχουνε κάνει θεσμό του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια.
Ψύχωση για την πρόκριση και στον επόμενο γύρο ροτεισον του θανάτου έτσι για το χλευασμό
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εγω το λεω τωρα που ειναι νωρις, ειμαι απαισιοδοξος για τις 9/1
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

VfB v2 έγραψε:Μήνυση στον τσουτσίκα για δυσφήμηση θα κάνουμε η θα συνεχίσουμε να παίζουμε τους λόρδους στην ουγκάντα της ευρώπης;
Σιγά μωρέ λίγο λεκτικό μπούλινγκ έκανε κι αυτός...
Μπορεί του χρόνου να τον δούμε και στα media του Ιβάν να μας βρίζει από κει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

aivas19 έγραψε:Εγω το λεω τωρα που ειναι νωρις, ειμαι απαισιοδοξος για τις 9/1
Ούτε καν.
Έχουμε ήδη προκριθεί. Θα πάω στο γήπεδο απλά για να δω το πώς και να βρισω κάποιες μάνες κάποιων.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν κερδισω τον βαζελο στην Αθηνα την Κυριακή θα ειναι κρότος που θα ακουστει κ στην αιθουσα του Εφετειου. Θα μας σεβαστούν.
Αυτος ειναι για μενα ο υπερπάντων αγώνας. Της Πέμπτης θα ειναι διαδικαστικό.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Η πρόσφατη ιστορία με τους γάβρους, τα ελικόπτερα, τις μεταφορές Κυριάκος κτλ, έχει αποδείξει ότι οι αντίπαλοι όταν σηκώνουν τους τόνους σε τέτοιο βαθμό, αγωνιστικά το πληρώνουν.
deathmassious

Η πρόσφατη ιστορία με τους γάβρους, τα ελικόπτερα, τις μεταφορές Κυριάκος κτλ, έχει αποδείξει ότι οι αντίπαλοι όταν σηκώνουν τους τόνους σε τέτοιο βαθμό, αγωνιστικά το πληρώνουν.
deathmassious

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αν κερδισω τον βαζελο στην Αθηνα την Κυριακή θα ειναι κρότος που θα ακουστει κ στην αιθουσα του Εφετειου. Θα μας σεβαστούν.
Αυτος ειναι για μενα ο υπερπάντων αγώνας. Της Πέμπτης θα ειναι διαδικαστικό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ακριβώς.
Το ΜΟΝΟ που θα πρέπει να γίνει ψύχωση αυτή την στιγμή είναι η πρόκριση 9/1 για όλους τους προφανείς λόγους.
Χεστηκαμε για την διοργάνωση. Άλλωστε την έχουνε κάνει θεσμό του ΠΑΟΚ τα τελευταία 10 χρόνια.
Ψύχωση για την πρόκριση και στον επόμενο γύρο ροτεισον του θανάτου έτσι για το χλευασμό
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Ούτε καν.
Έχουμε ήδη προκριθεί. Θα πάω στο γήπεδο απλά για να δω το πώς και να βρισω κάποιες μάνες κάποιων.
Μακαρι Ανταρκτικα
Ξερεις, ειμαι συνηθως αισιοδοξος
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Να μην εισαι..
Τους εχει κατεβει ηδη το σκατο στην καλτσα με τις πουστιες του Βενγκου..
Ουτε τα κορακια θα μπορεσουν να τους βοηθησουν..
Εχουν βαλει ταφοπλακα στον εαυτο τους και το ξερουν..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Είχα πει πέρυσι αμέσως μετά το Χ στη Λαμία ότι αυτή η γκέλα θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Τολμάω να πω τώρα ότι αυτή η κουτοπονηριά των βρωμιαρηδων της Αθήνας μας έχει δώσει το νταμπλ.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Στις 9/1 θέλει μεγάλη προσοχή γτ οι άλλοι θα έρθουν με σκοπό να φύγουν με το παραμικρό. ΜΟΝΟ ΗΧΗΤΙΚΗ ΒΙΑ. Με εξυπνάδα στήνεις 5 ατομα με τηλεβοες πίσω από τον πάγκο της χανουμισσας κ βρίζουν στα ισπανικα τη μανα κι όλο το σοι του αλκοολικού ολη την ωρα και μια κάμερα να τον καταγραφεί. Σίγουρα θα τσιμπήσει κ παίρνεις το βίντεο και το στέλνεις στην πειθαρχική. Απλά πράγματα μυαλό θέλει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”