Εγω παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος.Αυτος ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει πολυ καλυτερο μπασκετ.Το χει δειξει κατα διαστηματα.
Ισως ο καγκελαριος το κραταει για το φιναλε.Ισως γι αυτο λεει και ξαναλεει οτι θα κρινουμε στο τελος
ΠΑΟΚ-Περιστέρι 84-74 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ-Περιστέρι 84-74 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τρολάρεις ή το γράφεις σοβαρά;
Ακόμα και χθες που δεν ήμασταν κάτι φοβερό, είχαμε το Περιστέρι σχεδόν σε όλο το ματς γύρω στους 10 πόντους διαφορά.
Άλλο να το λέει ο προπονητής για τους λόγους του και άλλο εμείς οι οπαδοί.
Ακόμα και χθες που δεν ήμασταν κάτι φοβερό, είχαμε το Περιστέρι σχεδόν σε όλο το ματς γύρω στους 10 πόντους διαφορά.
- constadine
Μπράβο στην ομάδα!
Από τον αγώνα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι παρότι κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να πάρουν κάποια σουτ , προτίμησαν να δώσουν την μπάλα σε συμπαίκτη τους που ήταν σε λίγο καλύτερη θέση από αυτούς .
Από τον αγώνα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι παρότι κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να πάρουν κάποια σουτ , προτίμησαν να δώσουν την μπάλα σε συμπαίκτη τους που ήταν σε λίγο καλύτερη θέση από αυτούς .
- kataramenos5
Καθολου.Εχω δει αυτον τον ΠΑΟΚ να δαγκωνει κανονικα.Αυτα που εχουμε δει μετα το Περιστερι( εκει μεσα )ειναι απλα μια light εκδοχη του τι μπορουμε.Βαλε και δες τα παιχνιδια στην Τουρκια και στο Περιστερι.Απλα αυτο το μπασκετ θελει τρομερη πνευματικη και σωματικη προσπαθεια.Με 9 παικτες δε βγαινει η σαιζον .Ισως γι αυτο το παμε πιο χαλαρα.fossa έγραψε:Τρολάρεις ή το γράφεις σοβαρά;
Αυτό που γίνεται φέτος στο μπάσκετ είναι μια πολύ ευχάριστη υπέρβαση και αξίζουν συγχαρητήρια που επιλέχτηκε αυτός ο προπονητής
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί ότι το καλοκαίρι περίμενε να συμβεί αυτό που γίνεται τώρα
Αν υπάρχει κάποιος που το πίστευε, του βγάζω το καπέλο
Μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί ότι το καλοκαίρι περίμενε να συμβεί αυτό που γίνεται τώρα
Αν υπάρχει κάποιος που το πίστευε, του βγάζω το καπέλο
Μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται
- Μπαρκαρούτσος
Ελπίζω στο Παλατάκι να έχουμε έτοιμο χώρο για 3 τρόπαια φέτος.